Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

7 HAZİRAN 2013,CUMA

SABAH

1 dilim ekmekle yapılmış zeytinli tost

ARA

1 zeytinli poğaça

ÖĞLE

4 yemek kaşığı yoğurt

AKŞAM

1 tabak ezogelin çorba

juju ya ve jujuya yardımcı olanlara teşekkür ederim. herkes kiloları vermiş ne güzel.. en çok da mel ve gdogana tebrikler.. güzel sonuçlar almışsınız...

hımm.. keşke maymuş kilo bildirimini perşembeden ya da çarşambadan yapsaydı.. eminim o da vermiştir..

bir de halen yoğunum.. eve yeni geldim ama yarım saate çıkmam gerekiyor. saat 6 ya kadar paylaşım alanına konulması gerek.. konuldu mu diye bakıp çıkacağım.

herkese selam ve sevgiler...

7 HAZİRAN 2013,CUMA

SABAH

1 dilim ekmekle yapılmış zeytinli tost

ARA

1 zeytinli poğaça

ÖĞLE

4 yemek kaşığı yoğurt

AKŞAM

1 tabak ezogelin çorba

canım niye öyle diyorsun şuan belki sıkıntılı bir dönemdesin ama sabret, karşılığını alacaksın inşallah... diş hekimi olmak kolay mı birde ne kadar az yemissin sen öyle , sınav zamanı beslenmen lazım ki , sınavlarda başarılı olabilesin

chentiq önemli işler peşindesin ne bu yoğunluk böyle evde durmuyorsun valla maşallahhadi bakalım , hayırlısı

Arkadaşlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum..

Ama tabiki hem takım olarak hem bireysel olarak daha iyi sonuçlar alabiliriz.. Bu hafta herkes kendine birini body seçse hedefleri ortak olan örneğin 500 gr vermek gibi.. Daha gaza gelirmiyiz acaba..

final döneminde olduğum için bişey diyemem ama haftaya bomba gibi olacağım inşallah

7 Haziran 2013 Cuma
15 :00
2 dilim yumurtalı ekmek

19 :00
Tarhana çorbası
Yağsız yoğurtlu makarna
Nescafe

1 bucuk litre su
Spor yok hatta yataktan kalktıgım pek söylenemez

Kızlar böyle olcagını bilemezdim gecenin 1inde gittim evden hala gitmedim esya almaya.kilo bildirimi yapamadım tek tek hepinizi tebrik ederim.

Son düzenleme:
7 haziran
sabah
1 adet kandil simidi

öğlen
2 adet derisiz küçük tavuk but
salata
1 kase çorba

ara
1 dlim kepek ekmek

ara
1 adet browni (174 kalori)
3-5 dut

akşam
domates salatalık
biber
yoğurt

3-4 dilim karpuz

2 litre su

günaydın kızlar nasılsınız??? ben bomba gibiyim.. bu akşam bir aksilik çıkmazsa eşimle büyükada da olucazz onun dışında dün biraz yeme konusunda kendime izin verdim sanırım 1,5 aydan sonra browni ile hasret giderdim, ama yerken çikolata ile bütünleştim resmen ama iyiki yedim... ödüllendirilmiş hissettim kendimi:))

şimdi nasılsın canımm

RAPOR
07 HAZİRAN 2013

Sabah
menemen
40gr süzme peynir
1 salatalık

Öğlen
kıymalı kabak yemeği
3 salatalık
3 domates
keçi peyniri
biber

Ara
200ml süt
15gr yulaf kepeği
puding tozu

Akşam
kıymalı kabak
dil peyniri

yogadan sonra

sebzeli omlet

2 lt SU
1,5 saat Yoga

sen kaçamağı çoktan hak ettin. akşamının çok güzel geçmesini diliyorum.

arkadaşlar innuk'un fikri arada kaynamış ama ben çok beğendim. 6 kişiyiz yani herkes biribiri ile eşleşip bu hafta kendi içimizde bir yarış düzenliye biliriz. motivasyonumuz artar. eşleri kaptanımız seçse iyi olur. bu fikri destekliyorum siz ne dersiniz?

nişanlım geliyor akşama off off umarım kaçamak yapmam..
may nasıl oldun bir ses ver?

Kızlar aslında bakarsanız pek degişme yok ruh halimde . Sizı sıkmamak için pek bişey demiyorum.gece yatarken iyice uyku bastırmadan yatmıyorum düşünmeyeym diye.sabahları bı acıyla uyanıyorum onun dışında kendime geliyorum .birazdan arkadaşımın annesinin köyüne gidicez.orda tartı varmış.Annesi çok hazırlık yapmış kremalı krepler tatlılar biz geliyoruz diye nasıl geri çeviririm bilmiyorum ayıp olur ama abartmam.kola çıkolata cips çigköfte dondurma hepsini geri çevirdim yemedim. Midem almadı tabi onunda etkisi var.

canım ya ayrılık acısı cidden zor. hepimizin başına gelmiştir.
ünideyken deli gibi aşık olduğum sevgilim bir anda beni terk etmişti. çok korkunçtu.
3 gün hiç bir şey yemedim.
o zaman şunu anlamıştım arkadaşlar falan yeteri kadar teselli edemiyor insanı. ihtiyacın olan aile. anne-babanın varlığı her şeyi iyileştiriyor. o dönem babamla aram çokta iyi olmasada 3. günün sonunda onu görmek yanında olmak öyle iyi gelmişti ki. hala hatırlarım 3 günün sonunda ilk yediğim şey babamın bana verdiği şeftaliydi..
yani fırsatın varsa ailenin yanına git bir iki gün. inan yaralarının iyileşmesine yardımcı olacaktır. bir şey söylemeseler yapmasalar bile bize olan sevgileri insanı iyileştiriyor.

merhabalar kızlar
ben 7.takımdanım ve takımımız ızne ayrıldıgı ıcın kalanlar dagılmak zorunda kaldık..
benı aranıza almak ıstermısınız

31yasındayım.bankacıyım ama su an calısmıyorum 2,5 yasında oglum var
9yasında kızım var.esım bankacı.trabzonluyum
kılom en son 65,7 geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…