Mel istersen biz hiç şikayet etmeyelim ölçülerimiz hakkında walla kızlar ikimizide atar yarışmadan sonra..:))
o kadar da değil canım ya benimki 98 seninkide aşağı yukarı aynıydı öyle hatırlıyorum.Benim kalçam olmasa hiiiiç problem değil de o yere göğe sığmıyooo
o kadar da değil canım ya benimki 98 seninkide aşağı yukarı aynıydı öyle hatırlıyorum.
hımm benim belim 68 çok fazla kötü durmuyor senin belin ince olunca daha belirgin oluyor sanırım aşağısı. birde boydan kazanıyorum ben. ama yinede kiloluyuz yaaa.. incecik olmak varken şu hayatta.99 evelallahAma ben onu hiç insan içine çıkaramıyorum hep uzun gömlek tunik fln giyiyorum
Benim belim 66 amaaaan tüm ölçülerimi yaziim gitsin86-66-99
maşallah canım manken gibiymissin sen:)) sadece biraz incelmen gerek ki incelirsinde zaten,,
Benim kalçam olmasa hiiiiç problem değil de o yere göğ sığmıyooo
zayıflayıp onlardan da güzel olacaksın. ingiliz neymiş aman burdada var hiç güzel değiller.. popoları düşsün.
Aynen bende kalçam olmasa sorun dgl bımbıllarım çok fena hç kısa giymyorum üstme popomla dağları deviricem
kaptanım sayede bu haftada iyiyiz. ama hemin hep korkum verdiğim kiloyu geri almak. 59 küsüre düşmediğim için sevinsem mi üzülsem mi. dukana devam mı etsem kafam çok karışık. normalde az protein alan benim için dukan iyi aslında.. oo ömür boyu diyet yapmak zorunda mi kalacağım. bu düzensiz yeme alışkanlığımı nasıl düzelteceğim. neden abur cubura bu kadar düşkünüm..
niye örnek veriyorum 1 tepsi kurabiye yaptıysa 1 tane yiyip duramıyorum. illa o 1 tepsiyi 1 gecede yemem mi lazım.
neyse...
1- ölçülerim hep aklımda :)
2-15.06.2013 de 59 kilo olmak istiyorum
01.07.2013 de 58 kilo olmak istiyorum
01.08.2013 de 56 kilo olmak istiyorum
3-hafta içi gündüz çoğunlukla burdayım. işlerimin yoğun olduğu zamanlar hariç. akşamlarıda sık sık bakıyorum ama telefondan baktığım için yazması zor oluyor. çünkü sürekli yeniden üye girişi yapmam gerekiyor. akşamları ziyaretçi okuyor görürseniz o benim :)
evde pc de var ama rahat kanepeden kalkıp pc başında zaman geçirmeyi sevmiyorum..
Kızlar 2 dişi kedim var hala isim bulamadım.bana fikir verirmisiniz?uyumlu bişeyler
Benim belim 66 amaaaan tüm ölçülerimi yaziim gitsin86-66-99
Kaptanım her konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..ying yang. çok sevimliler bence ... melinda genel olarak saat istiyorum. finallerin olmadığı zamanlarda.. fikirler dönüp duruyor kafamda...
yakında sizden de yardım isteyebilirim..bana yardımcı olmak ister miydiniz acaba :44::44::44:
Bu arada 1. olamadık kızlar... Eğer o kaçamakları yapmamış olsaydık olabilirdik belki. Neyse bize bir ders olsun bu... Bu haftayı iyi kullanalım.. 1. olmak önemli değil ama Ortalamayı 1 in üstünde tutalım.. Bu daha önemlii
Kaptanım her konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..
1. Olan takımı inceledim tum haftasını okudum. Menüleri hiç iyi degil.. Bir kisminin cizelgesi yok..Bireysel birinci bütün hafta menü yazmamış.. Ayrıca hasta olmuş ( ishal ve kusma) yani aslında bence biz birinciyiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?