10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

bugünkü tuhaf menü şöyleydi:KK1:
sabah:geceden plan kurdum kahvaltı yerine profiterol:KK17::KK19:
öğle:1 dilim kepek ekmeğinden,peynirli ve hindi salamlı tost
ara:eti form 1 tanecik bisküvi ve yarım yağlı 1 bardak süt
akşam:kapuska yemeğim:KK1:4 kaşık,az yağlı salata,yoğurt,light cola

Son düzenleme:
Canım az yemişsin ama bence yanlış yemişsin hani salatalar yoğurtlar hafif çorbalar, kek kola ve kızartma yemişsin bence uygun değil biraz dikkat tatlım

Canımcım.. Sabahı Sadece Evde yiyebiliyorum Kalanı Annemin iş yerinde yediğim için orada olanlardan en hafifi neyse onu yiyorum.. Yarım piliç dediğimde. Piliç çevirme dükkanları oluyor ya. tavuklara hiç yağ sürülmeden. hatta kendi yağı da pişerken akıyor. yani kalorisi en az olanı bence oydu.. kendi yağı da pişerken akıyor çünkü. bu yüzden onu yemiştim.. kızartma değil yani..
Dünkü menümde pek bir şeyi yok ya yiyemedim. (12'yi geçince dün dedim haliyle..:))

Sabah: Kahvaltı edemedim (annem hastaymış onun yanına apar topar gittim. Sağlık ocağı, eczane falan zaman geçti.)
Öğle: yiyemedim.. ( annemin işlerini toparlarken zaman geçti )
Akşam: saat 16:30 civarları anneme zorla yedirirken 2 cantık yedim

2 litreye yakın su içtim.. spor yok ama koşturmaca çoktu..

Canımcım.. Sabahı Sadece Evde yiyebiliyorum Kalanı Annemin iş yerinde yediğim için orada olanlardan en hafifi neyse onu yiyorum.. Yarım piliç dediğimde. Piliç çevirme dükkanları oluyor ya. tavuklara hiç yağ sürülmeden. hatta kendi yağı da pişerken akıyor. yani kalorisi en az olanı bence oydu.. kendi yağı da pişerken akıyor çünkü. bu yüzden onu yemiştim.. kızartma değil yani..
Dünkü menümde pek bir şeyi yok ya yiyemedim. (12'yi geçince dün dedim haliyle..:))

Sabah: Kahvaltı edemedim (annem hastaymış onun yanına apar topar gittim. Sağlık ocağı, eczane falan zaman geçti.)
Öğle: yiyemedim.. ( annemin işlerini toparlarken zaman geçti )
Akşam: saat 16:30 civarları anneme zorla yedirirken 2 cantık yedim

2 litreye yakın su içtim.. spor yok ama koşturmaca çoktu..

Ee sen hiç birşey yememişsin nasıl dayandın o koşturmacada :s bence dikkkat et vucudunun dengesini bozma sonra kilolari daha hizli alirsin vermekte eskisine nazaran zor olur ac kalmayin yahu:-)

Aksamda aerobike devam ettim ama gercekten zor oluyor insan kaptiriyor kendini lakin sabah kalkarken gercekten felaket oluyor hele bir de ilac kullaninca cok daha yorgun oluyor boyle devam edersem yataklara dusecem Allah korusun :KK43:

Kızlar bugün Gemini den başka hiç kimse gelmemiş nedennn?:)

Benim de canım sıkkın fazla yazamıycam işler de çok yoğun şu an.
Sabah kepek ekm.sandviç,öğlen mantar çorbası ve de arada da birkaç kremalı bisküvi yedim.
1,5 lt de su içtim şimdilik bu kadar..

bende bugün fazla vakit bulamadım,biraz egzersizlere falan baktım sonra buraya geliyim dedim:KK1:
menüye gelecek olursam:KK1:
sabah:1 tane eti form bisküvi
kahvaltı:yumurta,light karper peynir,yarım domates,salam,1 dilim kepek ekmeği,az şekerli çay
ara:eti form bisküvi 2 tane,1 bardak yarım yağlı süt
öğle:salata,yoğurt
akşam şimdilik belirsiz:KK1:
bol su içtim,geceye kadar devam
bugün sporumu yapamadım:KK14:vakit bulamadım bi türlü,artık akşama yapıyım diye düşünüyorum.

Selaam kızlaar :)

Bugün rutinimi nozmadım yine çok şükür :KK66: Bol bol suyumu da içtim :) Sabah da 40dk yürüyüş yaptıım :KK9:

Sabah: 1 Yumurta, 2 Domates, 1 Salatalık, Biraz Peynir 1 Dilim Ekmek, Şekersiz Çay

Öğle: Yarım Piliç Çevirme (Soğanla)
Ara: Erik,Kiraz
Akşam:Çorba, Patlıcan yemeği

2 Litre Su 2,5 Saat Hızlı Tempoda yürüyüş.
.

Bu arada Akşam forumu gezerken bir arkadaşımızın günlüğünde zumba videosu vardı.. Bir ara onu denemek İstiyorum.. Eğlenceliye Benziyor..
*NEW* Zumba- Baile Privado-Mega Mix 28 with Stephani Carter - YouTube İşte Bu..

Ee sen hiç birşey yememişsin nasıl dayandın o koşturmacada :s bence dikkkat et vucudunun dengesini bozma sonra kilolari daha hizli alirsin vermekte eskisine nazaran zor olur ac kalmayin yahu:-)

Canım hastalık olunca, birde annem benim en değerlim.. En ufak üşütmesin de ortalığı ayağa kaldırırım ondan dolayı oldu. normalde yapmam öyle bir hata.. Saat 6'yı geçince de yiyemedim alırım kilo diye.. suyla falan idare ettim dün..

bende bugün fazla vakit bulamadım,biraz egzersizlere falan baktım sonra buraya geliyim dedim:KK1:
menüye gelecek olursam:KK1:
sabah:1 tane eti form bisküvi
kahvaltı:yumurta,light karper peynir,yarım domates,salam,1 dilim kepek ekmeği,az şekerli çay
ara:eti form bisküvi 2 tane,1 bardak yarım yağlı süt
öğle:salata,yoğurt
akşam şimdilik belirsiz:KK1:
bol su içtim,geceye kadar devam
bugün sporumu yapamadım:KK14:vakit bulamadım bi türlü,artık akşama yapıyım diye düşünüyorum.

akşam yemeği:kavun ve peynir:KK1:

Sabah: 1 Yumurta, 2 Domates, 1 Salatalık, Biraz Peynir 1 Dilim Ekmek, Şekersiz Çay

Öğle: Yarım Piliç Çevirme (Soğanla)
Ara: Erik,Kiraz
Akşam:Çorba, Patlıcan yemeği

2 Litre Su 2,5 Saat Hızlı Tempoda yürüyüş.
.

Bu arada Akşam forumu gezerken bir arkadaşımızın günlüğünde zumba videosu vardı.. Bir ara onu denemek İstiyorum.. Eğlenceliye Benziyor..
*NEW* Zumba- Baile Privado-Mega Mix 28 with Stephani Carter - YouTube İşte Bu..

2.5 saat yürüyüş:KK53:çok iyi valla canım,menünde güzel.Her yemeğin yanında yoğurtta tavsiye ederim,daha çabuk yağ yakarmış

2.5 saat yürüyüş:KK53:çok iyi valla canım,menünde güzel.Her yemeğin yanında yoğurtta tavsiye ederim,daha çabuk yağ yakarmış

2.5 saat yürüdüm de şimdi anam ağlıyor kız.d daha önce sol bacağım alçıya alınmıştı.. onu hesaba katmadan yürüdüm. yürürken problem olmadı ama eve gelip dinlenince sol bacağım ağrımaya başladı. yapmasa mıydım dedim ama iyi oldu be.. şimdi merhem sürüp sardım yarına bir şeyi kalmaz.. Canım yoğurdu çok sevmiyorum anca makarna veya kızartmalarda yerdim şimdi oda yasak :KK70: söylediğin iyi oldu bilmiyordum yoğurdun bu kadar faydalı olduğunu.. çok sağ ol canım.. bu arada bildirim pazartesiymiş ben daha tartı almadım. ama arkadaşta tartıldım 85dim 81.600 çıktım. çok sevindim ya.. :KK52:

Son düzenleme:
2.5 saat yürüdüm de şimdi anam ağlıyor kız.d daha önce sol bacağım alçıya alınmıştı.. onu hesaba katmadan yürüdüm. yürürken problem olmadı ama eve gelip dinlenince sol bacağım ağrımaya başladı. yapmasa mıydım dedim ama iyi oldu be.. şimdi merhem sürüp sardım yarına bir şeyi kalmaz.. Canım yoğurdu çok sevmiyorum anca makarna veya kızartmalarda yerdim şimdi oda yasak :KK70: söylediğin iyi oldu bilmiyordum yoğurdun bu kadar faydalı olduğunu.. çok sağ ol canım.. bu arada bildirim pazartesiymiş ben daha tartı almadım. ama arkadaşta tartıldım 85dim 81.600 çıktım. çok sevindim ya.. :KK52:

evet krem çok iyi gelir canım,benimde bi kaç gün önce sakatlanmıştı:KK1:öyle böyle geçti...
yoğurt yemeye çalış hatta şunuda söliyim,diyetlerde her öğünde yoğurt yiyenler yemeyenlere oranla daha çabuk kilo vermişler,yada cacık ye:KK1:ooo kilona çok sevindim kaç günde verdin 3 buçuk kiloyu:KK1:darısı banaaa...:))bende tartı alamadım valla teknosaya gitmem lazım,buralarda gözüme boş eczane kestirmeye çalışıyorum ama bulamadım bi türlü:KK9:bu akşam çıktığımdada kapalıydı heryer,hafta sonu tartı almak şart oldu:KK9:

Canım hastalık olunca, birde annem benim en değerlim.. En ufak üşütmesin de ortalığı ayağa kaldırırım ondan dolayı oldu. normalde yapmam öyle bir hata.. Saat 6'yı geçince de yiyemedim alırım kilo diye.. suyla falan idare ettim dün..

Anladım canım haklısın cok gecmis olsun o zaman

Bugun ku menum
Sabah 2 kayısı 2 bardak su
Kahvaltı: 1haslanmis yumurta beyaz peynir az labne domates salatalık 1.5 dilim ekmek zeytin 5 civarı
Öglen: 4fındık 3 ceviz (bunlarada ihtiyac var dimi :-) )
Asama dogru 3 kayısı ve adacayı
Aksam ana yemegim: kucuk koftelii sebze yemegi az yagli ve domatesli bulgur pilavı salata 1 kaşık yogurt
1.5 litre su ve 40 dk yürüyüş :-) simdide kahve icmeyi dusunuyorum canım cekti :-)

Bu arada kızlar makarna ve pilavdan korkmayın yagli yapmadıgınız surce ve cok abartılı yemediginiz surece kilo aldırmıyor yıllar once yaptıgım rejimde en cok yedigim yemekti ikisi tabi yagsiz yaptim cok kati bir diyette degildi 2 ayda 9 kilo verdim

Tabi saglik acisindan bizim evde pilav yenmiyor babam seker hastası bulgur yiyoruz artık makarnada kepekli mekarna alternatif cok yani :-) ucuzda :-)

slm kızlarrr kaçak geri döndü
dedemin aniden rahatsızlanması düzenimizi alt üst etti
tabi diyetde güme gitti artıda değilm ama eksiyede geçemedim...
kaldığımız yerden devam

X