- 18 Ekim 2012
- 100
- 2
- Konu Sahibi Mathildablue
Özlem sende bize katıl:) Bak sonuçlar inşallah muhteşem olacak, haftaya cumartesi[/Q
memnuniyetle canım ... herkesin uyguladığı ortak bir diyet var mı yoksa herkes ayrı ayrı mı uyguluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özlem sende bize katıl:) Bak sonuçlar inşallah muhteşem olacak, haftaya cumartesi[/Q
memnuniyetle canım ... herkesin uyguladığı ortak bir diyet var mı yoksa herkes ayrı ayrı mı uyguluyor
hoşbuldum canım.. ben artık kilolarımdan dolayı çok üzülmeye başladım( umarım hepimiz verir kurtuluruz
bize katıl tatlım ve morelini bozma yüksek tut vericez inss
harikasınnnnn tamamdr anlastk ama sakın beni yarıyolda bırakmaa
Tamam diyet yoldaşımDD Rahat ol ve kilo vereceğimize inan, neye inanırsan ve evrene nasıl bir enerji yayarsan o sana aynı şekilde geri döner, etki tepki prensibi yani, enerji çok önemli
inşallah canım umarım burada rakamsal olarak düşmeye başladığımda daha mutlu olurum...
He tamam şimdi 3 kişi miyiz? Özlem, Verda ve ben Muhteşem 3' lü
aynen öle erji çokkk önemli müthiş pazar kahvaltısı var sabah ona dayanrsak hersey kolay olur. sulu yemekle aram yok zaten ,
evet... umarım hep beraber kilolarımızdan kurtuluruz ve güzel dostluklarımız olur...
yarın eşimin ekip arkadaşları kahvaltıya çağırdılar... gitmesem ayıp olur ama ne olursa olsun tutucam kendimi....
ayyy cokk zorrr
hem de ne zor... kızlar benim bi de uyku sorunum var düzenli değil sabaha kadar ayaktayım gündüz 2 ye kadar uyuyorum sonra da hiçbir yemek düzenim kalmıyor
hem de ne zor... kızlar benim bi de uyku sorunum var düzenli değil sabaha kadar ayaktayım gündüz 2 ye kadar uyuyorum sonra da hiçbir yemek düzenim kalmıyor
Özlem kahvaltıya git, gitmezsen ayıp olur, önce 2 yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmek, bi bardakta şekersiz çay içDD Gitmeden 2 yumurta siparişini ver amaDDD
Hadi artık zıbaralımDDD
2 yumurta çokmuu ne dersn şefimm
Çok değil normal, yumurta dünya üzerinde aminoasit bakımından en zengin yiyecek, içinde her türlü aminoasit var, içinden bir canlının çıktığını düşünürsek besin içeriği bakımından ne kadar zengin olduğu aşikar