kıyamam ya valla bak
bende aynı bu durumdaydım. kendime de beynime de eziyet çektiriyordum. sonra ne yaptım biliyor musun. senmisin bunu düşünen dedim. gittim bir gün boyunca ne istiyorsam ama bak abartmadan sana söylüyorum. ne istiyorsa canım hepsini yedim. hemde azı çoğu bakmadan. yerken ne kadar mutluydum halbuki. ondan sonra dedimki alın sizmi canımı çektirirsiniz yedim sizi
ohhh canıma değsin. özellikle yapmıştım ama
çünküüüüüüü istediğim şeyler midemi bozdu.
karın ağrısından kıvrandım. bence iyi de oldu. sonrasında diyete başlamadan devam ettim yedim gene. ama o günkü kadar değil. herkes verdiğim 10 kilo sonrasında ne zaman tekrar diyete başlayacağımı merak edip sorup duruyorlardı. dedim nasip olursa evlenmeme 1 .5 sene var. merak etmeyin o gün istediğim gelinliği giymiş olacağım. istediğim gelinlikte incecik zayıfcacık bir bayanda ancak güzel durur. peki dediler herkes pusuda benim diyete girmemi bekliyordu
veeeeeeeee o 30 nisan gecesi varya benim hayatımın dönüm noktası oldu. gece saat 3te canım çikolata istedi. durdum düşündüm. ya dedim bu içimde ki yağ canavarının ne zamana kadar canı isteyecek banada istetecek bende onu doyuracağım. yok böyle bir dünya dedim. sonra dolabı açtım gofretimi aldım. bir yandanda gofretle konuşuyorum
sen benim son çikolatamsın taki 65 kilo olana kadar. sonra senden bi ara gene yiyebilirim. ama sen ve takım arkadaşların beni ve vucudumu ele geçiremeyeceksiniz diye.
belki inanmayacaksınız ama cok ciddiyim gecenin 3ünde oturdum çikolatayla konuştum. sonra koydum yanıma seni yiyeceğim tabiki hemde büyük bir zevkle dedim. ve inanın hayatımda yediğim en zevkli çikolatalı gofretti.
son lokmam biterken. elveda yağ canavarım dedim
önüme bir dosya kağıdı ve kalem aldım. direk yazdım düşüncelerimi. son gofretim olduğunu daha yemeyeceğımı ve istediğim gelinliğe girebileceğimi en sona düştüğüm notta yağ canavarımaydı..
SEN Mİ İNATÇISIN BEN Mİ?
Tabi ki ben inatçıyım ve o günkü inadımdan hiç eksilme olmadı
o kağıtta nerde mi?? buzdolabımın üzerinde. her dolabı açtığımda o büyük büyük yazdığım cümle gözüme çarpıyor mutlu oluyorum
iradeyide geçtim herşey inatta bitiyor..