• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

nöbetçi diye başlık atacağımızı ben bile unutmuştum maymuş. senin unutman çok normal.. spor olayında neden küstün anlamadım ki gel barışalım :38::38: sen bana ceza vermiştin hem de 1 milCİK ben de leslie yaptım dedim. Zaten ben kendim diyorum spor yapalım beni gaza getrin diye. Spor benim yumuşak karnım..

Gelmeyenlere daha bakamadım. Kızlar kendinizi salmayın lütfen. 3 hafta %30 un üstünde olmalıyız :6::6:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...r-selulit-basari-hikayem-toplanin-kizlar.html

kızlar şu başarı öyküsüne bir bakar mısınız? verdiği kilo çok fazla değil ama vücudundaki incelme, değişim inanılmaz, selülit namına birşey kalmamamış.. ben şuan 53 'lü kilolardayım ama selülitlerim çok fazla, napıcam bunları ya:( bol su içmeye çalışıyorum ama şu spor işi üşenmesem keşke sıksam kendimi:((

selülitler için scrub var evde çok uygun bir maliyete yapılan bende yapıcam ondan her duş sonrası sürüp duruluyorsun peeling gibi düşün.

Evet kaptanım 30 days.. Daha önce 20 gün falan yapmıştım çok etkisi oluyor arada da yapıyorum.. Kollara öyle direk etkisi olmaz benimkilerde çöp gibi..
Melinda yine görünmedi.. :((

Kızlar ben topigin olmasada kendi kepenklerimi indiriyorum.. Yarının daha guzel bir gün olmasını diliyor ve gorevi kübraya devrediyorum...

17/ 06/ 2013

15.30
Yarım kase müsli

16.00
10 tane kuru üzüm
1Şeftali

21.00
Yarım tabak enginar (ilk defa yedim )
Yarım tabak domatesli makarna

Spor yok
1Buçuk litre su

sabah
9,30
iki dilim tam buğday ekmek arası peynir 3 adet zeytin

öğlen
yeşil salata
bulgur salatsı
1 kasık ezme salata
3-4 yk zy bamya

ara
5 adet kayısı

akşam
yarım kepekli tost

3-4 erik
1 adet hoşbeş

2 litre su
1 bardak yeşilçay
spor yok

selülitler için scrub var evde çok uygun bir maliyete yapılan bende yapıcam ondan her duş sonrası sürüp duruluyorsun peeling gibi düşün.

suracım neymiş o scrup söyle bana , kurtulayım şu tırtıklarımdan , ergenliğimden beri hep hayatımdalar, kahve , nescafe içmem, kola asitli şeyler kırk yılda bir sigaram yok, e şu iki aydır suyuda bol içiyorum, daha ne yapmalıyım ki:26:
Gúnaydın kızçeler

günaydın maymuş... erkencisin bugün..

17/ 06/ 2013

15.30
Yarım kase müsli

16.00
10 tane kuru üzüm
1Şeftali

21.00
Yarım tabak enginar (ilk defa yedim )
Yarım tabak domatesli makarna

Spor yok
1Buçuk litre su

may senin son yemek saatini 21 yapalım olur mu ayrıca uyku düzenini düzenlemek için şöyel bir şey deniye bilirsin ama düzenli yaparsan sanırım işe yarar. her gün normalde kalktığın saatten 1 saat erken kalk ve her gece yattığın saatten 1 saat erken yay. uyumasan bile yatakta ol..
ayrıca akşam bize göre geç saatte olan öğününde karbonhidarat tüketmemeye çalışsan. vücudun bijolojik bir saati var belli saatten sonra yenenleri zor eritiyor. makarna yerine daha çok enginar yiyebilirdin. çok severin enginarı ben çok lezzetli ve çok faydalı bir sebzedir. özellikle karaciğerinin yenilenmesini sağlar..

akşam yemeğinde karbonhidrat

7 yaprak

Son düzenleme:
17.06.2013

Sabah

2 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
7-8 zeytin

Öğlen

Beyaz peynirli yeşil salata

Akşam

Tarhana Çorbası 1 kase
soya soslu tavuk 1 tabak
yoğurtlu semizotu salatası

Su 2,5 litre
Yeşilçay 2 fincan
1 sade türk kahvesi

Spor 30 dk eliptik bisiklet

sabah
9,30
iki dilim tam buğday ekmek arası peynir 3 adet zeytin

öğlen
yeşil salata
bulgur salatsı
1 kasık ezme salata
3-4 yk zy bamya

ara
5 adet kayısı

akşam
yarım kepekli tost

3-4 erik
1 adet hoşbeş

2 litre su
1 bardak yeşilçay
spor yok

tek öğünde karbonhidrat
akşam yemeğinden sonra atıştırma
kaçamak hoşbeş

5 yaprak

17.06.2013

Sabah

2 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
7-8 zeytin

Öğlen

Beyaz peynirli yeşil salata

Akşam

Tarhana Çorbası 1 kase
soya soslu tavuk 1 tabak
yoğurtlu semizotu salatası

Su 2,5 litre
Yeşilçay 2 fincan
1 sade türk kahvesi

Spor 30 dk eliptik bisiklet

her şey tam
8 yaprak

RAPOR
17.06.2013/Pazartesi

Sabah 08:40

1 haş yumurta
1 hindi füme
1 domates, salatalık, biber

Öğlen 12:10

1 büyük porsiyon (266,5 kcal)
kıymalı kabak yemeği

Ara 14:15
100ml süt
15 gr yulaf kepeği
20gr goji berry

Akşam 16:30
2 yumurta,2 dilim tavuk füme
tam yağlı beyaz peyniri ile omlet
40gr lor
25 gr keçi peyniri
1,5 salatalık
1 biber

Gece (yogadan sonra) 20:30
light ton balığı (93 kcal)
salata

su 2,5 lt
2 kupa 5i bir arada çay
2 kupa adaçayı

spor 1,5 saat yoga

geç saatte yemek
fazla yemek
6 yaprak

RAPOR
17.06.2013/Pazartesi

Sabah 08:40

1 haş yumurta
1 hindi füme
1 domates, salatalık, biber

Öğlen 12:10

1 büyük porsiyon (266,5 kcal)
kıymalı kabak yemeği

Ara 14:15
100ml süt
15 gr yulaf kepeği
20gr goji berry

Akşam 16:30
2 yumurta,2 dilim tavuk füme
tam yağlı beyaz peyniri ile omlet
40gr lor
25 gr keçi peyniri
1,5 salatalık
1 biber

Gece (yogadan sonra) 20:30
light ton balığı (93 kcal)
salata

su 2,5 lt
2 kupa 5i bir arada çay
2 kupa adaçayı

spor 1,5 saat yoga

geç saatte yemek
fazla yemek
6 yaprak

Menüne yorum yapacaktım ama sen zaen benim söyleyeceklerimi yazmışsın..

Ben sadece günde 3 yumurtanın fazla olduğunu eklemek isterim.. Aman dikkat.. 2 yumurtayı aşmayalım..

suracım neymiş o scrup söyle bana , kurtulayım şu tırtıklarımdan , ergenliğimden beri hep hayatımdalar, kahve , nescafe içmem, kola asitli şeyler kırk yılda bir sigaram yok, e şu iki aydır suyuda bol içiyorum, daha ne yapmalıyım ki:26:

günaydın maymuş... erkencisin bugün..
Izmire gidiyorum canım.

may senin son yemek saatini 21 yapalım olur mu ayrıca uyku düzenini düzenlemek için şöyel bir şey deniye bilirsin ama düzenli yaparsan sanırım işe yarar. her gün normalde kalktığın saatten 1 saat erken kalk ve her gece yattığın saatten 1 saat erken yay. uyumasan bile yatakta ol..
ayrıca akşam bize göre geç saatte olan öğününde karbonhidarat tüketmemeye çalışsan. vücudun bijolojik bir saati var belli saatten sonra yenenleri zor eritiyor. makarna yerine daha çok enginar yiyebilirdin. çok severin enginarı ben çok lezzetli ve çok faydalı bir sebzedir. özellikle karaciğerinin yenilenmesini sağlar..

akşam yemeğinde karbonhidrat

7 yaprak

Ah ah sen bi de enginarı bana sor .yutamadım baya zorlandım :) tamam canım 21yapalım son saati.Ama uyku düzenimi degiştiremem mecbur böyle .çalışıyorum çúnkú.

Günaydın canlarım..

Ben olmayan uyku düzenimi mahvettim zannımca...

Dün size kahvaltıdan sonra gelirim dedim ama dışarı çıktım. Geldikten sonra yemek işlerine giriştim ve hemen ardından 11 gibi yattım.
Kızım 3 te çığlıklar atarak ve bağıra bağıra ağlayarak uyandı, mecbur yanımıza aldım.. o babasıyla, ben de onların ayak ucunda kıvrılarak yattım.

Sabah 07:40 ta uyandı!!! o zamandan beri ayakta.. Ben de 11:30 da kalkabildim ama hala yorgunluktan ölüyorum. O uyusa ben de uyuyacağım. Resmen oturduğum yere yapışıyorum. Bir çare söyleyin ne olur. Halsizim, uykusuzum. Yapacak çok iş var..

Maymun ben enginara bayılırım. Ama çok pahalı bir sebze.. Bizim pazarda küçük bir yuvarlağını 3 tl ye satıyorlar..

Su bakanımız geçen haftanın raporunu sun da çiçeklerimizi çizelim.. Bengicim, sen elindeki geçen haftanın menülerine göre yaprak sayılarını söylersen, maymunla şimdi çizeriz.

Bengicim, sen herkesin menüsünü tutma canım.. Herkes kendininkini tutsun ne yeyip ne içtğini. Buraya yazarken, kendi wordpadine de yazar. Sen sadece o menüde nelerin eksik veya güzel olduğunu yaz.. Örneğin: innuk,salı günü kusursuz... yada gdogan pazar dondurma gibi... Tabi bir öneri sadece.. Sen zor geliyor dediğin için. Bence o kadar ayrıntılı değil, kısa kısa notlar şeklinde tutabilirsin.

Eğer menü yorumlama işi seni yorarsa, birine daha bölüştürürüm görevi. Dediğim gibi en zor bakanlık seninki.. :15::15::15:

Back