Az önce bunu bir sitede gördüm basit bir test ama sonuçlar bende cuk oturdu..
sizde öncelik listenizi yapın. Sonra sonuçları yazıcam..
Önceliğinizi Öğrenin, Hayatınızın Seyrini Fark Edin!
Olaylar karşısında düşünmeksizin verdiğimiz kararlar asıl bizi yansıtıyor.
İlk önce hangisiyle ilgilenirdiniz/tercih ederdiniz? Eğer;
Bebek ağlıyorsa
Çamaşırlarınız dışarıda asılı fakat yağmur bastırmışsa
Musluk açık kaldıysa
Kapı zili çalıyorsa
Telefon çalıyorsa
İlk önce hangisini yapardınız, önem sırasına göre sıralayınız.
innuk sen ne işinde çalışıyordun? bu arada çok geçmiş olsun oğluna, benim yeğenimde kreşe giderken öyleydi, birsürüçocuk , biri hasta olunca hoppp diğerlerine bulaşıyor, allah yardımcınız olsun, hep çalışıp hem çocukla , hem evle ilgilenmek eminimçok zordur, çok emek çok fedakarlık istiyordur..
Evet canım aynen öyle, ben bu işi beceremiyorum..
3 e bölünüyorum ve hiç birini de tam olarak yapamıyorum..
İşimi sormuşsun..
Hani şu alışveriş yapılan internet siteleri varya.. Onlardan birinin müşteri hizmetleri departmanında çalışıyorum..
canım eminim yapıyorsundur, eksik kalsa da varsın kalsın boşver, kim dört dörtlük ki... ben şimdi bile bazenleri çok yoruluyorum yetişemiyorum evimin işlerine eşim gezmeyi çok seviyor haftasonları hep dışarıda geçiyor, ev başını alıp gidiyor,, ama çok umursamıyorum benden kıymetli mi diyorum, ne bilim belki de düzenli-tertipli olmayan insanların bahanesidir bu..
müşteri hizmetleri deyince benim aklıma ilk sorunlu müşteriler geliyor,, insanla uğraşmak zor iş
Bebek ağlıyorsa
Musluk açık kaldıysa
Kapı zili çalıyorsa
Telefon çalıyorsa
aaaaaaaaaaaaaaaaa.. jeton köşeli resmen... maymuş uyanmış gelmiş
hoşgeldin... hemen kafayı vurup yatma birazdan...
olllleeyyyy
.....
.
umarım damlaların sağlık sorunu gibi bir şey yoktur. umarım sadece fırsat bulamamıştır.bende merak ettim innuk çok az uğruyor damlalar gelmiyor. biz müdavimi olduk buranın bengicikbu arada aşağıdaki sevmediğim komşum sabahın köründe matkap keser sesi ile uyandırdı. başım ağrıyor o yüzden ya akşam kızılacak bu adamaaaaaaa
teşekkür ederim güzel sözlerin için. normladede çok detaycıyımdır. bir şey yapıyorsam 4x4lük yapmalıyım..Ben de halk oyunları ile uğraştım ama balıkesir oynamadım. Merak ettim bitince youtube dan izleyeceğim. Bengi sen istedikten sonra her şeyi yaparsın. Hesap kitap olayın çok iyi. Detaycısın.. Benim gözümden kaçan şeyleri fark ediyorsun, menülere yaptığın yorumlar çok isabetli. Ben dün melinda ya yorum yapmamıştım. Pasta böreğine kızmadım. Sebebine gelince, o gün listesinde hiç ekmek görmedim. İptal etmiş gün boyunca.. Böreğini sabah yemiş, yarım yemiş. Pastasından da 3 çatal almış. Çatalın ucu ne kadardır ki? 1 dilimin 1/3 ü kadar anca.. Bir şeyleri fedakarlıkta bulunarak yiyorsan yiyebilirsin benim sözlüğümde.. Ama sen aranda dondurma, sonrasında çikolata, yeyip oturup bir de güzel akşam yemeği yersen o zaman iş değişir yani. ben kilo vermeye çalışırken çok canım çekmişti dondurma yemiştim. Ama annemlere gitmeme rağmen -ki bir anne sofrasını hayal etsenize- tek lokma koymadım ağzıma.. Sağlıklı mıydı? Hayır değildi.. Ama eğer canım istemişse bir bedel ödemek zorundaydım. Sizden de aynı bedeli peşinen kabul edip ona göre yemenizi bekliyorum her zaman...
sevgili maymun,:)Gúnaydın kızlar:)
Yarın tartı günü bugün kaçamaksız durursam yarin 83leri görürüm diye düsünúyorum.reglim de bitti :) bana maymun diyebilirsiniz sorun yok. :) . Benım hep aklımda soru var gögúslerimın kilo verince sarkmasından çok korkuyorum.beden ölçüm 95B .bi tanıdık benim gibiydi çok zayıfladı.fizigi çok guzel oldu ama gögüslerı sanki ici bosalmıs deri gbi çok garip ve çirkin oldu.5-10 da degl tam 26 kilo gidicek bendn
Ufaklık ilaçlarla iyi biraz daha 5 çeşit ilaç başladık biri antibiyotik. Şimdi uyuyor, halsiz bitkin tabi..
Bu sene hiç kurtulamadık hastalıktan senenin 8 ayı hastalıkla geçti diyebilirim..
Çok zor chentiq yaa..
Kreşe giden çocukların hepsi böyle tam iyileşti diyorsun bir daha hasta.. Allah yardımcımız olsun..
İşlerimi yoluna koyamadım.. Bu gün evi toparlasam biraz ama tabi yarın işe gidince nolcağımı bilmiyorum.. Bugün yokum işler birikecek haftanın da son günü ayvayı yedim yani..
dün yine geç kaldım işe müdürm çok fena firçaladı bu sefer hatta cuma günü sırf bunun için toplantı yapcak.. Beni azarlamak için..
Bebek ağlıyorsa
Musluk açık kaldıysa
Kapı zili çalıyorsa
Telefon çalıyorsa
Bebeği kucağıma aldım mı fırlar kapıyı açarım komşum fln geldiyse bebeği ona verip telefonu açarım telefonu alır yürür musluğu kapar çamaşırlarıma koşarım
ben buna yorum yazmışmıydım. pasta böreğe kızmışmıydım. kıymadıysam kızayım hemen. one onlar... gdogana bak misafirliğie gitmiş yememiş..
imza kendine bakmadan konuşan takım arkadaşın..
EstağfurullahŞimdik şöyle pata böreği komşumuz getirdi akşam ellerime verdi onlara bakıp şimdi yiyemem demem zordu Chentiq kurabiye için gdogana ben akşam yemiyodum sabah yiyodum dedi ben de ona uydum öle yaptım gece de onların hayaliyle uyudum Pastayı üç çatal alıp bırakmak hiç zor olmadı çünkü sabah sabah ilk lokman pasta olunca zaten çok yiyemiyosun bayıyo midem bulandı Böreği de zeytin peynirden soraya bıraktım ki doydum ve yarısını yedim sadace
mel tartıldın mı?
İşte testin sonuçları...
Aşağıdaki açıklamalı sıralama da benim sıralamamAçıklamalara göre sizde kendi önceliklerinizi görün :)
Bebek = Aile
Telefon = İş & Kariyer
Kapı = Arkadaşlar- Akrabalar
Musluk = Servet
Çamaşırlar = Cinsel Hayat
Bende gezmeyi severim, ama eşim benim aksime evcimen bir tip.. ve eve gelip ortalığı dağınık görürse bir başlar söylenmeye canımdan bezene kadar.. Evde ufak bir canavar varken de çok derli toplu olamıyor. Yada dediğin gibi bu bahane de olabilir :44:
Müşteri hizmetleri = Sorunlu müşteriler Ama artık o kadar alıştım ki beni kesmiyor bağırıp çağırmaları..bundan önce 3,5 yıl GSM operatörü varya Türkiyede en büyük olanı onun çağrı merkezinde çalıştım, hemde müşteri temsilcisi olarak günde 100-120 müşteri ile aralıksız konuşuyordum. Cehennem gibi diyebilirim..
Burda pozisyonum biraz daha farklı en azından direk çağrı almıyorum artık. Ekip yönetiyorum. Keza stres daha az..
gdogan
kübracım bende senin adın gamze falandır diye düşünüyordum gdogan'dan dolayı :) hehe aslında ilk ismim değil bengi. iki isimli bir insanım..
Şimdik eve geldim sınav vardı iyi geçti korkuyodum ama doldurdum yani kağıdıKilo bildirimi yarın yapabilirmiyim diye düşünüyorum da Bugün gaza geldim ama giremem fln şimdiden yazıyiim
Başlangıç kilom:60.0
Geçen haftaki kilom:56.4
Bu hafta:55.9
Yüzde:%0.88
0.886yı 0.9 sayabilirmiyiz acaba
Bebek ağlıyorsa
Musluk açık kaldıysa
Kapı zili çalıyorsa
Telefon çalıyorsa
ben buna yorum yazmışmıydım. pasta böreğe kızmışmıydım. kıymadıysam kızayım hemen. one onlar... gdogana bak misafirliğie gitmiş yememiş..
imza kendine bakmadan konuşan takım arkadaşın..
EstağfurullahŞimdik şöyle pata böreği komşumuz getirdi akşam ellerime verdi onlara bakıp şimdi yiyemem demem zordu Chentiq kurabiye için gdogana ben akşam yemiyodum sabah yiyodum dedi ben de ona uydum öle yaptım gece de onların hayaliyle uyudum Pastayı üç çatal alıp bırakmak hiç zor olmadı çünkü sabah sabah ilk lokman pasta olunca zaten çok yiyemiyosun bayıyo midem bulandı Böreği de zeytin peynirden soraya bıraktım ki doydum ve yarısını yedim sadace
kaptancığının gülü.. bak beni dinlediğin için de kızmadım sana zaten.. hatta bengi ye savunmanı bile sundum sabah sabah
http://j1305.hizliresim.com/19/y/nmbuz.jpg
Çok gbi gözúkse de 1 orta boy salatalik var icınde :)
Testin sonucuna göre en son cinsel hayatım geldı
ay benim de ilk sırada.. yanlış bu test..çamaşırlarla ne alaka cinsellik.. sanki iç çamaşırı astık balkona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?