Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

evet canım büyük bir totom ve kalın bacaklarım var:KK43:

Benim de basen problemim var ama bacaklarım da ipince daha kötü duruyo:KK43:Bence biz birbirimize destek olalım bişeyler yapalım bunla ilgili benim zayıflamak istememin nedeni basenlerim oldu zaten:KK43::KK43:

kızlar size bir sorum var.

benim kuzen 4. takımdan 10. takıma gelmek istiyor. benimle beraber başlamıştı yani ortalama 4-5 aydır yarışıyor.

konuşmalar burada yapıldı. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-822.html#post30342710 tecrübeli kaptanlardan daha ses çıkmadı ama, ben size soruyorum deneme süresi yapılsın mı yapılmasın mı?

bir de size demiştim ya cuma günü listeyi bildireceğiz diye, önümüzdeki cuma etap 309. etap olacak... acaba 10. takımız ya etap 310 da mı dahil olsak diye aklıma bir fikir geldi :KK53::KK53: ne dersiniz?

Ben derim ki bi an önce girelim ve 10.takımın gücünü gösterelim:KK76::KK76::KK76:

Benim de basen problemim var ama bacaklarım da ipince daha kötü duruyo:KK43:Bence biz birbirimize destek olalım bişeyler yapalım bunla ilgili benim zayıflamak istememin nedeni basenlerim oldu zaten:KK43::KK43:

canım ben 3-4 yıl önce yine bir kilo verme macerasında 51 kiloya kadar düşmüştüm, ama o zaman incelmiştim de , kollarım totom, her akşam şu linteki egersizleri yapıyordum

BASEN VE KALÇA ERİTME EGZERSİZLERİ

kızlar size bir sorum var.

benim kuzen 4. takımdan 10. takıma gelmek istiyor. benimle beraber başlamıştı yani ortalama 4-5 aydır yarışıyor.

konuşmalar burada yapıldı. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-822.html#post30342710 tecrübeli kaptanlardan daha ses çıkmadı ama, ben size soruyorum deneme süresi yapılsın mı yapılmasın mı?

bir de size demiştim ya cuma günü listeyi bildireceğiz diye, önümüzdeki cuma etap 309. etap olacak... acaba 10. takımız ya etap 310 da mı dahil olsak diye aklıma bir fikir geldi :KK53::KK53: ne dersiniz?

Bi de denemeye gerek yok bence zaten bayadır burdaymış:13:

hımmm bu toto eriticiler güzelmiş :KK1::KK1::KK1:

Kızlar hepinizin yorumlarını okudum teşekkür ederim :KK16: suya da dikkat etmeye çalışıyorum
Benim de basen problemim var :KK43:

Bengi senin yaptığın yemek gibi keşke ben de yiyebilsem çoğu sebze yemeğini görmeye bile tahammül edemiyorum :KK43:

Gdogan sıkıldıkça yaz bize girdikçe okuyoruz :KK16:

Chentiq Bence de deneme süresine gerek yok etap konusunda da siz bilirsiniz bana farketmez :)

basen kalça egzersizleri tam benlikmiş :KK53:

Son düzenleme:
Kaptanım bencede deneme süresine gerek yok destek verecek düzenli girecek birini bulmuşuz :KK19:

Nasıl yağ yakılır? Nasıl zayıflanır? Nasıl kilo verilir? Göbek erirtme | Vücut Akademi

arkadaşlar yukarıdaki linkte yağ karbonhidrat ve zaman ilişkisi açıklanmış özetle şöyle yazıyor;

"Her kişinin kendi vucuduna uygun bir yağ yakma nabız aralığı mevcuttur. Belli bir nabız seviyesini koruyup bu seviyede egzersiz yapmak yağ yakmada önemlidir. Genelde benim tercih ettiğim yöntem kucuk bır ısınma seviyesi ardından tempolu yürüme ve tempolu yürümeler arasında 5er dakikalık koşular kullanıyorum bu aralar. Faydasını gordüğümü düşünüyorum. Fakat benim derdim sadece yağ yakmak değil, aynı zamanda biraz da kondisyon kazanmak. Unutmayın ki seçtiğiniz egzersizler ve teknikler sizin kendiniz içindir. Başkası için yüzde yüzde doğru olan bir egzersiz seti başka bir bünye için o kadar doğru olmayabilir.

Yağ yakımı 18-22 dk dan evvel yapılmaz. Bu dakikaya kadar karbonhidratlarınızı yakarsınız. 20-22 nci dakikadan sonra yağ yakmaya başlanır. Bu sebeple size tavsiyem bu egzersizlerinizi 30-35 dakkadan kısa tutmayınız. max 45 dakika diyebiliriz. "
Bende bir uzmandan dinlemiştim spor yaptığın gibi kalori harcamaya başlar vücut yok 20 dk yok 30 Dakika'dan sonra yağ yakımına başlanır diye birşey yok nerede hareket orada bereket 20 dakika yapamam diye hiç spor yapmayanlar oluyormuş uzmanı tv de izlemiştim bende bir top atıyo bu konuda böylece karışmayın kafa kalmasın :KK9:
canım ben 3-4 yıl önce yine bir kilo verme macerasında 51 kiloya kadar düşmüştüm, ama o zaman incelmiştim de , kollarım totom, her akşam şu linteki egersizleri yapıyordum

BASEN VE KALÇA ERİTME EGZERSİZLERİ
51 kg mu ben kendimi bildim bileli 63 den aşağısını hatırlamıyorum şimdi hedefim 68 ki oda çooook uzak :KK43: başkentleri var benimde armut tipli vucuttanım egzersizleri yapmaya çalışacağım zayıflamak çok istiyorum taş olalım ya taşşşşş
Cuma gününü merakla beklşyorum daha hafta başındayız ama bir incelme hissetmiyorum korkuyorum Baskülden ya kilo vermemişsem diye

Merhaba,
Ben hamileliğim sebebiyle 14 kilo almış ve 76 kiloya çıkmıştım. Doğumdan sonra 9 kilo verdim ama 67 de kaldım :KK43:((
Biraz da göbek kaldı :KK43: ve ben bi 10 kilo daha vermek istiyorum bi türlü beceremedim :KK43:((( Hedefimmm 57 :KK43:(((((

Nasıl yapabilirim bende size katılmak istiyorum belki bu şekilde verebilirim :KK43:(((

Son düzenleme:
13 Mayıs
Sabah
50 gr Peynir
4 Zeytin
1 Salata
1. Çavdar ek.
Omlet 2 çatal

Ara
Yeşil çay fındık
Öğle 1 dilim kek
Akşam
Domates
Salata
Peynir
Zeytin
Çavdar ek 2 dilim

Fındık 10 adet
Leslie 2 mil
3 Lt aşmıştır su

13 Mayıs
Sabah
50 gr Peynir
4 Zeytin
1 Salata
1. Çavdar ek.
Omlet 2 çatal

Ara
Yeşil çay fındık
Öğle 1 dilim kek
Akşam
Domates
Salata
Peynir
Zeytin
Çavdar ek 2 dilim

Fındık 10 adet
Leslie 2 mil
3 Lt aşmıştır su

aradaki fındık ne kadar? ve bugün anneler günü değil biliyorsun değil mi.. kek falan.. ne ayak?? kaç kaloriydi o kek :KK56::KK56:

ben çıkıyorum kızlar , yarın yeğenimin doğum günü ona hediye bakmaya gideceğim inşallah.. iyi akşamlar hepinize

13 MAYIS 2013
SABAH
1 dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
1 domates
1 salatalık
2 gün kurusu kayısı
2 biber
10 zeytin
1 kupa yeşil çay

ÖĞLE
1 domates
1 salatalık
1 yemek tabağı dolusu çilekli kayısılı tarçınlı yoğurt

AKŞAM
3 kurabiye(dayanamadım):KK43:
1 kase mercimek yemeği
Bol yeşillik

2 litre kadar su
100 kalça egzersizi

13 Mayıs
Sabah
50 gr Peynir
4 Zeytin
1 Salata
1. Çavdar ek.
Omlet 2 çatal

Ara
Yeşil çay fındık
Öğle 1 dilim kek
Akşam
Domates
Salata
Peynir
Zeytin
Çavdar ek 2 dilim

Fındık 10 adet
Leslie 2 mil
3 Lt aşmıştır su

Sen de benim gibi dayanamamış kek yemişsin cezamız ne olcak acaba:18:

aradaki fındık ne kadar? ve bugün anneler günü değil biliyorsun değil mi.. kek falan.. ne ayak?? kaç kaloriydi o kek :KK56::KK56:

Canım kek 200 kalori öğle yemeğini yiyemediğimden ayak üstü oldu birde çok tatlı tüketen ben cezamı çekmeğe razı olarak bile bile yedim yani uzun süre açlık yaramıyor bana lesli yaparak telafi etmeye çalıştım ama son söz senin tabi :26:
Fındık ise 10 adet lafını bile etmeyecek kadar:KK24:

iyi akşamlar kızlar..........

chentiqq bizim takıma uğra......istediğin mesajı buldum.......

X