ikside canım ayrı yerlerde ayrı zamanlarda.
ama bu konuda düşünmem gerek şeyler var. mesela bazı insanları nikaha davet etme istemiyorum. çünkü düğüne gelsinler istiyorum. bazı insanlarında düğünün yerinden dolayı gelmeyeceklerini biliyorum ama nikaha davet etmek istiyorum.
bir grupda hem nikaha hem düğüne gelebilecek durumdalar.
bunu davetiyeye nasıl yansıtacağım iki davetiye mi bastırmalıyım.
normali öyle zatende. ama nikahı burda olduğunu gören bir kısım tanıdık yakın diye nikaha gelip düğüne gelmeyebilirler. ama düğün için belli bir sayıda insan için ödeme yaptım. az kişi olursa üzülürüm. bazı insanların bu yüzden nikahdan haberleri olmasın istiyorum. ama düğüne kesin olarak gelmeyeceğini bildiğim kişilerde nikah yakın diye gelsinler isiyorum. nikah zaten küçük bir salonda olacak. belediyeinin salonunda..Bence davetiyenin altında belirt düğün şurda nikah burda isteyen nikaha isteyen düğüne gelir zaten
merhaba kızlar
bugün aöf sınavım vardı, sınavdan sonra anneme geldim, şuan da annemdeyim, akşam girmeye çalışırım ..
alışmış kudurmuştan beterdir dedikleri bu olsa gerek... kızlar saat 13:30 kuralımızı damlalar deldi. 2 günden fazla uğramayınca haber verilmesi gerekir kuralımızı da deldi.. Çok üzgünüm bildirimde bulunmadı yazacağım
ben akşama kadar gelmem..
akşama kadar sizden istediklerim;
1-ölçülerinizi not etmeniz. bel göğüs... paylaşmak zorunda değilsiniz
2- hedef kilonuza kadar kendinize 2 ya da 3 tane ara hedef belirlemeniz tarihiyle birlikte.
3-hafta içi ya da hafta sonu genellikle hangi saatlerde topikte oluyorsunuz, yada olabilirsiniz onu yazmanız..
öpüyorum hepinizi kucaklıyorum. bu hafta da yüzümü güldürdünüz..
RAPOR
01 HAZİRAN 2013 CUMARTESİ
Sabah 08:452 dil füme
1 yumurta 1 beyazı ile omlet
1 hindi füme
30 gr beyaz peynir
30gr keçi peyniri
Eki Görüntüle 726022
Öğlen 12:15
Taşlık sote
200gr yoğurt
Eki Görüntüle 726024
Ara -1- 14:00
2 dilim füme et
30gr keçi peyniri
Ara-2- 15:00
200 ml süt
15gr yulaf kepeği
1 tane kuru kayısı
tarçın
Akşam 16:30
1 kase (küçük) şekersiz kakolu puding
su 3 lt hala içiyorum
spor yok
TOPLAM
1.277 kcal 48,9gr karbonhidrat 50 gr yağ 129 gr protein
not: taşlık sote çok lezzetli oldu hiç yapmamıştım küçükken annem yapıyordu. biraz zahmetli önceden haşlamak gerekiyor. ben akşamdan haşladım öğleden soğan biraz salça ve bahartla soteledim.
ayrıca özel günümdeyim canım acayip tatlı istiyor bence iyi idare ediyorum şimdilik....
ikside canım ayrı yerlerde ayrı zamanlarda.
ama bu konuda düşünmem gerek şeyler var. mesela bazı insanları nikaha davet etme istemiyorum. çünkü düğüne gelsinler istiyorum. bazı insanlarında düğünün yerinden dolayı gelmeyeceklerini biliyorum ama nikaha davet etmek istiyorum.
bir grupda hem nikaha hem düğüne gelebilecek durumdalar.
bunu davetiyeye nasıl yansıtacağım iki davetiye mi bastırmalıyım.
Pin-pon guzel olmuş.. Fotolarını çekermisin?Pin Pon koydum :)
Bengi o pisi senin mi
Melindacım ilk bilekligi istiyorum :)
Önerin icin sag ol.. Fakat sorun şu davetiyeyi nasıl yazacağım?Evet izmirdeyim .bence nikaha en yakınlarını çagır dügünde herkesi
Çok teşekkür ederim
Slm güzel takımım...
Bu hafta sonu biraz kendime evime çeki düzen vermeye karar verdim.. Daha planlı ve düzenli olmaya çalışacağım.. Çok işim var çookkk. Ama aklım sürekli burda..
Bugün kahvaltından sonra iki makine çamaşır yıkadım, pazara gittim, pazardan gelince yemek yaptım. Daha pazardan aldıklarımı yıkayıp yerleştireceğim.. Bu hafat yemek sorunu olsun istemiyorum aksi taktirde ipin ucu kaçıyor.. Ütü mütü temizlik off bitirebilirim inşallah..
Ev ahalisi hasta, bir de onların bakımı var.. İnşallah ben hasta olmadan onlar iyileşirler..
Bu arada dün bozulda sandığım tartımın aklı yerine mi geldi yoksa hepten mi gitti bilinmez bu sabah iki kere çıktım 65,6 gldim ikisinde de .. yani dün keşke bildirimi 65.7 olarak yapaymışım..
Hafta sonu ebde PC başına uğramak çok zor oluyor. Az önce oğlumla dans ettik bayaa 25- 30 dk kadar.. Zumba yaptık çok seviyor.. Ama yapmayı değil ben yaparken izlemeyi.. Deli gibi görünüyorum heralde kahkahalardan kırılıyor.. Sizde yapın çok zevkliiii çok yağ yaktırıyorrr..
ZUMBA® Fitness!!! - YouTube
Zumba Fitness Live Workout - Video Dailymotion
Zumba dansı ile zayıflayın - YouTube
Kaptanımmmm...
1. Ben ayın 7 sinde başlamıştım o yüzden bu ayın 7 sinde alacağım ölçülerimi ve aylık yazacağım..
2. Hedeflerimi belirledim 7 Ekimde 53 kilo olarak mezun olup sonra korumaya geçicem inşallah be defa koruma yapmadan bırakmak yokkkk. Ayrıca önümüzdeki hafta 350 gr en az vermiş olacağım her ay ortalama 2,5-3 kilo vereceğim.
Bu durumda 7 haziran hedefim 65.5 kilo Haziran sonu hedefim 63 kilo diyebiliriz..
3. Hafta içi eğer çok yoğun değilsem 9-18 arası topikte olabiliyorum ama akşamları evde olunca pc başına uğramak çok zor.. Birde eşim evdeyse imkansızz..
Hafta sonu keza öyle çünkü hafat sonu ev mesaisi daha ağır tüm haftanın birikmiş işlerini 2 gün içinde yapıp üztüne birde çarşı pazar varsa.. hele ki dışarı çıkmışsak vayy halime hiç giremiyorum..Affına sığınırım..
Pin Pon koydum :)
Bengi o pisi senin mi
Melindacım ilk bilekligi istiyorum :)
10. takımın kıymetli yarışmacıları hepinize selamlar :)))
hatırlarsanız ben sizin takımınıza transfer olacaktım direkten döndüm.kendi isteğimle yarışmada ayrıldığım için 6 ay cezalıyım herhangi bir takıma giremiyorum . bi tanecik kuzenim burada oldukça fazla vakit geçirdiğinden hem onu daha kolay yakalayabilmek için , hemde faasulyeden aranıza girip muhabbet etmek isterim. tabi size rahatsızlık vermeyeceksem. :18::18:
hımmm şimdi bugün neler yaptım bugün diyetisyene gittim.
bana hergün spor yapmamamı gün aşırı yapmamı aksi halde alışkanlık olup, olması gerekenden daha az etki göreceğimi söyledi.
oldukça yoğun bir menü verdi isterseniz paylaşabilirim.en azından 1 hafta harfiyen uygulayıp sonuçlarını görmek istiyorum. bende merak ediyorum.:26::26:
Evet izmirdeyim .bence nikaha en yakınlarını çagır dügünde herkesi
Önerin icin sag ol.. Fakat sorun şu davetiyeyi nasıl yazacağım?
İzmiri kokla benim icin.. Kordonda yürü.. Martılara simit at.. Karşıyaka'dan midye al ama yeme : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?