1 yıllık evliliğimde yaşadıklarım ve girdiğim bunalım ne yapmalıyım

7/24 milleti lincleyen kendini birşey sanan birisin .kadın düsmani

Annesinin hastalığı gerçekten ciddi bir durumda eğer onun yaşadığı şehirde yaşamak istemesini anlıyorum. Ama diğer konularda çok haksız eşiniz.

Ama bir sal beni ya valla baydin. Konunda isine gelmeyen yorumlar yaptim diye bu kadar bana takmani takdir ettim simdi bana dediklerini kocana de bakalim ama diyemezsin iste butun meselen bu
O kadar boş vaktin varki konumu yalayıp yutmuşsun .her konuyu lincliyosun seni özellikle takip ediyorum hiç kimseye ılımlı yaklaşmıyorsun. Insanlar burada sorunlarını anlatırken suçluyosun.senin bilmisligin sana kalsın pesimi bırak sülük

Ben okurken bile mutsuz oldum siz bunları yaşıyorsunuz üstelik. Olmadı bu evlilik kafamda oturmadı mutsuzlukla geçen bir evlilik sonu yok gibi duruyor.

Siz de eşinizden farklı değilsiniz ki. Siz de kendi ailenizin yaşadığı şehirde yaşamak istiyorsunuz. Orta bir şehirde yasasaniz. Daha kabul edilebilir olur sanki.

Ciddi kanser tedavisi görüyo ama suan ciddi bı durumu yok
Kadın kansermiş daha ciddi ne olabilir ki ?

Ben 2 teyzemi kanserden kaybettim hiç de öyle hafife alınacak bir hastalık değil.

Bırakın da eşiniz su durumda annesinin yanında olsun.

Baskaları icin neden esimden bosanaym ben en son care rest cekmek istyorm ama bu suan dogrumu bıraz dahamı beklesem emın olmadgım icin burda danısmak istedim basta zaten konustuk ıkı sene dendi ama baktım kımse adını anmıyor bi süre sonra döncez dıyen yok bende arrk sesimi cıkarmaya basladım.

Siz de eşinizden farklı değilsiniz ki. Siz de kendi ailenizin yaşadığı şehirde yaşamak istiyorsunuz. Orta bir şehirde yasasaniz. Daha kabul edilebilir olur sanki.
Benm istedgm yerde yasamak istememın tek sebebı aılem değil. isyerı cevre daha bırsürü neden kardesının terbıyesızlıklerı ve huzurumuzu bozması ıkıgün snra cocugm olcak orda baktıramam maddı olrakda orası bızım icin kötü zAten onlrda burda yasıyodu sonradan gittiler burda evı bıle yaptırmıstık

Kadın kansermiş daha ciddi ne olabilir ki ?

Ben 2 teyzemi kanserden kaybettim hiç de öyle hafife alınacak bir hastalık değil.

Bırakın da eşiniz su durumda annesinin yanında olsun.
Ben zaten yannda olmasn demedim. ıstersen sen bır sene daha kal bile dedim annesını getirip götüreblır tedavı icin herkes böle yapıyo orda yasamamızı gerektırcek ciddiyette deıl suankı durum. kaldıki ıkı tane daha ev var orda kardeslerı var yani annesı hepımıze gleblır yanı zaten esımde sevmıyor orayı tek ıstedgı burda yasamaktı

Nerede okudum hatırlamıyorum, sizi en çok kıran kelimeler, cümleler nelerdir diye. En çok gelen cevap “yapmasaydın”. Yani maalesef insanlar çok nankör. Siz istediğiniz kadar fedakarlık yapın, yarın öbür gün yapmasaydın olur. Ona göre davranın.

Esinizin su an size rest cekmesi caninin acisindandir emin olun. Yaptiginiz fedakarligin farkinda olmadigindan degildir. Baskalari dediginiz annesi zaten. Evlendik diye kimse anne babasini satamaz. Esiniz su an annesine sirt cevirir ve sizinle baska bir sehre giderse asil o zaman o esten korkun derim. Annesine onu yapan size neler yapmaz diye dusunun. Siz olaylara cok farkli acilardan bakiyorsunuz ve boyle yaparsaniz bu olay gecse bile mutlu olamazsiniz. Yasadiginiz durum cok siradan bir durum degil siz bunun farkinda degilsiniz. Ortada hastalik bilmem ne yoktur keyfi ailesi orada diye orada olmak isteyen bir es vardir o zaman cok hakli olursunuz ama su durumda hakli degilsiniz. Cok hakli oldugunuzu dusunuyorsaniz da bosanin diyorum ama siz hala neden baskalari yuzunden bosanayim diyorsunuz.

Kayinvalidenizin tedavisi ne zaman bitecek, belli bir vakit öngörüsü var mı? Ben sizi anladım ,biz onlar için fedakarlık yapıp geldik buraya ama onlar huzur vermiyor diye düşünüyorsunuz haklı olarak. Bir süre onlari hiç düşünmeyin, eşiniz olmadan da olsa planlar yapın , dışarıyı gezin

Bence evlilikler yapılmadan önce herşey ama herşey konuşulacak nerde nasıl yaşanacak.burayi iki kız çocuk annesi olarak okuyorum çok şeyler öğrendim Allah'ım sen akıl fikir ver.
Birde ben şunu anlamiyorum bayanlar niye erkeklerin evlenince memleketine gidiyor.benim iki kızım var adım attırmam benimde ona kalırsa iki yavrum var ne munasabet

Hayır yok bazen uzun süre temız cıkıyo sonucları bazen kücük bı sıcrama oluyo temızlıyolar. doktor zaten süreklı böle gider dedı yani tamamen bitmez ama sürekli bakıyoruz büyümezde yok ederiz cıktıkca dedi. Evet bu kız buraya geldi aılesını herseynı isini bırakıp demiyolar kızları huzursuzluk cıkarıyo agır konusuyo annesının umrunda olmuyo abisi affediyo , bazen annesi lafını bilmeden konusuyo karısmaya calısıyo bıseylere yoruldum artk

Ikımızınde memleketı benm aılemın oldgu yer düne kdar onlarda burda yasıyodu evleride burda gidip orda kira verip para bile koyamıyoruz kenara cocuk düşünüyoruz bide sözde

7 senelik ilişkide anneci olduğu çok belliydi bence ama siz evlenince düzelir ailesi olarak beni beller gibisinden teselliler verdiniz kendinize. Üzgünüm ama insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…