10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

bnm bugun yedıklerımm
kahvaltı 1.30 tatil ya geç kalkıyorum hep
1 küçük simit (bn yurtta kalıyorum ekmek yoktu mecburen)
1 üçgen peynir
1 portakal suyu

akşam saat 18.30
yarım kase mercimek çorba
yarım tabak sebzeli köfte(yurt ymekleri çok yağlı
yarım tabak pilav
salata

bugun 1 saat Jillian Michaels 30 Day Shred_ Level 1 yaptım dunde yapmıştım bugun bı kalktım her yerım agrıyor ıse yarıyo bnce sızde deneyın
1 litre su yatana kadar 1.5 olur bnm yatmam gece 3u buluyor bu arada
belki bi tanede protakal yerim
bu kadar =)

sabah normal bir kahvaltı yaptım akşamda 2 dilim ekmekle bir büyük kase karalahana çorbası .az bişi makarna.
ama alışkanlıktan olsa gerek canım bişiler istiyor abur cubur tarzında

canım bu yaptıgın spor nasıl oluyor burda paylasırmısın. linki felan varsa? bizde deneyelim

ben aksam yemeginden önce 1 bardak lahana suyu. aksam yemeginde 2 tane lahana sarması, patates salatası 1 kasık, yarım dilim ewde yapılmıs pizza, bi tanede kurabiye yedim

canım bu yaptıgın spor nasıl oluyor burda paylasırmısın. linki felan varsa? bizde deneyelim

bende o sporu yapacam inşaallah.dün indirmiştim videoları.bugün biraz yaptım ama işim çıkınca devam edemedim ama etkili bencede.cnm yutube da var videoler.ben bu forumdan bulmuştum.

bende o sporu yapacam inşaallah.dün indirmiştim videoları.bugün biraz yaptım ama işim çıkınca devam edemedim ama etkili bencede.cnm yutube da var videoler.ben bu forumdan bulmuştum.

canım peki bunu her gün günde 1 saat mi yapıyosunuz. bi de level 1 diyo ya. 2 si 3ü de varmı bunun

günaydınlarr :) kahvaltı: 1 bardak lahana suyu,3 zeytin,peynir,4 dilim domates,1 dilim ekmek vee sonrasında 1 saat yürüyüs sporumu yaptım bilee

ya ben öğlen azcık kaçırdım ya bir dilim kek 1 elma 1 havuç ama yemek yemedim bnde kaçırdığım için bide ip atladım

bende su az fazlasi olupta biturlu veremeyenlerdenim, isin komigide butun kis diyet spot yaptim ama yazin nasilsam ayniyim hala tombiklikten kurtuldum balik etlilikte takildim kaldim. keske obez olsaymisim vallahi etrafimda eskiden gobegi onde giden kim varsa simdi benden zayiflar, yedikleri nutellalari ictikleri kolayi kestilermi kemiklerine kadar zayifliyolar vallahi bicok yerde vucut yapisi degismez dirdiri yapiyorlar ama ben inanmiyorum - selulitte anca ilaclarla duzelir genetik dedilerdide duzenli yuruyus yaptiktan sonra ailede tek selulitsiz ben kaldim.amacim tartida eksilmek degilde (kas ekleyince kilo artiyor bile) aynada 8-10 kilo vermis gozukmek, tartimda bozuk zaten kalin bacakli oldugum icin spora ve proteine odakli bi zayiflama benimki, kilom 59 eklerseniz sevinirim

sabah: domates salatalik bi fileto tutsulenmis balik, oglen: uc kasik kapuska 1 buyuk kase kepekli makarna yarim muz. bugun 30 day shrede basliyorum ilk gunumu yapicam simdi, aksam 7de de ton balikli salata yapicam kendime gunu kapaticam.

tamam canım ekliyorum.hosgeldin. o zaman senn amacın sıkılasmak kilo olarak zayıflamak deilde , sen o zaman spor yapp yedigine dikkat etsen yeter cokda zor bişi degil ben öyle yapıyorum harfiyen bi diyet uygulamıyorum kendime göre ayarlıyorum :) benmde basem sorunum var yalnız ben önce zayıflayıp sonra sıkılastırma egzersizleri yapmayı düsünüyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…