10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

Senle konustugumuz gun cikip aldim hemen tarcini severim zaten begendim de farkli bi lezzet koku veriyor:-) hatta tarcinlada yetinmedim adacayi kuru kayisi isime yaricak
birkac sey daha aldim cikmisken :-) simdide kahvaltimi hairliyorum biraz gec oldu gerci ama bu aralar cok uyuyorum kahvaltim oglene kayiyor nerdeyse :/

Çok iyi yapmışsın kuru kayısı da şekeri iyi dengeliyor..
Aslında erken kalkıp bi yürüyüş yapsan dışarda çok iyi gelir sana canım..[/QUOTE]

Düşündüm canım ama hava cehennem gibi cayır cayır balkonda duramadim dusun kahvalti falandi yalan oldu ama hergun yapiyorum yuruyus hemen hemen simdi serinledi hava biraz evi toparlim cikmayi dusunuyorum zaten iyi geliyor forma girme acisindan degil sadece aciliyor insan :-)

Aslında erken kalkıp bi yürüyüş yapsan dışarda çok iyi gelir sana canım..

Düşündüm canım ama hava cehennem gibi cayır cayır balkonda duramadim dusun kahvalti falandi yalan oldu ama hergun yapiyorum yuruyus hemen hemen simdi serinledi hava biraz evi toparlim cikmayi dusunuyorum zaten iyi geliyor forma girme acisindan degil sadece aciliyor insan :-)[/QUOTE]

Ben yürüyemiyorum bisikleti de alamadım haftasonu spor yine sıfır yani..

Senle konustugumuz gun cikip aldim hemen tarcini severim zaten begendim de farkli bi lezzet koku veriyor:-) hatta tarcinlada yetinmedim adacayi kuru kayisi isime yaricak
birkac sey daha aldim cikmisken :-) simdide kahvaltimi hairliyorum biraz gec oldu gerci ama bu aralar cok uyuyorum kahvaltim oglene kayiyor nerdeyse :/

Aslında erken kalkıp bi yürüyüş yapsan dışarda çok iyi gelir sana canım..[/QUOTE]

Düşündüm canım ama hava cehennem gibi cayır cayır balkonda duramadim dusun kahvalti falandi yalan oldu ama hergun yapiyorum yuruyus hemen hemen simdi serinledi hava biraz evi toparlim cikmayi dusunuyorum zaten iyi geliyor forma girme acisindan degil sadece aciliyor insan :-)

Ben yürüyemiyorum bisikleti de alamadım haftasonu spor yine sıfır yani..[/QUOTE]
Bende calismadigim icin evdede oyalanmak icin kendimi spora yuruyuse veriyorum yoksa calissam bende zorlanirdim heralde ama internetten videolardan falan bakabilrsin aksamlari ozellikle baslayincada devami geliyor yapiyosun yani dene bir az da olsa egzersiz iyidir :-)

Bende calismadigim icin evdede oyalanmak icin kendimi spora yuruyuse veriyorum yoksa calissam bende zorlanirdim heralde ama internetten videolardan falan bakabilrsin aksamlari ozellikle baslayincada devami geliyor yapiyosun yani dene bir az da olsa egzersiz iyidir :-)

İnternetim de yok evde şu an ama bi spor aleti alsaydm iyi olucaktı o da kaldı ama en kısa zamanda alıcam inş.

Bu arada öğlen yemeğimi de yedim geldim

1 kase mercimek çorbası ve 1 kase cacık yedim

canım afiyet olsun güzel bi öğün olmuş bende yemekhanede nohut yemeği ,pilav ,cacık ,kiraz vardı .pilav yemedim sadece.
10 tane kiraz yedim çok mu
ya gülüm bi de akşama kısır yapmak istiyorum çok canım çekti sence napayım...

canım afiyet olsun güzel bi öğün olmuş bende yemekhanede nohut yemeği ,pilav ,cacık ,kiraz vardı .pilav yemedim sadece.
10 tane kiraz yedim çok mu
ya gülüm bi de akşama kısır yapmak istiyorum çok canım çekti sence napayım...

Yoo çok değil ayarında yediysen yemekleri çok güzel..
Kısırı ben çok seviyorum ve bence güzel bi menü., bulgur ya şişiriyo:))Bi de salata tarzı sonuçta.. Off canım çekti limonlu acılı şöyle:)..
Mesela pirinç pilavi yerine bulgur pilavını tercih etmek de çok daha sağlıklı bi seçim.

Yoo çok değil ayarında yediysen yemekleri çok güzel..
Kısırı ben çok seviyorum ve bence güzel bi menü., bulgur ya şişiriyo:))Bi de salata tarzı sonuçta.. Off canım çekti limonlu acılı şöyle:)..
Mesela pirinç pilavi yerine bulgur pilavını tercih etmek de çok daha sağlıklı bi seçim.

bir kepçe nohut yemeği,bir kepçe cacık 1 dilim ekmek

tamam canım sağol akşam menüm kısır o zaman

merhaba kızlar,

şu 4 gündür o kadar yoğundumki hem iş hem evde hep koşuşturmacayla geçti zamanım..

bende bildiririmi yapıyorum;

boy:1.68
kilo:72.4
hedef:62

diyet listemide aktarıyım kızlar size..
dipnot 4ay önce 5aylıkken ölüdoğum yaptım bebeğim benden ayrılana kadar birsürü hormon ilacı filan içtim 79a kadar çıktım kendi çabalarımla 72.4e kadar geldim. insülin direnci ve troıdlerimdede nodül çıktığı için kilo vermem çok zor oluyor ama ilacımıda içiyorum faydasını görmeye başlıycam inşallah.

sabah: 1 domates 1 salatalık peynir zeytin eti formdan (sunta olanlardan)2 adet
arada 1 salatalık bazeb 2 tane filanda büsküvi
öğlen: çorba-yemek-yoğurt (ekmek makarna pilav asla yok)
ara:1salatalık 1 elma

ve günüm böyle kapanıyor..

biliyorum ağır bir diyet ama mecburen böyle yapıyorum çünkü doktorum ne kadar diyet spor yaparsan yap kilo veremiyceksin demişti..
tekrar bebek düşünüyorum o yüzden çok dikkatli gidiyorum.

günde 2 lt su,2 kupa yeşilçay içiyorum
haftada 4gün 40 dk eliptik bisiklette çalışıyorum.

tek bırakamadığım 2 günde bir dondurma yiyorum..
böyle işte arkadaşlar bende tekrar hamile kalana kadar yanınızdayım..
hepimize bol sabır ve irade diliyorum.

not: masabaşı bir işim var sabah 7.30da evden çıkıyorum akşam 20.de geliyorum.

merhaba kızlar,

şu 4 gündür o kadar yoğundumki hem iş hem evde hep koşuşturmacayla geçti zamanım..

dipnot 4ay önce 5aylıkken ölüdoğum yaptım bebeğim benden ayrılana kadar birsürü hormon ilacı filan içtim 79a kadar çıktım kendi çabalarımla 72.4e kadar geldim. insülin direnci ve troıdlerimdede nodül çıktığı için kilo vermem çok zor oluyor ama ilacımıda içiyorum faydasını görmeye başlıycam inşallah.

biliyorum ağır bir diyet ama mecburen böyle yapıyorum çünkü doktorum ne kadar diyet spor yaparsan yap kilo veremiyceksin demişti..

Hoşgeldin canım hemen listeye ekliyorum seni de.
Listen çok güzel ama akşam yemeği hiç yemiyor musun? Çok zorlamıyor mu seni?

merhaba kızlar,

:KK43::KK43::KK43:bende ne yediğimi bildirmeye gelmiştim ama yazını okuyunca kötü oldum:KK43:başın sağolsun öncelikle canım,inşallah rabbim hayırlısıyla tekrar nasip etsin..Hoşgeldin bu arada,umarım istediğin kiloya bi an önce kavuşurda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.

Sabah 10 gibi kahvaltı etmiştim,öğlen yine bişey yiyemedim:KK17:
akşam:kapuska yemeği,yoğurt ve light cola,gece acıkıcam kesin:KK14:artık salatalık yada yoğurtla idare ederim:KK17:

Hoşgeldin canım hemen listeye ekliyorum seni de.
Listen çok güzel ama akşam yemeği hiç yemiyor musun? Çok zorlamıyor mu seni?

yok canım zorlanmıyorum çünkü mecburen vermek zorundayım ama insülin direncim var bunu beynime kazıdığım için kafamda bitirdim olayı yeterki kotlarıma sığabileyim.. 65 e gelince herşeye sığabileceğimi bildiğim için öyle bir motiveyimki anlatamam..

X