Doğru diyorsun. Kızım yakamda olduğu için kafam çalışmamış
Seninde kiloya bağlı rahatsızlıkların vardı diye hatırlıyorum.Aleyküm selam canım ♡
Hiç unuturmuyumEşim bu hafta gece çalıştığı için gündüz pek fırsat olmuyor girmeye o yüzden deng gelmedik
Sorma ben yine başa döndümama Hasibe yi görünce bende kendim vermiş kadar mest oldum ♡♡♡♡ Maşallah fıstık gibi oldu Bulamiyorum
Bana inanılmaz motivasyon olduonun yaptığı diyeti bende inceledim de ara öğün yokmuş onda bugün Hatice sağ olsun o konuda beni uyardı gerçi ben aralarda sırf sıvı tüketiyorum iyice elim ayağım kesilmesin diye spor salonuna da yazildik kizcemle ♡
Allahın izniyle bizde inşallah Ana kız evrim geçirme yolunda adım attık
Bunların hiçbiri ilaç değil canım. Hepsi vitamin ama marka vermek sıkıntı olabilir tabii. Hiç banlanmamıştımSağol canım ancak bunları paylaşmak sıkıntı olabilir benim için başının ağrımasını istemem özelden yazsan daha iyi olur sanki
Merak ettim hasibenin resimini kk da özel albümdemi canimAleyküm selam canım ♡
Hiç unuturmuyumEşim bu hafta gece çalıştığı için gündüz pek fırsat olmuyor girmeye o yüzden deng gelmedik
Sorma ben yine başa döndümama Hasibe yi görünce bende kendim vermiş kadar mest oldum ♡♡♡♡ Maşallah fıstık gibi oldu Bulamiyorum
Bana inanılmaz motivasyon olduonun yaptığı diyeti bende inceledim de ara öğün yokmuş onda bugün Hatice sağ olsun o konuda beni uyardı gerçi ben aralarda sırf sıvı tüketiyorum iyice elim ayağım kesilmesin diye spor salonuna da yazildik kizcemle ♡
Seninde kiloya bağlı rahatsızlıkların vardı diye hatırlıyorum.
Face kullanıyorsan ahmet apa yi takip edip programına uzmanı şiddetle tavsiye ederim
Merak ettim hasibenin resimini kk da özel albümdemi canim
Aferin sanaDimi lesli açtım şimdi. Gün içinde 2 bardak yeşil çay. İçtim bide
Hayatimda çikolatadan bukadar tiksindiğimi hatirlamiyorum...eşim bugün çocuklara çikolata almiş önceden en sevdiğim çikolataydi tofiffe..kizim yanimda yedi ..okadar kötü koktuki burnuma..rahatsiz etti. Kokusu.. lazimda değil zaten.....bu dengeyi bozmam inşallah hiç bir zaman..
Tesekkur ederim cnm. Seninde geri gelip tekrar baslamana vok sevindim cnm. Baslamak bitirmenin yarisidir. Insallah sen de kizinla beraber guzel sonuclar alacaksin. Yaza hepimiz daha fit girecegiz insallah. Allah'a emanet olAleyküm selam canım ♡
Kesinlikle dene demiyorum, yap diyorum.son 6 aydır hiç kilo veremiyordum, başlayalı 2 ay oldu 8 kilo verdimOnu inceledim de eksikleri öğreneceğim inşallahtam kavrayinca harfiyen uyarım inşallah da bende çok daha fazla eksi görürüm ♡
Ig de takip ediyorum canımmaşallah çok güzel fark var ♡♡♡
Bende nutella kaşıklayanlardandım, geçen kokladigimda pas kokusu aldımHayatimda çikolatadan bukadar tiksindiğimi hatirlamiyorum...eşim bugün çocuklara çikolata almiş önceden en sevdiğim çikolataydi tofiffe..kizim yanimda yedi ..okadar kötü koktuki burnuma..rahatsiz etti. Kokusu.. lazimda değil zaten.....bu dengeyi bozmam inşallah hiç bir zaman..
Hayırlı akşamlar iyi geceler iyi uykular karlı bir Antep gecesinden sevgili takımım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?