• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

31 MAYIS 2013,CUMA

SABAH

1 dilim ekmekle yapılmış zeytinli tost(tost o kadar küçüktü ki tabakta göremedim bi süre o kadar çok uykum vardı ki ben bunla doyamam ki şeklinde cümleler kuramadım yedim ve okula koştum:1:)

ARA

1 okul poğçası(çok sevimlidir:1:)

ÖĞLE

1 kase yemeği

AKŞAM

2 küçük dilim patates haşlama
Haşlama biber
Haşlama domates
Salata

1.5 litre su
1 saat yürüyüş

99 evelallah:1::1::1:Ama ben onu hiç insan içine çıkaramıyorum hep uzun gömlek tunik fln giyiyorum:43:
hımm benim belim 68 çok fazla kötü durmuyor senin belin ince olunca daha belirgin oluyor sanırım aşağısı. birde boydan kazanıyorum ben. ama yinede kiloluyuz yaaa.. incecik olmak varken şu hayatta.
neyse hepimiz sonbaharda manken gibi olacağız maşallah....

Ögle
1Sımıt
1Dilim peynir
5 zeytin

Ara 5 kiraz

18:00
1 tabak karışık noodle ( yeşıl biber, kırmızı biber,havuç,kabak,taze soğan,et,mantar,tavuk,karides,kalamar.)

Artık sabaha kadar kahve ve sodayla idare edicem

2Buçuk litre su
Spor yok.(sınav btsn spora devam)

kaptanım sayede bu haftada iyiyiz. ama hemin hep korkum verdiğim kiloyu geri almak. 59 küsüre düşmediğim için sevinsem mi üzülsem mi. dukana devam mı etsem kafam çok karışık. normalde az protein alan benim için dukan iyi aslında.. oo ömür boyu diyet yapmak zorunda mi kalacağım. bu düzensiz yeme alışkanlığımı nasıl düzelteceğim. neden abur cubura bu kadar düşkünüm..
niye örnek veriyorum 1 tepsi kurabiye yaptıysa 1 tane yiyip duramıyorum. illa o 1 tepsiyi 1 gecede yemem mi lazım.
neyse...

1- ölçülerim hep aklımda :)
2-15.06.2013 de 59 kilo olmak istiyorum
01.07.2013 de 58 kilo olmak istiyorum
01.08.2013 de 56 kilo olmak istiyorum
3-hafta içi gündüz çoğunlukla burdayım. işlerimin yoğun olduğu zamanlar hariç. akşamlarıda sık sık bakıyorum ama telefondan baktığım için yazması zor oluyor. çünkü sürekli yeniden üye girişi yapmam gerekiyor. akşamları ziyaretçi okuyor görürseniz o benim :)
evde pc de var ama rahat kanepeden kalkıp pc başında zaman geçirmeyi sevmiyorum..

Kızlar 2 dişi kedim var hala isim bulamadım.bana fikir verirmisiniz?uyumlu bişeyler

ying yang. çok sevimliler bence ... melinda genel olarak saat istiyorum. finallerin olmadığı zamanlarda.. fikirler dönüp duruyor kafamda...
yakında sizden de yardım isteyebilirim.. :nazar::nazar::nazar: bana yardımcı olmak ister miydiniz acaba :44::44::44:

Bu arada 1. olamadık kızlar... Eğer o kaçamakları yapmamış olsaydık olabilirdik belki. Neyse bize bir ders olsun bu... Bu haftayı iyi kullanalım.. 1. olmak önemli değil ama Ortalamayı 1 in üstünde tutalım.. Bu daha önemlii

Son düzenleme:
Mel ve may menüleri beğendim.. Bende pazar karides güveç yemeği düşünüyorum..
May benimde kedi kızım var adı Mırıl.. Oldukça yaşlı ama epey formunda :))
Yin yang guzel fikir.. Destekliyorum..
Not: kızlar iki gündür benim menüyü atlıyorsunuz.. Bakın may dan özendim görsel yaptım...

ying yang. çok sevimliler bence ... melinda genel olarak saat istiyorum. finallerin olmadığı zamanlarda.. fikirler dönüp duruyor kafamda...
yakında sizden de yardım isteyebilirim.. :nazar::nazar::nazar: bana yardımcı olmak ister miydiniz acaba :44::44::44:

Bu arada 1. olamadık kızlar... Eğer o kaçamakları yapmamış olsaydık olabilirdik belki. Neyse bize bir ders olsun bu... Bu haftayı iyi kullanalım.. 1. olmak önemli değil ama Ortalamayı 1 in üstünde tutalım.. Bu daha önemlii
Kaptanım her konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..

1. Olan takımı inceledim tum haftasını okudum. Menüleri hiç iyi degil.. Bir kisminin cizelgesi yok..Bireysel birinci bütün hafta menü yazmamış.. Ayrıca hasta olmuş ( ishal ve kusma) yani aslında bence biz birinciyiz...

Kaptanım her konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..

1. Olan takımı inceledim tum haftasını okudum. Menüleri hiç iyi degil.. Bir kisminin cizelgesi yok..Bireysel birinci bütün hafta menü yazmamış.. Ayrıca hasta olmuş ( ishal ve kusma) yani aslında bence biz birinciyiz...

hahahahahah...

bitirim bengi.. 1. olan takım ne yazmış ne yapmış hepinizden her günü birinin okumasını isteyecektim var ya.. ya ben sizi ya da siz beni nereden buldunuz böyle ya.. çok renkli harika bir takımız.. damlalar gelseydi daha iyi olacaktı. 7 güzel rakamdı beeee...

bengi ama 1. takımda yüzde 3 leri görmüş iki üye.. hastamıymış onlarda?

ben gördüm tebrik de edecektim ben bu görsel olayına bayıldım diye ama aklımdan uçmuş gitmiş ya.. halt etmişim :52::52::52: bengi kriz balonuna iğne sapla hemen. puding dışına çıkmak yok unutma...

Back