mel sanırım bireyselde 3. olacaksın.tebrikler..
takım olarak ise bu hafta pek iyi durumda değiliz.
mel'den bu başarıyı finallerinde de göstermesini bekliyoruz
7 HAZİRAN 2013,CUMA
SABAH
1 dilim ekmekle yapılmış zeytinli tost
ARA
1 zeytinli poğaça
ÖĞLE
4 yemek kaşığı yoğurt
AKŞAM
1 tabak ezogelin çorba
juju ya ve jujuya yardımcı olanlara teşekkür ederim. herkes kiloları vermiş ne güzel.. en çok da mel ve gdogana tebrikler.. güzel sonuçlar almışsınız...
hımm.. keşke maymuş kilo bildirimini perşembeden ya da çarşambadan yapsaydı.. eminim o da vermiştir..
bir de halen yoğunum.. eve yeni geldim ama yarım saate çıkmam gerekiyor. saat 6 ya kadar paylaşım alanına konulması gerek.. konuldu mu diye bakıp çıkacağım.
herkese selam ve sevgiler...
Arkadaşlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum..
Ama tabiki hem takım olarak hem bireysel olarak daha iyi sonuçlar alabiliriz.. Bu hafta herkes kendine birini body seçse hedefleri ortak olan örneğin 500 gr vermek gibi.. Daha gaza gelirmiyiz acaba..
7 Haziran 2013 Cuma
15 :00
2 dilim yumurtalı ekmek
19 :00
Tarhana çorbası
Yağsız yoğurtlu makarna
Nescafe
1 bucuk litre su
Spor yok hatta yataktan kalktıgım pek söylenemez
Kızlar böyle olcagını bilemezdim gecenin 1inde gittim evden hala gitmedim esya almaya.kilo bildirimi yapamadımtek tek hepinizi tebrik ederim.
günaydın kızlar nasılsınız??? ben bomba gibiyim.. bu akşam bir aksilik çıkmazsa eşimle büyükada da olucazzonun dışında dün biraz yeme konusunda kendime izin verdim sanırım 1,5 aydan sonra browni ile hasret giderdim, ama yerken çikolata ile bütünleştim resmen ama iyiki yedim... ödüllendirilmiş hissettim kendimi:))
Arkadaşlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum..
Ama tabiki hem takım olarak hem bireysel olarak daha iyi sonuçlar alabiliriz.. Bu hafta herkes kendine birini body seçse hedefleri ortak olan örneğin 500 gr vermek gibi.. Daha gaza gelirmiyiz acaba..
Kızlar aslında bakarsanız pek degişme yok ruh halimde . Sizı sıkmamak için pek bişey demiyorum.gece yatarken iyice uyku bastırmadan yatmıyorum düşünmeyeym diye.sabahları bı acıyla uyanıyorum onun dışında kendime geliyorum .birazdan arkadaşımın annesinin köyüne gidicez.orda tartı varmış.Annesi çok hazırlık yapmış kremalı krepler tatlılar biz geliyoruz diye nasıl geri çeviririm bilmiyorum ayıp olur ama abartmam.kola çıkolata cips çigköfte dondurma hepsini geri çevirdim yemedim. Midem almadı tabi onunda etkisi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?