• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Akşam yemeğimi de an itibariyle yedim hatta 15 dakika falan oldu sofradan kalktım ;)
Biraz sonra da hazırlanıp Spor salonuna gecicegiz kizcemle ♡

Artık bu saatten sonra yemek yemiyorum ;) spordan dönünce de artık başta kahve olmak üzere sırf sıvı tuketirim ;)

Hayirli mutlu günler arkadaşlar...bende artinin çoğunu attim...yarin sabit çikarsam yine iyi olacak takimim için...en azindan arti olarak zarar vermem...birdahada bu hatayi yapmam...çocuklarin 3 de birdem hasta olunca çok bunalmiştim geceleride iyi uyuyamadim ikidebir kalkmaktan...ondan öncede eşim hastaydi .oda çocuklardan beterdi....:olamaz:
Gecmis olsun.

Sabah(13.00) 1 kase mercimek çorbası 1 tane patatesli içli köfte evde değildim. Biraz yoğurt salata
Ara tadımlık kuruyemiş her çeşitten 1 tane gibi.
Annem kete yapmıştı poğaça büyüklüğünde onun çeyreği.
Akşam (18.00) salata ev yapımı hamburger köfte 1 yk salçalı makarna.
Çokmu kötü. Cuma ne yapcam ben 😢
yarın cuma ve sen bunları mı yedin :sinirli: üstelik artıdayım derken:KK4:

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Gece bir türlü uyku tutmadı hatta şu anda bile uzansam kesin uyurum o derece :KK70: Tabi sabahın köründe kızları göndereceğim diye de erkenden uyanmak zorunda kaldım ama şimdi hemen kendime bir kahve yapıp kendime gelirim ♡
Ne demişler erken kalkan yol alır :KK66:

Yine açılışı ben yaptım :KK70: hadi bakalım hepimiz için çok güzel ve bol eksileri gorecegimiz bir gün olur inşallah ♡
bnauşummm:KK74::KK74::KK74:

7 ŞUBAT-14 ŞUBAT MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ

Üye AdıCumaCtsiPazarPztSalıÇrşPrş
N nezesali +--+--
Gulhan1 Gulhan1 -120-+120+180+150+90
@Ekrl +90+-+150+150+90
sara_28 sara_28 +60--+++100
gezegenfeza gezegenfeza +80+80+90++120+
Antepia27 Antepia27 ------
Mthn83 Mthn83 +100++50+110++
@Baby Cat -+++50++
@Canevim-+++90+180+135