- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
10 mayıs 2013
SABAH:Salçalı üçgen peynirli 2 yumurtayla yapılmış baharatlı omlet,1 salatalık,1 domates,8 zeytin,1 kibrit kutusu peynir,koca bir kupa yeşil çay
ÖĞLE:3 yeni dünya,10 erik,koca bir kupa filtre kahve
ARA:2 kase tarhana çorbası
AKŞAM:1 kase tarhana çorbası,3 köfte,3 çatal bulgur pilavı,1 kase cacık,salata
2 litre su
150 ip atlama+50 kalça egzersizi
ya bu üçgen peynir dediklerin yağlı olanlardan mı tatlım. eğer onlardansa bence yapma. çok zararlılar. bu arada 3 çatal bulgur pilavından zarar gelmez nefsin körlendi. 1 tabak koca dolusu yemekten iyidir
RAPOR
10.05.2013
sabah
biber domates sote (yağsız)
10 tane zeytin
öğlen
kabak yemeği
ara
eti craks 30gr 150 kcal
tadımca yerfıstıklı 144 kcal
tadım koktey kuruyemiş 372 kcal
ara -2-
2 dilim ekmek
domates
kırmızı biber
10 adet zeytin
akşam
tarçın, nane,limonlu su
Spor
sabah 20 dk aerobik
akşam 60 dk yoga
yine yaklaşık 1200 kcal olmuştur çerezleri ara öğün yapıyorum itiraf olarak yazmadım bu sefer fazla yemedim çünkü..
pazara gittiğimde 3 yeni dünya küçücük tahıllı ekmek üzeri reçel yedim ama sayılmaz onlar :)
cezam var yoğurt ama kalorimi aşacağım neyse kaptamın ceza vermiş benden çekmesi yogadan sonra yoğurt ceza diye rapora yazmıyorum....
çerezleri kalori diye hesaplıyorsun ya. vucuda giren yağları napıcaz 3 yeni dünya tamam meyvalardan normal. ama bu eti craks ve kuruyemişler yerine bir elma bir galeta ve biraz peynir yesen hem daha tok tutup hemde sağlıklı olmaz mı.. kaloriside bu kadar olmaz en azından... birde açıkça söyliyim ben bu kalori olayındaki diyetleri anlamıyorum. çünkü düşünsene sabah az kahvaltı sonra öğlen mega boy fast food diyelim ki 1200 yaptı ve bütün gün yemek yemedin başka. diyette mi oluyorsun şimdi. senin için değil genel fikrimi söylüyorum ama bence biraz daha sıkmalısın bu olayı..