Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bence davetiyenin altında belirt düğün şurda nikah burda isteyen nikaha isteyen düğüne gelir zaten

31 mayıs
2 dilim tam buğday ekmek arası peynir zeytin

öğlen
salata
patates salatası
zy taze fasulye

ara 1 adet muz
1 adet salatalık

akşam
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
yoğurt

2 litre su
spor yok

merhaba kızlar

bugün aöf sınavım vardı, sınavdan sonra anneme geldim, şuan da annemdeyim, akşam girmeye çalışırım ..

Bence davetiyenin altında belirt düğün şurda nikah burda isteyen nikaha isteyen düğüne gelir zaten
normali öyle zatende. ama nikahı burda olduğunu gören bir kısım tanıdık yakın diye nikaha gelip düğüne gelmeyebilirler. ama düğün için belli bir sayıda insan için ödeme yaptım. az kişi olursa üzülürüm. bazı insanların bu yüzden nikahdan haberleri olmasın istiyorum. ama düğüne kesin olarak gelmeyeceğini bildiğim kişilerde nikah yakın diye gelsinler isiyorum. nikah zaten küçük bir salonda olacak. belediyeinin salonunda..

merhaba kızlar

bugün aöf sınavım vardı, sınavdan sonra anneme geldim, şuan da annemdeyim, akşam girmeye çalışırım ..

canım muzu yani meyveyi ara öğün yapıp akşam yememene çok sevindim. menün çok güzel..
sınavlarında umarım başarılı olursun. annenede bizden selam söyle . ben kendi annemi çok özledim epeydir yüz yüze görüşmüyoruz..

RAPOR
01 HAZİRAN 2013 CUMARTESİ

Sabah 08:452 dil füme
1 yumurta 1 beyazı ile omlet
1 hindi füme
30 gr beyaz peynir
30gr keçi peyniri

Öğlen 12:15
Taşlık sote
200gr yoğurt

Ara -1- 14:00
2 dilim füme et
30gr keçi peyniri

Ara-2- 15:00
200 ml süt
15gr yulaf kepeği
1 tane kuru kayısı
tarçın

Akşam 16:30
1 kase (küçük) şekersiz kakolu puding

su 3 lt hala içiyorum
spor yok

TOPLAM
1.277 kcal 48,9gr karbonhidrat 50 gr yağ 129 gr protein

not: taşlık sote çok lezzetli oldu hiç yapmamıştım küçükken annem yapıyordu. biraz zahmetli önceden haşlamak gerekiyor. ben akşamdan haşladım öğleden soğan biraz salça ve bahartla soteledim.
ayrıca özel günümdeyim canım acayip tatlı istiyor bence iyi idare ediyorum şimdilik....

Slm güzel takımım...

Bu hafta sonu biraz kendime evime çeki düzen vermeye karar verdim.. Daha planlı ve düzenli olmaya çalışacağım.. Çok işim var çookkk. Ama aklım sürekli burda..

Bugün kahvaltından sonra iki makine çamaşır yıkadım, pazara gittim, pazardan gelince yemek yaptım. Daha pazardan aldıklarımı yıkayıp yerleştireceğim.. Bu hafat yemek sorunu olsun istemiyorum aksi taktirde ipin ucu kaçıyor.. Ütü mütü temizlik off bitirebilirim inşallah..

Ev ahalisi hasta, bir de onların bakımı var.. İnşallah ben hasta olmadan onlar iyileşirler..

Bu arada dün bozulda sandığım tartımın aklı yerine mi geldi yoksa hepten mi gitti bilinmez bu sabah iki kere çıktım 65,6 gldim ikisinde de .. yani dün keşke bildirimi 65.7 olarak yapaymışım..

Hafta sonu ebde PC başına uğramak çok zor oluyor. Az önce oğlumla dans ettik bayaa 25- 30 dk kadar.. Zumba yaptık çok seviyor.. Ama yapmayı değil ben yaparken izlemeyi.. Deli gibi görünüyorum heralde kahkahalardan kırılıyor.. Sizde yapın çok zevkliiii çok yağ yaktırıyorrr..

ZUMBA® Fitness!!! - YouTube

Zumba Fitness Live Workout - Video Dailymotion

Zumba dansı ile zayıflayın - YouTube

Kaptanımmmm...

1. Ben ayın 7 sinde başlamıştım o yüzden bu ayın 7 sinde alacağım ölçülerimi ve aylık yazacağım..

2. Hedeflerimi belirledim 7 Ekimde 53 kilo olarak mezun olup sonra korumaya geçicem inşallah be defa koruma yapmadan bırakmak yokkkk. Ayrıca önümüzdeki hafta 350 gr en az vermiş olacağım her ay ortalama 2,5-3 kilo vereceğim.
Bu durumda 7 haziran hedefim 65.5 kilo Haziran sonu hedefim 63 kilo diyebiliriz..

3. Hafta içi eğer çok yoğun değilsem 9-18 arası topikte olabiliyorum ama akşamları evde olunca pc başına uğramak çok zor.. Birde eşim evdeyse imkansızz..
Hafta sonu keza öyle çünkü hafat sonu ev mesaisi daha ağır tüm haftanın birikmiş işlerini 2 gün içinde yapıp üztüne birde çarşı pazar varsa.. hele ki dışarı çıkmışsak vayy halime hiç giremiyorum..Affına sığınırım..

Bengicim kendini dukan a iyicekaptırdın sen..

Kitabını okudun mu ? çok önemli çünkü.. Ataka evren ne zaman bitecek 2. evreye ne zaman geçmeyi düşünüyorsun..

öğünlerinde kuru kayısı görüyorum dukan yapıyorsan meyve külliyen yasak bilesin.. Pudingte..

Ben dukanla 12 kg kadar verdim.. Ama her diyette olduğu gibi koruma evresini yapmadığımdan bir işe yaramadı

İnnuk çalışan bir anne olmanın zorluğunu yaşıyorsun.. Umarım üstesinden gelecek gücü kendinde bulursun...
Baska me yazacaktım ben sana unuttum :)) telden yazinca dönüp bakamıyorum da...
Neyse :))
Dukan seyirdeyim 1+1 yapıyorum.. Kitap'ı indirdim.. Ayrıca topigi de okuyorum. Haklisin kayısı olmaması lazım ama kabizlik problemi başlıyor. Goji de bulamadım.. Pudinge gelince şekersiz.. Hastayim çok ihtiyacım var :)))
Senin yorumların onemli dikkate alacağım söylediklerini.. Bende vereceğim kiloları geri almaktan korkuyorum o yüzden yavaş kilo vermek daha iyi olacak.. İlk denememde 3. Atak gunünde bozunda bir gün önce 59.6 iken ertesi gün 61.2 oldum :)) yavaş verirsem korumam daha kolay olur sanırım.. İkinci denemede 3 günlük atak ile 61.2 den 60.2 düştüm..

İnnuk ne yazacağımı hatırladım.. Zumbayi çok severim çok keyifli.. bir donem sürekli yapıyordum. Salsa mi bile gelistirdim. :)) Ama bana hafif gelmeye başladı başla sporlara yöneldim..

1Haziran 2013

Sabah
1Yumurta
2Dilim kepek ekmek
2Dilim peynir

Öglen
Yarım muz
3 çilek
5Kiraz

Akşam
1 kıymalı Pide çok acıkmıştım sevdicegim almıştı dayanamadım

2Litre su
Yarım saat yürüyüş

Evet izmirdeyim .bence nikaha en yakınlarını çagır dügünde herkesi

Pin Pon koydum :)
Bengi o pisi senin mi
Melindacım ilk bilekligi istiyorum :)
Pin-pon guzel olmuş.. Fotolarını çekermisin?
Evt benim kedim 9 yıldır.. 17 yasında falan.. Bi tanedir o.. İyi huylu sorunsuz bir kedi.. Yalnız 1 aydır 5 de uyandırıyor beni. Kapıyı ac dışarı çıkacağım diyor.. Benim bu dukan ona yaradı et yiyip duruyor :))

Pide mı? Oyyyyy ne yaptın sen...

Önerin icin sag ol.. Fakat sorun şu davetiyeyi nasıl yazacağım?

İzmiri kokla benim icin.. Kordonda yürü.. Martılara simit at.. Karşıyaka'dan midye al ama yeme : D

Çok teşekkür ederim

meloşum.. ilkine hayran kaldım.. bende de kesme boncuk var bir yığın ve ne yapacağımı bilmiyordum. rica etsem aşamalarını anlatır mısın. ne kullandın? tel mi misina mı, o geçişli görünümü nasıl sağladın..

innum hoş geldin. ev işi konusunda ben de çok sıkıntılıyım. sonum ne olur bilmem. bunun içn topik bile açtım ya o derece içler acısı durumum. seni anlıyorum. ben de buraya zaman ayırırken çok zorlanıyorum. çocuk var işler var. ama ben sizin için fedakarlık yapıp cümle işlerimden geliyorsam, sen de gelmelisin diğer arkadaşlar gibi. o yüzden saatleri soruyorum. bundan sonra günde 1 saatimi ayırmaya karar verdim. çünkü çok yoruluyorum. hani iş yerinden açıp girmek başka bir şey ama evdeyken işleri bırakıp giriyorum ben. kendime dur demem lazım o yüzden

Pin Pon koydum :)
Bengi o pisi senin mi
Melindacım ilk bilekligi istiyorum :)

ayy isim annesi mi oldum ben.. çok mutlandım.. olmağğz ilk bileklik benim

kızlar dün kilomu paylaşmayı unuttum. 56,9 çıktım. Ayrıcaaaaaaaaaaaaaaaaa oylama yapıyoruz... haydi toplaşın... oylama perşembe gününe kadar sürecek... hangilerine evet diyorsanız 1-4-7 diye numaralarını yazın... bunlar artık karar defterine işlenecek... damlalar oylamaya katılır umarım.. yoksa iş tehlikeli malesef..

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
EVET / HAYIR

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET / HAYIR

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET / HAYIR

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET / HAYIR

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET / HAYIR

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET / HAYIR

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET / HAYIR

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET / HAYIR

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
EVET / HAYIR

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Son düzenleme:
unutmadan; gdogan güzel menü olmuş ama bir kere daha sormuştum. senin sporların neredeeeeeeeee

maymuş orada bir pide görüyooorrr ve hemen cezanı veriyorum: 30-40 dk zumbaaaaa yapıp deli gibi görüneceksin..

10. takımın kıymetli yarışmacıları hepinize selamlar :)))

hatırlarsanız ben sizin takımınıza transfer olacaktım direkten döndüm. kendi isteğimle yarışmada ayrıldığım için 6 ay cezalıyım herhangi bir takıma giremiyorum. bi tanecik kuzenim burada oldukça fazla vakit geçirdiğinden hem onu daha kolay yakalayabilmek için, hemde faasulyeden aranıza girip muhabbet etmek isterim. tabi size rahatsızlık vermeyeceksem. :18::18:

hımmm şimdi bugün neler yaptım bugün diyetisyene gittim.
bana hergün spor yapmamamı gün aşırı yapmamı aksi halde alışkanlık olup, olması gerekenden daha az etki göreceğimi söyledi.
oldukça yoğun bir menü verdi isterseniz paylaşabilirim. en azından 1 hafta harfiyen uygulayıp sonuçlarını görmek istiyorum. bende merak ediyorum.:26::26:

burdayım kuzi.. takımın demir başı.. 7/24 burdayım ya.. benim bi kızım var.. kaç kalorilik verdi. benim takımı yoldan çıkarmasın liste

bende izmirdeyimmmmmmm

Önerin icin sag ol.. Fakat sorun şu davetiyeyi nasıl yazacağım?

İzmiri kokla benim icin.. Kordonda yürü.. Martılara simit at.. Karşıyaka'dan midye al ama yeme : D

Bence iki davetiyen olmalı en kolay çözüm. veya nikaha çağıracağın kişilerin sayısına göre özel olarak davetiyeye nikahıda ekleyebilirsin. ben senin yerinde olsam küçük şık birşey yaptırıp gelmesini istediklerimin zarflarının içine eklerdim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…