- 7 Nisan 2022
- 38
- 35
-
- Konu Sahibi kimuhendis
Teşekkür ederim canım. Kilo problemin yoksa ve genel ruh halin de iyiyse ye. Çikolata zararlı bir şey değil sonuçta, kakao oranı yüksek olanlar sağlıklı hatta:)Çok iyi olmuş canim yuruyus de sıkıntı yokta malesef çikolatayı çok seviyorum seni takip edeceğim
Bugün gün bitmeden 8bin adımı tamamladım.Selam kızlar. Söylediğim gibi yarından itibaren 10 gün boyunca şekerli gıdalar tüketmemeye başlıyorum. Pilav, makarna, ekmek gibi gıdalar da şeker içeriyor ama burada benim hedefim içinde rafine şeker olan bisküvi, çikolata ve her türlü tatlıyı tüketmemek olacak. Neyse ki meyve suları, ve gazlı içecekler içmiyorum. Katılmak isteyen olursa bunlar da tüketilmemeli. Meyve yiyebiliyoruz.
Dün yürüyüşe başladım ve 8500 adım atmıştım. Bugün de en az 6bin adım atacağım. Dün akşam sütlü tatlı yedim ve bu sabah kahvaltıda yine tatlı bir şey yedim. Diyetim yarından itibaren başlıyor ve artık rafine şekerli hiç birşey yemeyeceğim. Her günü buraya rapor edeceğim.
:)
Çok teşekkür ederim. Yine yaparız tabii. Siz iftardan sonra fırsat buldukça yürüyüşü ihmal etmeyin yine de, iyi RamazanlarMerhabalar, günlüğünüz hayırlı olsun. Ramazan’dan sonra yine böyle bir programınız olursa seve seve katılmayı isterim.
Kolaylıklar dilerim
Olur tabii, çok sevinirim. Bugün ilk günümdü zaten. Yarın yorumunu bekliyorum o haldeYaa ben de buna katılmak istiyorum ama yarın başlasam olur mu?
Bugün çıldırıp yaş pastaya boğdum kendimi.
Şimdiden annemi temvihledim. Lütfen pazar tatlısı yapmaOlur tabii, çok sevinirim. Bugün ilk günümdü zaten. Yarın yorumunu bekliyorum o halde
Şimdiden annemi temvihledim. Lütfen pazar tatlısı yapma
Bu 10 günü başarıyla atlatırsam 14 gün 20 gün diye diye gitmek istiyorum.
Ben de diyabete yatkınlık olduğu için basit karbonhidratları da dahil ettim. Makarna vskolay gelsin bakalım
Haydi kolay gelsinŞimdiden annemi temvihledim. Lütfen pazar tatlısı yapma
Bu 10 günü başarıyla atlatırsam 14 gün 20 gün diye diye gitmek istiyorum.
Ben de diyabete yatkınlık olduğu için basit karbonhidratları da dahil ettim. Makarna vs
Ne demek, hoşgeldinizBu sürece dahil olmak istiyorum pazar günü başlamak istiyorum kabul ederseniz
Yürüyüş çok iyi olmuş, devam.İstikrarlı olursak başarırız merak etmeyin. Yalnız sahursuz oruç sağlıksız olabilir. Sahurda tatlısız kahvaltı veya bir çorba da olsa birşeyler yiyin ve bol su için. Uzun süre susuzluk böbreklere için çok zararlı.Hosbuldum inşallah başarılı oluruz. Bir haftadır yürüyüş yapiyordum ve sahursuz oruç tutuyorum fayda etmedi
Şu içiyorum sadece if diyeti gibi olsun diye bir öğün besleniyorumYürüyüş çok iyi olmuş, devam.İstikrarlı olursak başarırız merak etmeyin. Yalnız sahursuz oruç sağlıksız olabilir. Sahurda tatlısız kahvaltı veya bir çorba da olsa birşeyler yiyin ve bol su için. Uzun süre susuzluk böbreklere için çok zararlı.
Tek öğün çok zararlı bence, kan şekeri çok düşebilir. Vücut bitkin düşer. Bir de sürdürülebilirliği yok. Onun yerine beslenme tarzınızı kökten değiştirin.Şu içiyorum sadece if diyeti gibi olsun diye bir öğün besleniyorum
Iftarda ipin ucu kaçıyortatlısız nasıl dayanacam bilmiyorum ama inşallah on gün sonunda 1 kg olsun gitsin artik