kızlar ben bugün davul gibi şiştim. anlamadım neden böyle oldu..
akşama maydonoz suyu içebilirsin ödem atıyormuş, ben bu akşam denemeyi düşünüyorum bakalım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben bugün davul gibi şiştim. anlamadım neden böyle oldu..
evt evt biliyorum hatta şöyle yap. maydonoz sapları ile birlikte yarım limon bir kaç 'tane karabiber' sıcak su koy sürahiye.akşama maydonoz suyu içebilirsin ödem atıyormuş, ben bu akşam denemeyi düşünüyorum bakalım..
http://j1305.hizliresim.com/19/y/nmbuz.jpg
Çok gbi gözúkse de 1 orta boy salatalik var icınde :)
Testin sonucuna göre en son cinsel hayatım geldı
kaptanım bir kaç günlük yemek listemi yazıyordum.
pazar günü dr. Oetker şekeriz vanilyalı pudingi yapıp 1 porsiyon yiyebilirmiyim?
şeker ilave etmeyeceğim ve yağsız süt ile yapacağım.
işte besin değerleri
Eki Görüntüle 724640
30 MAYIS 2013,PERŞEMBE
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
ÖĞLE
Dondurma(270 kaloriymiş)Başka bişey yemedim
AKŞAM
6 yemek kaşığı mercimek yemeği
Yeşillik
Yoğurt
1.5 litre su
Afiyet olsun.. Eminim mutlu olacağın bir rakam çıkacak.. Yalnız tostuna yağ sürmesin inşallah..bu arada yarın sabah tost yapacağım kendime sözüm var. kilo bildiriminde mutlu sonuç alırsam tostlar benimdir.
Şura
Sabah domates salatalık maydanoz falanda yesen daha sağlıklı olmaz mı?
Birde tatlım yaaaaa kızartma neden yedin... Normalde bile hiç bir şeyi kizartarak yememek lazım öyle zararlı ki.... Direk yanmış yağ... Biber, patlıcan kabakları kessen ince ince yağlı kağıt üzerine dizin azıcık zeytinyağı ve tuz fırında 15 dk kızartma gibi oluyor.. Patates bile yapabilirsin.. Patatesleri fırın poşetine koyarsan daha kolay pişiyor...
Şura
Sabah domates salatalık maydanoz falanda yesen daha sağlıklı olmaz mı?
Birde tatlım yaaaaa kızartma neden yedin... Normalde bile hiç bir şeyi kizartarak yememek lazım öyle zararlı ki.... Direk yanmış yağ... Biber, patlıcan kabakları kessen ince ince yağlı kağıt üzerine dizin azıcık zeytinyağı ve tuz fırında 15 dk kızartma gibi oluyor.. Patates bile yapabilirsin.. Patatesleri fırın poşetine koyarsan daha kolay pişiyor...
2 üye 2 ziyaretçi okuyormuş ama aşağıda sadece kendi adım var.. Neyse kızlar ben kaçar.. Yarın büyük gün.. Bakalım 3. kez 1. olabilecek miyiz :18: