Yarına kıymalı taze fasulye yapıyorum özledim sebzeleri...
Kübra adam acıkır ya makarna ile birde ketcap sıksın diyorsun onun sağlığınıda düşün.
Sana makarnadan uzak dur demeyeceğim mükemmel iradeni biliyorum..
Günaydın kızlar..
Bu sabah tartım bozuldu maalesef..
Artık benim kilo alıp vermelerime dayanamadı garibim. Emekli oldu..
Dün öğleden sonra Regli oldum haliyle şişkinlik var.. Ancak......... asıl sorun şu ki tartıya ilk çıktığımda 65,7 geldi. çok sevindim fotoğrafını çekmek geldi aklıma.. Tekrar çıktım ahaaaa 66,4 geldi bu sefer.. Tartının kapanmasını bekledim tekrar çıktım 65.9 bu sefer.. bir kez daha denedim 66.1 bir kez daha 65.8 ....sinirlerim bozuldu.. 8-10 defa çıktım hepsinde farklı sonuç.. ama hiç biri birbirinin aynı değil.. 65.7 ile 66.4 arasında farklı farlı sonuçlar.. Kaç kiloyum ben şimdi bilemedim.. Nasıl bildireceğim kilomu
ay benim tartımda öyle ilk çıktığımda saçma sapan bir kilo gösteriyor,, ikinci çıktığımda ve daha sonraki çıkışlarımda hep aynı kiloyu gösteriyor, ben ikinci kilomu baz alıyorum, kilo kaybedip aldığımı ona göre anlıyorum
kızlar tebrikler herkese
innuk o nasıl bir tartı öyle saçma sapan :)
damlalar hala yok acayip meraktayım..
Wallahi bilemedim bengicim..
Şimdi kaç kiloyum ben ? Ne yazayım size bildirime?
kızlar hepinizden özür dilerim ama biliyorsunuz çok çaba harcadım en azından aynı kiloda çıkmak için hafta içi raporlarımda görmüşsünüzdür. ama salı günü 62.2 çıkmam tartıda bu günün ayak sesleriydi. ama olsun moral bozmak yok değil mi.
bugün 60.8 tartımdım 300gr almışım geçen haftaya göre..
İlk bet haberi ben veriyimTartıldım aynıyım hiç vermemişim Ama çok şükür almamışım da Bu hafta kebap fln yemiştim korkuodum 56.4 kiloyum hala Artık haftaya inş
başlangıç tarihi:29.04.2013
başlangıç kilosu:60.3
geçen haftaki kilosu:55.9
bu haftaki kilosu:55.3
55.9-55.3/55.9*100: 1.07
Başlangıç:68,2
Geçen hafta : 66,9
bu hafta:66
Yüzde:66,9-66/66,9*100=1,34%
kızlar dün akşam moralim bozuktu saat 9,30 da devrildim yattım, ne spor ne maydonoz suyu, ama öyle güzel uyumuşum ki çok iyi geldi.. sabah tartıdaki rakam da beni mutlu etti. ve bu sabah çok uzun zamandır giyemediğim pantolonumu giydim, düğmesi biraz zor kapandı ama olsunönceden hiç kapanmıyordu ki
Günaydın kızlar..
Bu sabah tartım bozuldu maalesef..
Artık benim kilo alıp vermelerime dayanamadı garibim. Emekli oldu..
Dün öğleden sonra Regli oldum haliyle şişkinlik var.. Ancak......... asıl sorun şu ki tartıya ilk çıktığımda 65,7 geldi. çok sevindim fotoğrafını çekmek geldi aklıma.. Tekrar çıktım ahaaaa 66,4 geldi bu sefer.. Tartının kapanmasını bekledim tekrar çıktım 65.9 bu sefer.. bir kez daha denedim 66.1 bir kez daha 65.8 ....sinirlerim bozuldu.. 8-10 defa çıktım hepsinde farklı sonuç.. ama hiç biri birbirinin aynı değil.. 65.7 ile 66.4 arasında farklı farlı sonuçlar.. Kaç kiloyum ben şimdi bilemedim.. Nasıl bildireceğim kilomu
kaptanımız nerdeeeeee
Risk almamak adına kilo bildirimini ortalama bir rakamdan yapayım o zaman
Başlangıç kilosu :68.2
Geçen hafta: 66.0
Bu hafta:65.8
Yüzde: 66.0-65.8/66.0*100=0,30%
Wallahi bilemedim bengicim..
Şimdi kaç kiloyum ben ? Ne yazayım size bildirime?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?