• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

akşama maydonoz suyu içebilirsin ödem atıyormuş, ben bu akşam denemeyi düşünüyorum bakalım..
evt evt biliyorum hatta şöyle yap. maydonoz sapları ile birlikte yarım limon bir kaç 'tane karabiber' sıcak su koy sürahiye.
soğuyunca iç..
ama benimki ödem değil benim vücudum özel günler hariç hiç su tutmaz. benimkisi gaz :110: birazda kabızlık var malum dukan diyeti. çay bardağına 2 kuru kayısı dilimledim üzerine kaynamış su koydum ve içtim suyunu bağırsaklarımı çalıştırsın diye umarım işe yarar..
öğlenki tavuğun baharatı yapmış olabilir değişik bir şey yemedim çünkü..

RAPOR
30 MAYIS 2013 PERŞEMBE
DUKAN ATAK -3-

Sabah 08:45
1 yumurta, 1 beyaz ve 2 dilim et füme yulaf kepeği sütlü omlet
1 adet hindi füme
50gr dil peyniri

Öğlen 12:40
200gr fırında baharatlı göğüs
derisiz 4 adet kanat

Ara 14:30
200ml laktozsuz süt
15gr yulaf kepeği
1 tatlı kaşığı şekersiz puding tozu ile pişirdim
(puding gibi olmadı epey suluydu)
kuru kayısı suyu

Akşam 16:45
4 adet piliç köfte
1 yumurta
40gr lor
45 gr dil peyniri

TOPLAM
1.233 kcal 45.6 gr karbonhidrat 64 gr yağ 147.6 gr protein

3 litre su belki de daha fazla..

Son düzenleme:
kaptanım bir kaç günlük yemek listemi yazıyordum.
pazar günü dr. Oetker şekeriz vanilyalı pudingi yapıp 1 porsiyon yiyebilirmiyim?
şeker ilave etmeyeceğim ve yağsız süt ile yapacağım.
işte besin değerleri
$IMG_3322.jpg

30 MAYIS 2013,PERŞEMBE

SABAH

1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir

ÖĞLE

Dondurma(270 kaloriymiş)Başka bişey yemedim

AKŞAM

6 yemek kaşığı mercimek yemeği
Yeşillik
Yoğurt

1.5 litre su

akşama bende sadece çorba içmeyi düşünüyorum, yanına da yoğurt ya da yeşillik, eşime de çubuk makarna yapıcam ne zamandır istiyordu başka bir şey de yapmıcam üzerine ketçap döküp yesin artık:19:

Yarına kıymalı taze fasulye yapıyorum özledim sebzeleri...
Kübra adam acıkır ya makarna ile birde ketcap sıksın diyorsun onun sağlığınıda düşün.
Sana makarnadan uzak dur demeyeceğim mükemmel iradeni biliyorum..

May
Görsel raporunu çok beğendim.. Arada bende yapacağım.. Sen salatalıkli su bende tarcinli naneli limonlu su iciyorum..

kaptanım bir kaç günlük yemek listemi yazıyordum.
pazar günü dr. Oetker şekeriz vanilyalı pudingi yapıp 1 porsiyon yiyebilirmiyim?
şeker ilave etmeyeceğim ve yağsız süt ile yapacağım.
işte besin değerleri
Eki Görüntüle 724640

yanlış görmediysem 105 kalori.. sabah ya da öğlen menünde gönül rahatlığı iile yiyebilirsin tabiki...

30 MAYIS 2013,PERŞEMBE

SABAH

1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir

ÖĞLE

Dondurma(270 kaloriymiş)Başka bişey yemedim

AKŞAM

6 yemek kaşığı mercimek yemeği
Yeşillik
Yoğurt

1.5 litre su

tartı öncesi o dondurma oldu mu şimdi... oyyy oyy.. Br haftadır boşuna mı dil döküyorum. tatlı meloşum... iyi ki pastalara laf etmedik hemen yüklen bünyeye.. hiç olmamış.. keşke yarın sabah yeseydin. nasılsa kilo bildirimimi yaptım özgürüm diye mi düşündün :33::33::33: bir de saatlerini yazar mısın bir ara... çünkü mesela kahvaltıyı saat 12 de yaptıysan, öğle yemeği yememen pek fark etmemiştir. haa bu arada tartı öncesinde mercimek-kuru fasulye-nohut-patates tüketmeyelim.. 100 gr dahi olsa kar kardır :60::60::60:

30.05.2013

aç karnına
5badem
5fındık
2ceviz
3kayısı

kahvaltı
çeyrek ekmek
peynir
çay

öğlen
tavuklu salata

ara
1 çay
1türk kahvesi

akşam
2 kaşık biber kızartma
küçük kase yoğurt

ara
türk kahvesi Komşu ısrarı iyi oldu ağ yakar :1:

bu arada yarın sabah tost yapacağım kendime sözüm var. kilo bildiriminde mutlu sonuç alırsam tostlar benimdir. :1:

Şura
Sabah domates salatalık maydanoz falanda yesen daha sağlıklı olmaz mı?
Birde tatlım yaaaaa kızartma neden yedin... Normalde bile hiç bir şeyi kizartarak yememek lazım öyle zararlı ki.... Direk yanmış yağ... Biber, patlıcan kabakları kessen ince ince yağlı kağıt üzerine dizin azıcık zeytinyağı ve tuz fırında 15 dk kızartma gibi oluyor.. Patates bile yapabilirsin.. Patatesleri fırın poşetine koyarsan daha kolay pişiyor...

Şura
Birde tatlım yaaaaa kızartma neden yedin... Normalde bile hiç bir şeyi kizartarak yememek lazım öyle zararlı ki.... Direk yanmış yağ... Biber, patlıcan kabakları kessen ince ince yağlı kağıt üzerine dizin azıcık zeytinyağı ve tuz fırında 15 dk kızartma gibi oluyor.. Patates bile yapabilirsin.. Patatesleri fırın poşetine koyarsan daha kolay pişiyor...

çok güzel bir tarif. yarın deneyeyim bakalım. kızartmadan nefret ediyorum çok uğraştırıyor her yer batıyor. ve zararlı.. ama yaz günü annem domates bber güzel yapar sarımsaklı yoğurtla yerdik bekarken..

şura menünü kilona göre beğendim. gayet güzel olmuş. kızartma hariç.. kızartma keşke tartıdan sonra yeseydin. ama gene de vereceksin umarım..

yaa ben bu fotolu menü bildirme olayına bayıldım maymuş ya... devamını beklerim.. açıp açıp bakıyorum sayfaya yaa

Şura

normalde bizde kızartma yapılmaz genelde fırınlanır. ama komşucukta yiyorum o nedenle malesef yiyorum işte yemekte ne var ona göre gelirim de diyemiyorum. :1: bu sabah domates yedim gerçide yazmamışım. ben sevmiyorum kızlar yeşillik maydonoz vs ancak salata yiyorum. sabah salatalık veya gün içinde yiyemiyorum bugün yedim ama zorlayıp kendimi. böyle işte. ki ben zeytinde yiyemiyorum kahvaltıda böyle oluyor yani :1:

Son düzenleme:
2 üye 2 ziyaretçi okuyormuş ama aşağıda sadece kendi adım var.. Neyse kızlar ben kaçar.. Yarın büyük gün.. Bakalım 3. kez 1. olabilecek miyiz :18:

KİLO BİLDİRİMİ

başlangıç: 62
geçen hafta: 60.8
bu hafta: 60.2

yüzde: (60.8-60.2)/60.8*100=%0.98

Back