- 23 Mayıs 2013
- 1.008
- 5
canım sne şu bilgilerini bi daha yazar mısın yaş boy mevcut kilo hedef kilo
canımm yaş: 23 boy:1,74 kilo 84 hedefim de 70 :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sne şu bilgilerini bi daha yazar mısın yaş boy mevcut kilo hedef kilo
canımm yaş: 23 boy:1,74 kilo 84 hedefim de 70 :)
maşallah boya bak manken gibi:)
izbandut gibi diyecektin galiba boyuma göre yapım da var ama
:) şu an izbandut gibi olabiliriz ama manken gibi olucaz yakında inş
Aynen öyle şekerimmmm :)) herhangi bi diyet uyguluyormusun ? ne yapıyorsun zayıflamak için
ben sabahları kalkar kalkmaz ilk işim ılık bir bardak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi karıştırıp nefes bile almadan icmek oluyor(hayatım boyunca sirke sevmedim ve salatada bile hiccc yemedimmm şuan o kadar zor geliyor ki.. ) yarım saat sonra kahvaltmı yapıyorum. birde akşamları aynı şekilde sirkeli suyumu iciyorumm.. 2 günde 1 kilo verdim. birde akşamları eşimle koşuya cıkıyoruz. insallah bir ayın sonunda güzel bir sonuc almayı bekliyorum.. darısı hepimizin başına
kaç kilo verdinnn ?? o da cok faydalıymış şmdi arkdaş da aynısnı söyledi :)
hoşgeldiniz öncelikle elma sirkesini bende deniyorum sakın tadı kötü diye bırakma olur mu bir haftada neler değişicek görüceksin sabah içtiğinin içine bir dilimn limon ve bir çubuk tarçın atarsan içimi daha kolay oluyo en azından kokusunu biraz bastırıyo kolay gelsin :)
özel bi deiyetim yok canım, dikkat ediyorum diyelim, ekmek yemiyorum fazla, şeker kullanmamaya çalışıyorum, bol su içiyorum. o şekilde
onun asıl orjinali sıcak suyun içine bir dilim elma bir dilim limon bir çubuk tarçın ve bir kaşık elma sirkesi bunu sabahları çay gibi yapıyorsun bardağın içine malzemeleri koy sıcak suyu dök 5dk sonra içiyorsun böylede deneyebilirsin gün içinde zaten elma yiyorum o yüzde3n sabahları sadece bir dilim limon ve tarçınla içiyorum bende bu arada dipnot elma sirkesini sade içersen zamanla mide delinmesine kadar gidebiliyormuş içine koyduğumuz bal veya çubuk tarçın mide duvarlarını korurmuş ona dikkat olur mu aklında olsun bende ilk başta onu sade içtim midede bi yanma oluyo zamanla sonra bunu öğrendikten sonra sade içmedim hiçyaaa.. ben bunu bilmiyordum bir cay kaşığı içine bal koyun diyorlar ama ben öyle icmedim daha doğrusu deneme gereği duymadım.. ama limonu severim. limon ve tarcın ekleyeyim bakayım nasıl olacak.. bırakma gereği duymuyorum cunku cok su icmeye başladım ve cok fazla tuvalete cıkıyorum. üstelik öyle kötu bi tarafını görmedim. eğer rahatsız olduğum tadı dşında bisey cıksaydı kesın brakırdım.. metabolizmamı hızlandırdığı kesın. bakalım bi haftanın sonunda nasıl bir sonuc doğuracak...
Kızlar biz de aramızda yarışma falan yapalımmı ne dersiniz? :)
nasıl bi yarışma canım
hani diğer gruplarda yapıyolar ya en çok kiloyu kim vercek gibisinden işte canım, isterseniz yaparız istemezseniz yapmayız:)
değişik şeyler de olur farklı fikirleriniz varsa eğer.
bence yapalım ama sonuçları yüzdeye vurup öyle seçelim birinciyi
hani diğer gruplarda yapıyolar ya en çok kiloyu kim vercek gibisinden işte canım, isterseniz yaparız istemezseniz yapmayız:)
değişik şeyler de olur farklı fikirleriniz varsa eğer.