- 28 Ocak 2013
- 66
- 0
- 35
- Konu Sahibi Mathildablue
kızlar napıyosunuz bakalımmm.okulum açıldığı için pek giremyorum artıkk.bu arada bizim tartı bozulmuş galiba.bi68 çıkıyorum bi 66 bi 64.her çıktığımda farklı alakasız rakamlar görüyorum:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aksam yemegi: 1 bardak ayran, yarın tabak pirinc pilavı, 5 tane sarma ve yogurt. bide jillian michaels level 1 yaptım :)
7ay bu tartı beni sinir etti.az önce yine tartıldım 68 çıktım.sinir oldum daha tartılmıyycam.bu arada bugün yediklerim
sabah-3 kaşık mısır gevreği ve çeyrek bardak süt.
öğle-mercimek çorbası ve yarım porsiyon adana ekmeği az yedim
akşam-3orta boy içli köfte
ara öğünlerde de kuru meyveler yedim ve soda içtim.bide bi arkadaşın ısrarı ile 170 kalorilik gofret ve 4 tane minik kurabiyeciklerden yedim
alkolden kasıt yüksek alkollü içecekler ise fazla kalori içeriyor. bira içeceksenizde %100 malt olanları tercih edin. malt olan biralar 50 kaloriyken, normal düz bir bira 200 kalori civarında değişir.kizlar bakiyorum bi ogunde sirf corba yada meyve yiyorsunuz ben oturup bir iki cesit yemesem doysam bile aklim yemekte kaliyor vallahi
sabah: iki kasik lor peyniri bi avuc kucuk kepekli grissini 1 armut
oglen: yarim tavuklu durum
aksam: arkadaslarimi kiramadim biraz alkol tukettim ama butun gun ayaktaydim yaktigimi dusunuyorum.
eve geldim iki kasik lorla kepekli grisini bide bi havuc yedim
dun shredin ilk gununu yapmistim inanirmisiniz hic zor gelmedi sadece cok hoplayip ziplama oldugundan terletiyo daha onceki yaptigim dvdde ayni hareketler ve daha zorlari vardi ve 1 saatten fazla suruyordu onu seneler once ilk yaptigimda acidan iki gun oturamadim bunda sadece yeni bi egzersize baslamanin verdigi hafif sizi var. bu leveli 5 gun yapiyim ben.
alkolden kasıt yüksek alkollü içecekler ise fazla kalori içeriyor. bira içeceksenizde %100 malt olanları tercih edin. malt olan biralar 50 kaloriyken, normal düz bir bira 200 kalori civarında değişir.
nasıl begendın mııı :) ağrıyor mu bacakların :)