- 4 Şubat 2015
- 6.053
- 12.274
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git diyenin yanında durulmaz. Ayrı bir aile olduğunuzu idrak edememiş adamla ömür tüketmeyin. Gidin gelirse gelir gelmezse keyfi bilir.esım rest cekıyo. sonucunda gıdersen gıt dıyo
Birincisi ben eşim deişti demedim. esimle anlasamama sorunumuz ailesini hayatımıın odagı yapması.ıkıncısı gecıcı süreyle gıttik anlastık. en basta ben bencıl olsaydım aılemı bırakıp gitmezdım.benımde babam 72 yasında yardıma ıhtyacı var. insanların hayatını tam dinlemeden yargılamayın annesı kendı halıne sessiz sakın deıl süreklı oglunu arar süreklı gezmek ıster bızı yanlız bırakmazdı. Süreklı ona gıttık sabah ıse gıdcegımız halde zaman 10 da kalkamazdık napcaksınız evde oturun derdı suratı asılırdı tatıle gdcez dedık, bu pahalılıkta ne tatılı gıdemezsınız dedi. ve daha bırsürü sey. ben bunlara hic girmedim farkındaysanız yaslıların cogunda oluyo zaten diye. tam tersı ben kimseye cevap verıp kavga etmeyen bırı oldgum icin beni ezmeye calıstı kardesi ve annesı yönetmeye calıstı hep yoksa bende ınsanım vicdan azabı duycagm hıc bı saygısızlıgmda olmadı annesıneBacim hep ayni hikaye ya bile isteye evleniyorsunuz sonra esim degisti diyorsunuz.
Bakin sehir degistirdiginize gore bu siradan bir hastalik degil. Tekrarladigina gore cok hafife alinacak bir hastalik degil. Ne olmus iki kardesi ordaysa? Herkesin bu anneye esit gorevi yok mu? Bile isteye evlenmissiniz ve sehir degistirmeyi kabul etmissiniz. Simdi ise kucuk cocuk gibi mizmizlaniyorsunuz. Yok benim de ailem var bilmem ne. Madem isinize gelmiyor bosanin diyecegim ona da yanasmayacaksiniz. Ha ortada ne hastalik ne baska bir durum olur esiniz sutten kesilmemis biri olur o zaman size derim ki cok haklisiniz. Su durumda hakli falan degil acimasiz ve bencilsiniz. Annesi hastaligini kullaniyormus. Yapmayin gercekten bu konularda yapmayin ayip ya.
O zaman evlenmeyecekti, olan bu kadına oldu şimdi. Evliliğinin en güzel zamanlarını evde tek başına kocasının annesinden gelmesini bekleyerek geçiriyor.Adamin annesi kanser tutup karisi mutlu olsun diye annesine sinir mi cizecek? Abi siz ne yiyip ne içiyorsunuz? Neyin kafasini yasiyorsunuz?
Suluk gibi pesimdesin dedigin senin konuna yorum yaptim. Cehaletin her turlu yorumundan belli oluyor. Kendi kocanla bir tutma herkesi buradaki mesele senin anlayabilecegin turden degil.
He evet evetSuluk gibi pesimdesin dedigin senin konuna yorum yaptim. Cehaletin her turlu yorumundan belli oluyor. Kendi kocanla bir tutma herkesi buradaki mesele senin anlayabilecegin turden degil.
O zaman evlenmeyecekti, olan bu kadına oldu şimdi. Evliliğinin en güzel zamanlarını evde tek başına kocasının annesinden gelmesini bekleyerek geçiriyor.
Hee her konuya atlayan sen senin anlayabileceğn seyler demi
He evet evet
Şuanki durumunuz nedir peki yani o gidersen git lafını, evliliğin başı gibi mi dedi yoksa dün, bugün gibi mi dedi?
Evliliğin başı gibi dediyse zaten gitmefiğiniz için o cümleyi kendünize hatırlatıp eşinize bilenmeyin derim. Ama ısrarla arada bir kavgalarınızda lafı git olayına getiriyorsa inanın bir dk bile durmazdım.
Evet hastalık ciddi bir durum gerekli özeni zaten gösteriyor ama bir karısı olduğunu ve o karısının 7 yıldır acısıyla, tatlısıyla onun hep yanında olduğunu iyice anlamalı.
Kardeşlerine gerekli tepkiyi tabiikide göstermeli seven adam bunu yapar. Benim eşimde naif bir insandır ama beni ailesine karşı o kadar korur ki anlatamam. Siz bir de 7 yıldır berabersiniz. Eşiniz umarım bu dengeyi korur. Yuva kolay kurulmuyır. Kolaylıkla da git lafları edilmemeli. Yazık günahtır.
İnanın ki büyük konuşmuyorum, benimde babam hastalandı. Ama ben hem babamın başındaydım hemde kendi evimin, eşimin ve çocuklarımın başındaydım. Hem evlat sorumluluklarımı hem eş sorumluluklarımı hemde annelik sorumluluklarımı yerine getirdim gayette. Biz demiyoruz ki annesine sırtını dönsün 7/24 eşiyle gezsin tozsun. Ama madem evlendi bu kadıncağızı da evde tek başına bırakıp gidemez.Yapmayin bu kadar ustten ve buyuk konusmayin derim. Hangimizin basina yarin ne gelecegini bilemeyiz bu konularda konusurken iki kere dusunun derim. O zaman konu sahibi evlenirken iyi gunde kotu gunde sozunu vermeyecekti.
İnanın ki büyük konuşmuyorum, benimde babam hastalandı. Ama ben hem babamın başındaydım hemde kendi evimin, eşimin ve çocuklarımın başındaydım. Hem evlat sorumluluklarımı hem eş sorumluluklarımı hemde annelik sorumluluklarımı yerine getirdim gayette. Biz demiyoruz ki annesine sırtını dönsün 7/24 eşiyle gezsin tozsun. Ama madem evlendi bu kadıncağızı da evde tek başına bırakıp gidemez.
Sorun su benmde ailemın bana ıhtyacı var ve artk dönmek istyorm ve orda kardesı yüzünden ve ısyerı yüzünden cok kötü günler gecırıyorum sadece tek taraflımı oluyo fedakarlık kötü gün hep bi taraf verıyo aorun orda anlamıyosunuz.Yapmayin bu kadar ustten ve buyuk konusmayin derim. Hangimizin basina yarin ne gelecegini bilemeyiz bu konularda konusurken iki kere dusunun derim. O zaman konu sahibi evlenirken iyi gunde kotu gunde sozunu vermeyecekti.
Sorun su benmde ailemın bana ıhtyacı var ve artk dönmek istyorm ve orda kardesı yüzünden ve ısyerı yüzünden cok kötü günler gecırıyorum sadece tek taraflımı oluyo fedakarlık kötü gün hep bi taraf verıyo aorun orda anlamıyosunuz.
İnanın ki büyük konuşmuyorum, benimde babam hastalandı. Ama ben hem babamın başındaydım hemde kendi evimin, eşimin ve çocuklarımın başındaydım. Hem evlat sorumluluklarımı hem eş sorumluluklarımı hemde annelik sorumluluklarımı yerine getirdim gayette. Biz demiyoruz ki annesine sırtını dönsün 7/24 eşiyle gezsin tozsun. Ama madem evlendi bu kadıncağızı da evde tek başına bırakıp gidemez.
Herkesin aile ilişkisi evliliği farklı okeyBakin bu surecler kolay surecler degil. Ben daha sevgiliyken esimle sadece hastanese gorustugum gunleri bilirim. Esim bunu bilerek evlendi ve evliligimizde gun geldi ben evimi ve esimi ihmal ettim, esim bunun icin bana hic trip atmadi. Simdi onun ailesinde boyle durumlar olsa esimden once ben kosarim. Benim kari koca olma anlayisim bu. Sizinki kimseyi ihmal etmemektir ama bu her zaman ve her hastalikta mumkun olan seyler degil.
Konu sahibi belki benim ahahaha diğer telefonumdan konu açtım belkibadenur21 bence bu konuda her mesajima begenmedim atmakla yetinme derim. Baska konulardaki mesajlarima da begenmedim atarsan anca keser seni. Cunku sen ben erkegim, ben ne dersem o olacak diyen bir adami bile bosayamiyorsun. Kocam beni gezdirmiyor nasil hizaya sokarim diyorsun ama konu sahibine esin sinir cizemiyor diyorsun. Komik bir arkadassin. Konu sahibi ile ortak noktalar araman yersiz cunku senin durumun bambaska.
Sen lincleyemedin bu sefer bu konuyu ona acın var birazbadenur21 bence bu konuda her mesajima begenmedim atmakla yetinme derim. Baska konulardaki mesajlarima da begenmedim atarsan anca keser seni. Cunku sen ben erkegim, ben ne dersem o olacak diyen bir adami bile bosayamiyorsun. Kocam beni gezdirmiyor nasil hizaya sokarim diyorsun ama konu sahibine esin sinir cizemiyor diyorsun. Komik bir arkadassin. Konu sahibi ile ortak noktalar araman yersiz cunku senin durumun bambaska.