• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bu cumayı da atlattık, firesiz hepimiz kilo vermişiz ne güzel.. herkesi çok çok tebrik ederim, şimdi önümüzdeki cuma için yeni hedefler koymak gerek kendimiz için ... ben 54,0 kg olmak istiyorum inşallah...

Başlangıç Tarihi :01.05.2013
Başlangıç Kilom : 88
Geçen Haftaki Kilom :86
Bu hafta :85
Yüzdesi : (86-85)/86*100 =1,16:nazar: :46:

Benim senle de röportaj yapmam gerekiyo bence 12 kilo gitti :52:

bu cumayı da atlattık, firesiz hepimiz kilo vermişiz ne güzel.. herkesi çok çok tebrik ederim, şimdi önümüzdeki cuma için yeni hedefler koymak gerek kendimiz için ... ben 54,0 kg olmak istiyorum inşallah...

Aynen herkesi tebrik ederim . ben 82lere inmek istiyorum 82.9 bile olsa .tartı sonrası gaza gelip 1 simit yedim kahvaltıda bu benim hediyem olsun .ama gün içinde ve hafta içi kaçamaksız günler geçirmeye çalışıcam.Zor bi hafta beni bekler :)

Damlalar bugün gelir mi bilmem ama bence geri gelicek gibime geliyor.Problemler oldu muhtemelen

Son düzenleme:

alışmış kudurmuştan beterdir dedikleri bu olsa gerek... kızlar saat 13:30 kuralımızı damlalar deldi. 2 günden fazla uğramayınca haber verilmesi gerekir kuralımızı da deldi.. Çok üzgünüm bildirimde bulunmadı yazacağım :43::43::43:

ben akşama kadar gelmem..

akşama kadar sizden istediklerim;

1-ölçülerinizi not etmeniz. bel göğüs... paylaşmak zorunda değilsiniz
2- hedef kilonuza kadar kendinize 2 ya da 3 tane ara hedef belirlemeniz tarihiyle birlikte.
3-hafta içi ya da hafta sonu genellikle hangi saatlerde topikte oluyorsunuz, yada olabilirsiniz onu yazmanız..

öpüyorum hepinizi kucaklıyorum. bu hafta da yüzümü güldürdünüz.. :46::46::46:

kızlar bugün doymuyorum ben ne oldu bilmiyorum.
daha ipin ucunu kaçırmadım kaçamak yapmadım ama korkuyorum.
acayip canım tatlı abur cubur çekiyor. yardım edin bana...

sanırım hepimiz bugün azıttık hahahahah olsun hediyemdi bir öğünüm :46: bengicim bence sen kendini tutmalısın çünkü yediğin zaman bırakamıyorsun. :56: şimdi sana ağzına bir lokma bitter at özün geçsin desem bir paketi yerim diyeceksin ondan demiyorum :15: ama napsak ki bilemedim. valla bana sorarsan vanilyalı dondurma yemen en mantıklısı tabi bir kutu değil :33: ama birde şu var pazar günüde puding yiceksin.

Aynen herkesi tebrik ederim . ben 82lere inmek istiyorum 82.9 bile olsa .tartı sonrası gaza gelip 1 simit yedim kahvaltıda bu benim hediyem olsun .ama gün içinde ve hafta içi kaçamaksız günler geçirmeye çalışıcam.Zor bi hafta beni bekler :)

Damlalar bugün gelir mi bilmem ama bence geri gelicek gibime geliyor.Problemler oldu muhtemelen

banada öyle geliyor.. bakalım ne olacak. bu arada gel maymuş yapalım röportaj hahahahah :24: ama ben bu röportajı 15 kilo verince yapsam sanki daha zevkli olur 85 barajımı geçmiş olacağım ya. :46::39:

alışmış kudurmuştan beterdir dedikleri bu olsa gerek... kızlar saat 13:30 kuralımızı damlalar deldi. 2 günden fazla uğramayınca haber verilmesi gerekir kuralımızı da deldi.. Çok üzgünüm bildirimde bulunmadı yazacağım :43::43::43:

2- hedef kilonuza kadar kendinize 2 ya da 3 tane ara hedef belirlemeniz tarihiyle birlikte.
3-hafta içi ya da hafta sonu genellikle hangi saatlerde topikte oluyorsunuz, yada olabilirsiniz onu yazmanız..

kaptanım sayede bu haftada iyiyiz. ama hemin hep korkum verdiğim kiloyu geri almak. 59 küsüre düşmediğim için sevinsem mi üzülsem mi. dukana devam mı etsem kafam çok karışık. normalde az protein alan benim için dukan iyi aslında.. oo ömür boyu diyet yapmak zorunda mi kalacağım. bu düzensiz yeme alışkanlığımı nasıl düzelteceğim. neden abur cubura bu kadar düşkünüm..
niye örnek veriyorum 1 tepsi kurabiye yaptıysa 1 tane yiyip duramıyorum. illa o 1 tepsiyi 1 gecede yemem mi lazım.
neyse...

1- ölçülerim hep aklımda :)
2-15.06.2013 de 59 kilo olmak istiyorum
01.07.2013 de 58 kilo olmak istiyorum
01.08.2013 de 56 kilo olmak istiyorum
3-hafta içi gündüz çoğunlukla burdayım. işlerimin yoğun olduğu zamanlar hariç. akşamlarıda sık sık bakıyorum ama telefondan baktığım için yazması zor oluyor. çünkü sürekli yeniden üye girişi yapmam gerekiyor. akşamları ziyaretçi okuyor görürseniz o benim :)
evde pc de var ama rahat kanepeden kalkıp pc başında zaman geçirmeyi sevmiyorum..

sanırım hepimiz bugün azıttık hahahahah olsun hediyemdi bir öğünüm :46: bengicim bence sen kendini tutmalısın çünkü yediğin zaman bırakamıyorsun. :56: şimdi sana ağzına bir lokma bitter at özün geçsin desem bir paketi yerim diyeceksin ondan demiyorum :15: ama napsak ki bilemedim. valla bana sorarsan vanilyalı dondurma yemen en mantıklısı tabi bir kutu değil :33: ama birde şu var pazar günüde puding yiceksin.
aman aman sakın azıcık ye deme bana.. imkansız biliyorsun

bugün içeceğim sütün içine kakaolu şekersiz puding tozundan attım pişirdim. yulaf kepeği ile karıştırdım. soğunca yiyeceğim. puding gibi değilde sıvı oluyor..
biraz tatlı havası veriyor dayanacağım...
özel günüm bugün "ben erken geliyor" haberi verdi :D ondandır sanırım..

akşam ölçeyim kendimi ölçülerimi yazacağım buraya
tarih belirtmek benim hep motivemi düşürüyor ama temmuz 15'ine kadar 52 olmak istiyorum,, yani ramazan kadar.. ramazan benim kabusum,,çünkü mutlaka kilo alıyorum.. ramazan da kilomu koruyup, sonrasında da 50 olmak istiyorum yani eylül 15 ine kadar 50 olmak istiyorum..
hafta içi 9-19 saatleri arasında işyerinde olduğumdna dolayı buradayım zaten, haftasonu da akşamları girebilirim ancak..

Canım benim yine 1. olduk :16: bende de aynı şey var sürekli bişeyler yemek istiyorum.Simit yedim kavaltıda çok tokum ama kendimi tutmasam dolap açıcam.
su şişemi aldım yanıma mide şişiricem suyla artık.sade sodanın içine limon kes bi dilim buz koy hem görüntüsü hem kendi çok güzel.
Bu hafta cumaraya kadar 82leri görmek istiyorum artık. sende kendine cuma hedefi belirle ve aklından çıkarma :)

banada öyle geliyor.. bakalım ne olacak. bu arada gel maymuş yapalım röportaj hahahahah :24: ama ben bu röportajı 15 kilo verince yapsam sanki daha zevkli olur 85 barajımı geçmiş olacağım ya. :46::39:

Bence de öyle olur.Biz birbirimize röportaj yapıp eğlencez hem Çentiiik duydun muu sözü aldım .

Oooo çenkik akşama kadar yok parti yapıyoruz kızlar :33::33: Mezdeke - Alabina Yallah - YouTube :66::66:
hem alıştım hem kudurdum :27::27::27:
1 benim mezuram yok ki acaba nerden alınır?
2 78 -15 temmuz 2013 Bir buçuk aya 5 kilo 800 gram yazdım:52: 70- 15 eylül 2013 2 aya 8 kilo yazdım buna da haftada 1 kilo yapar umarım verebilirim :( ekim ayında artık 60larla cebelleşmek istiyorum. yazın yine denize giremicem galiba :(:43:
Sahil kenarında evimiz ben girmeye utanıyorum.:43:

3-Benim için hafta içi ve hafta sonu farketmiyor.Sabahları hariç öğleden sonra giriyorum.Sadece bu hafta sonu hem çok iş var hem sınavlar var pek giremeyebilirim.Raporumu yazarım ama.

3

Son düzenleme:

Canım benim yine 1. olduk :16: bende de aynı şey var sürekli bişeyler yemek istiyorum.Simit yedim kavaltıda çok tokum ama kendimi tutmasam dolap açıcam.
su şişemi aldım yanıma mide şişiricem suyla artık.sade sodanın içine limon kes bi dilim buz koy hem görüntüsü hem kendi çok güzel.
Bu hafta cumaraya kadar 82leri görmek istiyorum artık. sende kendine cuma hedefi belirle ve aklından çıkarma :)

Bence de öyle olur.Biz birbirimize röportaj yapıp eğlencez hem Çentiiik duydun muu sözü aldım .

Oooo çenkik akşama kadar yok parti yapıyoruz kızlar :33::33: Mezdeke - Alabina Yallah - YouTube :66::66:
hem alıştım hem kudurdum :27::27::27:
1 benim mezuram yok ki acaba nerden alınır?
2 78 -15 temmuz 2013 Bir buçuk aya 5 kilo 800 gram yazdım:52: 70- 15 eylül 2013 2 aya 8 kilo yazdım buna da haftada 1 kilo yapar umarım verebilirim :( ekim ayında artık 60larla cebelleşmek istiyorum. yazın yine denize giremicem galiba :(:43:
Sahil kenarında evimiz ben girmeye utanıyorum.:43:

3-Benim için hafta içi ve hafta sonu farketmiyor.Sabahları hariç öğleden sonra giriyorum.Sadece bu hafta sonu hem çok iş var hem sınavlar var pek giremeyebilirim.Raporumu yazarım ama.

3

daha açıklanmamaış sonuçlar ama kesin yine biz birinciyiz sabaha kadar parti..:7::52::62::65:

PSY - GENTLEMAN M/V - YouTube

canım ya girersin denize ne olacak. sen gelde bu çevredeki plajlardaki rusları gör. hepsinin kucağında çocuk ama sıfır selilüt. ama hepsi açlıktan. sscb zamanında rusya açlıktan kırılıyordu. adamlar aç nasıl selilüt olsun ki. 50 sene sonra onlarda bizim gibi olur. hehehe
allahtan benim yaşadığım bölgeye rus turist gelmiyor. insan ne olursa olsun strese giriyor. nişanlım 5 yıldızlı bir otelde yönetici ama rusları hiç sevmez çok soğuk bulur. onun yerine ben bakıyorum kızlara :18:

Son düzenleme:
yanlış görmediysem 105 kalori.. sabah ya da öğlen menünde gönül rahatlığı iile yiyebilirsin tabiki...

tartı öncesi o dondurma oldu mu şimdi... oyyy oyy.. Br haftadır boşuna mı dil döküyorum. tatlı meloşum... iyi ki pastalara laf etmedik hemen yüklen bünyeye.. hiç olmamış.. keşke yarın sabah yeseydin. nasılsa kilo bildirimimi yaptım özgürüm diye mi düşündün :33::33::33: bir de saatlerini yazar mısın bir ara... çünkü mesela kahvaltıyı saat 12 de yaptıysan, öğle yemeği yememen pek fark etmemiştir. haa bu arada tartı öncesinde mercimek-kuru fasulye-nohut-patates tüketmeyelim.. 100 gr dahi olsa kar kardır :60::60::60:

Haaayıır hiç öyle düşünmedim:43:Öğle yemeği olarak onu yedim yani onu yiyince öğle yemeği yemedim:1:O gün sabah 6 da kahvaltı yaptım dondurmayı da 11 gibi yedim hatta biraz daha geçiyo olabilir eve 3 gibi geldim o zaman da filtre kahve içtim bol bol da su içtim sora da akşamı yedim:1:

daha açıklanmamaış sonuçlar ama kesin yine biz birinciyiz sabaha kadar parti..:7::52::62::65:

PSY - GENTLEMAN M/V - YouTube

canım ya girersin denize ne olacak. sen gelde bu çevredeki plajlardaki rusları gör. hepsinin kucağında çocuk ama sıfır selilüt. ama hepsi açlıktan. sscb zamanında rusya açlıktan kırılıyordu. adamlar aç nasıl selilüt olsun ki. 50 sene sonra onlarda bizim gibi olur. hehehe
allahtan benim yaşadığım bölgeye rus turist gelmiyor. insan ne olursa olsun strese giriyor. nişanlım 5 yıldızlı bir otelde yönetici ama rusları hiç sevmez çok soğuk bulur. onun yerine ben bakıyorum kızlara :18:

Ben bizden yüksek ortalama gördüm 2.takımdı sanırım gitti birincilik:43::43::43::43::43::43::43::43:Valla ben rus kız gördüğüm her yerde çekirdeğimi elime alır bakarım:1:Bi de derim ki bunlar kızsa ben neyim,ben kızsam bunlar ne yaw:1::1:

1.ÖLÇÜLERİM:Yarama basmayın anaaaaam:2:
2.HEDEFLERİM:14 haziran 2013-55 kg-
28 haziran 2013-54 kg-
3.GİRİŞ SAATLERİM:Benim finallerim başloyo çok giremicem bu aralar:43::43:

1.ÖLÇÜLERİM:Yarama basmayın anaaaaam:2:
2.HEDEFLERİM:14 haziran 2013-55 kg-
28 haziran 2013-54 kg-
3.GİRİŞ SAATLERİM:Benim finallerim başloyo çok giremicem bu aralar:43::43:
Mel istersen biz hiç şikayet etmeyelim ölçülerimiz hakkında walla kızlar ikimizide atar yarışmadan sonra..:))

Bizim orda ingliz çok.bebek gbiler ya bi kısmı da obez ortaları yok resmen .kız konusunda erkek arkadasimdan çok ben bakıyorum kızlara.bi de dürtüyorum illa kızın poposuna bak negüzel kızın çantasına bak negüzel diye :1: zorla baktırıyorum adama :D utanıyorum ben böyle denize grmeye

RAPOR
31 MAYIS 2013 CUMA

Sabah 08:45
1 yumurta,1 beyaz
2 domates
1 kırmızı
1 yeşil biber
maydonoz
2 dilim füme et
10 gr dil peynirli menemen
$IMG_3326.jpg

Ara 11:00
1 adet salatalık

Öğlen 12:10

1 tabak yağsız kıymalı taze fasülye
120 gr yoğurt ve 1 salatalık
100gr fırında tavuk göğsü (dünden kalan)
$IMG_3328.jpg

Ara 13:30
50 gr dil peyniri

Ara 14:30
200ml laktozsuz süt
10 gr kakaolu şekersiz puding tozu
15 gr yulaf kepeği
$IMG_3329.jpg

Akşam 16:30
1 adet haş yumurta
2 piliç köftesi
40gr keçi peyniri
1 domates
maydonoz
$IMG_3332.jpg

TOPLAM
1.238 kcal 80.21gr kardonhidrat 46,6 gr yağ 138.3 protein

3 litre su

Son düzenleme:
Bizim orda ingliz çok.bebek gbiler ya bi kısmı da obez ortaları yok resmen .kız konusunda erkek arkadasimdan çok ben bakıyorum kızlara.bi de dürtüyorum illa kızın poposuna bak negüzel kızın çantasına bak negüzel diye :1: zorla baktırıyorum adama :D utanıyorum ben böyle denize grmeye

zayıflayıp onlardan da güzel olacaksın. ingiliz neymiş aman burdada var hiç güzel değiller.. popoları düşsün. :D:4:

Back