10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

kızlar napıyosunuz bakalımmm.okulum açıldığı için pek giremyorum artıkk.bu arada bizim tartı bozulmuş galiba.bi68 çıkıyorum bi 66 bi 64.her çıktığımda farklı alakasız rakamlar görüyorum:))

bugünkü menüm:
sabah 10 da yarım kepekli ekmek tost hepsini yiyemedim
öğlen mor lahana salatası
akşam bir bardak süt

kızlarrrr cok mutluyummmm dun arkadasıma gıttım annesı daha kapıdan gırer gırmez ne kadar zayıflamıssın sen dedı :KK70:
bn dun gıremedım once dunku menumu yazcam :)

sabah 2 dilim ballı kepek ekmeği
yarım kibrit kutusu ezine peynir
bir portakal suyu

öğlen
orta kahve

akşam (arkadaşıma gittim bu yuzden 20.00)
bir parça kıymalı pide :KK43:
yarım tabak kadar alabalık
1 bardak lıght kola :KK43:

ara 2 avuç çerez :KK43:

1.5 litre su
30 day shread yaptımm oglen
akşamda saat 10 gibi yarım saat yürüyüş
gece 4 te yattım erisin die :)
bide butun gun gezdim arkadasımla sayırlır mı :KK70:

Son düzenleme:
bugun hala arkadasımdaydım
kahvaltı
2 dilim beyaz ekmek(kepekli yoktu)
10 tane sucuk
kıbrıt kutusu peynır
şekersiz çay

öğlen
1 paket etiform meyveli
1 bardak portkal suyu

akşam 18.00
yarım kase mercimek çorba
6-7 çatal taze fasulye
yarım tabak makarna
salata

sımdı 30 day shread yapıcam
1.5 litre su
gece yatmadan 1 tane portakal yerim acıkırsam

kahvaltı: sekersiz cay, peynir, 1 zeytin, patates
ara ögün: elma, portakal
aksam: mercimek corbası, 2 kasık pirinç pilavı, 2 kasık taza fasülye yemegi

kizlar bakiyorum bi ogunde sirf corba yada meyve yiyorsunuz ben oturup bir iki cesit yemesem doysam bile aklim yemekte kaliyor vallahi :KK53:

sabah: iki kasik lor peyniri bi avuc kucuk kepekli grissini 1 armut
oglen: yarim tavuklu durum
aksam: arkadaslarimi kiramadim biraz alkol tukettim ama butun gun ayaktaydim yaktigimi dusunuyorum.
eve geldim iki kasik lorla kepekli grisini bide bi havuc yedim :KK56:

dun shredin ilk gununu yapmistim inanirmisiniz hic zor gelmedi sadece cok hoplayip ziplama oldugundan terletiyo daha onceki yaptigim dvdde ayni hareketler ve daha zorlari vardi ve 1 saatten fazla suruyordu onu seneler once ilk yaptigimda acidan iki gun oturamadim bunda sadece yeni bi egzersize baslamanin verdigi hafif sizi var. bu leveli 5 gun yapiyim ben.

ay bu tartı beni sinir etti.az önce yine tartıldım 68 çıktım.sinir oldum daha tartılmıyycam.bu arada bugün yediklerim
sabah-3 kaşık mısır gevreği ve çeyrek bardak süt.
öğle-mercimek çorbası ve yarım porsiyon adana ekmeği az yedim
akşam-3orta boy içli köfte
ara öğünlerde de kuru meyveler yedim ve soda içtim.bide bi arkadaşın ısrarı ile 170 kalorilik gofret ve 4 tane minik kurabiyeciklerden yedim

ay bu tartı beni sinir etti.az önce yine tartıldım 68 çıktım.sinir oldum daha tartılmıyycam.bu arada bugün yediklerim
sabah-3 kaşık mısır gevreği ve çeyrek bardak süt.
öğle-mercimek çorbası ve yarım porsiyon adana ekmeği az yedim
akşam-3orta boy içli köfte
ara öğünlerde de kuru meyveler yedim ve soda içtim.bide bi arkadaşın ısrarı ile 170 kalorilik gofret ve 4 tane minik kurabiyeciklerden yedim
7

sabahları aç karna tartıl cnm ıctıgın su yemekler hatta sadece tuvaletının olması bıle 1-2 kılo fazlalık yapıyormus dıye duydum ben moralınıde bozma :)

kizlar bakiyorum bi ogunde sirf corba yada meyve yiyorsunuz ben oturup bir iki cesit yemesem doysam bile aklim yemekte kaliyor vallahi :KK53:

sabah: iki kasik lor peyniri bi avuc kucuk kepekli grissini 1 armut
oglen: yarim tavuklu durum
aksam: arkadaslarimi kiramadim biraz alkol tukettim ama butun gun ayaktaydim yaktigimi dusunuyorum.
eve geldim iki kasik lorla kepekli grisini bide bi havuc yedim :KK56:

dun shredin ilk gununu yapmistim inanirmisiniz hic zor gelmedi sadece cok hoplayip ziplama oldugundan terletiyo daha onceki yaptigim dvdde ayni hareketler ve daha zorlari vardi ve 1 saatten fazla suruyordu onu seneler once ilk yaptigimda acidan iki gun oturamadim bunda sadece yeni bi egzersize baslamanin verdigi hafif sizi var. bu leveli 5 gun yapiyim ben.
alkolden kasıt yüksek alkollü içecekler ise fazla kalori içeriyor. bira içeceksenizde %100 malt olanları tercih edin. malt olan biralar 50 kaloriyken, normal düz bir bira 200 kalori civarında değişir.

kızlar merhaba :) ben bugün baya yürüdüm burada paylaşmak istedim dışarda bi işim vardı sabah çıktım onu hallettim dönerken arkadaşım aradı telefonda onunla konuşurken yürüdüm (şehrin öbür ucuna gitmişim resmen :KK52: ) 40 dk konuşmuşuz ordan eve döndüm sonunda trambolinim gelmiş bi iki zıpladım ama pek halim kalmamış yarına bıraktım asıl egzersizi sonra akşamüstü arkadaşım aradı onunla gezmeye çıktık onunla da baya yürüdük google earttan mesafeleri ölçtüm şimdi toplam 10 km yürümüşüm ki bu arada asansör kullanmadım merdivenlerden çıktım ve alışveriş merkezinin içinde yürüdüğüm mesafeleri sayamıyorum :KK8: yürümeyip yürümeyip böylesi abartı gibi oldu ama bana çok iyi geldi daha enerjik oldum sanki üzerimdeki hastalık havasından da kurtuldum oh :) birde 1,5 lt lik su aldım şişesini kullanıp içtiğim su miktarını görmek istedim 2 şişe bitirsem günde baya iyi olur bugünlük benden bu kadar :KK76:

alkolden kasıt yüksek alkollü içecekler ise fazla kalori içeriyor. bira içeceksenizde %100 malt olanları tercih edin. malt olan biralar 50 kaloriyken, normal düz bir bira 200 kalori civarında değişir.

birayi koca koca bardaklarda iciyoruz ama vodka azar azar icildiginden pek bisey yaptigini sanmiyorum 200 mlsi 200 kaloriymis bende o civarlarda ictim zaten.

öğlen:2 kaşık makarna yağsız 3 kaşık kırmızı biber kavurma üstüne 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek biberiye yeşilçay karışımı 200 kadarda ip atladım

X