- Konu Sahibi Mathildablue
evet oyle oldu bnm eskıden kılom 55 tı yurda gelınce 60 oldum sımdı bakalım 55 ın altına ınebılecek mıyım daha once dıyet yapıgm halde hıc ınemedım :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet oyle oldu bnm eskıden kılom 55 tı yurda gelınce 60 oldum sımdı bakalım 55 ın altına ınebılecek mıyım daha once dıyet yapıgm halde hıc ınemedım :/
kızlar merhaba :) ben de katılmak istiyorum yeni başlamışsınız sanırım ben 54 kiloyum 48e düşsem yeter bu aralar geceleri acıkıyorum önceden hiç böyle alışkanlığım yoktu dikkat etmezsem kilo vermek bi yana almaktan korkuyorum bir gruba katılırsam belki daha dikkatli olabilirim aslında spor da yapmam lazım etlerim hiç sıkı değil video ile yapılan sporları devamlı yapamıyorum günde bi kez dışarı çıkıp gezsem bile yeter aslında çünkü baya hızlı yürüyorum trambolin sipariş ettim bir de bakalım gelebilirse ona başlayacağım 5 dk da terletiyomuş okuduğum kadarıyla tam benim gibi tembellee göre :))) cumartesiye kadar dikkat edeyim bakalım değişiklik oluyor mu :))
arkadaslar mrb neslim ben. 2 atdir duzenli diyet ve spor yapiyorm. 79 kilodan 71e dustum ama artik kilomda degisiklik olmuyor resmen bunalimdayim nolur yardimci olun kendimi yiyip bitirdim(yerken keske kilolarida yeseydim)
yanlislikla bi saat dedi zor geldiginden sikislasma derken neyi kastettigini anlamadim fakat basenlerinden sikayetciymissin spor sart sana canim. diyetle birlikte spor yaparsan yagin altindaki bacak kaslari sertlesiceginden ve sporlardan sonra bikac saat normal olarak siseceginden insanlar amanda kas yaptim diye korkuyorlar, fakat bu sertlikte sismede gecici insan yaglar gitmeden anlamiyor altta kaslarin sekillendigini, spor yaparsan metabolizman hizlanir daha kolay yakarsin yediklerini sorunlu bolgedeki kaslarini devreye soktugun an orada daha fazla incelme saglarsin, bir an once basla bence, spor yapmak yag yakimini zorlastircak EN SON seydir
aranıza benide alın bugün diyetimin 9. günü geçen hafta pazartesi başladım diyetisyene gittim ve tek bir kaçamak dahi yapmadım :)
hosgeldin canım ekledim
sabah: yarim kase kepekli makarna 1 portakal yumurtali omlet ara ogun: 2 bardak muzlu sut (diyette tatli krizlerine birebir) oglen: misirli bruksel lahanasi 1 kase yogurt 2 kivi, pek acikmadim simdi shrede basliycam sonra bitane meyve yerim bana yeter
canım peki bunu her gün günde 1 saat mi yapıyosunuz. bi de level 1 diyo ya. 2 si 3ü de varmı bunun
canım 3 level halinde.her leveli 10 gün yapıyosun toplam 30 gün oluyo.günde yaklaşık 27 dakika.baya inceltiyomuş