10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

sabah: domates salatalik bi fileto tutsulenmis balik, oglen: uc kasik kapuska 1 buyuk kase kepekli makarna yarim muz. bugun 30 day shrede basliyorum ilk gunumu yapicam simdi, aksam 7de de ton balikli salata yapicam kendime gunu kapaticam.

begendim listeni insallah istedigin hedefine ulasırsın :) bende 30 day shared yapmayı düsünüyorum indirdim bile ama onda sanırım görüntü olarak degişme fazla oluyor ama kilo olarak azalma az oluyomus bende ondan erteledim biraz. sen basla bizi bilgilendirrsin o zaman gelismelerden :)

kızlarr yenı gordum yazdıklarınızı yaptıgım spor Jillian Michaels 30 Day Shred_ Level 1 - YouTube 3 level bu youtubedan ındırdım bnde 1 saat suruyor ama baya zorluyo ve terlıyorsunuz
her levelı eger yanlıs hatırlamıyorsam 1hafta yapıp dıgerıne gecıyorsunuz her levelde hareketler zorlasıyor bn sımdı 1. leveldeyım ve baya etkısını gordum butun kaslarım agrıyor karnımda dahıl ve dıyetımede dıkkat edıyorum bol su ıcıyorum bnm karın bolgem duzlestı oncesıne gore kesın yapın ama bn su anda yururken bıle harket ederken her yerım agrıyor sanırım zamanla alısacak vucut =)

ben yurtta oldugum ıcın tartılamıyorum her dakıka tartıldıgımda yazarım buraya ama gercekten goruntu degısıyor bnm ıcın onemlı olanda o zaten

evet baslarda bacakta sporla birlikte diyet insanin psikolojisini bozuyor yagin altinda kas olustugundan kalinlasmis gibi geliyor ama o kalinlik cok kisa suruyor yaglar daha hizli gidiyor, bacak basende tek cozum sabir ve inanmak. bacaklarim normallesti ama heryerden kilo esit verildigi icin simdide onlarin yaninda belim ince kaldi hala bacaklar kalin duruyor, biturlu duzeltemedim yani organlar karin bolgesinde oldugundan orasi daha kolay yag kullanabiliyor vucut ilk oraya basvuruyor, o yuzden bence sende basenlerin icin diyetle birlikte yavastan basla spora

youtubedaki 30 dakika civari bisey degilmiydi yahu simdi basliyorum bende ilk gunum bugun, ama isinmayla baslayip sogumayla bitiyor yani level 1 olmasi lazim kesin

youtubedaki 30 dakika civari bisey degilmiydi yahu simdi basliyorum bende ilk gunum bugun, ama isinmayla baslayip sogumayla bitiyor yani level 1 olmasi lazim kesin

pardon cnmm bnde az once yaptıgımda farkettım 30 dakıka oldugunu ama sn bnden once yazmısın bılee zorlugundan olsa gerek bana 1 saat gıbı gelıyor

kahvaltı
2 diliim çilek reçelli kepekli ekmek
2 ufak dilim kaşar
1 portakal suyu

ara
ıce tea şeftali

akşam 18.00
yarım kase ezogelin
yarım tabak pilav
yarım tabak tavuk kavurma(içinde soğan biber domates tavuk vardı yağsızdı =)
1 ayran

bugun kahvaltıdan sonra 45 dakıka yuruyus
az oncede 30 day shred yaptımmm =)
1.5 litre su
belki 1 portakal yerimm

bu kadar =)

sabahtan beri sozde shrede basliycam ama youtubedaki videolarda biturlu adam akilli dolmadi bastan bastan aciyorum videoyu bu boyle olmiycak ben indiriyim bunu biyerden

ben yurtta oldugum ıcın tartılamıyorum her dakıka tartıldıgımda yazarım buraya ama gercekten goruntu degısıyor bnm ıcın onemlı olanda o zaten

canım zaten cumartesileri tartılıp söylicez :) ben kendm dayanamadıgım için bakıyorum. bide bende baktım o jillian sporuna her level yarım saat ama sen bi saat demişin? bide bişi sorcam hem diyet yapıp hem bu sporu yapsam sıkılastıktan snra diyete devam etsem kilo olarak zayılfayablrmiyim acaba . ben önce sıkılasırsam snra kilo vermem zor olur diye korkuyorum da

sabahtan beri sozde shrede basliycam ama youtubedaki videolarda biturlu adam akilli dolmadi bastan bastan aciyorum videoyu bu boyle olmiycak ben indiriyim bunu biyerden

ındır tabı her gun yapcaksın ordan dolması fln sevkını kırar gezgınlerden download manager ındır onunla 1 ay boyunca ıstedıgın vıdeoyu ınternetten ındırebılırsın youtube da vıdeoyu actıgında bı sık cıkcak vıdeou ındır dıye ona tıklarsın

eger yag yakmamı zorlastrmıcaksa bende cok bşlmak istiyorum.zaten spor olarak yürüyüs yapıyorumda dısarı cıkamadıgım zamanlarda oluyor kış oldugu için.bu ewde oldugu için bi engel teskl etmez en azından caydırmaz :)

aksam yemegi: 10 tane lahana sarması,patates salatası yarım tabak. bu arada aksam yemegnden önce de 1 bardak lahana suyu

kızlar merhaba :) ben de katılmak istiyorum yeni başlamışsınız sanırım ben 54 kiloyum 48e düşsem yeter bu aralar geceleri acıkıyorum önceden hiç böyle alışkanlığım yoktu dikkat etmezsem kilo vermek bi yana almaktan korkuyorum bir gruba katılırsam belki daha dikkatli olabilirim aslında spor da yapmam lazım etlerim hiç sıkı değil video ile yapılan sporları devamlı yapamıyorum günde bi kez dışarı çıkıp gezsem bile yeter aslında çünkü baya hızlı yürüyorum trambolin sipariş ettim bir de bakalım gelebilirse ona başlayacağım 5 dk da terletiyomuş okuduğum kadarıyla tam benim gibi tembellee göre :))) cumartesiye kadar dikkat edeyim bakalım değişiklik oluyor mu :))

yanlislikla bi saat dedi zor geldiginden sikislasma derken neyi kastettigini anlamadim fakat basenlerinden sikayetciymissin spor sart sana canim. diyetle birlikte spor yaparsan yagin altindaki bacak kaslari sertlesiceginden ve sporlardan sonra bikac saat normal olarak siseceginden insanlar amanda kas yaptim diye korkuyorlar, fakat bu sertlikte sismede gecici insan yaglar gitmeden anlamiyor altta kaslarin sekillendigini, spor yaparsan metabolizman hizlanir daha kolay yakarsin yediklerini sorunlu bolgedeki kaslarini devreye soktugun an orada daha fazla incelme saglarsin, bir an once basla bence, spor yapmak yag yakimini zorlastircak EN SON seydir

neyse bitane actigim videoda doldu baya durmadan konusuyor bu jillian , gec olmadan yapiyim, 8de yedim son yemegimi ton balikli salata azicik kepekli makarna ve bi elmayla kapadim gunu

guzel olmus ogunun bıde kızlar spor yaparken bnm bel bolgemde fazla oldugu ıcın ben belıme poset baglıyorum spordan sonra bı bakıyorum orası su gıbı nasıl ter akıyor sızde yapın bence

arkadaslar mrb neslim ben. 2 atdir duzenli diyet ve spor yapiyorm. 79 kilodan 71e dustum ama artik kilomda degisiklik olmuyor resmen bunalimdayim nolur yardimci olun kendimi yiyip bitirdim(yerken keske kilolarida yeseydim)

hoşgeldinn aramızaa bunalıma gırmek yokk bnm kılom cok degıl ama bnde bı turlu veremıyorum hep aynı kılolarda oluyorum bak burda herkes bırbırne destek oluyor dıyete vucudun alıstıgı ıcın belkı braz hareket katman ıyı gelır bı kacımız 30 day shread sporunu yapmaya basladık sende ıstersen dene =)

Son düzenleme:
burasi kilosu cok olmayipta takilip kalanlarin shred grubu oldu biraz, bende video simdi indi ama gec oldugundan yarin basliycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…