Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ya yok boyle bir sey ben ne zaman bugün az yiyeceğim dediğimde.. Biri simit getiriyor biri pasta getiriyor... Şimdide sicacık pişi getirdiler bengi ye diye... Tabağa koydum mutfakta duruyor bir ara çöpe atacağım mecburen...

bengicim ben kendimden örnek vereyim, o kadar da mahrum bırakma kendini herşeyden sonra birikir birikir saldırırsın, kötü örnek mi oluyorum bilmiyorum ama ben olsam azıcık ucundan yerdim ki nefsim körelsin diye.. ya da bırak dursun mutfakta soğuyunca hiç tadı kalmaz onun çünkü o zaman da yiyesin gelmez zaten:))

acıktım ben ara öğünümde kalmadı eve gidip yemek yemem 8'i bulacak... kendimi böyle aç bırakmayı hiç sevmiyorum ama bugün mecbur kalıcam,,, su içeyim bari..

bengicim ben kendimden örnek vereyim, o kadar da mahrum bırakma kendini herşeyden sonra birikir birikir saldırırsın, kötü örnek mi oluyorum bilmiyorum ama ben olsam azıcık ucundan yerdim ki nefsim körelsin diye.. ya da bırak dursun mutfakta soğuyunca hiç tadı kalmaz onun çünkü o zaman da yiyesin gelmez zaten:))

Haklisin birikiyor birikiyor saldırıyorum. Bak bu hafta abur cubur yemeyeceğim dedim daha beter oldum.. Ama sorun su ki ben ucundan bir parça almayı bilmiyorum.. Ucundan alayım sonra gözümü açtığımda hepsini yemisim... Bugünü boyle geçireyim.. Bakalım..

Çok şükür atlattım iyi de geçti kaç gündür yaşamıyodum nerdeyse:KK52:Dün de çok yedim korkuyorum yarın tartı koca şişko dicek diye:KK43::KK43:
canım ya kıyamam umarım iyi sonuçlar alırsın.. en küçüğümüz sensin sanırım. hangi bölümde okuyorsun...
varsın desin tartı şişko önemli olan okulun..

RAPOR
16 MAYIS 2013 PERŞEMBE

Sabah
sebze suyu
10 zeytin
1 dilim ekmek

Öğlen
sebze suyu
20 zeytin
1 dilim ekmek

Ara
1 adet mango

Ara
sebze suyu
10 zeytin
1 dilim ekmek

Akşam

sebze suyu

biliyorum çok az bir menu ama dün akşam yediklerimi bir yazsam :KK43: kendi kendime ceza veriyorum bugün...
umarım akşamı böyle tamamlarım. kendimi bavul hazırlamaya vereceğim. 2 gün ben sanki 2 hafta gidiyormuş gibi bavul hazırlıyorum :KK24:
su 3 litre falan
spor yok..

RAPOR
16 MAYIS 2013 PERŞEMBE

Sabah
sebze suyu
10 zeytin
1 dilim ekmek

Öğlen
sebze suyu
20 zeytin
1 dilim ekmek

Ara
1 adet mango

Ara
sebze suyu
10 zeytin
1 dilim ekmek

Akşam

sebze suyu

biliyorum çok az bir menu ama dün akşam yediklerimi bir yazsam :KK43: kendi kendime ceza veriyorum bugün...
umarım akşamı böyle tamamlarım. kendimi bavul hazırlamaya vereceğim. 2 gün ben sanki 2 hafta gidiyormuş gibi bavul hazırlıyorum :KK24:
su 3 litre falan
spor yok..

Anaaam yemek yok hiç:KK43::KK43:Bayılıp kalma bi yerde:KK1:Dün ne yedin ya çok merak ettim:KK52::KK52:

Ya yok boyle bir sey ben ne zaman bugün az yiyeceğim dediğimde.. Biri simit getiriyor biri pasta getiriyor... Şimdide sicacık pişi getirdiler bengi ye diye... Tabağa koydum mutfakta duruyor bir ara çöpe atacağım mecburen...

Ben pişiye asla hayır diyemem bi de kemalpaşa tatlısı hiç dayanamıyorum yani ıssız bi adaya düşsem yanıma alcağım üç şeyden ikisi bunlar olur:KK1:Çok şükür diyetteyken karşılaşmadım kendileriyle yerdim valla:KK1::KK1:Sora da chentiqten sopa yerdim:KK57::KK60:

Anaaam yemek yok hiç:KK43::KK43:Bayılıp kalma bi yerde:KK1:Dün ne yedin ya çok merak ettim:KK52::KK52:

Yemek yok ama sebze suyunda tum vitaminler var. Şimdilik bir problemim yok enerjim gayet iyi.. Aramızda kalsın kaptan duymasın :) dondurma ve makarna yedim sonra suçluluk duygusu nedeniyle midem kalamadılar... :KK43:

Yemek yok ama sebze suyunda tum vitaminler var. Şimdilik bir problemim yok enerjim gayet iyi.. Aramızda kalsın kaptan duymasın :) dondurma ve makarna yedim sonra suçluluk duygusu nedeniyle midem kalamadılar... :KK43:

Ben de bi küçükbaş yatırdınız yediniz sandım:KK1:Çok da abartmamışsın aslında ben daha çok şey bekliodum:KK52:Sebze suyu da tutuyosa no prablım inş sabaha kadar bişey yemezsin de tartıda mutlu olursun:21::21:

Ben de bi küçükbaş yatırdınız yediniz sandım:KK1:Çok da abartmamışsın aslında ben daha çok şey bekliodum:KK52:Sebze suyu da tutuyosa no prablım inş sabaha kadar bişey yemezsin de tartıda mutlu olursun:21::21:

daha ne olsun 1 kutu dondurma kaç kalori :KK70:
küçükbaş olsaydı etrafta yerdim onuda...
tartı tartı tartı.. sen benim istediğim kilodasın.. peki boyun kaç .. kilo çizelgene boy bilgisini eklememişsin..

sayın kaptanım sana sesleniyorummm :KK9:

ben izinli 5 günüme başlıyorum bugun daha giremem sanırım. ona göre bildirim yapmadığımı zannedip beni uyarma :KK15: hepinize koca koca güzel hafta sonları. bengicim benimkide aynen öyle küçücük bavula neler sığdırdım bi bilsem. sevdiceğimde küçücük çantayla geliyor :KK55::KK9: görüşmek üzere kızlar kendinize iyi bakın. :KK3:

iyi akşamlar kızlar bugünüde bitirdik sayılır çok şükür, sorunsuz güzel bir gündü:))
melinda ve sura en küçüklerimiz sanırım ben de 27 yaşındayım:KK14:

işlerimi toparlayıp birazdan çıkacağım akşam görüşürüz inşallah

X