Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

çayla yada ıhlamurla beraber yarım simite izin veriyoruuuuuummm

kandiliniz mübarek olsunn
teşekkürler hepimizin..
bugün garip bir öğleden sonra geçirdim. sabahtan hiç işim yoktu canım sılık duruyor ve ne yesem diye düşünürken kendime kahve yaptım. kahvemi güzel güzel yudumlarken biranda kaynar kaynar üzerime döküldü hemde ne dökülme.. sol üst tarafımın tamamına. ofideki birni eczane gitmesini rica ettim üstümü yıkadım. neseki ıslaklık çok belli etmeyen bir bluz giymiştim. bepanten sürdüm saatde 11 buçuğa geliyordu eve gidip üstümü değitirip biraz uzanayım dedim. eve vardım üstümü çıkardım derken telefonlar ve işler yağmaya başladı.bende dayanamayıp evden ayrıldım. öğlede kadar bir sürü iş hallettim. öğlen eczaneden gazlı bez yanık kremi aldım. yemek yedim. yine koşturmaya başladım. biraz önce yeni oturdum hoş yarım saat sonra toplantmı var neyse.. konu kandil simitinden açıldı. 250 tane k. simiti yaptırdım gözümün önünde fırında sıcak sıcak geç kaldığı için paketlemeye bile yardım ettim. patronumun vefat eden annesi için dağıtalacakt simitler. ama ben bir tane bile simit yemedim... oyla biliyorsunuz bayılırım....
birde bankaya uğradım çalışanlardan biri gofret getirmiş banada verdiler ama yok ben yemeyeceğim dedim...

yok canım savunmaya geçmiyorum ben de hatalarımın farkındayım durumu anlatıyorum böyle böyle diye bilin istedim sadece

hatasız kul olmaz, hatamla sev beni.....

hanisi pin hangisi pon.. ben en çok yatıp uzanan keratayı sevdim. birde cinsiyetleri ne?

Tebrik ederim :) aksama ne pisiricem diye düsünüyorum ben de.
Ilk baştaki zayıf siyahlı pin .tombalak olan digerlri pon .cinsi bilmiyorum sokaktan aldım.kıyamam pincigimın bıyıklarini bile kesmişlerdi hala uzamadı :)

Bu arada gecmis olsun yanıklarin gecti mi

Son düzenleme:
sargılı sargılı ofiste oturuyorum. toplantım bitti.
evde gidinc egöreceğim yanıkların durumunu acımıyor şuan neyseki..
cinsini değil cinsiyetlerini sormuştum :) kızmı erkek mi yani ??
yazık ya nasıl kesmişler bıyıklarını çok ayıp. yalpalayarak yürüyordur şimdi o.. iyiki eve adın onları . çok taktir ettim seni..

ayy yanlış okumuşum dişi ikisi de. ilk 3 gün çok kötü kavga ettiler anlaşamadılar ama şu an çok iyiler koyun koyuna uyuyolar :)
yalpaladığını anlayamıyorum sürekli oyun modunla olduklarından popoları sabit duymuyo zaten kıvırta kıvırta yürüyolar :)

hep bu şekildeyiz

tatlım kedişlerinin cinsi tekir. çok yaramaz ve haylaz olurlar. kolay gelsin sana iki tanesiylede. biraz büyüdükten sonra her yeri tırmalamaya başlarlar. o nedenle şimdiden bir tırmalama merdiveni alıp koysan ona alışsalar iyi edersin yoksa benimkiler gibi eşyaların hurda olur çıkar baş edemezsin. birde benden sana tavsiye tekirler çok güzel avcılardır o nedenle kesinlikle yakalatmalı oyuncaklar oynatma. sonrada kıpırdayan ayağına saldırıp ısırmaya çalışırlar. hayır demesini çok güzel öğretmelisin kesinlikle. sanırım 1.5 2 aylık gibi duruyorlar en fazla. süt verme kesinlikle hayvanlara zararlı. yaş mama haftada bir vermen onların kilo artışında kuvvetlenmesinde çok faydalı. sosis et türü şeyler özelliklede kemik kemirmelerine izin verme. kahvaltı ederken peynir çok az miktarda verebilirsin yoksa ishal edersin banada bak bilip bilmediğini sormadan anlattım iki dakikada.

bu arada tebrikler bengicim bende önüme gelen bisküvi ve krakerleri geri çevirdim bugün bu arada yanık sarılmaz diye biliyorum ben ama sulanır çünkü. silverdin bulabilirsen alabilirsen sür direk iyi geliyor. güneş yanıklarında da kullanıyorum ben onu eee beyaz tenli olunca malum

Son düzenleme:
RAPOR
04 HAZİRAN 2013 SALI

unutmuşum dün yazmayı

Sabah
1,5 haş. yumurta
1 dilim hindi füme
50gr süzme peynir
1 salatalık
1 domates

Ara
100gr tavuk (cenazedeki tavuklu nohut yemeğinin tavukları)
salata

Öğlen
Patlıcanlı köfte
şekersiz puding

Ara
40gr süzme peynir
100gr yoğurt
15gr yulaf kepeği
tarçın

Akşam
patlıcanlı köfte

2 lt su

RAPOR
05 HAZİRAN 2013 ÇARŞAMBA

Sabah
2 füme dil,
25 gr beyaz peynir
1 yumurta 1 beyaz ile omlet
40gr süzme peynir

Ara
100ml süt ile yapılmış kahvenin %30u
gerisini vücudum içti

Öğlen
Tavuk snitzel
(300gr tavuk göğsü, 1 yumurta çok az süt, yulaf kepeği az mısır unu ile yağ dökülüp sonra silinmiş tavada pişirdim)
150gr süzme yoğurt

Ara
200ml süt
15gr yulaf kepeği
puding tozu

Akşam
1 haş yumurta
50gr süzme peynir
1 dilim füme et

TOPLAM 1298 kcal
2 lt su

az yiyeceğim derken çok yedim

ayy ne harikasın maymun maşallah sana.. evini açmışsın o yavrucaklara
isimleri tam uydurmuşsun. pin de benek var. i nin beneği gibi. pon da tombalak.. o gibi

bengicim geçmiş olsun ya.. çok üzüldüm. ben de çok sakarım.. özellikle bu bir yerlerimi yakma konusunda.. acını anlayabiliyorum .

ve muhteşem iraden için seni de tebrik ediyorum aslanım benim

Son düzenleme:
5 HAZİRAN 2013,ÇARŞAMBA

SABAH

1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
4 zeytin

ÖĞLE

1 porsiyon iskender(Çocuk stajımızı bitirdik kutlamaya gitmiştik de)

AKŞAM

1 bardak yeşil çay
Bol su

3 litre su

şura süper anlatmışsın kedi bakımını. bende bir şey ekleyeceğim kesinlikle whiskas marka kedi maması alma. bağımlık yapıyor kedilerde çok lezzetli sanırım. o mamayı yiyince başka markalara hiç bakmıyor hatta başka bir şey yemiyor. hem zaten pahalı. balık vereceksende kılçıklarına dikkat et pişmiş balık kılçığı yavru kedilerin boğazına takılabilir. kediler pek eğitilemez karakterlerine bağlıdır ama şura'nın dediği gibi en azından hayır'ı öğret sevgili May..

TEBRİK EDERİM.. geri çevirmek çok güzel bir şey..
yanık sarılmaz haklısın ama kıyafetin değmesi acı veriyordu ve her yerime krem bulaşıyordu. eczanenin bana verdiği kremin adını hatırlamıyorum evde.. ama sanırım bir sorun olmadan atlatacağım. hemen krem sürmem işe yaradı bence.. su veya buz ile geçiştirmedim..

Çok geçmiş olsun bengi

sağ ol mel geçti gitti inşallah
yalnız iskender mi gördümm oyyyyy.
pidelerinide yedin mi üzerine tereyağı döktürdün mü en azından pilavını yemeseydin..
küçük şeylere dikkat ederek iskender bile yesek daha az kalori alabilir.
mesela pidesini yemesen %50 kaloriden kar edersin
terayağı döktürmesen %30 kar edersin
pilavı yemesen %20 kar edersin..

Pilavı yoktu ki zatenPidesini yedim ama

Kübiş çok sevindim ikinci balayı olsun inşMaymuş mezuniyetine çok sevindim darısı benim ve şuranın başına

ben kedicikime ne balık ne et hiçbirşey vermiyordum sadece tavuk haşlarken ciğere bakar gibi bakıyordu okadar ondada bir iki parça veriyordum. kesinlikle sularını her gün değiştir. ayrıca whiskas dediğin gibi hem bağımlılık yapıyor hemde zararlı kalitesiz bir mama fiyatına bakma asla ben royal canin kullanıyordum oda fiyatlıydı ama olsun bebişimin hastalıklarını önlüyordu. ve kesinlikle yıkanmaz dediklerine bakma kesinlikle rahatlıyorlar. tüylerini taramayı ihmal etme. ben haftada bir yıkıyordum suyu sevmez derler ama benimki sağolsun sevmiyordu ama alıştı. çünkü ben gazeteyle dövmek yerine onu bir tane fısfıs almıştım ordaki suyla korkutuyordum mecbur kalınca kesinlikle vurma asla dinlemez seni. benimki erkekti eve erkek sokmuyordu. girenleride dövüyordu koltuğun arkasına saklanıp kafalarına vuruyordu bengicik öğrenmezler normalde ama benim kedi karışıktı herhalde. hayır gel otur yeme dur hepsini biliyordu adıda mıncır dı mıncıkklamaktan geldi

Çok büyük bi derdim varKomik aslındaPazartesi günü saçımı bakır kahve gibi bi renge boyattım dedim ki kaşımı da açsak mı sürdüler biraz fazla bekledi sanırım helga gibi oldum yaaaaaaaNası düzelcek bu kaşlarım yani bi haftaya fln düzelir ama ben güneşe çıkamıyorum sarı sarı parlıyoSarımsak mı sürsem

bengicim çok geçmiş olsuni küçükken benimde başımdan yanık macerası geçmişti, baya derindi hala izi var yanık sızısını iyi bilirim:// kızlar raporumu yazıp kaçacağım önce evimi toparlayacağım sonra da biraz ibadet... tekrardan hayırlı kandiller

5 haziran
sabah dometesli peynirli sandviç

öğlen
yeşil salata
domates salatası
yoğurtlu nohut
1 adet mücver

ara
1 nektari
15 adet kiraz

akşam 4-5 kaşık bezelye
yoğurt

2 litre su
300 ip atlama

Kızlar hiç iyi degılim.erkek arkadaşımla ayrıldık 5 yıllık iliskim bitti..evden gittim 1saat önce.rapor yazamaya bilirim.belkide daha fazla girerim bilmiyorum
Muhtemelen girer bakar üyeligmi biliyo hatta hemen size yazdm dye bile delirir. Ama umrumda degl artk.

5haziran

Sabah
Peynirli tost

Akşam yarım tavuk gögüs
Salata
Sade türk kahvesi

Su 1bucuk ltre
Spor yok

Olanlara çok üzüldüm.Ayrılma sebebinizi bilmiyorum ama sebep ne olursa olsun 5 yıllık ilişki öle kolay bitmez bence en kısa zamanda barışırsınız.Çok zor bi durum biliyorum ama dediğim olcak görürsün şimdi sen kendini çok yıpratma üzülme diyemem kim olsa üzülür ama kendini çok yıpratma herşey güzel olcak inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…