Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

[(61.1-60.5)/62]*100=%0.96
Bu sabah 60.5 geldim tabi karnım çok ac tartıda eksik görünmek icin malum dün pek bir sey yemedim.. Su kaybı olabilir bu 600g ama en azından 100g yağ kaybıysa bile yeter..
Biraz yogunun sabah bildirimde bulunup kaçıyorum sonra yazılanlara cevap yazacağım.. Görüşürüz

başlangıç kilosu :60,3
başlangıç tarihi:29,04,2013
şuanki kilosu :55,9

(56,6-55,9)/56,6*100:1,236

bu hafta 700 gr gitmiş buna da şükür:KK34:

Tartıldım sonuç çok da iyi değil ama napalım buna da şükür bu hafta çok kurabiye yedim bana müstehak:KK43::KK43:

56.4 kilo geldim,0.6 kilom gitmiş:KK50:
Yüzde hasabım da

57-56.4=0.6
(0.6/57)*100=1.05:KK17:
Sizinkileri merakla bekliorum takım arkadaşlarım:KK3::KK3:

10. takıma başarılar di,lemeye geldim umarım güzel sonuçlar alırsınız hadi bakalım ilk bildirim haftası şimdiden bol kilo vermeli bir liste diliyorum size

[(61.1-60.5)/62]*100=%0.96
Bu sabah 60.5 geldim tabi karnım çok ac tartıda eksik görünmek icin malum dün pek bir sey yemedim.. Su kaybı olabilir bu 600g ama en azından 100g yağ kaybıysa bile yeter..
Biraz yogunun sabah bildirimde bulunup kaçıyorum sonra yazılanlara cevap yazacağım.. Görüşürüz

olsun canım hepimiz aç karnına çıkıyoruz tartıya ama bir önceki aç karnımıza göre eksiliyoruz zaten, tebrik ederim seni, bu arada senin boyun kaçtı?

Tartıldım sonuç çok da iyi değil ama napalım buna da şükür bu hafta çok kurabiye yedim bana müstehak:KK43::KK43:

56.4 kilo geldim,0.6 kilom gitmiş:KK50:
Yüzde hasabım da

57-56.4=0.6
(0.6/57)*100=1.05:KK17:
Sizinkileri merakla bekliorum takım arkadaşlarım:KK3::KK3:

melindaaaa manken olucaksın sen ya,, :)) maşallah maşallah

Başlangıç kilosu;68,2
Geçen hafta: 66.9
Bu hafta :66.9

1 gr bile kayıp yok!!

Bu arada ben şimdi takıma alındım mı kesin olarak? Yüzdemi başlangıç kilosuna göremi hesaplayacağız. İki ye falan bölünüyordu bişeler..

Başlangıç kilosu;68,2

1 gr bile kayıp yok!!

Bu arada ben şimdi takıma alındım mı kesin olarak? Yüzdemi başlangıç kilosuna göremi hesaplayacağız. İki ye falan bölünüyordu bişeler..

olsun canım üzülme , bu hafta sıkarsın biraz verirsin yine, sen kilo çizelgeni değiştirsene oradaki değişiklik bile sana iyi gelecektir

Başlangıç kilosu;68,2

1 gr bile kayıp yok!!

olsun canım ya bazen duraklıyor kilo verimi. başka bir şey dene akşamları geç yeme. dah açok sebze ye yada tam tersi bol protein al. yani değişik bir şeyler yap. belki şişkinliktir çayı kahveyi kes.. süt ürünlerini azalt. 1 gün detoks yap benim gibi.normalde yaptıklarını değiştirmen iyi olacaktır.. ama yılma.. başaracaksın..

olsun canım hepimiz aç karnına çıkıyoruz tartıya ama bir önceki aç karnımıza göre eksiliyoruz zaten, tebrik ederim seni, bu arada senin boyun kaçtı?

benimki açlıktanda öteydi ya midem yapışmıştı :KK70: boyum 1.68..

olsun canım ya bazen duraklıyor kilo verimi. başka bir şey dene akşamları geç yeme. dah açok sebze ye yada tam tersi bol protein al. yani değişik bir şeyler yap. belki şişkinliktir çayı kahveyi kes.. süt ürünlerini azalt. 1 gün detoks yap benim gibi.normalde yaptıklarını değiştirmen iyi olacaktır.. ama yılma.. başaracaksın..

benimki açlıktanda öteydi ya midem yapışmıştı :KK70: boyum 1.68..

canımm maşallah seninde boyun varmış, ben melindaya manken diyordum ama :KK34: ama ben ay sen zaten zayıfsın niye zayıflıyorsun demicem:KK9: inşallah düzgün bir fiziğin olacak, güzel bir vücuda sahip olacaksın diyeceğim

Çok tatlısın gdogan:KK16::KK16:Ama benden olsa olsa minyatür manken olur 1.62 boyla:KK52::KK52:

canımm maşallah seninde boyun varmış, ben melindaya manken diyordum ama :KK34: ama ben ay sen zaten zayıfsın niye zayıflıyorsun demicem:KK9: inşallah düzgün bir fiziğin olacak, güzel bir vücuda sahip olacaksın diyeceğim

kilolu değilim ama fazlalıklarım var. armut şeklinde vücudum. boy kurtarıyor beni :) 58 falan olayım iyi görünürsem bırakacağım.ama sorun şu ki kilo alıp veriyorum sabit kalamıyorum.. birde kilo almaya müsaitim o yüzden evlenmeden önce 57-58 de sabitlersem kilomu daha iyi olacak. malum birde düğün var beyaz kilolu gösteriyor..:KK52:

Çok tatlısın gdogan:KK16::KK16:Ama benden olsa olsa minyatür manken olur 1.62 boyla:KK52::KK52:

canım olsun önemli olan insanın kendini manken gibi hissetmesi:)) bizlerde minyatür mankenler oluruz:KK33:
damlalar aşağıda gördüm seni meraklandırma bizi daha fazla,,, :KK19:

Başlangıç kilosu;68,2

1 gr bile kayıp yok!!

Ama aynı kiloda kalmak da güzel bişey ya alsaydın:KK43: bu hafta inş verceksin:KK16:

X