• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar bugün ben nöbetçiyim güya ama kendime bile faydam yok bugün, çok uykusuz ve halsizim, ve işyerinde birsürü abuk sabuk iş beni bekliyor..:(( yoğunum

Günaydın canlarım..

Ben olmayan uyku düzenimi mahvettim zannımca...

Dün size kahvaltıdan sonra gelirim dedim ama dışarı çıktım. Geldikten sonra yemek işlerine giriştim ve hemen ardından 11 gibi yattım.
Kızım 3 te çığlıklar atarak ve bağıra bağıra ağlayarak uyandı, mecbur yanımıza aldım.. o babasıyla, ben de onların ayak ucunda kıvrılarak yattım.

Sabah 07:40 ta uyandı!!! o zamandan beri ayakta.. Ben de 11:30 da kalkabildim ama hala yorgunluktan ölüyorum. O uyusa ben de uyuyacağım. Resmen oturduğum yere yapışıyorum. Bir çare söyleyin ne olur. Halsizim, uykusuzum. Yapacak çok iş var..

Maymun ben enginara bayılırım. Ama çok pahalı bir sebze.. Bizim pazarda küçük bir yuvarlağını 3 tl ye satıyorlar..

Su bakanımız geçen haftanın raporunu sun da çiçeklerimizi çizelim.. Bengicim, sen elindeki geçen haftanın menülerine göre yaprak sayılarını söylersen, maymunla şimdi çizeriz.

Bengicim, sen herkesin menüsünü tutma canım.. Herkes kendininkini tutsun ne yeyip ne içtğini. Buraya yazarken, kendi wordpadine de yazar. Sen sadece o menüde nelerin eksik veya güzel olduğunu yaz.. Örneğin: innuk,salı günü kusursuz... yada gdogan pazar dondurma gibi... Tabi bir öneri sadece.. Sen zor geliyor dediğin için. Bence o kadar ayrıntılı değil, kısa kısa notlar şeklinde tutabilirsin.

Eğer menü yorumlama işi seni yorarsa, birine daha bölüştürürüm görevi. Dediğim gibi en zor bakanlık seninki.. :15::15::15:

çocuğun mu var derdin mi var:D kolay gelsinn..
superfresin dondurlumuş enginarı var ben mevsimi geçince ondan alıyorum garnetürde veriyor içinde..
aynı fıyata geliyor yaklaşık 6 tane var 8-9 lira paketi. hemde soyulmuş..
herkesinkini tutmak çok sorun değil sadece siteye yükleme konusunda zorlandım ama bir çözüm buldum sanırım.. geçen hafat menülerini yayınlara yaprak listelerini veririm birazdan.
şimdilik iadere ediyorum herkesin işi var zaten.. sorumluktan kaçmam ben.. :)

maymun gitmiş.. innuk gelmiş.. innuk su listelerini yazsın bakalım iyi kötü orta diye.. ben hemen çiçek olayına girişirim..

işler böyle bölününce o kadar rahatladım ki anlatamam.. kafamda bir sürü fikir vardı, ama hepsinin üstesinden tek başıma gelmem zordu.. sağ olun..

bu arada 6 kişi kaldık 1 kişi daha alabilirim aklınızda bulunsun. 7 iyidir :34::34::34:

bengi
Pazartesi
yağlı yiyecek
kaçamak
6 yaprak

Salı
fazla yemek
kaçamak
6 yaprak

Çarşamba
fazla yemek
7 yaprak

Perşembe
tam
8 yaprak

Cuma
tam
8 yaprak

Cumartesi
fazla yemek
kaçamak
kaçamak
4 yaprak

Pazar
fazla yemek
kaçamak
kaçamak
3 yaprak

Gdogan
Pazartesi
tam
8 yaprak

Salı
kaçamak helva
kaçamakm. Suyu büskivi
6 yaprak

Çarşamba
akşam karbondihrat
kaçamak
6 yaprak

Perşembe
kaçmak
7 yaprak

Cuma
akşam geç saatte yemek
tek öğün karbonhidrat
kaçamak dondurma
5 yaprak

Cumartesi
kaçmak
fazla karbonhidrat
kaçamak
5 yaprak

Pazar
kaçamak
kaçamak
6 yaprak

innuk

Pazartesi
akşam karbonhidrat
7 yaprak

Salı
tam
8 yaprak

Çarşamba
tam
8 yaprak

Perşembe
akşam karbonhidrat
fazla yeme
geç saatte yeme
5 yaprak

Cuma
tam
8 yaprak

Cumartesi
akşam karbonhidrat
7 yaprak

pazar menüsünü bulamadım

maymunarmut
Pazartesi
eksik öğün
7 yaprak

Salı
kaçamak nescage xp
akşam karbonhidrat
6 yaprak

çarşamba
akşam karbonhidrat
geç yeme
6 yaprak

perşembe
kaçamak
7 yaprak

Cuma
tam
8 yaprak

Cumartesi
eksik öğün
akşam fazla karbonhidrat
6 yaprak

Pazar
eksin öğün
kaçamak
kaçamak
kaçamak
4 yaprak

teşekkürler bengi..

ya hatırlıyor musunuz gelmeme olayıyla ilgili br fikir belirtmiştim, bir ayda u sayıdan fazla gelmemezlik durumunda bunu yapalım diye.. neydi o bulamıyorum :14::14::14:

[table="width: 800, class: grid, align: center"]
[tr]
[td][/td]
[td]maymunarmut[/td]
[td]innuk[/td]
[td]gdogan[/td]
[td]bengi-arwen[/td]
[td]sura260511[/td]
[td]melinda22[/td]
[/tr]
[tr]
[td]girmediği tarihler[/td]
[td]:46:[/td]
[td]5-9-16[/td]
[td]9-16[/td]
[td]:46:[/td]
[td]8-15(?)-18(?)[/td]
[td]8-9-10-12-15-16-17-18(?)[/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
17.06.2013

sabah

bir dilim ekmek
bir kk peynir
bir kupa yeşil çay

öğlen
180 gr köfte
biber soğan sarımsak domates sosu
çeyrek ekmek

akşam
çeyrek ekmek
peynir
birkaç parça sucuk
bir bardak çay

ara
bir külah dondurma

su 2.5lt
spor 30 dk program çalışması.

Evde nemlendirici selulit giderici scrub yapimi - YouTube canım bunu gördüm bunu yapabilirsin bence ayrıca ben bugün bir tane scrub aldım bugün deneyeceğim nasıl olduğunu ancak iki hafta sonra görebilirim ama bunuda yapacağım çünkü kakao ve portakal yağı mükemmel sıkılaştırıyor. kakao vücuttaki pürüzleri gideriyor ayrıca o bölgedeki kasları çok çalıştırman gerekiyor. birde eda taşpınarın vücudunu at fırçasıyla aşağıdan yukarı taradığını duymuştum. ama ben onu yapamam tabiii :1: buda bugün aldığımın resmi. bu markanın argan yağını kullanıyorum ben saçıma çokta memnunum bir deneyeyim dedim.

$handkrem.jpg

En sağdakini aldım bamboonunda cilt yenileme özelliği varya.

* Resim alıntıdır.

Son düzenleme:
18 06 2013

Sabah
1 dilim tahin pekmezli ekmek
1 dilim krem peynirli ekmek

Ögle
Portakal suyu

Ara
ice tea yaklaşık 100 kalori

Akşam
Salata
1 buçuk şınıtzel

2 litre su
Spor yok

Kızlar izmirdeyim çok yazamıyorum

18 06 2013

Sabah

Ögle
Portakal suyu

Ara

Akşam
Salata
1 buçuk şınıtzel

2 litre su
Spor yok

tatlım umarım herşey hayırlısıyla olur haberlerini bekliyoruz:31:

17.06.2013

sabah

bir dilim ekmek
bir kk peynir
bir kupa yeşil çay

öğlen
180 gr köfte
biber soğan sarımsak domates sosu
çeyrek ekmek

akşam
çeyrek ekmek
peynir
birkaç parça sucuk
bir bardak çay

ara
bir külah dondurma

su 2.5lt
spor 30 dk program çalışması.

canım senin sınavların bitmedi mi? bu çeyrek ekmekler ne böyle.. ekmek tüketiyoruz ama beyaz eklemk değil çünkü tokluk hissi vermiyor fazla yeniyor ve çabuk acıktırıyor. ekmek yiyeceksen. tam buğday, çavdar tüket kepek ekmeğinide tavsiye etmiyorum kansızlık yapıyor.. en iyisi tam buğday ekmeği.. ve iki dilim yiyoruz en fazla akşam yemeğinde de 1 dilim. ayrıca yapabiliy orsan ekmeği kızart biraz daha doyurucu oluyor..
dondurma dondurma hemde akşam vakti. kendine ceza yaz tatlım.... öğlen akşam arası ara öğün olsa görmezden gelirdim...

18 06 2013

Sabah

Ögle
Portakal suyu

Ara

Akşam
Salata
1 buçuk şınıtzel

2 litre su
Spor yok

sabah sana enerji olsun nasıl olsa çok sık yapmıyorsun bunu . ama öğlen yemek yemek yerine şeker bombası olan portakal suyu içmeni hiç beğenmedim. bir portakal suyunun içinde 4-5 portakal var 1 tanesi 50 kcal içindeki şeker oranını hesaba bile katmıyorum.
akşam sınıtzelin yanınd asalata yemen çok güzel ama umarım o sınıtzel fazla yağda kızarmamıştır. hatta fırında yapılmıştır..
izmirde işler nasıl? anlat bize merakta bırakma...

Evde nemlendirici selulit giderici scrub yapimi - YouTube canım bunu gördüm bunu yapabilirsin bence ayrıca ben bugün bir tane scrub aldım bugün deneyeceğim nasıl olduğunu ancak iki hafta sonra görebilirim ama bunuda yapacağım çünkü kakao ve portakal yağı mükemmel sıkılaştırıyor. kakao vücuttaki pürüzleri gideriyor ayrıca o bölgedeki kasları çok çalıştırman gerekiyor. birde eda taşpınarın vücudunu at fırçasıyla aşağıdan yukarı taradığını duymuştum. ama ben onu yapamam tabiii :1: buda bugün aldığımın resmi. bu markanın argan yağını kullanıyorum ben saçıma çokta memnunum bir deneyeyim dedim.

Eki Görüntüle 738255

En sağdakini aldım bamboonunda cilt yenileme özelliği varya.

* Resim alıntıdır.

güzelmiş.. benide bir önerim var ara ara yapıyorum etkisi oldu. az karbonhidratında epey etkisi var tabi.
portakal yağı
kekik yağı
biberiye yağı
susam yağını karıştırdım bir şişede bacaklarımı sürüyorum sonra selilüt masaj aleti ile 1-2 dk masaj yapıyorum ve streçfilm ile sarıyorum. 1-2 saat kalıyor. biraz kaşındırıyor ama etkisi oluyor gibi... tavsiye edebilirim.

şura bugünkü ödevim sabah 10 dk karışık hareketler /akşam 30dk jillian bol ev işi arkadaşlarım geliyor yarın temizlik yapacağım..

Son düzenleme:
RAPOR
18.06.2013/Salı

Sabah 08:40
1 haş yumurta
1 hindi füme
1 domates, salatalık, biber

Öğlen 12:10
250gr göğüs sote 386,3kcal
(yağsız, soğan, biber)

Ara 15:15
100ml süt
15 gr yulaf kepeği
20gr goji berry

Akşam 16:40
1 tam, 1 beyaz yumurta
20gr tam yağlı beyaz peyniri ile omlet
25 gr keçi peyniri
1 salatalık, 1 biber, 1 domates

Gece (spordan sonra) 19:30

65 gr süzme peynir

su 2,5 lt
1 fincan 5i bir arada çay
2 kupa adaçayı

30dk jillian 30days

kızlar yardım edin bana motivasyonum sıfır, dün akşam ve bu sabah herşeyi mahvettim, kendimde o gücü o dirayeti bulamıyorum,, bu kadar az kalmışken niye böyle oldu :43: çok moralim bozuk, çok pişmanım... kendime çeki düzen vermem gerek...

kızlar yardım edin bana motivasyonum sıfır, dün akşam ve bu sabah herşeyi mahvettim, kendimde o gücü o dirayeti bulamıyorum,, bu kadar az kalmışken niye böyle oldu :43: çok moralim bozuk, çok pişmanım... kendime çeki düzen vermem gerek...

naptın neler yedin neden yaptın gel bakalım sen şöyle :4: az bir kilon kaldı neden bu düşünceye saplandın bence gücün çok çabuk kırılmaya başladıysa cuma günü yada pazar günü bir öğünde istediğini yemelisin. bengicim akşam bir dilim ekmekle yemek yersem imkanı yok zayıflayamam ayrıca beyaz değil çavdar yiyorum. insülin direncimin yüksek olmasından ötürü ve şeker yatkınlığımdan ötürü ekmeksiz doymuyorum yemediğim zaman şeker düşmeşiyle midem bulanıyor vücudum yanıyor bunu bildiğim için zaten ekmekte kısma düşüncem yok. kısmadım mı kıstım ama daha da azaltacağım zaman şuan değil 79u gördükten sonra. tamamdır bundan sonra dondurmayı gündüz yiyorum akşama asla yok.

suracım, videonun linkini kaydettim, müsait bir zamanımda izleyeceğim, , ama önce motivemi yeniden kazanmam lazım..

bengicim o yağları kolaylıkla temin edebilirim aslında ben öyle streçlere sarılırsam kocam benimle dalga geçmekten ölür ya:9:

18.06.2013

sabah
1simit
2karper peynir
1bardak çay

öğlen
100 gr tavuk döner
pide arası
1 ayran

akşam
1kepçe tel şehriye çorbası
4köfte 3 dilim patates haşlaması
2 dilim ekmek

ara
kiraz ama kaç tane olduğunu saymadım. şekerim düşünce napıcağımı şaşırdım.

su 2.5 lt
spor 35 dk program çalışması

Back