- 25 Temmuz 2022
- 38
- 19
- 3
- 37
Gercekten gitmemı istediğini düşünsem bir dakkka durmam sinirle söledı sonra gidicem deınce kapıya koşuyo benmde babam yaslı düşünyorm ben hep burda kalırsam babam öldüğünde görememış olucam onla gecıremıyorm günlerimi annem hala daha aglıyo cok düşkün bana bende alısamadım oraya süreklı üzülüyorm yanlız hissedıyorm buda bencillik iste sadece kendi ailesini düşünüyoAnnesinin kanser olmasına üzüldüm. Ama keşke evlenmeseydi. Sonuçta hepimiz için her an ölüm hak. Sizin aileniz de kazık çakmadı ya. Sizin de hakkınız ailenizle olmak istemeniz.
Bilemedim konu sahibi. Cahil bi insana benzemiyorsunuz ama çok feda etmeyin kendinizi bu adam için. Gidersen git demesi filan bunlar kabul edilebilir şeyler değil.
Siz onun ailesi için ordasınız. Bunun icin size minnet duyması gerekirken bi de rest çekiyor.
Erkekler cidden çok nankör. Ayni şeyi eşiniz sizin için yapsa siz ona minnet duyar kalbini kirmamaya calisirsiniz. Ama erkekler hep bana diyor "ben buna değerim" diyor.
Allah yardımcınız olsun ama gidersen git demesine boyun eğmeyin. Siz onun için fedakarlik yaptiniz ve karşılığında guler yüz sevgi ve ilgi bekliyorsunuz hakkınız olarak. Eğer bunları size teşekkür olarak vermekten acizse ve dahasi bi de nankörlük yapiyorsa... kendinizi yipratmanıza değmez.
Git diyorsa gidin. Ama blöf olarak değil. Ciddi olarak.