- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
maşallah boya bak manken gibi:)
Canım az yemişsin ama bence yanlış yemişsin hani salatalar yoğurtlar hafif çorbalar, kek kola ve kızartma yemişsin bence uygun değil biraz dikkat tatlım
Canımcım.. Sabahı Sadece Evde yiyebiliyorum Kalanı Annemin iş yerinde yediğim için orada olanlardan en hafifi neyse onu yiyorum.. Yarım piliç dediğimde. Piliç çevirme dükkanları oluyor ya. tavuklara hiç yağ sürülmeden. hatta kendi yağı da pişerken akıyor. yani kalorisi en az olanı bence oydu.. kendi yağı da pişerken akıyor çünkü. bu yüzden onu yemiştim.. kızartma değil yani..
Dünkü menümde pek bir şeyi yok ya yiyemedim. (12'yi geçince dün dedim haliyle..:))
Sabah: Kahvaltı edemedim (annem hastaymış onun yanına apar topar gittim. Sağlık ocağı, eczane falan zaman geçti.)
Öğle: yiyemedim.. ( annemin işlerini toparlarken zaman geçti )
Akşam: saat 16:30 civarları anneme zorla yedirirken 2 cantık yedim
2 litreye yakın su içtim.. spor yok ama koşturmaca çoktu..
Ee sen hiç birşey yememişsin nasıl dayandın o koşturmacada :s bence dikkkat et vucudunun dengesini bozma sonra kilolari daha hizli alirsin vermekte eskisine nazaran zor olur ac kalmayin yahu
bende bugün fazla vakit bulamadım,biraz egzersizlere falan baktım sonra buraya geliyim dedim
menüye gelecek olursam
sabah:1 tane eti form bisküvi
kahvaltı:yumurta,light karper peynir,yarım domates,salam,1 dilim kepek ekmeği,az şekerli çay
ara:eti form bisküvi 2 tane,1 bardak yarım yağlı süt
öğle:salata,yoğurt
akşam şimdilik belirsiz
bol su içtim,geceye kadar devam
bugün sporumu yapamadımvakit bulamadım bi türlü,artık akşama yapıyım diye düşünüyorum.
Sabah: 1 Yumurta, 2 Domates, 1 Salatalık, Biraz Peynir 1 Dilim Ekmek, Şekersiz Çay
Öğle: Yarım Piliç Çevirme (Soğanla)
Ara: Erik,Kiraz
Akşam:Çorba, Patlıcan yemeği
2 Litre Su 2,5 Saat Hızlı Tempoda yürüyüş..
Bu arada Akşam forumu gezerken bir arkadaşımızın günlüğünde zumba videosu vardı.. Bir ara onu denemek İstiyorum.. Eğlenceliye Benziyor..
*NEW* Zumba- Baile Privado-Mega Mix 28 with Stephani Carter - YouTube İşte Bu..
2.5 saat yürüyüşçok iyi valla canım,menünde güzel.Her yemeğin yanında yoğurtta tavsiye ederim,daha çabuk yağ yakarmış
2.5 saat yürüdüm de şimdi anam ağlıyor kız.d daha önce sol bacağım alçıya alınmıştı.. onu hesaba katmadan yürüdüm. yürürken problem olmadı ama eve gelip dinlenince sol bacağım ağrımaya başladı. yapmasa mıydım dedim ama iyi oldu be.. şimdi merhem sürüp sardım yarına bir şeyi kalmaz.. Canım yoğurdu çok sevmiyorum anca makarna veya kızartmalarda yerdim şimdi oda yasaksöylediğin iyi oldu bilmiyordum yoğurdun bu kadar faydalı olduğunu.. çok sağ ol canım.. bu arada bildirim pazartesiymiş ben daha tartı almadım. ama arkadaşta tartıldım 85dim 81.600 çıktım. çok sevindim ya..
Canım hastalık olunca, birde annem benim en değerlim.. En ufak üşütmesin de ortalığı ayağa kaldırırım ondan dolayı oldu. normalde yapmam öyle bir hata.. Saat 6'yı geçince de yiyemedim alırım kilo diye.. suyla falan idare ettim dün..