Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chentiq bu hafta pek iyi değiliz dmiSenin yüzünü kara çıkarıcaz
çok güzel ya.. kendine uğraş bulduğunda yemek aklına gelmiyor. benimde işlerim çok olunca yemek düşünmüyorum..Ben incik boncuk işine girdim kolye yapıyorum şu anAklıma hiiç yemek gelmioBen önceden dışarda çok yemek yiyodum ondan şiştim şiştim 60 kilo oldum pantolon alırken aynaya bi baktım ki koç maşallah etli butluDedim ki duur ben bi kilo veriyim gör o zaman koçuŞimdi dışarda yemek için verdiğim paraları incik boncuğa veriyorum hem kilo veriyorum hem süsleniyorum
bende öyleyim kesin kilo alırım stresden.. millet zayıflar biz kilo alırz. birde herkes kilonuza karışırya tam bir felaket..benim düğünüm hazirandaydı düşün ben şubat gibi diyete başlamıstım, 54 e kadar düşmüştüm sonra bana yeter bu kadar küçülmüssün çocuk gibi kalmıssın dediler moralimi bozdular benim diyetimde bozuldu bu yüzden , ben stresten koşturmadan kilo veren biri de olmdığım için kilo aldım, düşün gelinliğin son provasında gelinlik zor kapanmıştı, terzi bile demişti, millet stresten kilo veriri sen almıssın diye... umarım sende öyle olmaz... kilonu korursun..
ne güzel sonbahar gelini olacaksın, hazırlıklar ne alemde...
,
benim boyum 1,52 canım... o kilo bana fazla bile
85.6
Hafta ici tartılmıştım hatırlarsanız o verdigim bile geri gelmiş.aynen 100gram bile fark yok.
Regl olucam falan diyorum o da yok olmadım
damlalar, çıkmadıysan sana ne soracaktım. sen dün demiştin ya, geçmişte yarıştım hatta süregelen dostluklaım var diye, mezun olanların arasında göremedim seni.. yeni nick mi aldın?
Yo nickim aynı ben 80 90 grubundaydım yaklaşık 20 kişi o gruptaki kişilerle Facebook da grup kurduk görüşüyoz reeldende görüştüklerim var hepsini çok seviyorum 65 ti hedefim 68 de hamile kalıncahedefime ulaşmadan bırakmak durumunda kaldım o yüzden mezunolanların arasında yokum
Liste için neden önemli ki
damlalarım, soruma cevap ver de hemen gidip listemizi ekleyeceğim
kızlar bugün yazılanları çok takip edemedim. o yüzden yorumlarımı akşam yaparım..
Yo nickim aynı ben 80 90 grubundaydım yaklaşık 20 kişi o gruptaki kişilerle Facebook da grup kurduk görüşüyoz reeldende görüştüklerim var hepsini çok seviyorum 65 ti hedefim 68 de hamile kalıncahedefime ulaşmadan bırakmak durumunda kaldım o yüzden mezunolanların arasında yokum
Liste için neden önemli ki
bahsettiğin grup cuma yarışmalarına dahil olmadığı için yeni üye gibi işlem yapılır senin için çünkü cuma yarışmalarında yenisin
Tamamdır bende diyorum mezuniyet mi vardı 80 90 topiğinde hedefine ulaşan başarı öyküsü yazıyordu onuda yapamadım ya bu sefer mezun oluruz inşbahsettiğin grup cuma yarışmalarına dahil olmadığı için yeni üye gibi işlem yapılır senin için çünkü cuma yarışmalarında yenisin
Başlangıç kilom : 90
Geçen hafta 87.5
Bu hafta 86.3
Giden : 1.2
87.5-86.3/87.5*100:1.37
KAptanım benim bildirimim bu geçen cumadan 5. Takımda listeyi hazırlamışsın benim kilom değişik bu bildirimden kafam karıştı da
Öğlen uykun yattı yine galiba Allah kolaylık versin bende baka baka anladım geçen cuma bildirimi listeye alınmış heralde bu haftanın ve haftaya olan kilomda ikiye bölünecek aman neyse esas olan 86 yı gördüm haftaya da en az bir kilo kaybetmeliyimcanım bu ilk bildirim olduğu için o şekilde yazdım.. sizin buralarda yazdıklarınız doğru.. o bir üst merciinin mesajı
Yattı canım ya.. Bu iş böyleyse kötü.. Sabah 9 dan beri PC başındayım. gözlerim belerdi bir oraya bak bir buraya. umarım sadece ilk bildirimimiz diye böyle olmuştur..
bir daha bölünme falan yok kızlar.. bunlar ilk bildirimden dolayı böyle.. Ama ortalamalarımızı 2 civarında olur sanıyordum ben.. kekler börekler kurabiyeler.. kaçamaklarla dolu bir haftadan 1 ortalama çıkarmamız bile çok iyi olmuş..
bu arada izinlilerden değil ama kalan sağlardan takıma katıldıklarından bu yana hayatlarında neler değişti, ya da neler değişmedi, kendilerinde eksik bulduğu ya da takdir ettiği şeyler nasıl.. bir geri bildirim alabilir miyim? çok mutlu olacağım gerçekten. bir de nasıl bir kaptan bekliyorlardı neyle karşılaştılar,. malum yolculuğu beraber yapıyoruz, bir yanlışım olduysa bilmek isterim..
Yattı canım ya.. Bu iş böyleyse kötü.. Sabah 9 dan beri PC başındayım. gözlerim belerdi bir oraya bak bir buraya. umarım sadece ilk bildirimimiz diye böyle olmuştur..
bir daha bölünme falan yok kızlar.. bunlar ilk bildirimden dolayı böyle.. Ama ortalamalarımızı 2 civarında olur sanıyordum ben.. kekler börekler kurabiyeler.. kaçamaklarla dolu bir haftadan 1 ortalama çıkarmamız bile çok iyi olmuş..
bu arada izinlilerden değil ama kalan sağlardan takıma katıldıklarından bu yana hayatlarında neler değişti, ya da neler değişmedi, kendilerinde eksik bulduğu ya da takdir ettiği şeyler nasıl.. bir geri bildirim alabilir miyim? çok mutlu olacağım gerçekten. bir de nasıl bir kaptan bekliyorlardı neyle karşılaştılar,. malum yolculuğu beraber yapıyoruz, bir yanlışım olduysa bilmek isterim..