-
- Konu Sahibi Mathildablue
bnm bugun yedıklerımm
kahvaltı 1.30 tatil ya geç kalkıyorum hep
1 küçük simit (bn yurtta kalıyorum ekmek yoktu mecburen)
1 üçgen peynir
1 portakal suyu
akşam saat 18.30
yarım kase mercimek çorba
yarım tabak sebzeli köfte(yurt ymekleri çok yağlı
yarım tabak pilav
salata
bugun 1 saat Jillian Michaels 30 Day Shred_ Level 1 yaptım dunde yapmıştım bugun bı kalktım her yerım agrıyor ıse yarıyo bnce sızde deneyın
1 litre su yatana kadar 1.5 olur bnm yatmam gece 3u buluyor bu arada
belki bi tanede protakal yerim
bu kadar =)
canım bu yaptıgın spor nasıl oluyor burda paylasırmısın. linki felan varsa? bizde deneyelim
bende o sporu yapacam inşaallah.dün indirmiştim videoları.bugün biraz yaptım ama işim çıkınca devam edemedim ama etkili bencede.cnm yutube da var videoler.ben bu forumdan bulmuştum.
bende varım arkadaşlar.5 kilo versem iyi olacak.
ya ben öğlen azcık kaçırdım ya bir dilim kek 1 elma 1 havuç ama yemek yemedim bnde kaçırdığım için bide ip atladım
bende su az fazlasi olupta biturlu veremeyenlerdenim, isin komigide butun kis diyet spot yaptim ama yazin nasilsam ayniyim hala tombiklikten kurtuldum balik etlilikte takildim kaldim. keske obez olsaymisim vallahi etrafimda eskiden gobegi onde giden kim varsa simdi benden zayiflar, yedikleri nutellalari ictikleri kolayi kestilermi kemiklerine kadar zayifliyolar vallahibicok yerde vucut yapisi degismez dirdiri yapiyorlar ama ben inanmiyorum - selulitte anca ilaclarla duzelir genetik dedilerdide duzenli yuruyus yaptiktan sonra ailede tek selulitsiz ben kaldim.amacim tartida eksilmek degilde (kas ekleyince kilo artiyor bile) aynada 8-10 kilo vermis gozukmek, tartimda bozuk zaten kalin bacakli oldugum icin spora ve proteine odakli bi zayiflama benimki, kilom 59 eklerseniz sevinirim