• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

29 MAYIS 2013,ÇARŞAMBA

SABAH

Yarım dilim börek
3 çatal pasta(bunları dün akşam komşumuz getirmişti ben de sabah tadına baktım:44:)
1domates
1 salatalık
1 yeşil biber
Çok az örgü peynir
6 zeytin

ÖĞLE

1 erik
1 şeftali
2 gün kurusu kayısı ve tarçınlı bir kase yoğurt

AKŞAM

5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasülye
Salata

3 litre su
Kalça egzersizi
ben buna yorum yazmışmıydım. pasta böreğe kızmışmıydım. kıymadıysam kızayım hemen. one onlar... gdogana bak misafirliğie gitmiş yememiş..:22:
imza kendine bakmadan konuşan takım arkadaşın..

29.05.2013

aç karnına
5badem
5fındık
3kayısı
2ceviz

kahvaltı
çeyrek ekmek bir lokmacık fazla :1:
peynir
rezene çayı

öğlen
bir kase mısır gevreği 2 hurma katılmış

ara
türk kahvesi

akşam
5-6 yk kabak yemeği
2 dilim ekmek

gece
koca bardak süt :1:

su 2 lt geçmiştir diye tahmin ediyorum
spor yok

ben beğendim gayet normal kilona göre.. hatta akşam salata da yeseydin keşeke tabi yağsız.. böylece 1 dilim ekmek yerdin.. malum ekmek aşağı yukarı 50kcal yağsız kocaman 1 kase marul salatasıda 50kcal eder ancak.. birde canım ne ekmeği yiyorsun.. umarım beyaz ekmek yemiyorsundur..
ben kışın ekmek yediğim zaman kendi ekmeğimi kendim yapıyorum. tam buğday, kepek unu, ve burda ki un fabrikasından aldığım köylülerin çörek yaptıkları sarı unu biraz beyaz unla karıştırıp birazda içine çörek otu katıp kendim fırında yapıyorum. tavsiye ederim sanada tabi eğer yapmaya vaktin varsa..

evet kaptancığım gerçek adım şura. sureden konulmuş benimkide yaklaşık bi 23 sene önce bir ay sonra :52: 26.05 bizim sevdicekle yıldönümümüz yani oda onunla benim doğumgünümüz. sağol chentiq başkan. sen öyle diyince ahanda dedim bizim kaptan üstlerle konuşa konuşa bizi iyice sıkacak korktum :53: sonra dedim püsküütün dediği gibi bende giderim ozaman yok dedim ben buncacık şeyin daha azını yiyemem :52: bak iki dakka yazmadın ben bunları düşündüm. şimdide diyorum ki kızlarrrrr bomba gibi geliyorum :46: bir hafta sonra dehşet sıkılaşmış bedenim olacak. eğer böyle olursa sizede söyleyeceğim. bir arkadaşım bu internet programıyla 20 kilodan fazla vermiş hemde herşeyi yiyerek :52: bakalım bende neler yapacak.:32: eklememişim tabiii ki dengeli aynı şekilde besleneceğim herşey yenirmi aaaaa ne ayıp :1:

kaptancık kızını bikere sıkıştır mıncıkla benim için öp :1:
canım senin adınıda öğrenmiş olduk ayrıca keşke doğum gününü söyleseydin kutlardık burdan. ayrıca kaptanımda çok dikkatli maşallah..
benim adımda herkesin tahmin edeceği gibi "Bengi" anlamı "hayat" farsça kökenli bir söz. ayrıca Balıkesir yöresinin bengi oyunu varmış. annem lisedeyken halkoyunları oynadığı için ordan esinlenmiş. çok severim adımı...
ayrıca diğer arkadaşlarda isimlerini söylerse çok mutlu olurum. çünkü özellikel maymunarmut'a maymun yazarken kendimi kötü hissediyorum.. :26:

bu akşam misafirlikteydik, orada kaçırma ihtimalime karşı akşam yemek yemedim, orada da çok şükür kaçırmadım, koca bir dilim pastayı kurabiyeleri börekleri elimin tersiyle ittim,.. ama içim gitti:(( bu kadar fedakarlık ediyoruz , bu kilolar gitsin artık ya:((
sen nasıl bir şeysin böyle.. nasıl bir irade yaa. yarım kilo o iradenden bana ödünç versene.
ben senin yerind eolsam o misafirlikte herşeyi götürüdüm. neyseki benim misafirliğe gitme, komşu ziyareti, yemek alıp vermek gibi huylarım yok :44:

Dün raporumun dışında bir şey yemedim.
azıcık ofiden çıkmadna önce dil peyniri atmış olabilirm ağzıma ama o da kaçamak değildi...
fakat dün canım çok tatlı istedi. umarım bugünde öyle olmaz.
sabah dondurucudan tavuk göğsu çıkardım. öğlen arasında fırında pişirmeyi planlıyorum ama 1.5 öğlen arasında umarım pişirip yemeyi başarırım...
dünkü fırtınaya yakın rüzgarlı havadan sonra bugün nemli olsada güneşli az rüzgarlı bir gün karşıladı beni..
üstta tepemde koşturan (saat 00:00da) çocuk yüzünden pek iyi uyuyamayıp sinir olmuş olsamda yeni bir gün başladı. diyet çabalarımdaki kaçıncı günüm bilmiyorum. daha geçen gün gofretleri dondurmaları götürdüm mideme.. gdogan'a öyle imreniyorum ki. 1 aydır tutuyor kendini sevdiği şeyleri yemiyor..
ondan özendim bende; günlük gibi oldu yazdıklarım..
bugün tartıldım 60.2 çıktım. dukan ilkbaşta su kaybettiriyor. yarın 59 küsürleri görürüm önemli olan bunu koruyararak gelecek haftadayıda - değerlerde geçirmem olur. hayırlısı diyelim :52:

not: damlaları 2 gündür görmüyorum ben mi kaçırdım çoksa burdamıydı. yada kaptanım izin mi aldı. merak ettim..

Son düzenleme:
kendime öğleden sonra içmek içn soğuk bitki çayı yapıyorum. tatlı isteğimi alıp götürmesi için. elbette şekersiz..
zaten ben çaya falanda şeker koymam normalde..

mürdüm erikli üzüm çekirdekli bitki çayı
orman meyveleri çayı
hibiskus
ofisde çubuk tarçın yoktu olsaydı ondan da koyacaktım.
sıcak suyla demlenir
buzdolabında soğutulur :)

$IMG_3319.jpg

bende merak ettim innuk çok az uğruyor damlalar gelmiyor. biz müdavimi olduk buranın bengicik :1: bu arada aşağıdaki sevmediğim komşum sabahın köründe matkap keser sesi ile uyandırdı. başım ağrıyor o yüzden ya :25: akşam kızılacak bu adamaaaaaaa :41:

Günaydın kuzular.. Bir insan sabah takımım diye uyanır mı? Melinde kilosunu yazacaktı acaba kaç oldu diye uyanır mı? 3 Gece üstüste rüyasında takımını görür mü? Evet kızlar, sanırım aşık oldum :60::60:

Dün diyete başlayalı tam bir ay oldu.. Ya da sağlıklı beslenmeye başlayalı diyelim..
1 ay boyunca hiç browni yemedim
1 ay boyunca hiç hindistan cevizli pop kek yemedim:2:
1 ay boyunca hiç biskrem yemdim... ki bunlar benim en büyük zaaflarım , her gün yemesem o günü eksik sayıyordum:34:
bir aydır hergün en az 1,5 litre su içtim
çok yorgun olmadıkça her akşam ip atlamaya çalıştım...

ama benim hep kırılma noktam 1 ay olmuştur sonrasında sıkıldım bunaldım, dayanamadım biraz da incelmenin verdiği gazla diyet işini bıraktım,,
Ama bu sefer bırakmak istemiyorum, bu sefer gerçekten incelmek istiyorum, ve hala etli butlu olduğumu düşünüyorum..
o yağlar gidecek...!!!
:20::20:

Buradaki herkese örneksin canım. 10. takımın ilk üyesi. Her zaman için böyle iradeli, böyle şevkli olduktan sonra o yağsız daha da önemlisi sağlıklı bedene kavuşman an meselesi. Röportajda ne güzel anlatmış. Hiç zorlanmadım, canım bir şey istemedi çünkü bunun sağlıklı olduğunu biliyordum demiş. Sen de bu şekilde korumaya devam et azmini. Motivasyonun düştükçe buradaki başarı öykülerini oku, beğendiklerini gel bizimle paylaş.

Dün raporumun dışında bir şey yemedim.
azıcık ofiden çıkmadna önce dil peyniri atmış olabilirm ağzıma ama o da kaçamak değildi...
fakat dün canım çok tatlı istedi. umarım bugünde öyle olmaz.
sabah dondurucudan tavuk göğsu çıkardım. öğlen arasında fırında pişirmeyi planlıyorum ama 1.5 öğlen arasında umarım pişirip yemeyi başarırım...
dünkü fırtınaya yakın rüzgarlı havadan sonra bugün nemli olsada güneşli az rüzgarlı bir gün karşıladı beni..
üstta tepemde koşturan (saat 00:00da) çocuk yüzünden pek iyi uyuyamayıp sinir olmuş olsamda yeni bir gün başladı. diyet çabalarımdaki kaçıncı günüm bilmiyorum. daha geçen gün gofretleri dondurmaları götürdüm mideme.. gdogan'a öyle imreniyorum ki. 1 aydır tutuyor kendini sevdiği şeyleri yemiyor..
ondan özendim bende; günlük gibi oldu yazdıklarım..
bugün tartıldım 60.2 çıktım. dukan ilkbaşta su kaybettiriyor. yarın 59 küsürleri görürüm önemli olan bunu koruyararak gelecek haftadayıda - değerlerde geçirmem olur. hayırlısı diyelim :52:

not: damlaları 2 gündür görmüyorum ben mi kaçırdım çoksa burdamıydı. yada kaptanım izin mi aldı. merak ettim..

Ben de halk oyunları ile uğraştım ama balıkesir oynamadım. Merak ettim bitince youtube dan izleyeceğim. Bengi sen istedikten sonra her şeyi yaparsın. Hesap kitap olayın çok iyi. Detaycısın.. Benim gözümden kaçan şeyleri fark ediyorsun, menülere yaptığın yorumlar çok isabetli. Ben dün melinda ya yorum yapmamıştım. Pasta böreğine kızmadım. Sebebine gelince, o gün listesinde hiç ekmek görmedim. İptal etmiş gün boyunca.. Böreğini sabah yemiş, yarım yemiş. Pastasından da 3 çatal almış. Çatalın ucu ne kadardır ki? 1 dilimin 1/3 ü kadar anca.. Bir şeyleri fedakarlıkta bulunarak yiyorsan yiyebilirsin benim sözlüğümde.. Ama sen aranda dondurma, sonrasında çikolata, yeyip oturup bir de güzel akşam yemeği yersen o zaman iş değişir yani. ben kilo vermeye çalışırken çok canım çekmişti dondurma yemiştim. Ama annemlere gitmeme rağmen -ki bir anne sofrasını hayal etsenize- tek lokma koymadım ağzıma.. Sağlıklı mıydı? Hayır değildi.. Ama eğer canım istemişse bir bedel ödemek zorundaydım. Sizden de aynı bedeli peşinen kabul edip ona göre yemenizi bekliyorum her zaman...

Damlalar 2 değil 3 gündür yok. Bugün de uğramazsa 4. Haber vermedi. Bebeğe bir şey olmamıştır inşallah. Çok endişeliyim.. İnnuk u da o konuşmalardan sonra daha sık uğrar diye düşünüyordum. Yeterince önem vermiyor galiba.. Ne düşüneceğimi bilemiyorum. :31::31::31:

Kızlar slm..

Dün öğlen oğlumun okulundan aradılar, ateşi yükselmiş..
Apar topar çıktım işten okula dönüp aldım doktora götürdüm miniğimi..
bugünde işe gidemedim evdeyiz birlikte ..

Bu arada yarın tartı günü ama ben hala regli olamadım acayip şişim.. umarım tartıya kötü yansımaz. :(

29.05.2013

Sabah 10:00

Peynirli omlet

Öğlen 15:30

1 kase çorba
2 küçük dilim ekmek
1 kase cacık

1 litre su
1 litre bitki çayı

29.05.2013

Peynirli omlet

1 kase çorba
2 küçük dilim ekmek
1 kase cacık

1 litre su
1 litre bitki çayı

saat 3buçuktan sonra bişey yemedin mi. çok sağlıksız beslenmişsin.. sabah ekmek yok.. kahvaltıda çay yok.. ara yok.. kilo almaya başlaman an meselesi olur bugünde böyle yaparsan.. bu arada oğluşuna geçmiş olsun.. Acil şifalar versin Allah'ım..

http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/624717-kadar-tatli-o-kadar-zararli.html#post30603142

meyveyle ilgili ilgiler. bazen müsliye dut kurusu koyuyorsunuz ya, o bile dikkatli olunması gereken bir şeymiş. Bilmiyordum. Bengi maşallahın var. Bugün paylaşım alanında ve bu meyve topikinde seni gördüm. :16:

29.05.2013

Peynirli omlet

1 kase çorba
2 küçük dilim ekmek
1 kase cacık

1 litre su
1 litre bitki çayı

Sabah ve öğlen güzel olmuş. Ama 15:30 dan sonra bir şey yememişsin? Acıkmadın mı? Bak belki de halsiz kaldığından yapmamışsındır sporunu. Geçmiş olsun. Oğlun nasıl şimdi, doktor ne dedi.. Neden çıkmış ateşi?

Gúnaydın kızlar:)
Yarın tartı günü bugün kaçamaksız durursam yarin 83leri görürüm diye düsünúyorum.reglim de bitti :) bana maymun diyebilirsiniz sorun yok. :) . Benım hep aklımda soru var gögúslerimın kilo verince sarkmasından çok korkuyorum.beden ölçüm 95B .bi tanıdık benim gibiydi çok zayıfladı.fizigi çok guzel oldu ama gögüslerı sanki ici bosalmıs deri gbi çok garip ve çirkin oldu. :( 5-10 da degl tam 26 kilo gidicek bendn

Son düzenleme:
saat 3buçuktan sonra bişey yemedin mi. çok sağlıksız beslenmişsin.. sabah ekmek yok.. kahvaltıda çay yok.. ara yok.. kilo almaya başlaman an meselesi olur bugünde böyle yaparsan.. bu arada oğluşuna geçmiş olsun.. Acil şifalar versin Allah'ım..

http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/624717-kadar-tatli-o-kadar-zararli.html#post30603142

meyveyle ilgili ilgiler. bazen müsliye dut kurusu koyuyorsunuz ya, o bile dikkatli olunması gereken bir şeymiş. Bilmiyordum. Bengi maşallahın var. Bugün paylaşım alanında ve bu meyve topikinde seni gördüm. :16:

Sabah ve öğlen güzel olmuş. Ama 15:30 dan sonra bir şey yememişsin? Acıkmadın mı? Bak belki de halsiz kaldığından yapmamışsındır sporunu. Geçmiş olsun. Oğlun nasıl şimdi, doktor ne dedi.. Neden çıkmış ateşi?

Saat 15:30 dan sonra bişe yiyemedim.
ofise saat 15:00 gibi döndüm zaten toplantı vardı. Yemeği de apar topar yedim..
Topalntıdan çıktıktan sonra bitki çayımı içtim 1 litre kadardı.. Zaten içinde tarçın var bardak bardak içince acıktırmadı bayağı bir süre..
Planım akşam eve gelince yoğurt yemekti ama istanbulun akşam trafiği malum oğlumu halasından alıp eve gelene kadar saat 20:00 olmuştu. Onu acil doyurup ilaçlarını vermek gerekiyordu ve evde yemekte yoktu..

yemekyap yedir bilmem ne derken baktım saat 21:30 o saatten sonra bişey yemek istemedim. Zaten çok yorgundum saat 10:30 gbi acıktım çok ama 11 gibi vurdum kafayı yattım. Birşey yemedim..

Ama kaptanımın dediği doğru halsiz kaldım. Spor yapamadım. Bugün telafii ederim inşallahh

Son düzenleme:
Yarın tartı günü bugün kaçamaksız durursam yarin 83leri görürüm diye düsünúyorum.reglim de bitti :) bana maymun diyebilirsiniz sorun yok. :) . Benım hep aklımda soru var gögúslerimın kilo verince sarkmasından çok korkuyorum.beden ölçüm 95B .bi tanıdık benim gibiydi çok zayıfladı.fizigi çok guzel oldu ama gögüslerı sanki ici bosalmıs deri gbi çok garip ve çirkin oldu. :( 5-10 da degl tam 26 kilo gidicek bendn

Daha önce ben 22 kilo verdim doğum sonrası..
Evet birazcık sarkıyor ama öyle korkunç bir hal almıyor. Benimki belki emzirmekten sarkmıştır bilemem. Zaten kadınlar göğüs bölgelerini çok çalıştıramadıkları için o bölgede sarkıklık oluşturacak kadar kilo kaybı olmuyor merak etme hatta belin inceldikçe çokta seksi duruyor büyük gögüsler :17:

Ama yinede önlem almak istersen bol bol kol ve sırt egzersizleri yap, her duş sonunda soğuk su tut, ve gerek görürsen sıkılaştırıcı kremlerden kullan..

Daha önce ben 22 kilo verdim doğum sonrası..
Evet birazcık sarkıyor ama öyle korkunç bir hal almıyor. Benimki belki emzirmekten sarkmıştır bilemem. Zaten kadınlar göğüs bölgelerini çok çalıştıramadıkları için o bölgede sarkıklık oluşturacak kadar kilo kaybı olmuyor merak etme hatta belin inceldikçe çokta seksi duruyor büyük gögüsler :17:

Ama yinede önlem almak istersen bol bol kol ve sırt egzersizleri yap, her duş sonunda soğuk su tut, ve gerek görürsen sıkılaştırıcı kremlerden kullan..
Şu sınavlar bi bitsin gemen gögüs egzersizlerine bakıcam zaten .en büyk korkum

YOK YOK KORKMA.. onun başına gelen farklı bir şeydir. kol ve sırtına önem göstermemiştir. nette bunun için videolar var. hele bir 10 kilo kadar ver sonrasında ağırlık çalışmaya başlarız bir şey olmaz inşallah.. 95 b mi... ne güzelll :52: kanıtlayacağız bu sene seni çöpten bulmadıklarını :1::1::1:

bu arada bana ara hedef söyler misin. senin gideceğin süre uzun. ilk 8 kilonu ne zamana kadar vermeyi planlıyorsun mesela?

:52::52::52::52::52::52:

aaaaaaaaaaaaaaaaa.. jeton köşeli resmen... maymuş uyanmış gelmiş :30::30::30::30::30:

hoşgeldin... hemen kafayı vurup yatma birazdan...

:24::24::24::24::24::24::24:

olllleeyyyy

.....

innuk... işlerini yoluna koydun mu? oğlunu sormuştum nasıl oldu? geçmişi okumasan da olur eğer oğlun hastaysa..

Son düzenleme:
innuk... işlerini yoluna koydun mu? oğlunu sormuştum nasıl oldu? geçmişi okumasan da olur eğer oğlun hastaysa..

Ufaklık ilaçlarla iyi biraz daha 5 çeşit ilaç başladık biri antibiyotik. Şimdi uyuyor, halsiz bitkin tabi..

Bu sene hiç kurtulamadık hastalıktan senenin 8 ayı hastalıkla geçti diyebilirim..

Çok zor chentiq yaa..

Kreşe giden çocukların hepsi böyle tam iyileşti diyorsun bir daha hasta.. Allah yardımcımız olsun..

İşlerimi yoluna koyamadım.. Bu gün evi toparlasam biraz ama tabi yarın işe gidince nolcağımı bilmiyorum.. Bugün yokum işler birikecek haftanın da son günü ayvayı yedim yani..

dün yine geç kaldım işe müdürm çok fena firçaladı bu sefer hatta cuma günü sırf bunun için toplantı yapcak.. Beni azarlamak için..

canım arada o iradelerim tavan yapıyor çok şükür, inan yemeden gelince öyle mutlu oldum ki,,, anlatamam.. ama isteyince oluyor, hepimiz de bunu başarmayı istiyoruz, emin ol sen de vardır o irade, zamanı gelince emin ol mutlaka ortaya çıkar ki zaten şuan burada olman da bu iradeye sahip olduğunu gösteriyor..
Günaydın kuzular.. Bir insan sabah takımım diye uyanır mı? Melinde kilosunu yazacaktı acaba kaç oldu diye uyanır mı? 3 Gece üstüste rüyasında takımını görür mü? Evet kızlar, sanırım aşık oldum :60::60:

Buradaki herkese örneksin canım. 10. takımın ilk üyesi. Her zaman için böyle iradeli, böyle şevkli olduktan sonra o yağsız daha da önemlisi sağlıklı bedene kavuşman an meselesi. Röportajda ne güzel anlatmış. Hiç zorlanmadım, canım bir şey istemedi çünkü bunun sağlıklı olduğunu biliyordum demiş. Sen de bu şekilde korumaya devam et azmini. Motivasyonun düştükçe buradaki başarı öykülerini oku, beğendiklerini gel bizimle paylaş.

evet arada okuyorum oraları iyi geliyor

Ufaklık ilaçlarla iyi biraz daha 5 çeşit ilaç başladık biri antibiyotik. Şimdi uyuyor, halsiz bitkin tabi..

Bu sene hiç kurtulamadık hastalıktan senenin 8 ayı hastalıkla geçti diyebilirim..

Çok zor chentiq yaa..

Kreşe giden çocukların hepsi böyle tam iyileşti diyorsun bir daha hasta.. Allah yardımcımız olsun..

İşlerimi yoluna koyamadım.. Bu gün evi toparlasam biraz ama tabi yarın işe gidince nolcağımı bilmiyorum.. Bugün yokum işler birikecek haftanın da son günü ayvayı yedim yani..

dün yine geç kaldım işe müdürm çok fena firçaladı bu sefer hatta cuma günü sırf bunun için toplantı yapcak.. Beni azarlamak için..

innuk sen ne işinde çalışıyordun? bu arada çok geçmiş olsun oğluna, benim yeğenimde kreşe giderken öyleydi, birsürüçocuk , biri hasta olunca hoppp diğerlerine bulaşıyor, allah yardımcınız olsun, hep çalışıp hem çocukla , hem evle ilgilenmek eminimçok zordur, çok emek çok fedakarlık istiyordur..

Az önce bunu bir sitede gördüm basit bir test ama sonuçlar bende cuk oturdu..

sizde öncelik listenizi yapın. Sonra sonuçları yazıcam..

Önceliğinizi Öğrenin, Hayatınızın Seyrini Fark Edin!

Olaylar karşısında düşünmeksizin verdiğimiz kararlar “asıl biz”i yansıtıyor.
İlk önce hangisiyle ilgilenirdiniz/tercih ederdiniz? Eğer;

Bebek ağlıyorsa
Çamaşırlarınız dışarıda asılı fakat yağmur bastırmışsa
Musluk açık kaldıysa
Kapı zili çalıyorsa
Telefon çalıyorsa

İlk önce hangisini yapardınız, önem sırasına göre sıralayınız.

Back