Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

işte yaptığımız en büyük hata bu, kendimizi aç bırakıp sonrasında krize girip saldırmak.
oysa diyet demek aç kalmak değil, bilakis gerektiği kadar yemek.
Ama gündüz misafirlikte fazlasıyla yedigim için böyle oldu en son akşam 7 de
Uzun zaman bence böyle ağir kaçamaklardan uzak dur canim...ben geçen hafta kaçamak yaptiğimda bile böyle ağir yiyecekler yemedim..sevmiyorum artik eskisi gibi bu tür yiyecekleri...bünye zamanla alişiyor. Damak tadi değişiyor..
Haklısın canım bir zamanlar bende gercekten senin gibiydim ve diyordum ayyy eskiden nasıl da yiyordum bunları diye evet uzak durmak lazım bir kez yaptınmı ipin ucu kaçıyor gercekten

işte yaptığımız en büyük hata bu, kendimizi aç bırakıp sonrasında krize girip saldırmak.
oysa diyet demek aç kalmak değil, bilakis gerektiği kadar yemek.
Haklısın kaptanım ama gündüz fazlasıyla yedigim için akşam 7 de 1 kase corba yeter dedim neyseki yemedim sadece 1 elma yedim ve bugun artık dolabımı saglık lı yiyecekler ile doldurucam 👍

Kızlar, yarışmaya yeni kural gelebilir :KK56:

Şöyle ki: kilo bildirimi tartı fotolu olması gündemde. Eğer böyle bir kural zorunlu hale gelirse, bildirimini tartı fotosu ile yapamayacak var mı?
Fikirleriniz nelerdir?
Ben fotolu yapmak isterim ama foto koyamıyorum neden acaba o sorunu cözersem bana uyar

21 ŞUBAT HEDEFLERİNİZİ YAZINIZ :KK56:

moni moni 102 >> hedef 99,9 >>
Gulhan1 Gulhan1 57,5 >> hedef 57>>
Nergis 35 Nergis 35 62,5 >> hedef ? >>
sara_28 sara_28 77,5 >> hedef ? >>
gezegenfeza gezegenfeza 74>> hedef ?>>
Antepia27 Antepia27 119,7
>> hedef ? >>
@yst38 82,6
>>hedef 82 >>
@Baby Cat 74,2>> hedef 72,5>>
R reklam 69,2 >> hedef ?>>
@Canevim 71
>> hedef 59,5>>
Efillim Efillim 76,5
>> hedef ? >>
@Ecrinya 87,7
>>hedef ? >>
Gizemm0 Gizemm0 59,2
>> hedef ?>>
N nairobi 88 >> hedef 86,5 >>
N nairobi 87,1>> hedef ?>>
L lida 60,5 >> hedef ?>>
oynakbasi34 oynakbasi34 124,5 >>hedef ? >>
Yine 62 bu hafta olacak artık inşallah

Hayirli mutlu kaçamaksiz bir hafta sonu diliyorum hepimize.:KK54:...bugün karniyarik yapacağim ama hafif az yağli olanindan...ve yemek saatlerime yine dikkat edeceğim yemek saatleri alt üst olunca artiyi görüyorum hemen..hem spor yapmaktada zorlaniyorum dolu mideylen aç karnina spor daha rahat oluyo...

Hayırlı sabahlar kızlar :KK200:

Bazılarımız nasıl olsa cuma diye, ertesi gün telafi ederim diye ipin ucunu bırakmış, tıpkı geçen haftaki gibi:sinirli:
Bu hafta kötüydü hatırlatırım :KK12:
Sizinki canda benimki patlıcanmı:KK70:
Ben yemeyi bilmiyormuyum :KK70:
Bakın dün gittiğim kutlamada neler vardı, ben neler yedim yazıyım :KK66:
Kavurma et
Pirinç pilavı
Patates salatası
Havuçlu tarator
Yaprak sarma
Kuru biber, patlıcan dolma
Banyolu börek
Içli köfte
2 çeşit Yaş pasta
Envai çeşit ıvır zıvır

Benim yediğim
Kavurma et
Domates, salatalık, paprika💪

Herşey gerçekten istemekle oluyor:rapci:
Haydi bugün herkes dün yaşanmamış gibi yeniden başlasın.
Bu hafta Allah nasip ederse menülerinize iyi bakacağım:sopa:.
Olsun yarın telafi edersin yok.
Yediğin zaman pişman olana kadar onu eritmeye çalışıp yarına bırakmayın :KK62:.
Gözüm üstünüzde, kırbaç elimde haberiniz ola:KK200:

Hayırlı sabahlar kızlar :KK200:

Bazılarımız nasıl olsa cuma diye, ertesi gün telafi ederim diye ipin ucunu bırakmış, tıpkı geçen haftaki gibi:sinirli:
Bu hafta kötüydü hatırlatırım :KK12:
Sizinki canda benimki patlıcanmı:KK70:
Ben yemeyi bilmiyormuyum :KK70:
Bakın dün gittiğim kutlamada neler vardı, ben neler yedim yazıyım :KK66:
Kavurma et
Pirinç pilavı
Patates salatası
Havuçlu tarator
Yaprak sarma
Kuru biber, patlıcan dolma
Banyolu börek
Içli köfte
2 çeşit Yaş pasta
Envai çeşit ıvır zıvır

Benim yediğim
Kavurma et
Domates, salatalık, paprika💪

Herşey gerçekten istemekle oluyor:rapci:
Haydi bugün herkes dün yaşanmamış gibi yeniden başlasın.
Bu hafta Allah nasip ederse menülerinize iyi bakacağım:sopa:.
Olsun yarın telafi edersin yok.
Yediğin zaman pişman olana kadar onu eritmeye çalışıp yarına bırakmayın :KK62:.
Gözüm üstünüzde, kırbaç elimde haberiniz ola:KK200:
Maşallah sana canim..taktir ediyorum seni...bu diyet süper birşey insani kaçamaktan alikoyan tek diyet buzamana kadar bildiğim.....Tabi nefsle mücadelede çok önemli...ne yazikki bazen nefsimize sahip çikamiyoruz irademiz zayif olabiliyo...nefsine hakim olanlaŕa ne mutlu ...heleki şerbetli tatlilar ..hamur işleri bizim en büyük düşmanimiz...bedenimize kendi ellerimizle zehir yüklüyoruz.toksin birikiyor içimizde bunun farkinda değiliz..sonra neden ödem oldu neden kilom durdu sebepler ariyoruz kendimizce.:KK43:

Kaçamak yapanlar için ceza uygulamasi oldu spor olarak yine dikat eden olmadi..bence yeni bir ceza taktiği yapilsin moni moni kaptanim....ben mart ayinin başindan ittibaren en çok kim kaçamak yapiyor o rekoru kim kiracak takim içinde onu takip edeceğim.pazartesileri . ay sonunda en çok kim kaçamak yapti onu gün yüzüne çikartayim..sonra ay sonunda güzel bir ceza verelim..mesela bir hafta listeden çikarma cezasi o 1 hafta içindede düzenli menü ve spor paylaşimi olsun :KK62:

Son düzenleme:
1581751511566.webp

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Gece biraz dişim sizlayinca uyuyamadim pek ve doğal olarak yeni kalktım :(
Öğleden sonra Küçük kızın sınıf Arkadaşının doğum günü var ;) bir kaç gün önce amannnn en kötü ihtimalle öğlen yemem aksamda hafif gecistiririm diyordum ama tam diyet moduna girince beynim asla yememeye karar verdim ♡♡♡♡
Yemin etsem başım agrimaz Arkadaşa da ay gece dişim tuttu yine tutar yemiyeyim desem de kirilmaz sonuçta :D

Daha sonra da zaten yine spor salonuna gideceğiz kizcem ve başka bir arkadaşımla ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 canım merhaba burdamisin artık seni başka takımlarda görmüştüm
Hoşgeldin kilon bana çok yakın canım
İnşallah sağlıcakla şu 3 basamaklı rakamlardan kurtuluruz
Bende kendimi tanıtayım
Adım Fatma 47 yasindayim Gaziantep te
Yaşıyorum canım

Evet canım nasipse bundan sonra mezun olana kadar buradayım ;)
Umarım bizlerde ilk önce 2lı haneleri görür sonra da son hedeflerimize ulasiriz ♡
Bende kendimi bilmeyenler için tanıtayım;
Bende 39 yaşında biri 19 diğeri 9 yaşında iki kız Annesiyim ;) doğma büyüme Almanyaliyim ama gelin olarak geldiğim istanbulda yaşıyorum ♡

Kaçamak yapanlar için ceza uygulamasi oldu spor olarak yine dikat eden olmadi..bence yeni bir ceza taktiği yapilsin moni moni kaptanim....ben mart ayinin başindan ittibaren en çok kim kaçamak yapiyor o rekoru kim kiracak takim içinde onu takip edeceğim.pazartesileri . ay sonunda en çok kim kaçamak yapti onu gün yüzüne çikartayim..sonra ay sonunda güzel bir ceza verelim..mesela bir hafta listeden çikarma cezasi o 1 hafta içindede düzenli menü ve spor paylaşimi olsun :KK62:

Fikir güzel ama liste dışı olmaz genel kurallardan dolayı ;) onun yerine fazladan spor cezası olabilir yada ne bileyim her gün için yediklerini resimli paylaşmak gibi ;)

Hayirli mutlu kaçamaksiz bir hafta sonu diliyorum hepimize.:KK54:...bugün karniyarik yapacağim ama hafif az yağli olanindan...ve yemek saatlerime yine dikkat edeceğim yemek saatleri alt üst olunca artiyi görüyorum hemen..hem spor yapmaktada zorlaniyorum dolu mideylen aç karnina spor daha rahat oluyo...
Bende sabah aç karnına güzel yürüyüş yapıyorum tok iken olmuyor senin bu yaptığın diyeti tam olarak bilmiyorum instgram ve face kullanmıyorum bu yüzden oralardan gurup takibi yapamıyorum yanlış mı biliyorum ama su olayı yemekten yarım saat önce bırakıp yemek ten 1 5 saat sonra devam degilmi birde yasaklı yiyecekler zaten onu biliyorum birde yemek saat aralığı önemli degilmi

Back
X