10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

Ayın 20 sinde 85 dim canım. Bu Yoğurt başıma bela olacak anlaşıldı .d eczane falan ne bilim korkuyorum. arkadaşta tartıldım bende.

Cok eğlenceli bir uygulama olmuş canım...Benimde 10 kilo fazlam var henüz kilo verebiliyorken versem iyi olur bebiş büyümeden.
170 boy. 67kiloyum canım inşallah veririz... yoksa 80-90 olucam diye korkuyorum.

kızlar bugün çok yoğun bi gündü sabah sadece kahvaltı yaptım klasik domates salatalık peynir filan
manisada duymuşsunuzdur yangn vardı nişanlımın iş yerine yakınmış duman dokunmuş herkese nişanlımdada alerjik astım vardı yani dumanla çıkan astımı var diyim. neyse dokunmuş kalp ritmi filan derken bu vakitte anca geldim eve yanındaydım şükür iyi ama şuanda çıktı hastaneden.:118: ama inanın hiç acıkmadım karnım taş gibi saat 10 da kalhvaltı yaptım şu an saat 1 e geliyo acıkmadım üzüntüden sanırım çünkü kalp ritmi 185 oldu panik atak geçirdi korkudan öyle ya müthiş yoğun ve acıkmadığım üzüntülü bir gündü.

Günaydınlaaar :)

Erkenden uyandım yine,önce limonlu suyumu içtim 1 bardak. 20dk sonra falan sütümü içip yürüyüşe çıktım, 40 dk yürüdüm. Az önce de kahvaltımı yaptım,2 dilim tam buğday ekmeği üzerine beyaz peynirrrr :)

Günaydın kızlar bende sabah erken kalktım o satten bu saate 4 bardak su ve 2 kayısı yedim kahvaltımada az kaldı

Geçmiş olsun canım kalp ritmi. Baya yüksek cıkmıs 2 kat hemen hemen hem astım hem panik atak zor normaldede nisanlında panik atak var mıydı?

Neyse kızlar ben gidip kahvaltımı hazırlıcam aksama gorusuruz sıkı diyetler iyi günler

Cok eğlenceli bir uygulama olmuş canım...Benimde 10 kilo fazlam var henüz kilo verebiliyorken versem iyi olur bebiş büyümeden.
170 boy. 67kiloyum canım inşallah veririz... yoksa 80-90 olucam diye korkuyorum.
hamilemisin:26:
geçmiş olsun ...

günaydınnn ohhh mis afiyet olsun

günaydın kızlarr :119:
kahvaltımı ve ara öğünümü yaptım cnm hiç bişey istemedi sırf aç kalmamak içn zorla yedim

günaydın kızlarr :119:
kahvaltımı ve ara öğünümü yaptım cnm hiç bişey istemedi sırf aç kalmamak içn zorla yedim

Canım bence diyet yaparken acıkıp acıkmamak değil de metabolizmanın çalışması için öğünleri atlamamak gerekiyo.. İyi yapmışın

senin neden canın skkın bakayımmm bende 2 gündür sersem gbiyim.. yememe dikkat ediyorum spora devam :)

Ayın 20 sinde 85 dim canım. Bu Yoğurt başıma bela olacak anlaşıldı .d eczane falan ne bilim korkuyorum. arkadaşta tartıldım bende.

aaa süper canım bu kadar kısa sürede 3.5 kilo,tebrik ederim.Ben henüz o işin sırrını çözemedim,20 günde 3.5 kiloyu anca veririm.Sen sporunada dikkat ediyosun,ben dün yapamadım ilk defabaşım çok ağrıyodu.Akşam yemek yemedim kavunla geçiştirdim ondan sanırım,benimde öyle bi sorunum var.Bugün 1 saat spor yapıcam mecburenve gidip bi yerden tartı almam gerekiyo

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım,insan üzüntülü olduğu zaman iştah falan kalmıyoki zaten...

bu arada herkese günaydın kızlarayy dün akşam nası bi baş ağrısı tuttu,sabah kalktığımda hala ağrıyodubi daha hayatta akşam yemeğini geçiştirmem,o yüzden sabah 1 tanecik karper fazladan yedim
sabah:2 tane light karper,yumurta,yarım domates,yeşil biber,salam,1 dilim kepekli ekmek,az şekerli çay
ama bu öğlen yerine geçti artıkbugün geç kalktım çünkü...
akşamada mantar sote,yoğurt,havuç salatası...menüm şimdiden hazır,aradada 1 tane şeftali yerim

Geçmiş olsun canım kalp ritmi. Baya yüksek cıkmıs 2 kat hemen hemen hem astım hem panik atak zor normaldede nisanlında panik atak var mıydı?
hayır canım yoktu normalde. kanında bii çıkmadı çok ükür ki karbondioksit gazı beyni etkilemiş astım ve nabız yüksekliğide olunca panik atak olmuş ama şuan çok iyi kardiyoğa gitti bugün kalbinde bi problem yok çok şükür sapasağlam

kıslarrr nerdesiniz hepimiz bi dağıldık 2 günde hemen canım çok geçmiş olsun bu arada acil ifalar dilerim.
bu gün ki menümü yazayım
sabah kalkınca elma sirkeli su
kahvaltı yumurta domates peynir 3 zeytin ve biraz yeşillik
ölen 1 galeta keten tohumlu yoğurt ve çorba
ikindi bir elma
akşam 1 kase kısır yiycem
şimdiye kadar 1.5 litre içtim akşama 2 olur mutlaka
bugun spor yapamadım malesef benden bu kadar herkese iyi akşamlar...

Kimsecikler yazmıyo, ben yazayım bari....

8buçuk gibi; 2 kayısı,5kiraz ve 1 salatalık.. çok mu olmuuş :18:

akşam yemeği yendi üstteki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…