10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

madem öyle şöyle yapalımmı sıfırdan alalım ben tabloyu sıfırlıyım ve ilk kiloyu suanki kilomuz yapalım ve sadece sürekli olanları tabloda tutayım ayrıca yeni gelenelr olursa da onlarıda eklerim

bendede 57 kiloda takılıp kaldım bide projem icin 3 4 gn cok yogundm hc dikkat edemedm 57 bucuk olmsum :/ ama sabredicem

olur canım dediğin gibi yapaılm:)

aynen arkadaslar bende 55 bucukta takıldım 2 haftadr nolcak böle:S:KK43:

günün özeti

kahvaltı
2 kAse çilekli nesfit sütle

öğlen
1 tane haslanmıs yumurta
4 yemek kasıgı kadar kısır

akşam
yemek yemedim, yemiycemde.. cok acıkırsam 1 tane portakal yerim..

olur canım dediğin gibi yapaılm:)

aynen arkadaslar bende 55 bucukta takıldım 2 haftadr nolcak böle:S:KK43:

atlatcaz canm direnci. bence metabolizman yavaslamıs ve buna alısmıs olablr gitgide azaltmısın yemeni ve ögün eksiltmen hicte saglıklı degil.bi gün mola ver mesela normal ye sonra ertesi gün tekrar diyete baslıyomus gibi yap bastan o sekilde ilk baslardaki gibi hızlı kilo verblrsn belki ben böle denicem bide :)

kızlar simdi kac kişiyiz burda bizimle olan ses cıkarsın bende ona göre bileyim. verdasahkulubey ve beyondparadise siz burdasınız baska olan var mı?

kızlar simdi kac kişiyiz burda bizimle olan ses cıkarsın bende ona göre bileyim. verdasahkulubey ve beyondparadise siz burdasınız baska olan var mı?

bende varımm :)

dün özet:
kahvaltı: 2 ad. haşlanmış yumurta + azıcık peynir + 1 dilim ekmek + 1 fincan çay
öğle değilde akşama doğru: 3 ad. tavuk but + 2 dilim ekmek + salata + 1 çay
akşam: 2 bardak çay + 2 dilim kek

su pek içemedim, sadece iş yerinde çok içebiliyorum. egzersizde yapamadım ama bugun tekrardan başlayacağım. bu arada kilom hala 57, bende sizler gibi takıldım kaldım. ama artık fazla kaçırdığımda 57,5 i görmüyorum en azından ona şükür.

madem öyle şöyle yapalımmı sıfırdan alalım ben tabloyu sıfırlıyım ve ilk kiloyu suanki kilomuz yapalım ve sadece sürekli olanları tabloda tutayım ayrıca yeni gelenelr olursa da onlarıda eklerim

evet sıfırlamak daha iyi olur yeniden başlıyormuş gibi hırslanırız, zaten tabloda ki isimlerin çoğu bıraktı sanırım burayı. kilomu tekrar belirteyim: 57

günün özeti

kahvaltm 1 kase yogutlu nesfit

öglen

1 tane rondo
3 tane balık kraker
4-5 tana tuzlu cubuk
1 tane sütlü kahve

akşam

3 dal cig semiz otu
2 yemek kasıgı yagsz tuzsuz haslanmıs nohut
2 parca kusbası haslanmıs et

evet sıfırlamak daha iyi olur yeniden başlıyormuş gibi hırslanırız, zaten tabloda ki isimlerin çoğu bıraktı sanırım burayı. kilomu tekrar belirteyim: 57

bencede sıfırdan hırslarınız :) daha kolay gelir belki. tamam seni 57 baslangıc ekliyorum
Merhaba,
Ben de 10 kilo vermek istiyorum. Aranıza katılabilir miyim? Şuanki kilom 72.

tabiki canım hosgeldin aramıza. baslangıc kilonu yaz ekliyim.

atlatcaz canm direnci. bence metabolizman yavaslamıs ve buna alısmıs olablr gitgide azaltmısın yemeni ve ögün eksiltmen hicte saglıklı degil.bi gün mola ver mesela normal ye sonra ertesi gün tekrar diyete baslıyomus gibi yap bastan o sekilde ilk baslardaki gibi hızlı kilo verblrsn belki ben böle denicem bide :)

ben bu hafta zatn 3 kez bozdum hatta 4 kez.... ama 2 gündür disiplne girdm sabah tartldm gtmeye baslamısss:)

kızlar suan sadness, carton, ben, verdasahkulubey,beyon paradise dewam ediyoruz baska dewam etmek isteyen varsa ses cıkarsın yarına kadar listeyi olusturcam

ben 2 ögün yiyodum arada meyve yiyodum sadece ama artık işe basladım zor olcak gibi :S sabah 6 da kalkıcam öglende fastfood degilde sulu yemek yemeyi planlıyorum

ben 2 ögün yiyodum arada meyve yiyodum sadece ama artık işe basladım zor olcak gibi :S sabah 6 da kalkıcam öglende fastfood degilde sulu yemek yemeyi planlıyorum

aynen cnm sulu yemek iyi oluyo pilavsz tabi:) hem tok tutuyoo hemde dyete uygunn:):):)
sabahta nesft yemeye devam erdersnn

merhaba hanimlar, ben de yaklasik 10 kilo vermek istiyorum.. bugun diyete basladim... insallah basarili olurum..

bugunki menum
sabah
haslanmis yumurta, bir ceviz, biraz peynir, 5 zeytin, biraz yesillik ve yesil cay

araogun
bir kupa sutlu sekersiz nescafe, iki parca light biskuvi

oglen
haslanmis tavuk.but ve bir kase yogurt

araogun
yarim muz yarim.armut, bi kac kraker

aksam
yarim kase tavuk corba, bir galeta ve buyuk bir kase ton balikli salata

birazdan bir kupa sut icecegim

leslie walking ile bugun spora da basladim.. ilk gun ve cok ham oldugum icin bir mil yurudum.. yarin iki.mil insallah...

merhaba hanimlar, ben de yaklasik 10 kilo vermek istiyorum.. bugun diyete basladim... insallah basarili olurum..

bugunki menum
sabah
haslanmis yumurta, bir ceviz, biraz peynir, 5 zeytin, biraz yesillik ve yesil cay

araogun
bir kupa sutlu sekersiz nescafe, iki parca light biskuvi

oglen
haslanmis tavuk.but ve bir kase yogurt

araogun
yarim muz yarim.armut, bi kac kraker

aksam
yarim kase tavuk corba, bir galeta ve buyuk bir kase ton balikli salata

birazdan bir kupa sut icecegim

leslie walking ile bugun spora da basladim.. ilk gun ve cok ham oldugum icin bir mil yurudum.. yarin iki.mil insallah...
hosgeldin canım aramiza :) baslangıc kilonu söyle de tabloya ekliyim senide :)

benide araniza alirmisiniz gerci ben 2 hafta dir rejimdeyim ama henuz tartilmadim ama burda motive oluyom yazilanlari gorunce vermek istedigim kilo 15 aslinda ama 10 onden bi gitsinde :d

X