Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Gece bir türlü uyku tutmadı hatta şu anda bile uzansam kesin uyurum o derece Tabi sabahın köründe kızları göndereceğim diye de erkenden uyanmak zorunda kaldım ama şimdi hemen kendime bir kahve yapıp kendime gelirim ♡
Ne demişler erken kalkan yol alır

Yine açılışı ben yaptım hadi bakalım hepimiz için çok güzel ve bol eksileri gorecegimiz bir gün olur inşallah ♡

Tesekkur ederim cnm. Seninde geri gelip tekrar baslamana vok sevindim cnm. Baslamak bitirmenin yarisidir. Insallah sen de kizinla beraber guzel sonuclar alacaksin. Yaza hepimiz daha fit girecegiz insallah. Allah'a emanet ol
Hoşgeldin canım bende takip etmek istiyorum seni
Neden uykusuzsun canım.

Tesekkur ederim cnm. Seninde geri gelip tekrar baslamana vok sevindim cnm. Baslamak bitirmenin yarisidir. Insallah sen de kizinla beraber guzel sonuclar alacaksin. Yaza hepimiz daha fit girecegiz insallah. Allah'a emanet ol

Asıl ben teşekkür ederim canım bana çok güzel motivasyon oldun ♡
İnşallah dediğin gibi bende yaza kadar çok daha Fit olurum ♡

Kesinlikle dene demiyorum, yap diyorum.son 6 aydır hiç kilo veremiyordum, başlayalı 2 ay oldu 8 kilo verdim

Sistemi tamamen inceleyip hatasız yapmam lazım o zaman kilodan öte insanların hastalıklarından kurtulmalari çok güzel bir şey ♡

Günaydın kızlar
Burada okul tatil bende çektim başıma yorganı beyaz atlı prenslerim gelip öptü anne kalk dedi kalktım. Kahvaltı hazırlıycam şimdi

Ohhh ne mutlu sana canım bende 3 gecedir küçük premsesimle yatıyorum ve bol bol öpüp kokluyorum kuşumu ♡♡♡♡ gerçi uykusunda farkında olmuyor ama sabah söylediğimde nasıl gülümsüyor bende niye bu kadar rahat uyudum diye düşündüm diyor yağcı

Hoşgeldin canım bende takip etmek istiyorum seni

Neden uykusuzsun canım.

Kocasiz uykumu alamıyorum ille ayağım da olsa deyecek Şaka bir yana ama adamcağız makinede çalıştığı için aklım onda kalıyor tamam gündüz de aynı ama gece uykusu ile gündüz uykusu farklı adamcağız dinlenemiyor tam

günaydın kızlar herkese mutlu bir gün diliyorum

Sanada Günaydın ♡

Anlıyorum canım 15 gündür o dışarda üşüdü ben içerde. Rabbim cümlesine kolaylık versin

Hayirli mutlu günler arkadaşlar...bende artinin çoğunu attim...yarin sabit çikarsam yine iyi olacak takimim için...en azindan arti olarak zarar vermem...birdahada bu hatayi yapmam...çocuklarin 3 de birdem hasta olunca çok bunalmiştim geceleride iyi uyuyamadim ikidebir kalkmaktan...ondan öncede eşim hastaydi .oda çocuklardan beterdi....

Anlıyorum canım 15 gündür o dışarda üşüdü ben içerde. Rabbim cümlesine kolaylık versin

Valla Allah yardımcın olsun senin daha da zor işin Rabbim sevdiklerimizi korusun....Aminnnn

Allah yardımcın olsun canım çocukların hepsi aynı anda hasta olunca daha da zor
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanirlar ♡♡♡♡

Bende kahvaltı ettiğimden beri hiç bir şekilde ara öğün yapmadım bu saate kadar sadece arada bol su ve yeşil çay içtim
Sanırım bu sizin bahsettiğiniz sisteme bugün şu saate kadar tam uydum hatta bir daha okuyayım bakalım doğru mu ilerliyorum ♡

Su saatlerinede dikkat edersen uydun say

Sağol canim çok şükür düzeldiler..küçük oğlum biraz halsiz hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…