10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

Bugünkü menüm sabah 2 kayısı 4 bardak su kahvaltı haşlanmış yumurta peynir domates salatalık zeytin 1.5 dilim ekmek çay
oglen 2 kayısı 2kuru kara uzum ada çayı
aksama dogru eti form biskuvi
ana yemek yani aksam yemegi cok az bulgur bezelye ve yesil mercimekli sehriyeli salata diyet kola :)

nasıl bi diyet yapıyosun sen,spor falan ??

:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

yediklerim burda paylaşıyorum işte:KK1:kendi belirlediğim bi diyet,yani az yağlı,yada ızgara vs.beyaz ekmek hiç yok,makarna,pilav,bulgur hiç yok,şekeri ve tuzuda olabildiğince azaltmaya çalıştım.Hergün mutlaka yoğurt yiyorum mümkünse her öğünde,küçük porsiyonlar mesela şu yediğim mantar yemeği 3 4 kaşık,genelde her yediğim yemek 3,4 kaşığı geçmiyo böle bişey:KK1:Arada et veya tavuk oluyo ama sebzeyi daha çok yemeye çalışıyorum.En önemlisi günde 2,2.5 tl su,metabolizmayıda hızlandırırmış VE ACI BİBER onuda çoğunlukla her yemekte yiyorum:KK1:buda metabolizmayı hızlandırır.Akşamları nescafe içiyorum şu 3'ü 1 aradalar varya,onun yarısı,hiç diilse canım tatlı istemiyo napıyım.En az kaloriyi bu şekilde alıyorum:KK8:Şu eti formun karışık meyveli bisküviside güzel,ama bi pakette 162 kalori varmış:KK31:3 günde anca yedim korkudan:KK9:şimdilik aklıma gelenler bunlar...
spora gelinceee jillian michaels 30 day shred yapıyorum,akşamlarıda yarım saat yürüyüş bu kadar :))

Son düzenleme:
aaa süper canım bu kadar kısa sürede 3.5 kilo,tebrik ederim.Ben henüz o işin sırrını çözemedim,20 günde 3.5 kiloyu anca veririm.Sen sporunada dikkat ediyosun,ben dün yapamadım ilk defa:KK31:başım çok ağrıyodu.Akşam yemek yemedim kavunla geçiştirdim ondan sanırım,benimde öyle bi sorunum var.Bugün 1 saat spor yapıcam mecburen:KK31:ve gidip bi yerden tartı almam gerekiyo:KK52:

İşin Sırrı falan yok canım ya. yememek en önemli şey Bak sabah beri daha yeni geldim. Sabah 1 salatalık 1 dilim ekmek 1 tas çorba öğlen yok bir ara şekerim düşmesin diye 1 tane çikolata attım ağzıma akşam 2 tane piliç çevirmeci den incik. eskiden bu saydıklarımın hepsini 1 öğünde yerdim :KK70: şimdi 1 öğünü 1 güne yaydım diye bilirim :KK52: bugün tartı almaya diye çıktım bütün parayı alışverişe harcadım ya.d alıcam ama ne zaman.d

Son düzenleme:
Merabaaa :KK3:

10 kilo fazlanız olması ne güzel, ben 44 ile uğraşırken. :2:

günaydınnnnnn kızlarr
dünki menümü yazıym
sabah:1yeşi,1 siyah zeytin,2 salatalık,1 dilm ekmek,1çatal yumurta
ara:3diyet büskivi
öğlen:azıcık et kavurma,1 yk patlıcan salata,2dlm ekmek
ara:1dlm sütlü Nuriye
akşam:1lokmak et kavurma 1lokma ekmek
ara:5i1yerde çay

1lt su
spor yok

bu arada eşim dün spora başladı :18::18::18::18: 3 aylık sınırsız
bilirsiniz erkeler birazcık dikkatle ayda 7-9 kiloyu rahatlıkla verebiliyolar
benm bundan sonra daha çok dikkat etmem gerek
aramızdaki kilo farkını korumalym :18::18::18:

bu arada eşim dün spora başladı :18::18::18::18: 3 aylık sınırsız
bilirsiniz erkeler birazcık dikkatle ayda 7-9 kiloyu rahatlıkla verebiliyolar
benm bundan sonra daha çok dikkat etmem gerek
aramızdaki kilo farkını korumalym :18::18::18:

süper motivasyon kaynağı işte :KK70:

biz de kızlarla ayrılırken eylülde görüşürüz! diye iddialaştık :KK66: :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

X