Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

10 mayıs 2013

SABAH:Salçalı üçgen peynirli 2 yumurtayla yapılmış baharatlı omlet,1 salatalık,1 domates,8 zeytin,1 kibrit kutusu peynir,koca bir kupa yeşil çay
ÖĞLE:3 yeni dünya,10 erik,koca bir kupa filtre kahve
ARA:2 kase tarhana çorbası
AKŞAM:1 kase tarhana çorbası,3 köfte,3 çatal bulgur pilavı:KK25:,1 kase cacık,salata

2 litre su
150 ip atlama+50 kalça egzersizi

ya bu üçgen peynir dediklerin yağlı olanlardan mı tatlım. eğer onlardansa bence yapma. çok zararlılar. bu arada 3 çatal bulgur pilavından zarar gelmez nefsin körlendi. 1 tabak koca dolusu yemekten iyidir :KK39:

RAPOR
10.05.2013

sabah
biber domates sote (yağsız)
10 tane zeytin

öğlen
kabak yemeği

ara
eti craks 30gr 150 kcal
tadımca yerfıstıklı 144 kcal
tadım koktey kuruyemiş 372 kcal

ara -2-
2 dilim ekmek
domates
kırmızı biber
10 adet zeytin

akşam

tarçın, nane,limonlu su

Spor
sabah 20 dk aerobik
akşam 60 dk yoga

yine yaklaşık 1200 kcal olmuştur çerezleri ara öğün yapıyorum itiraf olarak yazmadım bu sefer fazla yemedim çünkü..
pazara gittiğimde 3 yeni dünya küçücük tahıllı ekmek üzeri reçel yedim ama sayılmaz onlar :)
cezam var yoğurt ama kalorimi aşacağım neyse kaptamın ceza vermiş benden çekmesi yogadan sonra yoğurt ceza diye rapora yazmıyorum....:KK56:

çerezleri kalori diye hesaplıyorsun ya. vucuda giren yağları napıcaz :KK20: 3 yeni dünya tamam meyvalardan normal. ama bu eti craks ve kuruyemişler yerine bir elma bir galeta ve biraz peynir yesen hem daha tok tutup hemde sağlıklı olmaz mı.. kaloriside bu kadar olmaz en azından... birde açıkça söyliyim ben bu kalori olayındaki diyetleri anlamıyorum. çünkü düşünsene sabah az kahvaltı sonra öğlen mega boy fast food diyelim ki 1200 yaptı ve bütün gün yemek yemedin başka. diyette mi oluyorsun şimdi. senin için değil genel fikrimi söylüyorum ama bence biraz daha sıkmalısın bu olayı..

innukla gdogan ı kilo bildiriminden sonra gören oldu mu? ben dışarıdaydım ya göremedim hiç

bir de bir tabak makarna yaa.. gözlerim belerdi... hem de akşam vakti.... direkt göbiş demek o... :KK31::KK31:
yapma chentiq kızcağızda yediğine yiyeceğine direk eritti bizim sıkıştırmalamalarımızla :KK1:

Her sey çok güzel makarnada normal arada yemek lazım ama sabahki meyva suyuna hiç gerek yok boşuma alınmış seker ve kalori.. Meyva suları hiç sağlıklı degil sebze suyu tavsiye ederim..

ama yenilen makarna bir kaşık iki kaşık olmalı ki nefis isteğine varıp kesilsin. kilomuz 65lerde olsa bir nebze doğrusun derdim. ama 85 ve 87ler için makarna unutulması gereken bir yiyecek..

innukla gdogan ı kilo bildiriminden sonra gören oldu mu? ben dışarıdaydım ya göremedim hiç

innuku bilmiyorum ama gdoğan çok yoğundu akşam uğramaya çalışacağım demişti bir işi çıktı herhalde.

ya bu üçgen peynir dediklerin yağlı olanlardan mı tatlım. eğer onlardansa bence yapma. çok zararlılar. bu arada 3 çatal bulgur pilavından zarar gelmez nefsin körlendi. 1 tabak koca dolusu yemekten iyidir :KK39:

çerezleri kalori diye hesaplıyorsun ya. vucuda giren yağları napıcaz :KK20: 3 yeni dünya tamam meyvalardan normal. ama bu eti craks ve kuruyemişler yerine bir elma bir galeta ve biraz peynir yesen hem daha tok tutup hemde sağlıklı olmaz mı.. kaloriside bu kadar olmaz en azından... birde açıkça söyliyim ben bu kalori olayındaki diyetleri anlamıyorum. çünkü düşünsene sabah az kahvaltı sonra öğlen mega boy fast food diyelim ki 1200 yaptı ve bütün gün yemek yemedin başka. diyette mi oluyorsun şimdi. senin için değil genel fikrimi söylüyorum ama bence biraz daha sıkmalısın bu olayı..

Haklisin kuruyemisler konusunda ama en azından sağlıklı sayılan yağlardan alıyorum. Dondurma ve cips yememek icin tutuyorum kendimi.. Galeta güzel fikir ama ben poşeti acayım hepsini yerim benim sorunum duygusal açlık. Kalori sayma diyeti yapmıyorum.. Oylesine kafan hesapliyorum kalorileri.. Büyük öğünlerimi 11-16 arasına sınırladım.. Böylece aksam abartip bütün aksam yemiyorum.. Yemeğe başlayınca duramıyorum.. Aksam yemeyerek midemin 11-16 arası yediğim kuruyemisleri eritmesi icin süre tanıyorum.. Elbette normal beslenmem daha sağlıklı ama denedim 6 gün başarılı oldu sonra yine şartelim attı. Simdi bu yöntemi deniyorum..

İtiraf
Cezam yüzünden yogurt yedim üzerine bolca ekleme yaparak sonrada dayanamadım biraz daha kuru üzüm biraz erik yedim.. Pişmanım.. Karnım şiş ve yediklerimi öğüttemeden uykuya gececeğim.. Bana kesinlikle 16 dan sonra yemek yasak olmalı..
Herkese iyi geceler sabah sebze suyu içeceğim.. Erken kalkıp sıkmalıyım..

Haklisin kuruyemisler konusunda ama en azından sağlıklı sayılan yağlardan alıyorum. Dondurma ve cips yememek icin tutuyorum kendimi.. Galeta güzel fikir ama ben poşeti acayım hepsini yerim benim sorunum duygusal açlık. Kalori sayma diyeti yapmıyorum.. Oylesine kafan hesapliyorum kalorileri.. Büyük öğünlerimi 11-16 arasına sınırladım.. Böylece aksam abartip bütün aksam yemiyorum.. Yemeğe başlayınca duramıyorum.. Aksam yemeyerek midemin 11-16 arası yediğim kuruyemisleri eritmesi icin süre tanıyorum.. Elbette normal beslenmem daha sağlıklı ama denedim 6 gün başarılı oldu sonra yine şartelim attı. Simdi bu yöntemi deniyorum..

bengi şu duygusal açlığı açar mısın :KK1::KK1: çözüm bulacam ben sana bacım..

lightnurum hoşgeldin. seni unutmam! sabah kızlar o saatte hep toplaşmışlar aşağıda online gözüküyorlardı o yüzden onlara seslendim canım.. bu arada ben de temizlik bezi ve drop diye konsantre bir genel temizlik maddesi vardı. petra da isimlerini bilmiyorum ama..

Sanırım yağlı olanlar:KK53:Ama sabah yediğim için çok problem olmadığını düşündüm gerçi peynir zaten sabah yenen bişey hiç mantıklı olmadı dimi savunmam:111::111:Tamam artık düz peynir yerim:KK52:

10 / 05 / 2013 Cuma

Sabah
3 dilim kepek ekmek
1 kibrit kutusu peynir
1 domates
1 çay bardağı meyve suyu(tahıllı karışık)

Öğle
Çeğrek beyaz ekmek
1 domates
1 dilim peynir
5 siyah zeytin

Akşam
1 tabak domatesli biberli makarna :KK30:

2 litre su :KK76:
yarım saat yürüyüş :KK9:

Bence gayet iyi gitmişsin günden güne ekmeği de azaltırsan çok iyi olur mesela iki gün sonra sabah 2.5 dilim ekmek sonra 2 dilim ekmek diye azaltarak gidebilirsin hem zamanla midemiz de küçülüyo senin için zor da olmaz:KK61:

yapma chentiq kızcağızda yediğine yiyeceğine direk eritti bizim sıkıştırmalamalarımızla :KK1:

ama yenilen makarna bir kaşık iki kaşık olmalı ki nefis isteğine varıp kesilsin. kilomuz 65lerde olsa bir nebze doğrusun derdim. ama 85 ve 87ler için makarna unutulması gereken bir yiyecek..

.

kızlar okadar lafa şu an açım ve tutuyorum kendimi yemiyoruuum :KK52: makarna konusunda da abartmadım biha olmaz :KK25:

RAPOR
10.05.2013

sabah
biber domates sote (yağsız)
10 tane zeytin

öğlen
kabak yemeği

ara
eti craks 30gr 150 kcal
tadımca yerfıstıklı 144 kcal
tadım koktey kuruyemiş 372 kcal

ara -2-
2 dilim ekmek
domates
kırmızı biber
10 adet zeytin

akşam

tarçın, nane,limonlu su

Spor
sabah 20 dk aerobik
akşam 60 dk yoga

yine yaklaşık 1200 kcal olmuştur çerezleri ara öğün yapıyorum itiraf olarak yazmadım bu sefer fazla yemedim çünkü..
pazara gittiğimde 3 yeni dünya küçücük tahıllı ekmek üzeri reçel yedim ama sayılmaz onlar :)
cezam var yoğurt ama kalorimi aşacağım neyse kaptamın ceza vermiş benden çekmesi yogadan sonra yoğurt ceza diye rapora yazmıyorum....:KK56:

ben de yoga öğrenmek istiyorum:KK16:
senin şu sebze suyuna tarçınlı naneli suyuna bayılıyorum onu da yapıcam:KK69:
çerez için aynısını söyleyemiyciğiim:KK20:

Sanırım yağlı olanlar:KK53:Ama sabah yediğim için çok problem olmadığını düşündüm gerçi peynir zaten sabah yenen bişey hiç mantıklı olmadı dimi savunmam:111::111:Tamam artık düz peynir yerim:KK52:

kıyamam yaaa :KK52: ne kadar sağlşıksız sey varsa lezzetli dimi :KK56: ama bengi yaaaa neden yaptın ki bunu.. kızlarrr sıcak bir süte varmısınızzz :KK9:

linke tıkladım merak ettim ya... açılmadı daha da merak ettim :KK52::KK52:

innuk, ilk uyarını aldın canım.. bugün sadece 1 kez o da kilo bildirimi için girmişsin. umarım menünü yarın paylaşırsın. bu arada nrtnkrts 2 gün üstüste girmedi ve haber de vermedi. malesef onu da aramızda göremeyeceğiz. :KK5::KK5::KK5:

kızlar okadar lafa şu an açım ve tutuyorum kendimi yemiyoruuum :KK52: makarna konusunda da abartmadım biha olmaz :KK25:

ben de yoga öğrenmek istiyorum:KK16:
senin şu sebze suyuna tarçınlı naneli suyuna bayılıyorum onu da yapıcam:KK69:
çerez için aynısını söyleyemiyciğiim:KK20:

oyyy oyyy oyyy kıyamam ben sanaaaaa.. bende günlük şekerimi gidip sütümden almayı düşünüyorum :KK52: tek zevkim şekerli süt. oda rahat uyumak istediğim gecelerde.. mışıl mışıl bebişler gibi uyuyorum :KK1: şekerini az katıcam ama inadım inatttttt :KK4:

Son düzenleme:
10.05.2013

sabah
1 dilim ekmek peynir nescafe

öğlen
2 zeytinli poğaca şekersiz çay

ara
ice tea

akşam
çiğköfte

ara
kahve lokumsuzzzzzzzzzz :KK9:
Öncelikle lokumu bıraktığın için seni çoook tebrik ediyorum:KK9::KK9:Zeytinli poğacaya bayılırım ben ama keşke bi tane yeseymişsin:KK14:Çiğ köftede de çok baharat olduğu için yağlarımızı yakıyomuş metabolizmamızı hızlandırıyomuş bi tanesi yaklaşık 40-50 kaloriymiş kararında tükatince sorun çıkmıyomuş senin de öyle yaptığına inanıyorum:KK66::KK66:Kaç tane yedin:KK52::KK52::KK52:

hımmm ozaman dur demek için sorunun köküne inelim chentiqle birlikte. şimdikkkkk :KK51: hormon tahlillerini yaptırdın mı özellikle insülin direncine ve şekerine baktırdın mı. şekerin yoksa gizli şekerine baktırdın mı. ayrıyetten hba1c ne baktırdın mı. karaciğer yağlarını kontrol ettirdin mi. eğer bunlara cevabın hayırsa sana tavsiyem direk dahiliye uzmanına naş naşşşş :KK4: ama evetse ki bunlar normalse. senin kendini tutamaman psikolojik oluppppp sana dur demenin başka yolunu bulmalıyızzz :44:

bengi şu duygusal açlığı açar mısın :KK1::KK1: çözüm bulacam ben sana bacım..

.

Duygusal açlığı ben açayım takıma girdikten sonra pek yapmasamda bende de olan bişey :KK43: Aç olmasanda sürekli yemek yeme isteği hali..
sıkıldıkça bi buzdolabı açmacılık yapıcak bişey yoksa hemen yemek hazırlamak mesela..gözün doymaması değil de nefsine hakim olamama.

Öncelikle lokumu bıraktığın için seni çoook tebrik ediyorum:KK9::KK9:Zeytinli poğacaya bayılırım ben ama keşke bi tane yeseymişsin:KK14:Çiğ köftede de çok baharat olduğu için yağlarımızı yakıyomuş metabolizmamızı hızlandırıyomuş bi tanesi yaklaşık 40-50 kaloriymiş kararında tükatince sorun çıkmıyomuş senin de öyle yaptığına inanıyorum:KK66::KK66:Kaç tane yedin:KK52::KK52::KK52:

melinda koptum resmen ya... valla benden cadı çıktın sen.. sayısını sormak hiç aklıma gelmemişti :KK60::KK60::KK60: afferim kız :KK9::KK9:

300kalori toplamışım demekki 50 kalori dersekkkk :KK52: olsun onlar benim yağımı yakacak :KK33: ama başka bişey yemedim 300 kaloride akşam yemeği için normal açıkcası. yani erken yesem normaldi :KK53: bu arada sabah bir dilim ekmek yiyince acıktım ama dişci koltuğunda olunca ara öğün yiyemedim. sonrada öğlen yemek yiyeyim desem olmadı çünkü sol çenem dilim uyuşuktu dolgu yapıldı. ondan yumuşacık bunları buldum ve doydummmmmmmmmm :KK23:

linke tıkladım merak ettim ya... açılmadı daha da merak ettim :KK52::KK52:

innuk, ilk uyarını aldın canım.. bugün sadece 1 kez o da kilo bildirimi için girmişsin. umarım menünü yarın paylaşırsın. bu arada nrtnkrts 2 gün üstüste girmedi ve haber de vermedi. malesef onu da aramızda göremeyeceğiz. :KK5::KK5::KK5:

Hımmm tabletten beceremedim heralde bende tıklayınca açılıyor ama $image.jpg tekrar denedim açılmama ihtimaline karşı açıklığım yoğurdu meyva ile süslemiş dondurmuşlar ama süper gözüküyor :KK52:

X