doğru dedin vallahi yaa,ay inşallah başarırım bende :)
azimlisin cnm yaparsın sen
hepbirlikte inşallah
bildirim günümüz pzt miydi ablacım ?
bu arada eşim dün spora başladı :18::18::18::18: 3 aylık sınırsız
bilirsiniz erkeler birazcık dikkatle ayda 7-9 kiloyu rahatlıkla verebiliyolar
benm bundan sonra daha çok dikkat etmem gerek
aramızdaki kilo farkını korumalym :18::18::18:
günaydın caım iki gündür bende giremedim işler çok yoğundu.
sen de benim gibisin benimkide diyette ve çok hırslı bi görmelisin bu da aslında bana iyi geliyor
yok cnm cumartesi bildirim günümüz yarın büyük gün
pazartesiye alınmıştı tatlım tekrar değişmediyse ben dün yoktum
günaydın
mutlak zayıflamamız lazım
eşimin yanında kilolu durma düşüncesi bile korkutucu :18::18::18::18:[/QUO
evde yemek düzenimizn değşmesi güzel oldu
o da bana uyunca hafif ve daha çok ızgara tarzı yemekler yapıyorum olcak bu iş inşallah
zayıflayacağız sadece inan ve iradede sahip ol tatlım
günaydın
mutlak zayıflamamız lazım
eşimin yanında kilolu durma düşüncesi bile korkutucu :18::18::18::18:
arkadaşlar daiscy aramızda yarışma yapalım demişti ne düşünüyorsunuz
senin ve eşinin boy ve kilonuz nasıl canım bizimki kadar fark olamaz bence
ben 1,65 boy 78 kilo ;eşim 1,90 boy 111 kilo (mayıs başı bel fıtığından rahatsızlandı diyete başladı)
geçen hafta ben 76 ile buraya giriş yaptım eşimlede evde listemiz var oraya da her pazartesi yazacağız o da geçen hafta 106 'ydı
ben dayanamayıp dün tartıldım 75 kilo eşim ise 104,5
onun hedef 85 benim ise 62 hatta 60 olsa süper olur
ikimizde evlendikten sonra çok kilo aldık ben doğum kont.hapı ve süper tatlı tarifleri yüzünden eşim ise sigarayı bırakmıştı o da o yüzden
senin anlayacağın biz farkında olmadan 9 ayda baskül ailesi olmuşuz
güzel fikir 2li orti eşleşmesi filan olabilirarkadaşlar daiscy aramızda yarışma yapalım demişti ne düşünüyorsunuz
haftanın birincisini seçeriz diye düşünmüştüm ben ama daisyc ne zamandır yook buralarda
Merabaaa
10 kilo fazlanız olması ne güzel, ben 44 ile uğraşırken. :2:
günaydın kızlar
sabah kahvaltısı:1 dilim kepekli ekmek,yarım domates,1 tane light karper,1 yumurta,az şekerli çay
Bu arada bildirim pazartesiye alınmıştı
onun asıl orjinali sıcak suyun içine bir dilim elma bir dilim limon bir çubuk tarçın ve bir kaşık elma sirkesi bunu sabahları çay gibi yapıyorsun bardağın içine malzemeleri koy sıcak suyu dök 5dk sonra içiyorsun böylede deneyebilirsin gün içinde zaten elma yiyorum o yüzde3n sabahları sadece bir dilim limon ve tarçınla içiyorum bende bu arada dipnot elma sirkesini sade içersen zamanla mide delinmesine kadar gidebiliyormuş içine koyduğumuz bal veya çubuk tarçın mide duvarlarını korurmuş ona dikkat olur mu aklında olsun bende ilk başta onu sade içtim midede bi yanma oluyo zamanla sonra bunu öğrendikten sonra sade içmedim hiç