- 27 Şubat 2010
- 2.491
- 3.273
- 333
ben buna yorum yazmışmıydım. pasta böreğe kızmışmıydım. kıymadıysam kızayım hemen. one onlar... gdogana bak misafirliğie gitmiş yememiş..29 MAYIS 2013,ÇARŞAMBA
SABAH
Yarım dilim börek
3 çatal pasta(bunları dün akşam komşumuz getirmişti ben de sabah tadına baktım:44:)
1domates
1 salatalık
1 yeşil biber
Çok az örgü peynir
6 zeytin
ÖĞLE
1 erik
1 şeftali
2 gün kurusu kayısı ve tarçınlı bir kase yoğurt
AKŞAM
5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasülye
Salata
3 litre su
Kalça egzersizi
imza kendine bakmadan konuşan takım arkadaşın..
29.05.2013
aç karnına
5badem
5fındık
3kayısı
2ceviz
kahvaltı
çeyrek ekmek bir lokmacık fazla
peynir
rezene çayı
öğlen
bir kase mısır gevreği 2 hurma katılmış
ara
türk kahvesi
akşam
5-6 yk kabak yemeği
2 dilim ekmek
gece
koca bardak süt
su 2 lt geçmiştir diye tahmin ediyorum
spor yok
ben beğendim gayet normal kilona göre.. hatta akşam salata da yeseydin keşeke tabi yağsız.. böylece 1 dilim ekmek yerdin.. malum ekmek aşağı yukarı 50kcal yağsız kocaman 1 kase marul salatasıda 50kcal eder ancak.. birde canım ne ekmeği yiyorsun.. umarım beyaz ekmek yemiyorsundur..
ben kışın ekmek yediğim zaman kendi ekmeğimi kendim yapıyorum. tam buğday, kepek unu, ve burda ki un fabrikasından aldığım köylülerin çörek yaptıkları sarı unu biraz beyaz unla karıştırıp birazda içine çörek otu katıp kendim fırında yapıyorum. tavsiye ederim sanada tabi eğer yapmaya vaktin varsa..
canım senin adınıda öğrenmiş olduk ayrıca keşke doğum gününü söyleseydin kutlardık burdan. ayrıca kaptanımda çok dikkatli maşallah..evet kaptancığım gerçek adım şura. sureden konulmuş benimkide yaklaşık bi 23 sene önce bir ay sonra 26.05 bizim sevdicekle yıldönümümüz yani oda onunla benim doğumgünümüz. sağol chentiq başkan. sen öyle diyince ahanda dedim bizim kaptan üstlerle konuşa konuşa bizi iyice sıkacak korktum sonra dedim püsküütün dediği gibi bende giderim ozaman yok dedim ben buncacık şeyin daha azını yiyemem bak iki dakka yazmadın ben bunları düşündüm. şimdide diyorum ki kızlarrrrr bomba gibi geliyorum bir hafta sonra dehşet sıkılaşmış bedenim olacak. eğer böyle olursa sizede söyleyeceğim. bir arkadaşım bu internet programıyla 20 kilodan fazla vermiş hemde herşeyi yiyerek bakalım bende neler yapacak. eklememişim tabiii ki dengeli aynı şekilde besleneceğim herşey yenirmi aaaaa ne ayıp
kaptancık kızını bikere sıkıştır mıncıkla benim için öp
benim adımda herkesin tahmin edeceği gibi "Bengi" anlamı "hayat" farsça kökenli bir söz. ayrıca Balıkesir yöresinin bengi oyunu varmış. annem lisedeyken halkoyunları oynadığı için ordan esinlenmiş. çok severim adımı...
ayrıca diğer arkadaşlarda isimlerini söylerse çok mutlu olurum. çünkü özellikel maymunarmut'a maymun yazarken kendimi kötü hissediyorum.. :26:
sen nasıl bir şeysin böyle.. nasıl bir irade yaa. yarım kilo o iradenden bana ödünç versene.bu akşam misafirlikteydik, orada kaçırma ihtimalime karşı akşam yemek yemedim, orada da çok şükür kaçırmadım, koca bir dilim pastayı kurabiyeleri börekleri elimin tersiyle ittim,.. ama içim gitti( bu kadar fedakarlık ediyoruz , bu kilolar gitsin artık ya(
ben senin yerind eolsam o misafirlikte herşeyi götürüdüm. neyseki benim misafirliğe gitme, komşu ziyareti, yemek alıp vermek gibi huylarım yok :44: