Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yanlış mı hesapladım?
ben yanlış mı hesapladım?
61.1e bölcektin bence acaba gdoganla biz mi yanlış yaptık
[(61.1-60.5)/62]*100=%0.96
Bu sabah 60.5 geldim tabi karnım çok ac tartıda eksik görünmek icin malum dün pek bir sey yemedim.. Su kaybı olabilir bu 600g ama en azından 100g yağ kaybıysa bile yeter..
Biraz yogunun sabah bildirimde bulunup kaçıyorum sonra yazılanlara cevap yazacağım.. Görüşürüz
Tartıldım sonuç çok da iyi değil ama napalım buna da şükür bu hafta çok kurabiye yedim bana müstehak
56.4 kilo geldim,0.6 kilom gitmiş
Yüzde hasabım da
57-56.4=0.6
(0.6/57)*100=1.05
Sizinkileri merakla bekliorum takım arkadaşlarım
Başlangıç kilosu;68,2
Geçen hafta: 66.9
Bu hafta :66.9
1 gr bile kayıp yok!!
Bu arada ben şimdi takıma alındım mı kesin olarak? Yüzdemi başlangıç kilosuna göremi hesaplayacağız. İki ye falan bölünüyordu bişeler..
olsun canım ya bazen duraklıyor kilo verimi. başka bir şey dene akşamları geç yeme. dah açok sebze ye yada tam tersi bol protein al. yani değişik bir şeyler yap. belki şişkinliktir çayı kahveyi kes.. süt ürünlerini azalt. 1 gün detoks yap benim gibi.normalde yaptıklarını değiştirmen iyi olacaktır.. ama yılma.. başaracaksın..Başlangıç kilosu;68,2
1 gr bile kayıp yok!!
Bu arada ben şimdi takıma alındım mı kesin olarak? Yüzdemi başlangıç kilosuna göremi hesaplayacağız. İki ye falan bölünüyordu bişeler..
olsun canım hepimiz aç karnına çıkıyoruz tartıya ama bir önceki aç karnımıza göre eksiliyoruz zaten, tebrik ederim seni, bu arada senin boyun kaçtı?
melindaaaa manken olucaksın sen ya,, :)) maşallah maşallah
olsun canım ya bazen duraklıyor kilo verimi. başka bir şey dene akşamları geç yeme. dah açok sebze ye yada tam tersi bol protein al. yani değişik bir şeyler yap. belki şişkinliktir çayı kahveyi kes.. süt ürünlerini azalt. 1 gün detoks yap benim gibi.normalde yaptıklarını değiştirmen iyi olacaktır.. ama yılma.. başaracaksın..
benimki açlıktanda öteydi ya midem yapışmıştı boyum 1.68..
olsun canım hepimiz aç karnına çıkıyoruz tartıya ama bir önceki aç karnımıza göre eksiliyoruz zaten, tebrik ederim seni, bu arada senin boyun kaçtı?
melindaaaa manken olucaksın sen ya,, :)) maşallah maşallah
canımm maşallah seninde boyun varmış, ben melindaya manken diyordum ama ama ben ay sen zaten zayıfsın niye zayıflıyorsun demicem inşallah düzgün bir fiziğin olacak, güzel bir vücuda sahip olacaksın diyeceğim
Çok tatlısın gdoganAma benden olsa olsa minyatür manken olur 1.62 boyla
Başlangıç kilosu;68,2
1 gr bile kayıp yok!!