- 28 Ocak 2013
- 66
- 0
- 35
-
- Konu Sahibi Mathildablue
bnde geldımmm boy 1.67 kilo 60 hedef 50
evet canım tarcının tatlı isteğini baskıladıgını bende duymustum ama ben tarçınlı süt diye duymustum. bende tatlıya düskünüm malesef. ondan karsı koyamadıgım zaman bunu kullanmayı düsünüyorum diyeti bozmamak icin :) ayrıca her gün yedigimiz ögünlerimizide yazalım burayacnm boyumda 1.67. bende tarçınlı çay içmeyi düşünüyorum.hem tatlı isteğini de baskılar.
ayrıca şuan tatilde olduğum için günler misafir pasta börek çörek derken hiç dikkat edemedim ben.pazartesi okulum açılıyo.o zaman başlıyorum kesin olarak inşaallah.tarçınlı su ve ya çay içmeyi düşünüyorum.ve 1 2 hafta içinde de jilian diye bi spor keşfettim onu yapmaya başlayacam.
tamam canım hosgeldin aramıza. ekliyorum seni de. alnız hergün ögünlerimizi paylascaz bide yaptıgımız sporları. cumartesi günleride kilo bildirimi yapıcaz :)kızlar tek başma kilo veremiyorum şu can simitlerinden kurtulsam rahatlıcam iş yerinde abur cubur yemekten kilo aldım şuan 58 kiloyum ideal kilom 50 biran önce zayıflamalıyım boy 1 63
kızlar tartıya sabah aç karnına lavaboya gittikten sonra mı çıkıyorsunuz yoksa akşam yatarken mi.
Kıııııızz benide ekleyin o listeyee
öncelikle hosgeldin :) tamam ekleyeyim ama baslangıc kilonu hedef kilonu ve boyunu yazman gerek
Canım başlangıç kilom 60
Hedefim 50. Boyum 1.65 :)
İnşallah canım ben özellikle basenlerimden gayet rahatsızım. :)
Hepimize Allah kolaylık verir inşallah
benmde vücudum armut tipi üstümle sorunum yok bacaklarım kalın