Yetiştim ama kaç gündür saldım biraz umarım sonuç iyidirNeyseki cumaya yetiştin
Neyi sildinİçerik sildim diye oldu ya
Bir konu vardı cnm benim açtığım ordan bişey sildim ceza aldımNeyi sildin
Gecmis olsun.Hayirli mutlu günler arkadaşlar...bende artinin çoğunu attim...yarin sabit çikarsam yine iyi olacak takimim için...en azindan arti olarak zarar vermem...birdahada bu hatayi yapmam...çocuklarin 3 de birdem hasta olunca çok bunalmiştim geceleride iyi uyuyamadim ikidebir kalkmaktan...ondan öncede eşim hastaydi .oda çocuklardan beterdi....
Sağol canimGecmis olsun.
evet canım yapılan spor puanları onlartesekkurler moni. Bi sorum olacak. Bu artilarin yanindaki sayi nedir acep? Benim sadece artim var. spor filan bildirmedim acaba ondan mi?
yarın cuma ve sen bunları mı yedinSabah(13.00) 1 kase mercimek çorbası 1 tane patatesli içli köfte evde değildim. Biraz yoğurt salata
Ara tadımlık kuruyemiş her çeşitten 1 tane gibi.
Annem kete yapmıştı poğaça büyüklüğünde onun çeyreği.
Akşam (18.00) salata ev yapımı hamburger köfte 1 yk salçalı makarna.
Çokmu kötü. Cuma ne yapcam ben
ne tepkisi kuzum:) o kadar yorgunum ki algılayamıyorum
bnauşummmSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gece bir türlü uyku tutmadı hatta şu anda bile uzansam kesin uyurum o dereceTabi sabahın köründe kızları göndereceğim diye de erkenden uyanmak zorunda kaldım ama şimdi hemen kendime bir kahve yapıp kendime gelirim ♡
Ne demişler erken kalkan yol alır
Yine açılışı ben yaptımhadi bakalım hepimiz için çok güzel ve bol eksileri gorecegimiz bir gün olur inşallah ♡
Yav o kadar kötü değil ki spor da yaptım yazık banayarın cuma ve sen bunları mı yedinüstelik artıdayım derken
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
N nezesali | + | - | - | + | - | - | |
| -120 | - | +120 | +180 | +150 | +90 | |
@Ekrl | +90 | + | - | +150 | +150 | +90 | |
| +60 | - | - | + | + | +100 | |
| +80 | +80 | +90 | + | +120 | + | |
| - | - | - | - | - | - | |
| +100 | + | +50 | +110 | + | +100 | |
@Baby Cat | - | + | + | +50 | + | + | |
@Canevim | - | + | + | +90 | +180 | +135 | |
R reklam | + | +180 | + | + | + | + | |
| + | + | + | + | + | + | |
| +240 | - | - | - | - | - | |
@nisandeniz | + | + | + | + | + | + | |
@Ecrinya | - | - | - | - | - | - | |
N nairobi | - | + | +50 | +50 | +60 | +220 | |
L lida | m | m | m | + | + | + | |
| m | m | m | m | +200 | + | |
Dün lesli yaptım kaptanım 25 dk7 ŞUBAT-14 ŞUBAT MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş N nezesali + - - + - - Gulhan1 -120 - +120 +180 +150 +90 @Ekrl +90 + - +150 +150 +90 sara_28 +60 - - + + +100 gezegenfeza +80 +80 +90 + +120 + Antepia27 - - - - - - Mthn83 +100 + +50 +110 + + @Baby Cat - + + +50 + + @Canevim - + + +90 +180 +135 R reklam + +180 + + + + Efillim + + + + + + Gizemm0 +240 - - - - - @nisandeniz + + + + + + @Ecrinya - - - - - - N nairobi - + +50 +50 +60 +220 L lida m m m + + + oynakbasi34 m m m m +200 +
yarın görcez bakalımYav o kadar kötü değil ki spor da yaptım yazık bana
Hiç tehtit etme. 1 kg artıdayım hala. Hala özel günüm. Ayrıca 1 kg vermiş durumdayım. Artı halime göre. Kızlar desin nasıl emek veriyorumyarın görcez bakalım
emek var evet, yediklerini de gördümHiç tehtit etme. 1 kg artıdayım hala. Hala özel günüm. Ayrıca 1 kg vermiş durumdayım. Artı halime göre. Kızlar desin nasıl emek veriyorum
Hem oradaki hamburger değil sadece köfte ben yaptım çok güzel olmuş. Tarifinide vermiycem hemde tost makinasında pişirdimyarın görcez bakalım
eline sağlık, tarif niye vermiyosun kızHem oradaki hamburger değil sadece köfte ben yaptım çok güzel olmuş. Tarifinide vermiycem hemde tost makinasında pişirdim
Vermem kızdınız siz bana hıheline sağlık, tarif niye vermiyosun kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?