- 7 Nisan 2022
- 38
- 35
-
- Konu Sahibi kimuhendis
Akşam çok yorgundum siteye giremedim erken uyudum plates yalan oldu tatlı meselesine gelince bir parça mecbur aldım ama çok şükür porsiyon falan yemedimİftar nasıl gitti:)
Maşallah su tatlı istekleriyle nasıl basedecez hiç bilmiyorum çok zor hele de regl yakın1 gün
Su bol içtim
Yürüyüş yapamadım maalesef
Rafine şeker yemedim
Tatlı olarak yulafı haşladım, olgun muzu ezip karıştırdım, biraz kakako, bieaz kahve biraz da labne peyniri. Oldu size sağlıklı tiramisu
Normal de bal da katılıyor ama ben eklemedim. Tatli krizini dindirdi
Benimki de yaklaşıyor ama ben alıştım artık, canım çekmiyor.Maşallah su tatlı istekleriyle nasıl basedecez hiç bilmiyorum çok zor hele de regl yakın
Bir parça alıp bırakmak daha zor bence, ben başlamışsam bitiriyorum. O yüzden büyük gelişme diyebilirizAkşam çok yorgundum siteye giremedim erken uyudum plates yalan oldu tatlı meselesine gelince bir parça mecbur aldım ama çok şükür porsiyon falan yemedim
Benim gibi tatlı canavarı için buda bur gelişme sayilmazmi
Güzel olmuş, elinize sağlık:)1 gün
Su bol içtim
Yürüyüş yapamadım maalesef
Rafine şeker yemedim
Tatlı olarak yulafı haşladım, olgun muzu ezip karıştırdım, biraz kakako, bieaz kahve biraz da labne peyniri. Oldu size sağlıklı tiramisu
Normal de bal da katılıyor ama ben eklemedim. Tatli krizini dindirdi
Geçen haftaki ortalama adım sayımÇok teşekkür ederim. Yine yaparız tabii. Siz iftardan sonra fırsat buldukça yürüyüşü ihmal etmeyin yine de, iyi Ramazanlar
Tebrik ederim, müthiş. Rekor sizde:)Geçen haftaki ortalama adım sayımteşekkür ederim Eki Görüntüle 3046796
Teşekkür ederimmmmTebrik ederim, müthiş. Rekor sizde:)