- 7 Nisan 2022
- 38
- 35
-
- Konu Sahibi kimuhendis
Ben bal da yemiyorum şu anda, esnetince ölçüyü kaçırıyorum genelde. Yine de iyi başlamışsınız. Yarın bal yerine 1 elma yiyin.Sinirden kahvaltıyı anca bir de yapabildim.
3 dilim kepek ekmeği yedim
Beyaz peynir domates
Biraz da bal
Bal şeker sayılıyor mu emin olamadım
Saha ilk günden yoldan mı çıktım acaba
Güncel kilon 48 miSinirden kahvaltıyı anca bir de yapabildim.
3 dilim kepek ekmeği yedim
Beyaz peynir domates
Biraz da bal
Bal şeker sayılıyor mu emin olamadım
Saha ilk günden yoldan mı çıktım acaba
Hayır 63Güncel kilon 48 mi
Bende 48 kilo beden halen kilo vermeye çalışıyor diye düşündüm bende 66 kiloyum ve gram oynamıyorHayır 63
Bu da bir başlangıç diyelim o zamanBugün duygusal anlamda çokkötü bir gündü
O sebeple tam verimli olamadım bence
İpin ucunu kaçırmadım ama çok sağlıklı da beslenemedim
2 öğün yedim
Yarın daha güzel olur umarım
Gerçekten vücut çok tatlı istiyor ama inşallah basaricam düzenli plates yapicam ölçülerimi aldım bir hafta sonra inşallah incelme olurSiz oruç tutuyordunuz sanırım, olsun o kadar artık. Çok canınız çekerse tarçınlı süt de işe yarıyor. Şeker tamamen alışkanlık gerçekten, birkaç gün dayanırsanız alışırsınız.
Pilates yapayım derken sakatlamayın kendinizi aman. Incelirsiniz merak etmeyin, başlamak hep zordur. Gerisi kolay geliyor. Meyve hariç tatlıyı kısmaya devam:)Gerçekten vücut çok tatlı istiyor ama inşallah basaricam düzenli plates yapicam ölçülerimi aldım bir hafta sonra inşallah incelme olur
Inşallah bugün iftara davetliyim inşallah tatlıyı yemeden kalkarimPilates yapayım derken sakatlamayın kendinizi aman. Incelirsiniz merak etmeyin, başlamak hep zordur. Gerisi kolay geliyor. Meyve hariç tatlıyı kısmaya devam:)
Süper, ben de peynir zeytin, az kapya ve havuç, 1 dilim ekmek. 3. gündeyim ve öğlene doğru oluşan aşırı açlık hissi olmuyor artık:)Kahvaltı: domates peynir acuka ceviz ekmek
Çok geç kaldınız sayılmaz, hoşgeldinizben biraz gec kaldim ama bende size katilsam olur mu, ust ic bacaklarim beni uzuyor resmen artik, bir cok yerde de egzersizler yerine yuruyus daha kalici sonuc veriyor yazmislar.
Ven de acıkmadım halaSüper, ben de peynir zeytin, az kapya ve havuç, 1 dilim ekmek. 3. gündeyim ve öğlene doğru oluşan aşırı açlık hissi olmuyor artık:)
İftar nasıl gitti:)8000 adim atıldı akşamda plates yaparım insallah