Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

chentiq güzelim nasıl gidiyor diye bi bakim dedim bende bir haftadır yok sayılırım kendi kendimi cezalandırdım güya ama tutmadı...

bu hafta yeni üye girişi yapacakmısın yoksa aynı sayı ile devam mı edeceksin

yok jujum. yeni üye bayağı bir düşünmüyorum. sayımızı seviyorum 7 :KK9::KK9:

şeyyy kaptanım kızacak sanırım bana ama ben mutluyum bu haftayı zararsız kapattığıma. hiç kilo almamışım kızlar :KK53: bende çok şaşırdım ama hala 86yım :KK52: bu benim için bu haftalık çok güzel bir durum. hatta şişliğimide hesaba katarsak vermiş bile olabilir miyim acaba :KK53: ama tartının söylediği sen aynı kilodasın bu hafta değişemedin pis boğazlı şura dedi :KK52:

hangi birinize kızayım şuracım.. sen 5 gündür dışarıdaydın almamışsın daha ne olsun :KK33::KK33: önümüzdeki hafta yüksek yüzdeler çıkarmayın o zaman gösteririm ben size :KK53::KK53::KK53:

yok jujum. yeni üye bayağı bir düşünmüyorum. sayımızı seviyorum 7 :KK9::KK9:

hangi birinize kızayım şuracım.. sen 5 gündür dışarıdaydın almamışsın daha ne olsun :KK33::KK33: önümüzdeki hafta yüksek yüzdeler çıkarmayın o zaman gösteririm ben size :KK53::KK53::KK53:

bencede kaptanım haftaya bomba gibi olacağım sözzz sözz sözz :KK9: bu arada işine karışmak gibi olmasın da bencede 7 çok iyi rakam hem kaynaşık durumda oluyoruz hem birbirimizi rahat takip ediyoruz :KK33: hem daha çok motive edebiliyoruz birbirimizi bugün bir karışım yapacağım 1 lt sıcak suya iki bitki çayı içine birde limon ılıklığı geçtikten sonra at dolaba. canım soğuk şeyler isteyince ondan içeceğim :KK76:

jujum bizim listeyi nasıl sunacağım sana acaba.. daha 2. haftamız :KK25::KK25::KK25:

kızlar size ölçülerimi yazmak geldi içimden :KK70:

diyete başlamadan aldığım ölçüler

Bel :87 cm

Göbek çevresi:107 cm

Dün itibariyle...

Bel: 84 cm

Göbek çevresi:104.5 cm

yani 3 cm belden, 2,5 cm göbüş çevresinden erimişim..

çok motive oldum.. toplam 2 kg 200 gr gitmiş olmasına rağmen sıkılaşma çok iyi gibi geldi bana..
Sanırım spor sayesinde.. Birde mide kısmım düzleşti. Eskisi gibi pötrlemiyor..

Sporu artık daha çok seviyorummmm :KK4::KK52:

kızlar hepinizden özür dilerim ama biliyorsunuz çok çaba harcadım en azından aynı kiloda çıkmak için hafta içi raporlarımda görmüşsünüzdür. ama salı günü 62.2 çıkmam tartıda bu günün ayak sesleriydi. ama olsun moral bozmak yok değil mi.

bugün 60.8 tartımdım 300gr almışım geçen haftaya göre..

bengicim yanlış mı hesapladın acaba? geçen hafta 61,1 değil miydin sen bu durumda 300 gr vermişsin bile :KK16::KK16::KK16:

Dün itibariyle...

çok motive oldum.. toplam 2 kg 200 gr gitmiş olmasına rağmen sıkılaşma çok iyi gibi geldi bana..

harika harika :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: ayy çok sevindim... kızlar hadi herkes ölçülerini alsın :KK52::KK52::KK52::KK52:

damlalar ve maymunarmut acilen danışmadan bekleniyorsunuz

Son düzenleme:
Kızlar
Başlangıç 86
Geçen hafta 85.6
Şimdiki 84.9

Kızlar yanlış hesapladım sanırım ben.yüzdeligi siz hesaplarsanız sevinirim.başlangıç tarihime de birazan bakıcam.geçen hafta kilo verememiştim.regl olucam diye yüzüm gözúm şiş diyodum hala regl olmadım demek ki o annemin yemeklerindenmiş :KK1:

Son düzenleme:
DR. MEHMET ÖZ' DEN BİR YAZI...

OKUYUN LÜTFEN....

1. Sigara içeni ameliyat etmem. Sigarayı bırakmayan hastayı kesinlikle tedavi etmem. Sigaranın belki de en büyük düşmanlarından biriyim. Çünkü insani öldüren bir şey. Hasta kendini öldürmeye karar verdiyse ben ne diye onun için uğraşayım ki, şifa bekleyen onca hasta var, enerjimi onlara harcarım.

2. Sevgisiz insanin kalp riski yüksek. İnsanlara severek kızarım. Herkesin de böyle yapmasını tavsiye ederim. Çünkü sevgisiz, kötülük düşünen, beddua ve küfür eden insanın kalp krizi riski ve ölüm oranı çok daha yüksek.

3. Dua etmek insanı iyileştirir. Ben inançlı biriyim. Her ameliyatımda mutlaka dua ederim. Bence duanın, meditasyon, şifa gibi, iyileştirici özelliği var. Ameliyat sonrası hastalarıma da mutlaka dua ettiriyorum. Bunun sağlıklarına çabuk kavuşmalarında müthiş bir etkisi var.

4. Doğu tıbbı çok gerekli. Ben de "klasik" tip adamıyım ama alternatif yani tamamlayıcı tıp yöntemlerini reddetmiyorum. Akupunktura yüzde 100 inanıyorum. Çinliler bu minnacık iğnelerin sırrını çözmüş. Ama bu tür tamamlayıcı tedavilerde insanın istemesi çok önemli. Doğu tıbbında özgür irade ön planda.

5. İdeal sağlık göstergesi olarak, kadınlar için ideal bel ölçüsü 82 santimdir. Eğer 93 santimi geçerseniz, sağlık riskiniz artar. Erkekler için ideal ölçü ise 88.5 santimdir. 101 santimden yukarısı sağlık riski demektir.

6. Hipnoz etmeden ameliyat etmem. Ben ve ekibim ameliyatlarım öncesinde hipnoz kullanıyoruz. Çünkü hasta heyecanlanıp kalp krizi geçirebiliyor. Sakinleştirici verdiğimde de sorunu geçici olarak çözmüş gibi oluyorum ama kökenine inmediğim için problem devam ediyor. O nedenle hipnoz yapıp sorunun kaynağına iniyorum. Hasta daha çabuk sağlığına kavuşuyor.

7. Her gün aspirin içmeli. Hayatımda ilaç kullanmadım. Zorda kalmadıkça kimseye de tavsiye etmem. Ama herkese her gün mutlaka bir aspirin içmesini salık veriyorum. Ben de içiyorum. Aspirinin kanı sulandırdığını biliyorduk ama simdi yeni faydalarını da öğreniyoruz. Örneğin, vücuttaki birçok doku tahrişini önlediğini yeni öğrendik. Aspirin ömrü uzatıyor.

Sağlıklı Beslenme Dikkat Edilecek Önemli Konular

Çay yerine ıhlamur içilmeli. Günde en fazla iki çay ya da kahve içebilirsiniz. Fazlası zararlı. Ancak ıhlamur kesinlikle zararlı değil, dilediğiniz kadar için.

Sarımsak müthiş bir bitki... Vücudu koruyan hücreleri destekliyor,tansiyonu düşürüyor. Sarımsaktan çıkan maddeyi yüksek tansiyonlu kişiye kullandığımızda, tansiyonu hemen düşüyor. Her gün birkaç diş sarımsak yenmeli.

Başka bir mucize sebze de ayşekadın fasulye. Türkiye`de bol üretilen bu sebze bence her öğün, özellikle de çiğ olarak mutlaka sofrada bulunmalı. Vücuda müthiş yararlı bir bitki.

Semizotu da içindeki Omega 3 nedeniyle son derece faydalı. Çiğ yenirse, daha da yararlı. Biz her gün ailecek öbek öbek çiğ semizotu yiyoruz.

Et yiyecekseniz, yanında mutlaka çiğ domates de olmalı. Çünkü domatesin içindeki Lcyopin adli antioksidan, etteki zararlı Omega 6`ları yararlı hale dönüştürüyor.

Kayısı çok yararlı ancak günde bir avuçtan fazla yenmemesi gerekiyor. Karpuz ve kavunda ise ince bir dilim tercih edilmeli.

Üzüm ve muz, çok yüksek dozda şeker içerdiği için daha az tüketilmeli.

Her sabah aç karnına içilen bir bardak ılık suyun ardından bir avuç ceviz çok iyi gelir. Ben her sabah alıyorum.

Artık sütün de `Sağlıklı olanı" çok zor bulunuyor. Hayvanlara verilen hormon ve antibiyotikler süte karışıyor ve saflığını yok ediyor.

Çocuklara soya sütü içirilmeli. 35 yaşın üzerindekilere sütün içindeki laktoz pek iyi gelmiyor. Laktozu alınmış süt yerine ise de bol bol su içilmeli.

Balık hariç, kırmızı etle beyaz et aynı. Çünkü hem danaya, hem de tavuğa yüksek dozda hormon ve antibiyotik veriliyor. Et yenecekse, hepsi yenebilir. Fark etmez!

Beyaz pirinç ve beyaz un son derece zararlı. Çünkü her ikisi de yanınca şekere dönüşüyor. Yani ha avuç avuç toz şeker yemişsiniz ya da pilav ya da beyaz undan yapılan ekmek... Arada fark yok. Pilav ve ekmek için esmer un ya da esmer pirinci tercih edin.

Lahana zayıflamak için çok ideal. Hazmı zor olduğu için tıkar ve kalorisi çok düşük.

Şişmanlık en az sigara kadar tehlikeli. Hatta sigaradan da çok. İdeal kilodan daha düşük kilolu olan insanlar uzun ömürlü oluyor. İdeal rejimler haftada 1 kilo verdiren rejimlerdir. Diğerlerine aldanmamak lazım. Eğer haftada 1 kilodan fazla kaybediliyorsa, vücuttan sadece su kaybediliyordur, dikkat!.

Geçen hafta : 86.3
Bu hafta : 86.00
Giden 300 buna bile seviniyorum
Giden yüzdesi 86.3-86/86.3*100=0.35

Çocuğu okula götürme işi bana kaldı Pazarıda yaptım ancak gelebildim yaaaaaa istifa eden bu ev hanımlığından heeee

Son düzenleme:
mehmet öz e bak.. ha avuç avuç şeker ha pilav dedi.. bana kalsa iyi de, eşime de her gün bulgur pilavı yediremem ki.. ben sağlığım için yaparım ama klasik türk tadı denen bir şey var. etin yanında çiğ domates ilk kez duyuyorum. bir de fasulye ye takıldım. fasulye nasıl çiğ tüketilir. hayal edemiyorum.. sarımsak, aspirin, ceviz. bunları hep biliyoruz..

damlalar ne olur gelll.... keşke dün gece bildirseydin ya.. kızlar her ihtimale karşı perşembe sabah da ölçülüp kilo bildirin. bakın bu çok önemli...:26::26:

ayy canım gelmişsinn... nasıl rahatladım bir bilsen :))))))))))))

Son düzenleme:
***5.Takım 310. Etap***
*JUJU* ( 84,10 ) Takım kuralları gereği kilo veremediğinden cezalı
aysunayy ( 63,50 /64 /-0.50 /%-0,78 )
dalin26 ( 76,50 ) Takım kuralları gereği kilo veremediğinden cezalı
biricikoglumertug ( 68,10 / 67,4 / 0,70 / % 1,02 )
ZES ( 75,90 / 75,60 / 0,30 / % 0,40 )
birsen-deniz ( 63,80 /64/-0,20/ % -0,31 )
cornella ( 64,00 / 64,00 / 0,00 / % 0,00 )kilosu sabit
ukyo ( 68,00 / 67,90 / 0,10 / %0,15 )
Gamze_M (62,00 / 61,60/ 0,40 / %0,65 )
busramnmn ( 60,20 / 59,80 / 0,40 / % 0,66 )
rabyas ( 77,70 / 78,30 / -0,60 / % -0,77 )
toplight ( 68,60 / 69,00 / -0,40 / - %0,58 )
Sevda_M ( 71,00 / 71,00 / 0,00 / % 0,00 ) kilosu sabit
5.TAKIM ORTALAMASI :% 0,03

Son düzenleme:
***5.Takım 310. Etap***
aysunayy ( 63,50 /64 /-0.50 /%-0,78 )
biricikoglumertug ( 68,10 / 67,4 / 0,70 / % 1,02 )
5.TAKIM ORTALAMASI :% 0,03

kontrol ettim.. aysun -0,79 biricik 1,03 çıktı.. garfi yi listede göremedim cornişim?

maşallah innuk şuana kadar en çok kilo verenimiz sen olmuşsun neredeyse 1 kilo vermissin tebrik ediyorum seni

evet son iki gün baya sıkı tuttum işi sanırım o yüzden , bende haftaya 54 lü rakamları görmek istiyorum artık, birde sanırım göbek bölgemle ilgillenmeliyim bu hafta,, çünkü midem dümdü ama göbeğim felaket ya:KK43:( göbek egzersizleri araştırmalıyım

şurayı bende çok merak ediyorum:))

Saol canım aslında daha iyi olabilirdi ama son üç günüdür sporu bayağı boşladım. biraz toparlanırsam haftaya daha iyi olacak. Ama her pazartesi protein atağına devam. Dün yapamadım yapsam çok iyi olacaktı.

bengicim yanlış mı hesapladın acaba? geçen hafta 61,1 değil miydin sen bu durumda 300 gr vermişsin bile :KK16::KK16::KK16:

harika harika :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: ayy çok sevindim... kızlar hadi herkes ölçülerini alsın :KK52::KK52::KK52::KK52:

damlalar ve maymunarmut acilen danışmadan bekleniyorsunuz

ah nerde kaptanım geçen hafta 60.5 geldim ben...bir önceki hafta 61.1di
yani
başlangıç kilom 62
1. hafta 61.1
2. hafta 60.5
bu hafta 60.8

***5.Takım 310. Etap***
aysunayy ( 63,50 /64 /-0.50 /%-0,79 )
biricikoglumertug ( 68,10 / 67,4 / 0,70 / % 1,03 )

yuzdeyı yenıden hesaplıcam.......dediğin doğru bende onları yenıden hesapladım dedıgın gıbı cıktı....

tebrikler kızlarrrrr :KK9: çok güzel sonuçlar. :KK52: bengicim nasıl olduğunu anlamadım ama almamışım işte. sen de üzülme 300 gr stresten bile olabilir :KK52: chentiq bu haftaki kilo veremememi haftaya telafi edeceğim sözzzz :KK42:
yok canım ne stresi benim 3 günde yediklerimi sen 5 günde yememişsindir :KK70: ciddiyim..
yinede ucuz atlattım

Dün itibariyle...

ay ayy çok sevindim keşke bende biraz incelsem ama yavaş yavaş.. ben ölçülerimi biliyorum ama yazmayacağım bana kızarsınız :KK70:

Kızlar
Başlangıç 86
Geçen hafta 85.6
Şimdiki 84.9

Kızlar yanlış hesapladım sanırım ben.yüzdeligi siz hesaplarsanız sevinirim.başlangıç tarihime de birazan bakıcam.geçen hafta kilo verememiştim.regl olucam diye yüzüm gözúm şiş diyodum hala regl olmadım demek ki o annemin yemeklerindenmiş :KK1:
tebrikler tebrikler tebrikler.....

Geçen hafta : 86.3
Bu hafta : 86.00
Giden 300 buna bile seviniyorum
Giden yüzdesi 86.3-86/86.3*100=0.35

Çocuğu okula götürme işi bana kaldı Pazarıda yaptım ancak gelebildim yaaaaaa istifa eden bu ev hanımlığından heeee

300 olsun bizim olsun...:KK8:

haftaya yok öyle 300 olsun bizim olsun... çok pis planlarım var sizlerle ilgili olarak. bu geçtiğimiz hafta boyunca onları düşündüm (uyanık olduğum nadir zamanlarda :KK60::KK60::KK60:)

Biz yeni kurulan bir takımız. haftalarca listelerden inmememiz lazım. hele ki yazın başlamışız ki, diğer takımların ivme kaybettiği zaman.. önümüzdeki hafta kilo vermeyeni asarım keserim dilim dilim doğrarım...

nasıl ama tırstınız mı azıcık :KK47::KK47::KK47:

:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

ah şöyle herkes aynı anda online olsa da konuşsak..2-3 kişi oluyoruz hep .. ben de evi toplayım bari naoayım :KK25::KK25::KK25:

ay ayy çok sevindim keşke bende biraz incelsem ama yavaş yavaş.. ben ölçülerimi biliyorum ama yazmayacağım bana kızarsınız :KK70:

bende yavaş yavaş incelmişim 07 mayıstan 23 mayısa süre iyi gibi sanki.. sende yaz kızz ölçülerini hatta kulağıma söyle istersen :)

bende yavaş yavaş incelmişim 07 mayıstan 23 mayısa süre iyi gibi sanki.. sende yaz kızz ölçülerini hatta kulağıma söyle istersen :)

yazmasın.. tığ gibidir oo.. boyu kilosu orantılı.. bengi bize video bulsana göbek basen için.. bu hafta onları yapalım..

DR. MEHMET ÖZ' DEN BİR YAZI...

OKUYUN LÜTFEN....

1. Sigara içeni ameliyat etmem. Sigarayı bırakmayan hastayı kesinlikle tedavi etmem. Sigaranın belki de en büyük düşmanlarından biriyim. Çünkü insani öldüren bir şey. Hasta kendini öldürmeye karar verdiyse ben ne diye onun için uğraşayım ki, şifa bekleyen onca hasta var, enerjimi onlara harcarım.

2. Sevgisiz insanin kalp riski yüksek. İnsanlara severek kızarım. Herkesin de böyle yapmasını tavsiye ederim. Çünkü sevgisiz, kötülük düşünen, beddua ve küfür eden insanın kalp krizi riski ve ölüm oranı çok daha yüksek.

3. Dua etmek insanı iyileştirir. Ben inançlı biriyim. Her ameliyatımda mutlaka dua ederim. Bence duanın, meditasyon, şifa gibi, iyileştirici özelliği var. Ameliyat sonrası hastalarıma da mutlaka dua ettiriyorum. Bunun sağlıklarına çabuk kavuşmalarında müthiş bir etkisi var.

4. Doğu tıbbı çok gerekli. Ben de "klasik" tip adamıyım ama alternatif yani tamamlayıcı tıp yöntemlerini reddetmiyorum. Akupunktura yüzde 100 inanıyorum. Çinliler bu minnacık iğnelerin sırrını çözmüş. Ama bu tür tamamlayıcı tedavilerde insanın istemesi çok önemli. Doğu tıbbında özgür irade ön planda.

5. İdeal sağlık göstergesi olarak, kadınlar için ideal bel ölçüsü 82 santimdir. Eğer 93 santimi geçerseniz, sağlık riskiniz artar. Erkekler için ideal ölçü ise 88.5 santimdir. 101 santimden yukarısı sağlık riski demektir.

6. Hipnoz etmeden ameliyat etmem. Ben ve ekibim ameliyatlarım öncesinde hipnoz kullanıyoruz. Çünkü hasta heyecanlanıp kalp krizi geçirebiliyor. Sakinleştirici verdiğimde de sorunu geçici olarak çözmüş gibi oluyorum ama kökenine inmediğim için problem devam ediyor. O nedenle hipnoz yapıp sorunun kaynağına iniyorum. Hasta daha çabuk sağlığına kavuşuyor.

7. Her gün aspirin içmeli. Hayatımda ilaç kullanmadım. Zorda kalmadıkça kimseye de tavsiye etmem. Ama herkese her gün mutlaka bir aspirin içmesini salık veriyorum. Ben de içiyorum. Aspirinin kanı sulandırdığını biliyorduk ama simdi yeni faydalarını da öğreniyoruz. Örneğin, vücuttaki birçok doku tahrişini önlediğini yeni öğrendik. Aspirin ömrü uzatıyor.

Sağlıklı Beslenme Dikkat Edilecek Önemli Konular

Çay yerine ıhlamur içilmeli. Günde en fazla iki çay ya da kahve içebilirsiniz. Fazlası zararlı. Ancak ıhlamur kesinlikle zararlı değil, dilediğiniz kadar için.

Sarımsak müthiş bir bitki... Vücudu koruyan hücreleri destekliyor,tansiyonu düşürüyor. Sarımsaktan çıkan maddeyi yüksek tansiyonlu kişiye kullandığımızda, tansiyonu hemen düşüyor. Her gün birkaç diş sarımsak yenmeli.

Başka bir mucize sebze de ayşekadın fasulye. Türkiye`de bol üretilen bu sebze bence her öğün, özellikle de çiğ olarak mutlaka sofrada bulunmalı. Vücuda müthiş yararlı bir bitki.

Semizotu da içindeki Omega 3 nedeniyle son derece faydalı. Çiğ yenirse, daha da yararlı. Biz her gün ailecek öbek öbek çiğ semizotu yiyoruz.

Et yiyecekseniz, yanında mutlaka çiğ domates de olmalı. Çünkü domatesin içindeki Lcyopin adli antioksidan, etteki zararlı Omega 6`ları yararlı hale dönüştürüyor.

Kayısı çok yararlı ancak günde bir avuçtan fazla yenmemesi gerekiyor. Karpuz ve kavunda ise ince bir dilim tercih edilmeli.

Üzüm ve muz, çok yüksek dozda şeker içerdiği için daha az tüketilmeli.

Her sabah aç karnına içilen bir bardak ılık suyun ardından bir avuç ceviz çok iyi gelir. Ben her sabah alıyorum.

Artık sütün de `Sağlıklı olanı" çok zor bulunuyor. Hayvanlara verilen hormon ve antibiyotikler süte karışıyor ve saflığını yok ediyor.

Çocuklara soya sütü içirilmeli. 35 yaşın üzerindekilere sütün içindeki laktoz pek iyi gelmiyor. Laktozu alınmış süt yerine ise de bol bol su içilmeli.

Balık hariç, kırmızı etle beyaz et aynı. Çünkü hem danaya, hem de tavuğa yüksek dozda hormon ve antibiyotik veriliyor. Et yenecekse, hepsi yenebilir. Fark etmez!

Beyaz pirinç ve beyaz un son derece zararlı. Çünkü her ikisi de yanınca şekere dönüşüyor. Yani ha avuç avuç toz şeker yemişsiniz ya da pilav ya da beyaz undan yapılan ekmek... Arada fark yok. Pilav ve ekmek için esmer un ya da esmer pirinci tercih edin.

Lahana zayıflamak için çok ideal. Hazmı zor olduğu için tıkar ve kalorisi çok düşük.

Şişmanlık en az sigara kadar tehlikeli. Hatta sigaradan da çok. İdeal kilodan daha düşük kilolu olan insanlar uzun ömürlü oluyor. İdeal rejimler haftada 1 kilo verdiren rejimlerdir. Diğerlerine aldanmamak lazım. Eğer haftada 1 kilodan fazla kaybediliyorsa, vücuttan sadece su kaybediliyordur, dikkat!.
Bu adama bayılıyorum:KK69::KK69::KK69:

ÇÖZMÜŞSÜN SEn bu işi. aynen o şekiilde oluyor. kolyelerinde çok güzel olmuş. güle güle kullan. 2. si tığla mı? hiç yeteneğim yoktur. sen maşallah bu yaşta..

poğaça hariç menün çok güzel olmuş.

kızlar yarın tartı günüü.. bulabilirseniz maydonoz kaynatıp için. tüm şişkinliği alır..

menüler genelde güzel.. o kremalı makarna, kek, börek olaylarını yarın masaya yatıracağım.. :KK6::KK6::KK6:

Teşekkür ederim chentiq başkan:KK16:İkincisini tığla yaptım evet aslında firketeyle fln yapılıomuş ama internetteki kadından anlamadım tığla zincir çekip batıp çıkıp bişeyler yaptım firketelinin aynısı oldu valla:KK53::KK53:

X