Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar Selam :)

Ben de aranıza katılıp yarışmacı olma hevesindeyim. Geçen yıl Eylül ayında 126,3 kg ile başladığım diyet maceramda bu sabah itibariyle 106,5 kg idim . 20 kg gitti kaldı bi bu kadardan fazlası daha :) yol yalnız çekilmiyor. Hem destek olalım hem gaz verelim hem de işi eğlenceli hale getirelim isterim..

Yarışmacı olmayı dört gözle bekliyorum hadi bakalım :))

haftaya listelere dahil olmak istiyorsanız şimdiden başlanğıç kilolarını not etmen gerekecek chentiqcimm sadece hatırlatayım dedim

jujum bizim kızların çoğu çok hevessiz çıktılar. gelip ceee deyip kaçtılar. durum böyle giderse o listeye girmemiz bir iki hafta daha sürebilir. "her gün" aksatmadan giren şimdilik 3 kişi var... 8 kişiye "ciddiyseniz" gelin başlayalım hiç zor değil diyorum. bazıları hiç girmemiş bile kk ya.. umarım düzeliriz. zira çok hevesliyim ben... bomba gibi yüzdeler yakalayacağımıza eminim. ama bir an önce toplanmak lazım...

Kızlar Selam :)

Ben de aranıza katılıp yarışmacı olma hevesindeyim. Geçen yıl Eylül ayında 126,3 kg ile başladığım diyet maceramda bu sabah itibariyle 106,5 kg idim . 20 kg gitti kaldı bi bu kadardan fazlası daha :) yol yalnız çekilmiyor. Hem destek olalım hem gaz verelim hem de işi eğlenceli hale getirelim isterim..

Yarışmacı olmayı dört gözle bekliyorum hadi bakalım :))

canım kural olarak cuma yarışmasına katılmak isteyenler kısmına yazıyorsun, oradan davetle geliyorsun, http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-430.html

Son düzenleme:
sinbonun tartılarına bakmaya çalışacağım. şu evrede okulum yoğun eğer gidip alamazsam da karşı komşumun tartısı benim elçim olabilir :KK1: bu arada bugün ki menum deçok az yedim ya kötü oldu valla :KK19:

sabah 2 dilim ekmek biraz peynir bir yumurta ve sekersiz çay.
sonrasında görümcemle görüşünceeeee öğlen yemeğini ektim :26: sadece naneli limonlu soğuk bişey içtim. kalorisinin düşük olduğuna görümcem ikna etti tescilli yani :21:
akşamda iki dilim ekmek birde 4 yk karnıyarık
yoğurt almayı unuttum o olmalııydı aslında :KK4: bunları yicem

sonrada tvye bakarken 3-5 erik :KK23:

evet tatlım hayatım koşturmaca birde ben özel bir spor ayakkabısı kullanıyorum marka falan yazabiliyormuyum bilmiyorum ondan yazmadım o nedenle vücudum kastan vermiyor. ve ayrıca daha çok kalorı yakıyorum gdogancım daha benden birşey gitmedi ki:KK25: normal baskül benim ki ondan küsür görmüyorum belkide gitmiştir 200 300 :KK76: ama daha yeni başladım ya zaten bugün diyetimin 3. günü düşün artık :KK14: ama ısrarla devammmmmm bu kilolar gidecekler artık :KK4: birde yürüyorum ama öyle saatli falan değil. yaa sığınmayayım açık söyliyim şuanda belim ağrıdığı için spor yapmaya başlayamadım :KK25::KK24:

Geçmiş olsun, ben de de bel sıkıntısı vat, hemen ağrı yapıo, çok zorlamadan uygun spor yapmalı.

Ne yazıl ki bu hafta kilo verememişim, o kadar da dikkat etmiştim:KK43:(( ama salmıcam kendimi haftaya bugün eksi 1 kiloyum inş. Azim, irade, destek ve sağlıkla kilo verelim:))

merhaba kızlar öğlen yemeğim
2 yk patets salatası
3 yk zy taze fasulye
3 yk zy mantar
tavuklu salatasu
çilek
2 ltre

akşam da barbunya yapacağım, barbunya çorba ve yoğurt yerim... bugün ara öğün yapamadım, evden birşey getirmemeiştim, dışarıdan da yiyecek ne alabilirim ki:KK43:( çok acıktım, akşam eve gidince yemeklere saldırmama umarım,
yarın ve pazar günü aöf sınavlarım var,, haftasonu gelemeyebilirim... daha hafif bol sporlu sağlıklı günler kızlar

ilaçlarının yağ yakıcı etkisi sana büyük bir artı. ama yediklerine dikkat ederek bu artıyı multi ye çevirmek senin elinde. poğaça yı ve portakal suyunu onaylayamadım. poğaça yerine yanında taşıyacağın galetalar öneririm. portakal suyu ise, bir doktor meyvesini yiyin gerisi ekerli sudan ibaret ve de çok kalorili demişti yanlış hatırlamıyorsam.

ooyy oyyy kıyamam ben sana... sesini duydum geldim :KK19::KK19:...

kızlar sayfa 200 gelsin kurallarımızı yazacağım. aslında 5 kişiyi çoktan tamamladık ama, diğer arkadaşlar yeterince önem vermediler. hiç girmiyorlar. her gün girmek gerekiyor. bu arada cuma yarışması ile ilgili araştırma yaptınız mı? kafanıza takılanlar var mı?

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-14.html burayı incelemeniz yararınıza olabilir. en azından cuma günleri kilonuzu "yüzde hesabı" ile bildirmeyi öğrenirsiniz.

melinda22 hoşgeldin, her gün uğra ki menülerine yorum yapalım, bizleri yalnız bırakma...

bu yolda adım atanlar kilo vermeseler dahi takdiri hak ediyor unutmayın.

Bir de sana dijital tartı almanı öneririm. çünkü biz de küsüratlar çok önemli canım. yüzde hesaplamaları için. dijital tartı alma şansın yok mu? sinbo falan uygun fiyatlı benim bildiğim. eğer alırsan çok iyi olur. çünkü her hafta 1 kilo veremeyebilrisin ama 500 gr da olsa bilmek isterim.
Genelde her gün girmeye çalışıyorum:)

Bugünkü yediklerim:)
Sabah:1 haşlanmış yumurta,1 kibrit kutusu peynir
Öğlen:1 kase mercimek çorba,2 köfte,dondurma
Akşam:1 kurabiye,meyve,1 tabak makarna:)

kurabiye karbonhidrat meyve desen yemekle çok zararlı makarnada çok karbonhidratlı.. birde bir tabak derken kaç kaşık gibi. kaç kilo vermeniz gerekiyor son aşamada olduğunuz için rahat durumdamısınız. yoksa nasıl vereceksiniz ara öğünsüz yoğurtsuz makarnalı vsli

sinbonun tartılarına bakmaya çalışacağım. şu evrede okulum yoğun eğer gidip alamazsam da karşı komşumun tartısı benim elçim olabilir :KK1: bu arada bugün ki menum deçok az yedim ya kötü oldu valla :KK19:

sabah 2 dilim ekmek biraz peynir bir yumurta ve sekersiz çay.
sonrasında görümcemle görüşünceeeee öğlen yemeğini ektim :26: sadece naneli limonlu soğuk bişey içtim. kalorisinin düşük olduğuna görümcem ikna etti tescilli yani :21:
akşamda iki dilim ekmek birde 4 yk karnıyarık
yoğurt almayı unuttum o olmalııydı aslında :KK4: bunları yicem

sonrada tvye bakarken 3-5 erik :KK23:

çok az yemene neden kötü diyorsun? bence menün çok ideal. yoğurt olsaydı çok daha iyi olurdu tabi...

Ne yazıl ki bu hafta kilo verememişim, o kadar da dikkat etmiştim:KK43:(( ama salmıcam kendimi haftaya bugün eksi 1 kiloyum inş. Azim, irade, destek ve sağlıkla kilo verelim:))

aynen öyle canım.. ama topiği sık sık ziyaret etmek şartıyla :KK34::KK34::KK34::KK34:..

2 yk patets salatası
3 yk zy taze fasulye
3 yk zy mantar
tavuklu salatasu
çilek
2 ltre

akşam da barbunya yapacağım, barbunya çorba ve yoğurt yerim... bugün ara öğün yapamadım, evden birşey getirmemeiştim, dışarıdan da yiyecek ne alabilirim ki:KK43:( çok acıktım, akşam eve gidince yemeklere saldırmama umarım,
yarın ve pazar günü aöf sınavlarım var,, haftasonu gelemeyebilirim... daha hafif bol sporlu sağlıklı günler kızlar

sakın saldırma sakın sakın sakın... aöf sınavlarında başarılar.. sen h.sonu hiç gelme ders çalış canım, sınavlar önemli..

bu hiç rejim menüsü gbi geliyor mu sana? dondurmalar? kurabiye? makarna.. hiç olmamış.. ne sporu yapacaksın bunlara karşılık?
her gün geldiğini biliyorum sadece 2 gün uğramadın kendini salma diye hemen yazayım dedim :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Kızlar diyette muhakkak olması ve olmaması gerekenleri bi listelesek, mesela yağ yakıcılar: yoğurt, yumurta beyazı, yeşil çay vb. Bunlara göre birbirimizin listelerine yardımcı olabiliriz :)

Herkese günaydıııınnnn... :KK66:)))) Bugünkü kahvaltım: 2 dilim karışık tahıllı tost ekmeği arası 2 ince dilim kaşar ve domatesli tost+çay.

kurabiye karbonhidrat meyve desen yemekle çok zararlı makarnada çok karbonhidratlı.. birde bir tabak derken kaç kaşık gibi. kaç kilo vermeniz gerekiyor son aşamada olduğunuz için rahat durumdamısınız. yoksa nasıl vereceksiniz ara öğünsüz yoğurtsuz makarnalı vsli

Şu anda 6 ya da 8 kilo fazlam var yeni başladım bir hafta oldu 2 kilo verdim 1 tabak derken 4 yemek kaşığı kadardır kurabiye yediğim için çok az makarna yedim ayrıca da ekmeği tamamen hayatımdan çıkardım yoğurdu öğlen ya da akşam mutlaka yemeya çalışıyorum.Ben hiç ara öğün yapmıyorum karatay diyeti çok aklıma yattı onu uygulamaya çalışıyorum daha önce yaptığım hiç bi diyette bi haftada iki kilo verememiştim bunda verdim çok mutluyum hem de acıkmıyorum tam doymuş olarak kalkıyorum etrafımdakiler hiç bişey yemiosun diye kızıp bişeyler yedirmeye çalışıo ama ben böyle çok mutluyum:)

çok az yemene neden kötü diyorsun? bence menün çok ideal. yoğurt olsaydı çok daha iyi olurdu tabi...

aynen öyle canım.. ama topiği sık sık ziyaret etmek şartıyla :KK34::KK34::KK34::KK34:..

sakın saldırma sakın sakın sakın... aöf sınavlarında başarılar.. sen h.sonu hiç gelme ders çalış canım, sınavlar önemli..

bu hiç rejim menüsü gbi geliyor mu sana? dondurmalar? kurabiye? makarna.. hiç olmamış.. ne sporu yapacaksın bunlara karşılık?
her gün geldiğini biliyorum sadece 2 gün uğramadın kendini salma diye hemen yazayım dedim :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Kurabiyeyi alt komşumuz getirdi yeni yapmış bi tane tadına bak yeni tariften yaptım diye çok ısrar etti mecburen yedim kendimi salmıyorum merak etme chentiq:KK50:

2 yk patets salatası
3 yk zy taze fasulye
3 yk zy mantar
tavuklu salatasu
çilek
2 ltre

Başarılar gdogan:)))))))

Kahvaltım:1 haşlanmış yumurta üzerine baharat da döktüm süper oldu,8 zeytin,2 kibrit kutusu peynir,3 gün kurusu kayısı,kocaman bir kupa yeşil çay

Şu anda 6 ya da 8 kilo fazlam var yeni başladım bir hafta oldu 2 kilo verdim 1 tabak derken 4 yemek kaşığı kadardır kurabiye yediğim için çok az makarna yedim ayrıca da ekmeği tamamen hayatımdan çıkardım yoğurdu öğlen ya da akşam mutlaka yemeya çalışıyorum.Ben hiç ara öğün yapmıyorum karatay diyeti çok aklıma yattı onu uygulamaya çalışıyorum daha önce yaptığım hiç bi diyette bi haftada iki kilo verememiştim bunda verdim çok mutluyum hem de acıkmıyorum tam doymuş olarak kalkıyorum etrafımdakiler hiç bişey yemiosun diye kızıp bişeyler yedirmeye çalışıo ama ben böyle çok mutluyum:)

Haftada 2 kilo verebildiğin diyeti paylaşman mümkün mü? Ben de Karatay diyetini araştırdım ama kendime uyarladım diyim, senin listeni merak ettim:)

Haftada 2 kilo verebildiğin diyeti paylaşman mümkün mü? Ben de Karatay diyetini araştırdım ama kendime uyarladım diyim, senin listeni merak ettim:)

Ben de kendime uyarladım diyet listelerine tamamen uyamıorum:KK70:Bazı noktalar çok aklıma yattı karatay diyetinden mesela ekmeği tamamen hayatımdan çıkardım Sabahları mutlaka yumurta yiyorum aşırı tok tutuo çok sevmiorum ama baharatlı fln güzel oluo onon dışında peynir ve zeytin yiyorum öğlen 4 çeşit yemek çıko bizde çorba ve ana yemeği alıorum bi de yoğurt çıkarsa yoğurdu alıorum akşam da çorba ve 4-5 yemek kaşığı ne yemek varsa ondan yiyorum yoğurt da mutlaka yemeye çalışıorum akşamları 8den sonra ağzıma lokma almıorum sadece su içiorum arada kaçamak da olabililo tabiki ama mümkün olduğunca uzak durmak lazım mesela iki gün öğlen dondurma yedim ama en az kalorilisini seçtim diğer yediklerimle dengeleyince sorun olmuo zaten sıksık da yapmıorum spor pak yapamıorum çünkü gün içinde çok yoruluorum ayakta çalışıorum ama merdiven çıkıorum ve dün de ip atlamaya başladım ara öğün de kesinlikle yapmıorım öle yapınca daha çok acıkıorm ben:KK43: bu şekilde diyetimden de memnunum hem kilo veriorum hem de çok acıkmıorum:)

Merhaba kızlar...

Baharatlı yumurta çok güzel oluyor. karabiber ve kırmızı biber serpiştirin. metabolizmaya müthhiş etkisi vaaaaar :KK52::KK52::KK52::KK52:

Kahvaltım:1 haşlanmış yumurta üzerine baharat da döktüm süper oldu,8 zeytin,2 kibrit kutusu peynir,3 gün kurusu kayısı,kocaman bir kupa yeşil çay

ohhh çokta güzel olmuşş bende sabah bir sündürme yani çökelek ve yumurta karışımı ımmmm yanında da 2 dilim ekmek ve nescafe içtim.

Merhaba kızlar...

Baharatlı yumurta çok güzel oluyor. karabiber ve kırmızı biber serpiştirin. metabolizmaya müthhiş etkisi vaaaaar :KK52::KK52::KK52::KK52:

evet aynen öyle kırmızı biber çok güzel yağ yakıcı etkisi gösteriyor.birde ben malesef ekmeği ve ara öğünü çıkaramıyorum ki. şeker dengesizliğim olduğundan direk şekerim düşüyor. mutlaka ara öğün yemeliyim.. veeeeeeeeeeee en güzel haber 4, günümde 87,500 olmuşummmmmmm :KK9:

X