Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Seninde kiloya bağlı rahatsızlıkların vardı diye hatırlıyorum.
Face kullanıyorsan ahmet apa yi takip edip programına uzmanı şiddetle tavsiye ederim

Sağol canım ancak bunları paylaşmak sıkıntı olabilir benim için başının ağrımasını istemem özelden yazsan daha iyi olur sanki
Bunların hiçbiri ilaç değil canım. Hepsi vitamin ama marka vermek sıkıntı olabilir tabii. Hiç banlanmamıştım ilk deneyimim olacak bu gidişle

Merak ettim hasibenin resimini kk da özel albümdemi canim

Seninde kiloya bağlı rahatsızlıkların vardı diye hatırlıyorum.
Face kullanıyorsan ahmet apa yi takip edip programına uzmanı şiddetle tavsiye ederim

Onu inceledim de eksikleri öğreneceğim inşallah tam kavrayinca harfiyen uyarım inşallah da bende çok daha fazla eksi görürüm ♡

Merak ettim hasibenin resimini kk da özel albümdemi canim

Ig de takip ediyorum canım maşallah çok güzel fark var ♡♡♡

Hayatimda çikolatadan bukadar tiksindiğimi hatirlamiyorum...eşim bugün çocuklara çikolata almiş önceden en sevdiğim çikolataydi tofiffe..kizim yanimda yedi ..okadar kötü koktuki burnuma..rahatsiz etti. Kokusu.. lazimda değil zaten.....bu dengeyi bozmam inşallah hiç bir zaman..

İnşallah o günleri bende görürüm ♡ Gerçi iki gündür canım tatlı hiç istemiyor yoksa sevmesem de evde gofret var diye yerdim
Belki psikolojik ama aynen devam etsin her nedense

Tesekkur ederim cnm. Seninde geri gelip tekrar baslamana vok sevindim cnm. Baslamak bitirmenin yarisidir. Insallah sen de kizinla beraber guzel sonuclar alacaksin. Yaza hepimiz daha fit girecegiz insallah. Allah'a emanet ol

Hayırlı akşamlar

Sabah: Peynir , pekmez ,yoğurt ,1 dilim ekmek

Öğlen : 1 kaşık patates salatası, 1kucuk poğaça

Akşam : Peynirli erişte , yarım bardak taze sıkılmış portakal suyu

1 litre su

30dk yürüyüş

15 dk bölgesel egzersiz (midem gurulduyor )

Kesinlikle dene demiyorum, yap diyorum.son 6 aydır hiç kilo veremiyordum, başlayalı 2 ay oldu 8 kilo verdim

Bende nutella kaşıklayanlardandım, geçen kokladigimda pas kokusu aldım

Bugunku menu:
Yine sacma sapan yedim ama yarina insallah evde sebze pisecek.

kahvalti: yarim ince dilim ekmek, cok az peynir ve cay

ogle:100 kalorilik atistirma, 4 yaban mersini, 2 kraker, 2 cok ince dilim kasar ve bi tatli kasigi guacomole (toplanti vardi ordan asirdim:)) )

aksam: 10 sarma, bi minik sandvic ekmegi arasi sosis ve bi dilim gullac.

yarin hedefte pirasa var. Kac gundur discilerden gelemedik eve. Insallah artik daha duzenli olacak yemek isi
Spor yok eve 7de girince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…