• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yıllık evliliğimde yaşadıklarım ve girdiğim bunalım ne yapmalıyım

Annesinin kanser olmasına üzüldüm. Ama keşke evlenmeseydi. Sonuçta hepimiz için her an ölüm hak. Sizin aileniz de kazık çakmadı ya. Sizin de hakkınız ailenizle olmak istemeniz.

Bilemedim konu sahibi. Cahil bi insana benzemiyorsunuz ama çok feda etmeyin kendinizi bu adam için. Gidersen git demesi filan bunlar kabul edilebilir şeyler değil.

Siz onun ailesi için ordasınız. Bunun icin size minnet duyması gerekirken bi de rest çekiyor.

Erkekler cidden çok nankör. Ayni şeyi eşiniz sizin için yapsa siz ona minnet duyar kalbini kirmamaya calisirsiniz. Ama erkekler hep bana diyor "ben buna değerim" diyor.

Allah yardımcınız olsun ama gidersen git demesine boyun eğmeyin. Siz onun için fedakarlik yaptiniz ve karşılığında guler yüz sevgi ve ilgi bekliyorsunuz hakkınız olarak. Eğer bunları size teşekkür olarak vermekten acizse ve dahasi bi de nankörlük yapiyorsa... kendinizi yipratmanıza değmez.

Git diyorsa gidin. Ama blöf olarak değil. Ciddi olarak.
Gercekten gitmemı istediğini düşünsem bir dakkka durmam sinirle söledı sonra gidicem deınce kapıya koşuyo 😂 benmde babam yaslı düşünyorm ben hep burda kalırsam babam öldüğünde görememış olucam onla gecıremıyorm günlerimi annem hala daha aglıyo cok düşkün bana bende alısamadım oraya süreklı üzülüyorm yanlız hissedıyorm buda bencillik iste sadece kendi ailesini düşünüyo

Sakın çocuk yapmayın.Önce bu adam ve ailesiyle devam etmek istiyormusunuz? bunun cevabını bulup ona göre plan yapın.
Anası nerde eşiniz orda olacak belli.Allah gecinden versin annesine bisey olsa kardeşlerim burda diyecek.
Siz onun hayatında nerdesiniz??? size göre hayallerinize göre hicbisey yapmamış gibi.
iyi düşünün hayat sizin.Hakkinizda hayırlısı olsun.sevgiler

İkiniz de ailelerinizi düşünüp onlarla yaşamayı düşünüyorsaydınız keşke ikiniz de evlenmeseydiniz.Sizlerin de bir hayatı var,evi barkı var.Ama farkında olamamışsınız.

Annesi kanser tedavisi gördüğü için bu kadın her gün orda yemek yemek zorunda mı ? Tüm hayatı hakkinda yorum yapan bir anneden bahsediyor bu evlilik değil ki ? Sizin eşiniz evlatlık görevini yapacağım derken sizi tamamen gözden çıkarmış bence . Herkesin annesi kıymetli kendi anne babanızın da durumu belliymiş bilmiyorum konu sahibi . Hasta ise size geldiğiniz için minnettar olsaymis keşke annesi de aksine sizin huzurunuzu bozmaya çalışmış . Şimdi eşinize deseniz ve şehir değiştirseniz bence yine huzursuz olacaksınız .

Bence en güzeli eşiniz kendisi gitsin annesiyle ilgilensin size karışmasına müsaade etmeyin siz biraz mesafe koyun ayrı kalın yoksa eşinize söyleyin ben artık gideceğim diye .

Annesi kanser tedavisi gördüğü için bu kadın her gün orda yemek yemek zorunda mı ? Tüm hayatı hakkinda yorum yapan bir anneden bahsediyor bu evlilik değil ki ? Sizin eşiniz evlatlık görevini yapacağım derken sizi tamamen gözden çıkarmış bence . Herkesin annesi kıymetli kendi anne babanızın da durumu belliymiş bilmiyorum konu sahibi . Hasta ise size geldiğiniz için minnettar olsaymis keşke annesi de aksine sizin huzurunuzu bozmaya çalışmış . Şimdi eşinize deseniz ve şehir değiştirseniz bence yine huzursuz olacaksınız .

Bence en güzeli eşiniz kendisi gitsin annesiyle ilgilensin size karışmasına müsaade etmeyin siz biraz mesafe koyun ayrı kalın yoksa eşinize söyleyin ben artık gideceğim diye .
Suan gerekmedikce gitmiyorm kardeşiyle görüsmüyorm annesınıde arada oturmaya cagırıyorm okadar yani. onlar farkında sogudugumun oysa başta ailem gibi davranmıstım onlara haketmediler.

Nau nau :confused: :confused: :confused:
Bu adamla düğün günü mü tanıştınız ablacım 😌 şartları ,nerde yaşayacağınızı düğün günü mü öğrendiniz? Annesinin hastalığını?

Suan gerekmedikce gitmiyorm kardeşiyle görüsmüyorm annesınıde arada oturmaya cagırıyorm okadar yani. onlar farkında sogudugumun oysa başta ailem gibi davranmıstım onlara haketmediler.
Yani arada görüşmek en güzeli bence fırsat buldukça sizde ailenizin yanına gidin gelin eşinizle sürekli bu konuyu tartışmayın belli ki orada iyice bunalmissiniz . Ben realist olmak gerekirse eşinizin döneceğini düşünmüyorum . Siz de şu an karar verecek durumda değilsiniz . Bu şekilde hayatınızı geçirmek istiyor musunuz düşünün öncellikle belki bir kaç ay belki bir yıl daha bakın olmuyorsa zorlamanin mutsuz olduğunuz dekilde yaşamanın kimseye faydası olamaz . Eşinize de sınırlarınızı koyun tabi ki annem kanser tedavisi görse yanında olmak isterim ama dengeyi de bulmak zorunda .

Hayır yok bazen uzun süre temız cıkıyo sonucları bazen kücük bı sıcrama oluyo temızlıyolar. doktor zaten süreklı böle gider dedı yani tamamen bitmez ama sürekli bakıyoruz büyümezde yok ederiz cıktıkca dedi. Evet bu kız buraya geldi aılesını herseynı isini bırakıp demiyolar kızları huzursuzluk cıkarıyo agır konusuyo annesının umrunda olmuyo abisi affediyo , bazen annesi lafını bilmeden konusuyo karısmaya calısıyo bıseylere yoruldum artk
Bence siz öncelikle tamamen ailesiyle iletişimi kesin sonra bakın duruma bu evlilik böyle gider mi ? Gitmiyorsa zorlamayın . Çünkü eşiniz hiç denge kuramayan biri

Yani arada görüşmek en güzeli bence fırsat buldukça sizde ailenizin yanına gidin gelin eşinizle sürekli bu konuyu tartışmayın belli ki orada iyice bunalmissiniz . Ben realist olmak gerekirse eşinizin döneceğini düşünmüyorum . Siz de şu an karar verecek durumda değilsiniz . Bu şekilde hayatınızı geçirmek istiyor musunuz düşünün öncellikle belki bir kaç ay belki bir yıl daha bakın olmuyorsa zorlamanin mutsuz olduğunuz dekilde yaşamanın kimseye faydası olamaz . Eşinize de sınırlarınızı koyun tabi ki annem kanser tedavisi görse yanında olmak isterim ama dengeyi de bulmak zorunda .
Eşim kımle konussa memlekete dönücez tabıkı ordan emekli olcak deılız ama iki yılmı olur bır yılmı beş yılmı bılmıyorm dıyo anın tadını cıkaralım deyip duruyo bana

Nau nau :confused: :confused: :confused:
Bu adamla düğün günü mü tanıştınız ablacım 😌 şartları ,nerde yaşayacağınızı düğün günü mü öğrendiniz? Annesinin hastalığını?
Herşeyi dalgaya almayın Hayır annesınn hastalığı yolundaydı hic tekrar etmemıstı hastalığı atlattığını düşünürken memlekette evı bıle yaptırırken annesının hatalıgı nüks etti düğüne ıkı ay kala planlar ozaman değişti

Herşeyi dalgaya almayın Hayır annesınn hastalığı yolundaydı hic tekrar etmemıstı hastalığı atlattığını düşünürken memlekette evı bıle yaptırırken annesının hatalıgı nüks etti düğüne ıkı ay kala planlar ozaman değişti
Düğüne 2 ay kalasıya karar verseydiniz ne istediğinize o zaman

Eşim kımle konussa memlekete dönücez tabıkı ordan emekli olcak deılız ama iki yılmı olur bır yılmı beş yılmı bılmıyorm dıyo anın tadını cıkaralım deyip duruyo bana
Su durumda ne denilir ki bilmiyorum . Eşinize hak verdiğim tek konu annesini yalnız bırakmak istememesi ama bu durumda sizi ihmal edemez kardeşini de susturacakti annensini de . Oysa ki o sazı onların eline vermiş . Sizin vicdanen kendinizi suclayacaginiz bir durum göremedim . Ama şu an çekip gitseniz pişman olacak gibisiniz o yüzden kendinize zaman verin bence

Ben zaten yannda olmasn demedim. ıstersen sen bır sene daha kal bile dedim annesını getirip götüreblır tedavı icin herkes böle yapıyo orda yasamamızı gerektırcek ciddiyette deıl suankı durum. kaldıki ıkı tane daha ev var orda kardeslerı var yani annesı hepımıze gleblır yanı zaten esımde sevmıyor orayı tek ıstedgı burda yasamaktı
Baştan 2 sene diye konuştuysanız , annesinin durumu da iyi olursa , 2 sene dolunca siz dönün.

Eşiniz ne diyor ben döneyim dediğinizde ?

Kayınvalide ne kanseri? Kaçıncı safhada?
Siz memlekete dönerseniz ve yarın bir gün kayınvalideniz ölürse eşiniz sizi suçlar.
Evliliğinizdeki temel problem aile olmayı becerememişsiniz. Siz ikiniz bir aile olmalı, hayatınızı müşterek istekleriniz, menfaatleriniz doğrultusunda planlamalısınız.

Insanlar iclerini döküyo burda okumayın ozaman yorum yapmak icin yapmayın daha kısa anlatılsa anlatırdım zaten
Kısa yaz demedim ki ben. Nokta virgül paragraf önemli seyler. Icini dökmek istiyosan bunlari kullan ki anlasılır olsun. Ben okumaya calıstım yorum yapmak icin yorum yapmadım. O zaman sende konu acmıs olmak icin konu acma, konusur gibi yazma 😉

Baştan 2 sene diye konuştuysanız , annesinin durumu da iyi olursa , 2 sene dolunca siz dönün.

Eşiniz ne diyor ben döneyim dediğinizde ?
Kızıyo zaten geldiğimizden beri buraya odaklanmadın mutlu olmaya calısmadn bana destek olmuyosn diye dıye sankı hıc sorunlu aılesı yokmuş gibi sonra senınde basına geleblır falan dıyo

Kayınvalide ne kanseri? Kaçıncı safhada?
Siz memlekete dönerseniz ve yarın bir gün kayınvalideniz ölürse eşiniz sizi suçlar.
Evliliğinizdeki temel problem aile olmayı becerememişsiniz. Siz ikiniz bir aile olmalı, hayatınızı müşterek istekleriniz, menfaatleriniz doğrultusunda planlamalısınız.
Akcıger kaseri 4. Evre ama uzak organlara metestaz yok bende ondan korkuyorm benı suclar kardesıde kıskırtır oda gurur yapar yanmda olmadı dıye . Evlılıgımız yenı oturmadı evet kardesı annesı saolsn bızı yanlız bırakmadıkları icin olamadık aıle

Back