ben buna yorum yazmışmıydım. pasta böreğe kızmışmıydım. kıymadıysam kızayım hemen. one onlar... gdogana bak misafirliğie gitmiş yememiş..29 MAYIS 2013,ÇARŞAMBA
SABAH
Yarım dilim börek
3 çatal pasta(bunları dün akşam komşumuz getirmişti ben de sabah tadına baktım:44:)
1domates
1 salatalık
1 yeşil biber
Çok az örgü peynir
6 zeytin
ÖĞLE
1 erik
1 şeftali
2 gün kurusu kayısı ve tarçınlı bir kase yoğurt
AKŞAM
5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasülye
Salata
3 litre su
Kalça egzersizi
29.05.2013
aç karnına
5badem
5fındık
3kayısı
2ceviz
kahvaltı
çeyrek ekmek bir lokmacık fazla
peynir
rezene çayı
öğlen
bir kase mısır gevreği 2 hurma katılmış
ara
türk kahvesi
akşam
5-6 yk kabak yemeği
2 dilim ekmek
gece
koca bardak süt
su 2 lt geçmiştir diye tahmin ediyorum
spor yok
canım senin adınıda öğrenmiş olduk ayrıca keşke doğum gününü söyleseydin kutlardık burdan. ayrıca kaptanımda çok dikkatli maşallah..evet kaptancığım gerçek adım şura. sureden konulmuş benimkide yaklaşık bi 23 sene önce bir ay sonra26.05 bizim sevdicekle yıldönümümüz yani oda onunla benim doğumgünümüz. sağol chentiq başkan. sen öyle diyince ahanda dedim bizim kaptan üstlerle konuşa konuşa bizi iyice sıkacak korktum sonra dedim püsküütün dediği gibi bende giderim ozaman yok dedim ben buncacık şeyin daha azını yiyemem bak iki dakka yazmadın ben bunları düşündüm. şimdide diyorum ki kızlarrrrr bomba gibi geliyorum bir hafta sonra dehşet sıkılaşmış bedenim olacak. eğer böyle olursa sizede söyleyeceğim. bir arkadaşım bu internet programıyla 20 kilodan fazla vermiş hemde herşeyi yiyerek bakalım bende neler yapacak. eklememişim tabiii ki dengeli aynı şekilde besleneceğim herşey yenirmi aaaaa ne ayıp
kaptancık kızını bikere sıkıştır mıncıkla benim için öp
sen nasıl bir şeysin böyle.. nasıl bir irade yaa. yarım kilo o iradenden bana ödünç versene.bu akşam misafirlikteydik, orada kaçırma ihtimalime karşı akşam yemek yemedim, orada da çok şükür kaçırmadım, koca bir dilim pastayı kurabiyeleri börekleri elimin tersiyle ittim,.. ama içim gitti( bu kadar fedakarlık ediyoruz , bu kilolar gitsin artık ya (
Dün diyete başlayalı tam bir ay oldu.. Ya da sağlıklı beslenmeye başlayalı diyelim..
1 ay boyunca hiç browni yemedim
1 ay boyunca hiç hindistan cevizli pop kek yemedim:2:
1 ay boyunca hiç biskrem yemdim... ki bunlar benim en büyük zaaflarım , her gün yemesem o günü eksik sayıyordum
bir aydır hergün en az 1,5 litre su içtim
çok yorgun olmadıkça her akşam ip atlamaya çalıştım...
ama benim hep kırılma noktam 1 ay olmuştur sonrasında sıkıldım bunaldım, dayanamadım biraz da incelmenin verdiği gazla diyet işini bıraktım,,
Ama bu sefer bırakmak istemiyorum, bu sefer gerçekten incelmek istiyorum, ve hala etli butlu olduğumu düşünüyorum..
o yağlar gidecek...!!!
Dün raporumun dışında bir şey yemedim.
azıcık ofiden çıkmadna önce dil peyniri atmış olabilirm ağzıma ama o da kaçamak değildi...
fakat dün canım çok tatlı istedi. umarım bugünde öyle olmaz.
sabah dondurucudan tavuk göğsu çıkardım. öğlen arasında fırında pişirmeyi planlıyorum ama 1.5 öğlen arasında umarım pişirip yemeyi başarırım...
dünkü fırtınaya yakın rüzgarlı havadan sonra bugün nemli olsada güneşli az rüzgarlı bir gün karşıladı beni..
üstta tepemde koşturan (saat 00:00da) çocuk yüzünden pek iyi uyuyamayıp sinir olmuş olsamda yeni bir gün başladı. diyet çabalarımdaki kaçıncı günüm bilmiyorum. daha geçen gün gofretleri dondurmaları götürdüm mideme.. gdogan'a öyle imreniyorum ki. 1 aydır tutuyor kendini sevdiği şeyleri yemiyor..
ondan özendim bende; günlük gibi oldu yazdıklarım..
bugün tartıldım 60.2 çıktım. dukan ilkbaşta su kaybettiriyor. yarın 59 küsürleri görürüm önemli olan bunu koruyararak gelecek haftadayıda - değerlerde geçirmem olur. hayırlısı diyelim
not: damlaları 2 gündür görmüyorum ben mi kaçırdım çoksa burdamıydı. yada kaptanım izin mi aldı. merak ettim..
29.05.2013
Sabah 10:00
Peynirli omlet
Öğlen 15:30
1 kase çorba
2 küçük dilim ekmek
1 kase cacık
1 litre su
1 litre bitki çayı
29.05.2013
Sabah 10:00
Peynirli omlet
Öğlen 15:30
1 kase çorba
2 küçük dilim ekmek
1 kase cacık
1 litre su
1 litre bitki çayı
saat 3buçuktan sonra bişey yemedin mi. çok sağlıksız beslenmişsin.. sabah ekmek yok.. kahvaltıda çay yok.. ara yok.. kilo almaya başlaman an meselesi olur bugünde böyle yaparsan.. bu arada oğluşuna geçmiş olsun.. Acil şifalar versin Allah'ım..
http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/624717-kadar-tatli-o-kadar-zararli.html#post30603142
meyveyle ilgili ilgiler. bazen müsliye dut kurusu koyuyorsunuz ya, o bile dikkatli olunması gereken bir şeymiş. Bilmiyordum. Bengi maşallahın var. Bugün paylaşım alanında ve bu meyve topikinde seni gördüm.
Sabah ve öğlen güzel olmuş. Ama 15:30 dan sonra bir şey yememişsin? Acıkmadın mı? Bak belki de halsiz kaldığından yapmamışsındır sporunu. Geçmiş olsun. Oğlun nasıl şimdi, doktor ne dedi.. Neden çıkmış ateşi?
Ah anneler saglikli diye 1 kocaman kap meyve doldurup soyuyodu yedirmeye çalışıyodu.zaten çogunu kendi yiyodu .gerçı 3 çocuk dogurdu hala incecik.kardeşlerim babam hepsi zayıf.beni çöpten buldular heralde.
Gúnaydın kızlar:)
Yarın tartı günü bugün kaçamaksız durursam yarin 83leri görürüm diye düsünúyorum.reglim de bitti :) bana maymun diyebilirsiniz sorun yok. :) . Benım hep aklımda soru var gögúslerimın kilo verince sarkmasından çok korkuyorum.beden ölçüm 95B .bi tanıdık benim gibiydi çok zayıfladı.fizigi çok guzel oldu ama gögüslerı sanki ici bosalmıs deri gbi çok garip ve çirkin oldu.5-10 da degl tam 26 kilo gidicek bendn
Şu sınavlar bi bitsin gemen gögüs egzersizlerine bakıcam zaten .en büyk korkumDaha önce ben 22 kilo verdim doğum sonrası..
Evet birazcık sarkıyor ama öyle korkunç bir hal almıyor. Benimki belki emzirmekten sarkmıştır bilemem. Zaten kadınlar göğüs bölgelerini çok çalıştıramadıkları için o bölgede sarkıklık oluşturacak kadar kilo kaybı olmuyor merak etme hatta belin inceldikçe çokta seksi duruyor büyük gögüsler
Ama yinede önlem almak istersen bol bol kol ve sırt egzersizleri yap, her duş sonunda soğuk su tut, ve gerek görürsen sıkılaştırıcı kremlerden kullan..
Gúnaydın kızlar:)
Yarın tartı günü bugün kaçamaksız durursam yarin 83leri görürüm diye düsünúyorum.reglim de bitti :) bana maymun diyebilirsiniz sorun yok. :) . Benım hep aklımda soru var gögúslerimın kilo verince sarkmasından çok korkuyorum.beden ölçüm 95B .bi tanıdık benim gibiydi çok zayıfladı.fizigi çok guzel oldu ama gögüslerı sanki ici bosalmıs deri gbi çok garip ve çirkin oldu.5-10 da degl tam 26 kilo gidicek bendn
innuk... işlerini yoluna koydun mu? oğlunu sormuştum nasıl oldu? geçmişi okumasan da olur eğer oğlun hastaysa..
canım arada o iradelerim tavan yapıyor çok şükür, inan yemeden gelince öyle mutlu oldum ki,,, anlatamam.. ama isteyince oluyor, hepimiz de bunu başarmayı istiyoruz, emin ol sen de vardır o irade, zamanı gelince emin ol mutlaka ortaya çıkar ki zaten şuan burada olman da bu iradeye sahip olduğunu gösteriyor..
Günaydın kuzular.. Bir insan sabah takımım diye uyanır mı? Melinde kilosunu yazacaktı acaba kaç oldu diye uyanır mı? 3 Gece üstüste rüyasında takımını görür mü? Evet kızlar, sanırım aşık oldum
Buradaki herkese örneksin canım. 10. takımın ilk üyesi. Her zaman için böyle iradeli, böyle şevkli olduktan sonra o yağsız daha da önemlisi sağlıklı bedene kavuşman an meselesi. Röportajda ne güzel anlatmış. Hiç zorlanmadım, canım bir şey istemedi çünkü bunun sağlıklı olduğunu biliyordum demiş. Sen de bu şekilde korumaya devam et azmini. Motivasyonun düştükçe buradaki başarı öykülerini oku, beğendiklerini gel bizimle paylaş.
evet arada okuyorum oraları iyi geliyor
Ufaklık ilaçlarla iyi biraz daha 5 çeşit ilaç başladık biri antibiyotik. Şimdi uyuyor, halsiz bitkin tabi..
Bu sene hiç kurtulamadık hastalıktan senenin 8 ayı hastalıkla geçti diyebilirim..
Çok zor chentiq yaa..
Kreşe giden çocukların hepsi böyle tam iyileşti diyorsun bir daha hasta.. Allah yardımcımız olsun..
İşlerimi yoluna koyamadım.. Bu gün evi toparlasam biraz ama tabi yarın işe gidince nolcağımı bilmiyorum.. Bugün yokum işler birikecek haftanın da son günü ayvayı yedim yani..
dün yine geç kaldım işe müdürm çok fena firçaladı bu sefer hatta cuma günü sırf bunun için toplantı yapcak.. Beni azarlamak için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?