Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canlarım..
Ben olmayan uyku düzenimi mahvettim zannımca...
Dün size kahvaltıdan sonra gelirim dedim ama dışarı çıktım. Geldikten sonra yemek işlerine giriştim ve hemen ardından 11 gibi yattım.
Kızım 3 te çığlıklar atarak ve bağıra bağıra ağlayarak uyandı, mecbur yanımıza aldım.. o babasıyla, ben de onların ayak ucunda kıvrılarak yattım.
Sabah 07:40 ta uyandı!!! o zamandan beri ayakta.. Ben de 11:30 da kalkabildim ama hala yorgunluktan ölüyorum. O uyusa ben de uyuyacağım. Resmen oturduğum yere yapışıyorum. Bir çare söyleyin ne olur. Halsizim, uykusuzum. Yapacak çok iş var..
Maymun ben enginara bayılırım. Ama çok pahalı bir sebze.. Bizim pazarda küçük bir yuvarlağını 3 tl ye satıyorlar..
Su bakanımız geçen haftanın raporunu sun da çiçeklerimizi çizelim.. Bengicim, sen elindeki geçen haftanın menülerine göre yaprak sayılarını söylersen, maymunla şimdi çizeriz.
Bengicim, sen herkesin menüsünü tutma canım.. Herkes kendininkini tutsun ne yeyip ne içtğini. Buraya yazarken, kendi wordpadine de yazar. Sen sadece o menüde nelerin eksik veya güzel olduğunu yaz.. Örneğin: innuk,salı günü kusursuz... yada gdogan pazar dondurma gibi... Tabi bir öneri sadece.. Sen zor geliyor dediğin için. Bence o kadar ayrıntılı değil, kısa kısa notlar şeklinde tutabilirsin.
Eğer menü yorumlama işi seni yorarsa, birine daha bölüştürürüm görevi. Dediğim gibi en zor bakanlık seninki..
18 06 2013
Sabah
1 dilim tahin pekmezli ekmek
1 dilim krem peynirli ekmek
Ögle
Portakal suyu
Ara
ice tea yaklaşık 100 kalori
Akşam
Salata
1 buçuk şınıtzel
2 litre su
Spor yok
Kızlar izmirdeyim çok yazamıyorum
17.06.2013
sabah
bir dilim ekmek
bir kk peynir
bir kupa yeşil çay
öğlen
180 gr köfte
biber soğan sarımsak domates sosu
çeyrek ekmek
akşam
çeyrek ekmek
peynir
birkaç parça sucuk
bir bardak çay
ara
bir külah dondurma
su 2.5lt
spor 30 dk program çalışması.
18 06 2013
Sabah
1 dilim tahin pekmezli ekmek
1 dilim krem peynirli ekmek
Ögle
Portakal suyu
Ara
ice tea yaklaşık 100 kalori
Akşam
Salata
1 buçuk şınıtzel
2 litre su
Spor yok
Kızlar izmirdeyim çok yazamıyorum
Evde nemlendirici selulit giderici scrub yapimi - YouTube canım bunu gördüm bunu yapabilirsin bence ayrıca ben bugün bir tane scrub aldım bugün deneyeceğim nasıl olduğunu ancak iki hafta sonra görebilirim ama bunuda yapacağım çünkü kakao ve portakal yağı mükemmel sıkılaştırıyor. kakao vücuttaki pürüzleri gideriyor ayrıca o bölgedeki kasları çok çalıştırman gerekiyor. birde eda taşpınarın vücudunu at fırçasıyla aşağıdan yukarı taradığını duymuştum. ama ben onu yapamam tabiii buda bugün aldığımın resmi. bu markanın argan yağını kullanıyorum ben saçıma çokta memnunum bir deneyeyim dedim.
Eki Görüntüle 738255
En sağdakini aldım bamboonunda cilt yenileme özelliği varya.
* Resim alıntıdır.
kızlar yardım edin bana motivasyonum sıfır, dün akşam ve bu sabah herşeyi mahvettim, kendimde o gücü o dirayeti bulamıyorum,, bu kadar az kalmışken niye böyle oldu çok moralim bozuk, çok pişmanım... kendime çeki düzen vermem gerek...