- 26 Şubat 2011
- 1.099
- 2.052
-
- Konu Sahibi Mathildablue
sabah: domates salatalik bi fileto tutsulenmis balik, oglen: uc kasik kapuska 1 buyuk kase kepekli makarna yarim muz. bugun 30 day shrede basliyorum ilk gunumu yapicam simdi, aksam 7de de ton balikli salata yapicam kendime gunu kapaticam.
begendim listeni insallah istedigin hedefine ulasırsın :) bende 30 day shared yapmayı düsünüyorum indirdim bile ama onda sanırım görüntü olarak degişme fazla oluyor ama kilo olarak azalma az oluyomus bende ondan erteledim biraz. sen basla bizi bilgilendirrsin o zaman gelismelerden :)
kızlarr yenı gordum yazdıklarınızı yaptıgım spor Jillian Michaels 30 Day Shred_ Level 1 - YouTube 3 level bu youtubedan ındırdım bnde 1 saat suruyor ama baya zorluyo ve terlıyorsunuz
her levelı eger yanlıs hatırlamıyorsam 1hafta yapıp dıgerıne gecıyorsunuz her levelde hareketler zorlasıyor bn sımdı 1. leveldeyım ve baya etkısını gordum butun kaslarım agrıyor karnımda dahıl ve dıyetımede dıkkat edıyorum bol su ıcıyorum bnm karın bolgem duzlestı oncesıne gore kesın yapın ama bn su anda yururken bıle harket ederken her yerım agrıyor sanırım zamanla alısacak vucut =)
youtubedaki 30 dakika civari bisey degilmiydi yahu simdi basliyorum bende ilk gunum bugun, ama isinmayla baslayip sogumayla bitiyor yani level 1 olmasi lazim kesin
ben yurtta oldugum ıcın tartılamıyorum her dakıka tartıldıgımda yazarım buraya ama gercekten goruntu degısıyor bnm ıcın onemlı olanda o zaten
sabahtan beri sozde shrede basliycam ama youtubedaki videolarda biturlu adam akilli dolmadi bastan bastan aciyorum videoyu bu boyle olmiycak ben indiriyim bunu biyerden
evet baslarda bacakta sporla birlikte diyet insanin psikolojisini bozuyor yagin altinda kas olustugundan kalinlasmis gibi geliyor ama o kalinlik cok kisa suruyor yaglar daha hizli gidiyor, bacak basende tek cozum sabir ve inanmak. bacaklarim normallesti ama heryerden kilo esit verildigi icin simdide onlarin yaninda belim ince kaldi hala bacaklar kalin duruyor, biturlu duzeltemedim yaniorganlar karin bolgesinde oldugundan orasi daha kolay yag kullanabiliyor vucut ilk oraya basvuruyor, o yuzden bence sende basenlerin icin diyetle birlikte yavastan basla spora