10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

evet oyle oldu bnm eskıden kılom 55 tı yurda gelınce 60 oldum sımdı bakalım 55 ın altına ınebılecek mıyım daha once dıyet yapıgm halde hıc ınemedım :/

sabah 2 patates fırında kızarttım bir nevi diet patates kızartması gibi akşama kadar onu atıştırdım
akşam işten gelince az pilav üstü tavuk kızartması göğüs
yanında bir bardak ayran
bütün gün yediğim bu benim için çok az karnım gurulduyor resmen:KK43:
bütün gün işte ayakta olduğum için çok acıkıyorum kilo almama sebep sürekli atıştırm abur cuburlarım
herhangi bir spor yapmıyorum
haftada 2 gün horon kursum var 2 saat resmen spor yapmıştan beter oluyorum.
önceden horondan sonra oturur gece 11 de bir sürü yemek yerdim
ama şimdi istikrarlıyım bu kilolarar ve-ri:KK49:-le-cekkk

kızlar merhaba :) ben de katılmak istiyorum yeni başlamışsınız sanırım ben 54 kiloyum 48e düşsem yeter bu aralar geceleri acıkıyorum önceden hiç böyle alışkanlığım yoktu dikkat etmezsem kilo vermek bi yana almaktan korkuyorum :KK53: bir gruba katılırsam belki daha dikkatli olabilirim aslında spor da yapmam lazım etlerim hiç sıkı değil :KK43: video ile yapılan sporları devamlı yapamıyorum günde bi kez dışarı çıkıp gezsem bile yeter aslında çünkü baya hızlı yürüyorum :KK28: trambolin sipariş ettim bir de bakalım gelebilirse ona başlayacağım 5 dk da terletiyomuş okuduğum kadarıyla tam benim gibi tembellee göre :))) cumartesiye kadar dikkat edeyim bakalım değişiklik oluyor mu :))

tamm canım ekledim hogeldin aramıza :)

arkadaslar mrb neslim ben. 2 atdir duzenli diyet ve spor yapiyorm. 79 kilodan 71e dustum ama artik kilomda degisiklik olmuyor resmen bunalimdayim nolur yardimci olun kendimi yiyip bitirdim(yerken keske kilolarida yeseydim)

beslenme programını diyetini veya sporunu degiştir bence farkı bide vücudun direnc dönemine gecmistir atlatınca kilo vermeye dewam etceksin bence sabret :KK66:

kahvaltıda:şekersiz cay, beyaz peynir, 3 zeytin , 2 kasık menemen ve çeyrek simit yedim. yalnız bugn regli olmusum ve aksatmaktan korkuyorum dieti :KK43: cnkü regliyken daha istahım oluyor umarım olmazz

aranıza benide alın bugün diyetimin 9. günü geçen hafta pazartesi başladım diyetisyene gittim ve tek bir kaçamak dahi yapmadım :)

yanlislikla bi saat dedi zor geldiginden :KK1: sikislasma derken neyi kastettigini anlamadim fakat basenlerinden sikayetciymissin spor sart sana canim. diyetle birlikte spor yaparsan yagin altindaki bacak kaslari sertlesiceginden ve sporlardan sonra bikac saat normal olarak siseceginden insanlar amanda kas yaptim diye korkuyorlar, fakat bu sertlikte sismede gecici insan yaglar gitmeden anlamiyor altta kaslarin sekillendigini, spor yaparsan metabolizman hizlanir daha kolay yakarsin yediklerini sorunlu bolgedeki kaslarini devreye soktugun an orada daha fazla incelme saglarsin, bir an once basla bence, spor yapmak yag yakimini zorlastircak EN SON seydir

tamam o zaman bu sharede bende baslıcam denicem bakalım ama bugün sehir dısına cıkcam ewe döndügümde baslıcam düzenli hergün

düzgün beslenip buraya da rapor yazmak istiyordum aslında (çiğ sebzeler, karbonatlı su, saati belirli öğünler) ama çok fena gribim atlatamadım bir türlü annem de patates kızartmış sabah yedim ama çok yemedim bi atlatayım tam gaz aranızdayım :)

sabah: yarim kase kepekli makarna 1 portakal yumurtali omlet ara ogun: 2 bardak muzlu sut (diyette tatli krizlerine birebir) oglen: misirli bruksel lahanasi 1 kase yogurt 2 kivi, pek acikmadim simdi shrede basliycam sonra bitane meyve yerim bana yeter :21:

hosgeldin canım ekledim

teşekkür ederim evet kızlar ben yazayım o zaman bugünü :)
sabah
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk beyaz peynir
-2 dilim çok tahıllıekmek
-1 bardak tarçınlı süt
-şekersiz çay

öğle
-2 kepçe yayla çobası
-6 yk pırasa yemeği
-1 su bardağı yoğurt
-1 dilim çok tahıllı ekmek

ara
-1 bardak tarçınlı yeşil çay
-yarım muz

akşam öğlenin aynısı sadece 6 değil 10 yemek kaşığı sebze saat 9 da ise 2 büyün ceviz ve tarçınlı yeşil çayım var :)

sabah: yarim kase kepekli makarna 1 portakal yumurtali omlet ara ogun: 2 bardak muzlu sut (diyette tatli krizlerine birebir) oglen: misirli bruksel lahanasi 1 kase yogurt 2 kivi, pek acikmadim simdi shrede basliycam sonra bitane meyve yerim bana yeter :21:

baya sıkıymıs menün dayanabiliyosan tebrik ederim :) ben yediklerimi alıstıra alıstıra azaltıyorum :)

aksam yemegi: 1 bardak ayran, yarın tabak pirinc pilavı, 5 tane sarma ve yogurt. bide jillian michaels level 1 yaptım :)

X