- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Hoşgeldin canım bende takip etmek istiyorum seniTesekkur ederim cnm. Seninde geri gelip tekrar baslamana vok sevindim cnm. Baslamak bitirmenin yarisidir. Insallah sen de kizinla beraber guzel sonuclar alacaksin. Yaza hepimiz daha fit girecegiz insallah. Allah'a emanet ol❤
Neden uykusuzsun canım.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gece bir türlü uyku tutmadı hatta şu anda bile uzansam kesin uyurum o dereceTabi sabahın köründe kızları göndereceğim diye de erkenden uyanmak zorunda kaldım ama şimdi hemen kendime bir kahve yapıp kendime gelirim ♡
Ne demişler erken kalkan yol alır
Yine açılışı ben yaptımhadi bakalım hepimiz için çok güzel ve bol eksileri gorecegimiz bir gün olur inşallah ♡
Tesekkur ederim cnm. Seninde geri gelip tekrar baslamana vok sevindim cnm. Baslamak bitirmenin yarisidir. Insallah sen de kizinla beraber guzel sonuclar alacaksin. Yaza hepimiz daha fit girecegiz insallah. Allah'a emanet ol❤
Kesinlikle dene demiyorum, yap diyorum.son 6 aydır hiç kilo veremiyordum, başlayalı 2 ay oldu 8 kilo verdim
Günaydın kızlar
Burada okul tatil bende çektim başıma yorganı beyaz atlı prenslerim gelip öptü anne kalk dedi kalktım. Kahvaltı hazırlıycam şimdi
Hoşgeldin canım bende takip etmek istiyorum seni
Neden uykusuzsun canım.
günaydın kızlar herkese mutlu bir gün diliyorum
Anlıyorum canım 15 gündür o dışarda üşüdü ben içerde. Rabbim cümlesine kolaylık versinAsıl ben teşekkür ederim canım bana çok güzel motivasyon oldun ♡
İnşallah dediğin gibi bende yaza kadar çok daha Fit olurum ♡
Sistemi tamamen inceleyip hatasız yapmam lazım o zamankilodan öte insanların hastalıklarından kurtulmalari çok güzel bir şey ♡
Ohhh ne mutlu sana canımbende 3 gecedir küçük premsesimle yatıyorum ve bol bol öpüp kokluyorum kuşumu ♡♡♡♡ gerçi uykusunda farkında olmuyor ama sabah söylediğimde nasıl gülümsüyor bende niye bu kadar rahat uyudum diye düşündüm diyor yağcı
Kocasiz uykumu alamıyorumille ayağım da olsa deyecek Şaka bir yana ama adamcağız makinede çalıştığı için aklım onda kalıyor tamam gündüz de aynı ama gece uykusu ile gündüz uykusu farklı adamcağız dinlenemiyor tam
Sanada Günaydın ♡
Ne yaramazlık yaptınSelam aleyküm kızceler ya engel yediğimdrn bugün anca girebildim sayfaya .. kaç gündür bişey yazamadım ama bugünle yarını yazıcam yarında direkt sonucu atacam inş vermişimdir kilo
Hayirdir neden engellendinSelam aleyküm kızceler ya engel yediğimdrn bugün anca girebildim sayfaya .. kaç gündür bişey yazamadım ama bugünle yarını yazıcam yarında direkt sonucu atacam inş vermişimdir kilo
Anlıyorum canım 15 gündür o dışarda üşüdü ben içerde. Rabbim cümlesine kolaylık versin
Hayirli mutlu günler arkadaşlar...bende artinin çoğunu attim...yarin sabit çikarsam yine iyi olacak takimim için...en azindan arti olarak zarar vermem...birdahada bu hatayi yapmam...çocuklarin 3 de birdem hasta olunca çok bunalmiştim geceleride iyi uyuyamadim ikidebir kalkmaktan...ondan öncede eşim hastaydi .oda çocuklardan beterdi....
Su saatlerinede dikkat edersen uydun sayBende kahvaltı ettiğimden beri hiç bir şekilde ara öğün yapmadım bu saate kadarsadece arada bol su ve yeşil çay içtim
Sanırım bu sizin bahsettiğiniz sisteme bugün şu saate kadar tam uydumhatta bir daha okuyayım bakalım doğru mu ilerliyorum ♡
Sağol canim çok şükür düzeldiler..küçük oğlum biraz halsiz hala.Valla Allah yardımcın olsun senin daha da zor işinRabbim sevdiklerimizi korusun....Aminnnn
Allah yardımcın olsun canım çocukların hepsi aynı anda hasta olunca daha da zor
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanirlar ♡♡♡♡
İçerik silmekten mişHayirdir neden engellendin
Tez zamanda oda düzelir inşallah canımSağol canim çok şükür düzeldiler..küçük oğlum biraz halsiz hala.
Neyseki cumaya yetiştinİçerik sildim diye oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?