1 yıllık evliliğimde yaşadıklarım ve girdiğim bunalım ne yapmalıyım

Anneside suçlu değil. Suç eşinizde. Sınır çizme problemi var.
Kesinlikle ama annesi öle alışmış. hep dibinde olmus oglu en hayırlı evlat kızkardeslerı onun gibi deil ogul deilde eş gibi normalde ben kıskanmam kımseyı ama kayınvalıdemın oglunu benden kıskandıgını düşünüyorum artk bası hareketlerı bunu gösteriyo ve asırı sogudum. Heryerde dibimizde olmaya calısıyo kızı boşanmasa bizimle yasamayı düşünüyodu ben cok samimi olmadım diye banada gıcık kaptı .

Evet baslarda kardeşi calısmazken süreklı market alırdı onlara. benden habersız dısarı cıkınca ugrardı süreklı. üzerinde bı sorumluluk hissediyo onlarda baskı kuruyo annesı suratıyla kardesı laflarıyla benm hakkımda konusturmaz bunu kardesıde derdı abım sana laf sölermez dıye. Eskisi kadar deıl artk ama yine öyle gidiyo süreklı aksamları son zamanları oldgunu düşündükce her dakıka onemlı benm onla gecırdiğim dıyo, gecırsın ona bise demiyorm ama bazen cok yanlız kalıyorm. onun yüzünden kimsesizim orda ç. kardesınden saygısızlıklar gördüm oyüzden kendı gidiyo

Bastan kabul edilmicekti bu tarz seyleri bir kere kabullendiginizde asla sonu gelmez ve yaptiginiz fedakarliklar gorevinizmis gibi algilanir kiymet bilinmez suclu da siz olursunuz bu yuzden en basindan is bu raddelere gelmeden sinir konulacakti. Tabiki hastalik var esinizin annesi o onun icin ne kadar degerlidir cok normal.ama sizin de bir aileniz bir anneniz var ayni seyleri siz yapsaydiniz o kabul edecek miydi? Siz iki kisilik ayri bir ailesiniz.sizin de bir hayatiniz var ve bence hicbir sucluluk hissetmeden rest cekebilirsiniz.dedigim gibi gec kalmissiniz ve sizi suclu bulucaklardir ama bu eziyete daha ne kadar katlanilabilir kendinizi de dusunun.1 tane hayatiniz var

Bacim hep ayni hikaye ya bile isteye evleniyorsunuz sonra esim degisti diyorsunuz.

Bakin sehir degistirdiginize gore bu siradan bir hastalik degil. Tekrarladigina gore cok hafife alinacak bir hastalik degil. Ne olmus iki kardesi ordaysa? Herkesin bu anneye esit gorevi yok mu? Bile isteye evlenmissiniz ve sehir degistirmeyi kabul etmissiniz. Simdi ise kucuk cocuk gibi mizmizlaniyorsunuz. Yok benim de ailem var bilmem ne. Madem isinize gelmiyor bosanin diyecegim ona da yanasmayacaksiniz. Ha ortada ne hastalik ne baska bir durum olur esiniz sutten kesilmemis biri olur o zaman size derim ki cok haklisiniz. Su durumda hakli falan degil acimasiz ve bencilsiniz. Annesi hastaligini kullaniyormus. Yapmayin gercekten bu konularda yapmayin ayip ya.

Gidersen git diyenin yanında durmaya devam etmenin sebebi ne? Bi de çocuk yapıp tüy dikmek mi

Cok haklısınız basta bırakamadm yıllarxa emek verdım bırakmak istemedm sevıyordm ve cok iyi bı ınsan . yanmda ol dedi cnkü destek ol dedi ama suan annesı hasta belkı seneye olmucak sımdı bırakırsam annesını bırakıpda gelemez sanki ama bır sene daha verirsem belkı haklısın deıp dönücek benmle. tedavı hep sürecek deıp bizi oraya mahkum etmez belkı artık ama yine nankörlük yaparda gelmesse onun karakterı olur

7 senede hiç mi anlayamadınız eşinizi?
Annesine düşkünlüğü belliydi ama bukadar deildi babası ölünce abarttı ben zaten annesini gectm onla ılıskısıne cok takılmıyorm ama onun ıcın bızim hayalimize ket vurmasına ertelemesine kızıyorum

Sizinle ilgilenmek için Allah gecinden versin tabi ama annesinin vefatını bekliyor sanırım.
Ama annesi vefat edince de çok uzun bir süre toparlayamıyorlar, benimki benimle ve çocuğuyla teselli bulmak yerine alkol de teselli bulmuştu, insan içip içip aşık olduğu kişinin adını sayıklar benimki içip içip annemmm, annemi özledim diye ağlıyordu resmen. Çocukları da korkutuyordu. Kısa bir süre de değil çok uzun süre bununla uğraştım. Depresyon bittikten sonra bu sefer de annem yok kız kardeşim yalnız kaldı diyip ona saracak. Pek bitecek gibi görünmüyor. Sizin ailenizin olduğu yere taşınmak dışında pek bir çareniz yok açıkçası.

Stresli bir ilişkinin üstüne stresli bir evliliğinizin olması normal bence. Evlilik sihirli değnek değil ki, evlendikten önce nasılsa sonrasında da öyle devam eder. Şu an olağanüstü bir durum var aslında ortada. Gitmeyi siz kabul etmişsiniz o zaman koşulları kendiniz için en iyi hale nasıl getirebilirsiniz onu düşünün. Her gün annede yemek yemeyi kesin mesela. Mesafe koyamamışsınız bunu ayarlayın artık. Baktınız olmıyor dönün kendi ailenizin evine. Buna geçici bir süre olarak bakın bu süre zarfında da çocuk düşünmeyin derim.

Hastalığı ne ciddi birşey mi yoksa yaşlılığı mı

İste ozaman benı kaybeder. zaten ben kardeşiyle konusmuyorm hic bısekılde onun ıcın orda kalmaz sanmıyorm sadece o alısana kadar biraz kalalım dıyeblır. onla anlasamıyo zaten kardesı fena cünkü

Dönüceğini kestiremıyorm artk dönsede uzayabilir bu belirsizlik beni geriyo evlılıgımı yuprarıyo aılesıyle gerekmedıkce gorusmuyorm artk cok zorlamıyo ama ben orda durdukca pskolojım bozuluyo. Haklısınız suanki kafam olsa evlenmezdim. Ama eşimi seviyorum ailesi dısında bı sorunumuz yok bide yer sorunu oda onlardan kaynaklı zaten

İste ozaman benı kaybeder. zaten ben kardeşiyle konusmuyorm hic bısekılde onun ıcın orda kalmaz sanmıyorm sadece o alısana kadar biraz kalalım dıyeblır. onla anlasamıyo zaten kardesı fena cünkü
Öyle olsa bile bu anne baba kaybından sonra insanın ilk sığındığı kişi aman anlaşamıyorum aman görüşmüyorum dese de kardeşi oluyor.

Ciddi kanser tedavisi görüyo ama suan ciddi bı durumu yok
Yani eşiniz annesinin yanında olmak istyeyebilir hak veriyorum ama aynı şehirde olmak yeterli olmalıydı. Sürekli iç iç olmak kanser hastalığını tedavi etmiyor. Tamam moral önemli ama bi tarafta da evli bi erkek. Keşke hiç evlenmeseymiş.

Emeklerinizi normallestirmis hala emek ve destek beklemeye devam ediyor ve annesinin durumunu da kullanıyor. Ama evlendikten sonra değişmemiş ki zaten öyleymiş siz kabul etmiyorsunuz sadece. Eşiniz almaya alışmış özetle bu.

Yaaaaa sanane herkesin yorumuna atlama daldan dala.herkes istediğini söyleyebilir. Sülük gibi peşimdesin her yorumumdabb

Suluk gibi pesimdesin dedigin senin konuna yorum yaptim. Cehaletin her turlu yorumundan belli oluyor. Kendi kocanla bir tutma herkesi buradaki mesele senin anlayabilecegin turden degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…