• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

29.05.2013

aç karnına
5badem
5fındık
3kayısı
2ceviz

kahvaltı
çeyrek ekmek bir lokmacık fazla :1:
peynir
rezene çayı

öğlen
bir kase mısır gevreği 2 hurma katılmış

ara
türk kahvesi

akşam
5-6 yk kabak yemeği
2 dilim ekmek

gece
koca bardak süt :1:

su 2 lt geçmiştir diye tahmin ediyorum
spor yok

Son düzenleme:
ne kötü ya neden böyle davranıyorlar..
özel günler çok güzeldir.
onlara söyleyin o zaman yılbaşını falanda kutlamasınlar.. yada kendi takımlarının şampiyonluklarını falan..
benim sevgilim bir şey almasa özel bir şey yapmasa bile kutlar ama ben yinede burun kıvırım daha iyisini yapsın diye.

canım benim eşimi rahat bıraksan hiç bir şey kutlamaz ama ben rahat bırakmayacağım işte... alışacak böyle şeylere...:19::19: ama dün akşam gelişmeler gördüm onda, yıldönümüiçin nereye gidelim falan dedi.. bende umursamaz davranmaya çalıştım daha var zamanı gelsin konuşuruz dedim.. doğumgünümde üzüldüğümü biliyor çünkü,, telefi etme kokuları alıyorum, umarım tahminim doğrudur

hadi bakalım merakla bekliyorum gelişmeleri. eşim zaten yılbaşı da kutlamaz bengi.. maçı da kutlamaz.. kutlamaya karşıyız :33::33::33:

Ben de trip yapma konusunda bir numarayım zaten bi de tek çocuğum istediğim olmazsa olaylar olaylar:1::1:

bekarken yapabildiğin kadar yap. bu arada bir sarımsak delisi olaraktan, kesinlikle eşinde bu özelliği ara derim.. hiç bir yemeğe sarımsak katamıyorum gönlümce ya.. 2 diş ancak.. o da dişimin kovuğuna gitmiyor. senin sabahki sarımsaklı baharatlı omlet olaylarına bitiyorum zaten.. bak ciddi söylüyorum damak tadı önemli :24::24::24:

Buyrun size Maymun ve Melinda dansı sonunda da Sura giricek :1:

Avrupa Yakası - Şahika Makbule Dansı Mezdeke - YouTube

.

allah iyiliğinizi versin. burada karnıma ağrılar girdi çok komik ya..

Chentiq benim cuma sınavım var da evden çok erken çıcam bire kadar giremeyebilirim yarın kilo bildirimi yapsam olur mu

yap yap kaç gramcık yollamışsın wc ye bakalım :1::1::1: foto koyma, daha karar çıkmadı :60:

Mel;
2 olmak guzel olacak zaten 4 gibiyim.. Sende 2 ol yakışır :)
Doner ile ilgi mesajına çok güldüm :))
Pasta ve böreği beğenmedim.. Ben yiyeyim hediyeleri alayım diye yapıyorsun degil mı

Maymun;
Almayacağım bir daha.. Kalan yarım paketinde kedime veririm sanırım..

Damlaları goren var mı?

İnnuk;
Bugünkü karbonhidratsiz menünü sabırsızlıkla bekliyorum..

Kaptanım;
Belim ağrıyor biraz enerjimde az.. Ayrıca burda fırtınaya yakın bir rüzgar var yani kısacası bahanem bol bugün ödev yapamayacağım :))

bahaneler bak.. birine laf söylesem, bir başkasına çarpıyorum. hadi hadi bendensin.. sen karbo almaya başla o zaman bu yapmadıklarının %0,1 faizi eklenecek :23::23::23:
ben de 3,5 :40::40: hem 3 hem 4 üm. arada gidip geliyoruz duruma göre :17:

daha raportajı okumadım.. sabırsızlanıyorum. şu yorumları yapayım da rahat rahat okuyayım dedim...:35:

bunu taaaaaa 9 da yazmıştım.. yapıştırmamış... kaptan ve innuk nerdesiniz olduk görüyon mu hemen :51::51::51:

29.05.2013

aç karnına
5badem
5fındık
3kayısı
2ceviz

kahvaltı
çeyrek ekmek bir lokmacık fazla :1:
peynir
rezene çayı

öğlen
bir kase mısır gevreği 2 hurma katılmış

ara
türk kahvesi

akşam
5-6 yk kabak yemeği
2 dilim ekmek

gece
koca bardak süt :1:

su 2 lt geçmiştir diye tahmin ediyorum
spor yok

akşam az da yememişsin.. gece neden süt içtin onu anlamadım.. yoksa gayet güzel menüler...

fotografını gördüm kaptan sen birle iki arasında bişeysin :1:

yok artık nerem 1-2 benim... 2-3 bilem değilim :14::14:

akşam az da yememişsin.. gece neden süt içtin onu anlamadım.. yoksa gayet güzel menüler...

yok artık nerem 1-2 benim... 2-3 bilem değilim :14::14:

4unde göbeği çokmuş.. Bende yok öyle göbek.. Kaptanım sende kalçadan dolayı 3.5 diyorsundur.. 3.5 olsun bizim olsun...

akşam azda yememiş miyim :1: kaptanım naptın sen. midem küçük değil benim. 86 kiloyum ona görede midem var.:56: şuanda açım zaten. süt içmezsem şu sınav dönemimde ayakta durumam. he normalde olsa içermiydim gene içerdim. çok yemedim ki. normalin altında yedim hatta. yanina 4 yk yoğurt ve salata da yemeliydim. malesef bunun azını yemeye kalkarsam ki asla yapamıyorum ertesi gün hasta oluyorum,vücudum çöküp sudan kaybediyorum yağdan değil.

Son düzenleme:
4unde göbeği çokmuş.. Bende yok öyle göbek.. Kaptanım sende kalçadan dolayı 3.5 diyorsundur.. 3.5 olsun bizim olsun...

evet evet... 300 500 300 500 :21::21::21::21::21::32::32::32::32::32:

akşam azda yememiş miyim :1: kaptanım naptın sen. midem küçük değil benim. 86 kiloyum ona görede midem var.:56: şuanda açım zaten. süt içmezsem şu sınav dönemimde ayakta durumam. he normalde olsa içermiydim gene içerdim. çok yemedim ki. normalin altında yedim hatta. yanina 4 yk yoğurt ve salata da gerekiyordu. malesef bunun azını yemeye kalkarsam ki asla yapamıyorum ertesi gün hasta oluyorum,vücudum çöküp sudan kaybederim yağdan değil.

ay canımcım çok haklısın... ben nedense bunu gözden kaçırıyorum hep.. hepinizin alması gereken kalori miktarları farklı... pardooonn.. sen haklıısınn.. sana ekmek serbest yumul akşamları... 2 şer 3 er götüüüüüüür :60::60::60:

şuracım, (gerçek ismin şura mı bu arada? kuran-ı kerim de gördüm bugün şura diye sure varmış hiç bilmiyordum) gözümden kaçtığı için üzgünüm, nice yıllara... hatta ayın 20 sin de falan diyordum ki bunun nicki 2505 mutlaka bir şey vardır kutlamayı unutma diyordum..

not: benimki hala kucağımda "hhhaaauuuuuwwwww caaaaaaaa" diyor.. zor zaptettim şunu yazıp açacağım diye.. uslu uslu yazmamı bekliyor şimdi :46::46::46:

evet evet... 300 500 300 500 :21::21::21::21::21::32::32::32::32::32:

ay canımcım çok haklısın... ben nedense bunu gözden kaçırıyorum hep.. hepinizin alması gereken kalori miktarları farklı... pardooonn.. sen haklıısınn.. sana ekmek serbest yumul akşamları... 2 şer 3 er götüüüüüüür :60::60::60:

şuracım, (gerçek ismin şura mı bu arada? kuran-ı kerim de gördüm bugün şura diye sure varmış hiç bilmiyordum) gözümden kaçtığı için üzgünüm, nice yıllara... hatta ayın 20 sin de falan diyordum ki bunun nicki 2505 mutlaka bir şey vardır kutlamayı unutma diyordum..

not: benimki hala kucağımda "hhhaaauuuuuwwwww caaaaaaaa" diyor.. zor zaptettim şunu yazıp açacağım diye.. uslu uslu yazmamı bekliyor şimdi :46::46::46:

evet kaptancığım gerçek adım şura. sureden konulmuş benimkide yaklaşık bi 23 sene önce bir ay sonra :52: 26.05 bizim sevdicekle yıldönümümüz yani oda onunla benim doğumgünümüz. sağol chentiq başkan. sen öyle diyince ahanda dedim bizim kaptan üstlerle konuşa konuşa bizi iyice sıkacak korktum :53: sonra dedim püsküütün dediği gibi bende giderim ozaman yok dedim ben buncacık şeyin daha azını yiyemem :52: bak iki dakka yazmadın ben bunları düşündüm. şimdide diyorum ki kızlarrrrr bomba gibi geliyorum :46: bir hafta sonra dehşet sıkılaşmış bedenim olacak. eğer böyle olursa sizede söyleyeceğim. bir arkadaşım bu internet programıyla 20 kilodan fazla vermiş hemde herşeyi yiyerek :52: bakalım bende neler yapacak.:32: eklememişim tabiii ki dengeli aynı şekilde besleneceğim herşey yenirmi aaaaa ne ayıp :1:

kaptancık kızını bikere sıkıştır mıncıkla benim için öp :1:

Son düzenleme:
evet kaptancığım gerçek adım şura. sureden konulmuş benimkide yaklaşık bi 23 sene önce bir ay sonra :52: 26.05 bizim sevdicekle yıldönümümüz yani oda onunla benim doğumgünümüz. sağol chentiq başkan. sen öyle diyince ahanda dedim bizim kaptan üstlerle konuşa konuşa bizi iyice sıkacak korktum :53: sonra dedim püsküütün dediği gibi bende giderim ozaman yok dedim ben buncacık şeyin daha azını yiyemem :52: bak iki dakka yazmadın ben bunları düşündüm. şimdide diyorum ki kızlarrrrr bomba gibi geliyorum :46: bir hafta sonra dehşet sıkılaşmış bedenim olacak. eğer böyle olursa sizede söyleyeceğim. bir arkadaşım bu internet programıyla 20 kilodan fazla vermiş hemde herşeyi yiyerek :52: bakalım bende neler yapacak.:32: eklememişim tabiii ki dengeli aynı şekilde besleneceğim herşey yenirmi aaaaa ne ayıp :1:

kaptancık kızını bikere sıkıştır mıncıkla benim için öp :1:

sen iki dakikada düşünmüşsün. ben senin yorumunu okurken "her şeyi yiyerek 20 kilo vermiş" kısmından "her şeyde yenir mi aa ne ayıp" kısmına kadar ne ecel terleri döktüm okurken :60::60::60:

sen hiç paylaşım alanına bakmıyorsun heralde.. kaptanın orada ne kadar mücadele veriyor.. duygusal yaklaşıyorsun dedi bana püsküüt.. sen burada gelmiş "iyice sıkacak" diyon. gören duyan da sıkıyorum sanacak.. ciddi ciddi çentmeye başlarsam görürsünüz :57::57::57: al sana

:60::60:

lalalalaalalalal :36: chentiq bize çentik atmadan yanaşır kiiii :23: duygusal değil de doğrusu bence bu. çünkü biz bir kampta değiliz ve burada zayıflamak isteyen insanlar bulunuyor. amacı değişen kişi veya bu durumdan sıkılan kişide nekadar her gün rapor yazabilir ki sıkılır yahu :35:

29 mayıs
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği arası peynir zeytin

öğlen
2 yk börülce
salata
haydari
3 adet mercimek köfte

ara
2 adet malta eriği
1 adet erik

akşam
15 adet fındık
7-8 adet lahana sarması

2 litre su
200 ip atlama

bu akşam misafirlikteydik, orada kaçırma ihtimalime karşı akşam yemek yemedim, orada da çok şükür kaçırmadım, koca bir dilim pastayı kurabiyeleri börekleri elimin tersiyle ittim,.. ama içim gitti:(( bu kadar fedakarlık ediyoruz , bu kilolar gitsin artık ya:((

bu akşam misafirlikteydik, orada kaçırma ihtimalime karşı akşam yemek yemedim, orada da çok şükür kaçırmadım, koca bir dilim pastayı kurabiyeleri börekleri elimin tersiyle ittim,.. ama içim gitti:(( bu kadar fedakarlık ediyoruz , bu kilolar gitsin artık ya:((

tebrikler kuzum :46: gidecekler hepsi merak etme hemde hemencecik :10:

var yaa, seni öperek başımın üstüne koyuyorum.. harikasın sen.. :46::46::46::46: tabiki gidecek kuzum.. şu menüye gitmeyecek kilo daha anasının karnından doğmadı . Sık dişini... Tartıya son bir gün... :52::52:

Maymunarmut,

Röportajını büyük bir zevkle okudum... (Kelimeyi düzgün yazdığın için de ayrıca tebrik ederim.)
Muhteşem iş çıkarmışsınız. Senin soruların çok güzel. Medeni cesaretine hayran kaldım. Ben sana zaten diyecektim, ama ben sana demeden diğer gruplarla paylaşman, sadece cuma yarışmasındakileri değil diğerlerini de düşünüp onlarla da paylaşman çok güzel.

Seviyorum kız seni... (Bugün ki ödevin yarın öğle ezanıyla beraber kalkman. Birazdan damlarsın buraya zaten.)

Damlamak demişken... :44::44::44:

Maymunarmut,

Röportajını büyük bir zevkle okudum... (Kelimeyi düzgün yazdığın için de ayrıca tebrik ederim.)
Muhteşem iş çıkarmışsınız. Senin soruların çok güzel. Medeni cesaretine hayran kaldım. Ben sana zaten diyecektim, ama ben sana demeden diğer gruplarla paylaşman, sadece cuma yarışmasındakileri değil diğerlerini de düşünüp onlarla da paylaşman çok güzel.

Seviyorum kız seni... (Bugün ki ödevin yarın öğle ezanıyla beraber kalkman. Birazdan damlarsın buraya zaten.)

Damlamak demişken... :44::44::44:

Ben de seni hepinizi :)
Conceptin yazılarını da düzelticektim ama çok uzun sürücek diye ellemedim.Sanırım onun klavyesinden kaynaklandı .sağolsun tüm soruları uzun uzun cevapladı ılgilendi :) uykuya gelince sızmak üzereyim.dün sabaha karşı uyudum 9da uyandım.o yüzden kalkarım erken :) menümü de o yüzden öğün halinde yazdım.

Ben de seni hepinizi :)
Conceptin yazılarını da düzelticektim ama çok uzun sürücek diye ellemedim.Sanırım onun klavyesinden kaynaklandı .sağolsun tüm soruları uzun uzun cevapladı ılgilendi :) uykuya gelince sızmak üzereyim.dün sabaha karşı uyudum 9da uyandım.o yüzden kalkarım erken :) menümü de o yüzden öğün halinde yazdım.

sız sen o zaman... erken yatıp kalkmana sevindim...

tebrikler kuzum :46: gidecekler hepsi merak etme hemde hemencecik :10:

inşallah ...

var yaa, seni öperek başımın üstüne koyuyorum.. harikasın sen.. :46::46::46::46: tabiki gidecek kuzum.. şu menüye gitmeyecek kilo daha anasının karnından doğmadı . Sık dişini... Tartıya son bir gün... :52::52:

evet tartıya son bir gün ve umarım bu fedakarlıklarımın karşılığını alırım,,

Dün diyete başlayalı tam bir ay oldu.. Ya da sağlıklı beslenmeye başlayalı diyelim..
1 ay boyunca hiç browni yemedim
1 ay boyunca hiç hindistan cevizli pop kek yemedim:2:
1 ay boyunca hiç biskrem yemdim... ki bunlar benim en büyük zaaflarım , her gün yemesem o günü eksik sayıyordum:34:
bir aydır hergün en az 1,5 litre su içtim
çok yorgun olmadıkça her akşam ip atlamaya çalıştım...

ama benim hep kırılma noktam 1 ay olmuştur sonrasında sıkıldım bunaldım, dayanamadım biraz da incelmenin verdiği gazla diyet işini bıraktım,,
Ama bu sefer bırakmak istemiyorum, bu sefer gerçekten incelmek istiyorum, ve hala etli butlu olduğumu düşünüyorum..
o yağlar gidecek...!!!
:20::20:

Back