Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çirkefliğin lüzumu yok 1.liği kaptırdık işte :) bengi menü güzel olmuş
Yıng yang çok hoş ama yang diye evde bagrirsam daha komik :)

Bu menü de güzelmiş :) haşlama biber domates ilk defa duydum :)

Çirkefliğin lüzumu yok 1.liği kaptırdık işte :) bengi menü güzel olmuş
Yıng yang çok hoş ama yang diye evde bagrirsam daha komik :)

asıl bu hafta derece yapmayalım siz çirkefliği o zaman göreceksiniz. 3-5-8 lik döktüreceğim..

hiç komik değil.. benim kuşum var adı incir. ve ilk başta garipsiyordum ama şimdi alıştım. zamanla ismi içselleştiriyorsunuz. ama türk ismi olsun dersen pamuk yumak topaç bir yığın var.. sis , bulut, gölge .... birine pin diğerine pon de

Çirkeflik yok casusluk var.. Ne yapmışlarsa bizi gecmisler diye merak ettim. Birde 1. olanın kilosu az nasıl vermiş?!
Gercekten birbirimizi iyi bulduk benim herkese kanım ısındı.. Kimseyi ayırt etmiyorum...
Ben okurum kaptanım sen merak etme :)))
Rekabet işi kızıştirir...
Ben bi görsel menü işını sevdim yapmaya çalışacağım.. Sizde yaparsanız beğenerek bakarım.. Hem miktarlara da müdahele edebiliriz.. Mesela aslında öğlen çok yedim.. Bakınca gözüme epey büyük göründü porsiyon..
Kaptanım kaçamak yok.. Cezamı aklıma getiriyorum hasta olmak üzere olmam çok fena.. Tatlılar gözümden geçiyor..
Bugün 1 saat yürüdüm cezamdan düşülsün lütfen...

1 bardak nescafeli süt ictim.. Kaymağı yenedim.. Çöpe döktüm ..

Pinpon a bayıldım :)
Yarın sınavda da missturkey sorcklar arkadaşım miss turkey 4.sü oldu herşey yiyo ama deli gibi spor yapıyo.alsancaktan göztepeye yürü dedi bana gözlerim pörtledi.

Son düzenleme:
31.05.2013

sabah
Yarım ekmekle yapılmış yağsız tost Ödülüme bak be.
1 bardak Rezene çayı

ara
iki işaret parmak boğumu kadar peksimet
bir bardak çay
türk kahvesi

akşam
1.5 -2 kepçe arpa şehriye çorbası
1 kepçe bezelye
1.5 yemek kaşığı ya var ya yok pilav
2 işaret parmak boğumu et
2-3 parça karpuz

ara
türk kahvesi

su 1.5-2 lt
spor yok

sapıttım bugün yarın hemen toparlanıyorum

yarım ekmek mi yazıyor orada.. tost?? nasıl bir yarım ekmek? umarım sandviç ekmeğinin yarısıdır
iki parmak boğumu derken başkanım? kime göre neye göre iki parmak ... parmak var parmak var
akşam da karpuzlar ohh yarasın koçuma... sana haziran sonu 80 hedefi koyacağım görürsün sen
ama şu türk kahvesini sade haliyle içiyorsun ya şuram.. afferin kız sana (şımarma )

gdogan menünü bekliyorum canım...

innuk saatlerini yazmamışsın. senden de saat isteyeceğim. grubun en az girenisin.. bir ayarlamaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. ay başına geldik

Biz de takımcak ishal olalımBiz de birinci olalım

O zaman şöyle diyim chentiq başkan akşamları 7den sora pek giremiyorum haftasonu sabahları girebiliyorum final zamanı zaten haber veririm ölmezsem inş o tempoda

Pinpon a bayıldım :)
Yarın sınavda da missturkey sorcklar arkadaşım miss turkey 4.sü oldu herşey yiyo ama deli gibi spor yapıyo.alsancaktan göztepeye yürü dedi bana gözlerim pörtledi.

ben 18 numaralı izmirli kızı beğenmiştim ama dereceye girememiş. akşam bende bir filme takıldım yarımda yattım ve sonuç sabah kalkamadım işe geçkaldım...
sen izmirde mi yaşıyorsun?
off izmir aşık olduğum ve doğduğum şehir...
izmirde yaşayayım her gün alsancak göztepe hatta karşıyakaya yürürüm...

amannnn amann bu neeee
kaptanım yazmış ama dayanamadım..
hadi tost ödül.. umarım ekmeğin içini almışsındır...
hadi pesimette neysede
o nasıl bir akşam yemeği karbonhidrat bombası... yerine dondurma yesen daha masum kalacak.
arpaşehriye çorbası makarna gibi.. bezelye yüksek şeker içeriği olan sebze ne yazıkki ben çook nadir yerim çokta severim aslında.
sonra pilav neyseki azmış...et süper tabi haşlama ise.. ama o karpuz bitirdi beni.. karpuzu akşam yemeğinde değilde ara öğün yapsan güzel olacaktı şuracım.. yine komşunun yemekleri mi bunlar?

Biz de takımcak ishal olalımBiz de birinci olalım
aha ben kabızım.
birde vücudum su tutmaya başladı yüzüğüm bile sıkıyor..
tam zamanında tartılmışım bugün tartılmış olsam fazla bile çıkardım...

maymun
med-cezir
lale-gül
tom-jery :)

Ben 6 ve 8 numarayı beğenmiştim 6 zaten ikinci oldu birinciyi de hiç beğenmedim dişleri fln bi garipti yahu

Bengi düğün mü yapıcaksın nikah mı

ikside canım ayrı yerlerde ayrı zamanlarda.
ama bu konuda düşünmem gerek şeyler var. mesela bazı insanları nikaha davet etme istemiyorum. çünkü düğüne gelsinler istiyorum. bazı insanlarında düğünün yerinden dolayı gelmeyeceklerini biliyorum ama nikaha davet etmek istiyorum.
bir grupda hem nikaha hem düğüne gelebilecek durumdalar.
bunu davetiyeye nasıl yansıtacağım iki davetiye mi bastırmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…