1 yıllık evliliğimde yaşadıklarım ve girdiğim bunalım ne yapmalıyım

mery0006

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
38
19
3
37
Selam kızlar 7 senelik ilişki sonrası evlendik yaşlarımız vardı baya 35. Hep streslı bı ilişkimiz vardı evlendik ama istediğim gibi olmadı hiçbirsey. eşimin bı annesı bı ablası var evlı bırde bosanmıs kızkardesı annesının rahasızlıgından dolayı baska sehıre gıttık hıc ıstemedm gıtmeyı aılemden koptum gecıcı gidiyoruz dıye gtmek zorunda bırakıldım annesı kızkarsesıyke yasıyor bıze cok yakınlar ablasıda evlı bıraz uzak baslarda sadece alısmaya tanımaya calıstm esım babası olmadıgı ıcın ve annesı rahatsız dıye cok düşkün annesıne balayında bıle 7/24 annesıyle konusurdu. döndük hergün anneme gıdelm yemegı orda yıyelm dedı calısyosuk tamam dedm ama sonra anladımkı yanlıs yapmısım. ne evime vakıt ayırabıldım ne rahat edebıldım sürekli iciceydık annesı aksam erken kalkmamızıda istemezdı esım üzülcek dıye annesının azının ıcıne baktı hep her gezmemızde onlarlaydık kardesı cok uyanık bı kızdı evlenmeden oncede farkındaydım benden kucuk ama saygısız havalı bı kızdı herkes uyarmıstı benı düğünümdede burnumdan getırdı ama yenı bı sayfa acmıstım ama pısman ettı bencıllıgını saygısızlıgını gosterdı yüzüme bakamycak laflar ettı bana. bende bırdaha o kız varken o eve gıtmem dedım gerekmedıkce gitmiyorm evlerıne annesıyle hıc konusmadık mevzuları ama bellı kızını tutuyo gunlerce aylarca esımle tartıstık. baslarda süreklı anneme gıdelm dedgı ıcın sonra kızkardesıne haddını bıldırmedıgı ıcın, bıldırdı sonra bıraz bıraz ama yumusak bırı oldugundan kımse onu takmıyo. Neyse ben artk yaşadığım yere donmek ıstyorm benmde bı aılem var yaslılar yanlarında olmak ıstıyorm orda hep mutsuzum ama eşim annesı tedavı altında dıye dönmek istemıyo ama bende orda mutlu deılım süreklı huzursuzluk kımsem yok ısyerı ortamınıda sevmedım cekıp gelsem olmaz bır sene sonra gelcem dıyorm esım yine sesını cıkarmıyo ıkı kardesı orda orda yaşamak zorunda deılken bıle oncelıgı hep annesı ben ne yapmalıyım ne eskı enerjım var ne eskı hayat sevgım eskı ben deılım bunalıma girdim resmen hep ben fedakarlık yapıyorm ve esım rest cekıyo sonucunda gıdersen gıt dıyo benı sevıyo ama sankı onu terkedıyomusum yarıyolda bırakıyomusum muamelesı goruyorm

Eşinizin sevgisinden emin değilim ama size karşı manipülasyon yaptığı kesin. Annesi yalnız değilmiş sonuçta, sizin de bi aileniz var ve çok haklısınız, sakın kendinizden şüphe etmeyin,git diyorsa "tamam madem öyle" deyip ailenizin yanına gidin ama sonrası bundan daha zor olabilir çünkü hepsi birden sizi suçlar, anlayış göstermedi, bencillik etti diyerek kendi ozelliklerini sizinle bertaraf ederler,bu insanlar hep böyledir. Ama siz yine de resti çekin bence.. Anneden sonra kız kardeşler devam ettirecek çünkü aynı durumu..

Ve ben yine şaşkınım, 7 yıllık ilişkiden sonra bile "evlendikten sonra değişti" olayı yüzünden

Evet Allah korusun annesı vefat etse kardeslerımı bırakamam yanlız suan derse sasırmam yanı napıcamı şaşırdım ben gelmisim zaten bir yıldır ordaym ona ragmen döncem deınce nankörce konusuyo

Düzdnlemeyi sonradan yapıcaktım ama sekmeyi bulamadım eskiden vardı

Evlendigi gunun sabahi degisiyor bu adamlar dimi. Cunku adam balayinda degismis. 7 senelik iliski sonrasinda evlenmissiniz nihayetinde. Siz boyle oldugunu bilseydiniz evlenmezdiniz bence.

Esiniz gidersen git diyor, rest cekiyor, sizi sevmiyor ama siz yari yolda birakmis olmamak icin bunalima girdiniz ve devam ediyorsunuz. Ne diyelim hayirlisi olsun.

Aslnda eşimin sevgisinden emınım öle sözde rest çeker o. ben ayrılalım dedgimde yalvarıyor düzeltmeye calısalım diye. Sadece annesınıde kaybetmekden korkuyo hasta ya ama annesi özellikle onu kullanıyo bu düşkünlüğünü

Annesinin hastaligi siz evlendikten sonra mi cikti?

Su "kiza süre memlekete tasinacagiz" hep yalan ya. Bir sene olur 5-10 sene. Tamam annesini kaybetmekten korkuyor ama bu demek degildir ki bütün hayatin onlarla gececek. Madem öyle evlenmeseydi kalsaydi annesinin yaninda. Annesi vefat etse bile (Allah gecinden versin) bu sefer lardeslerini bahane edecek. Bosanin diyemem ama.adam böyleyken siz rest cekmedikce ailesi hep böyle ön planda olacak. Cocuk olsa bile.

Annesinin hastaligi siz evlendikten sonra mi cikti?
Hayır oncesınde vardı ama tekrarlamamıştı. sonra tekrarladı annesının tedavısı orda daha sıkı dıye gelmek istemyo halbukı ıkı kardeşide orda. ama tek erkek ya bırakıo gelemıyo yada gidip geliriz diyemiyo.

Kendiside benm dediğim yerde yasamak istyo annesi icin orda. Öyle bi durum olursa ozaman resti cekerim ama simdi cekersem haksızlık olur gibi geliyo arada kalıyo cünkğ oda

Ya valla her yerde söylüyorum ama bu benim eski eşim değil mi ya. Sabah işe gitmeden annesine uğrar öğle tatilinde annesine uğrar akşam mesai çıkışı annesine uğrar haftasonu aman birazda kendi ailemle vakit geçireyim demek yerine annesine uğrar. Ben evin ihtiyacını söylediğimde gelmeden şunu al dediğimde almaz ama ailesine onlar söylemeden kendi maaşından bütün alışverişlerini yapar. Bide ben o zamanlar yeni doğum yapmışım evde iki çocukla kafayı yiyorum düşünün. Ha bide yetmiyor ordayken bir güzel sizin dedikodunuzu yapıyorlar. Eşinizi doldurmaya başlıyorlar falan da filan. Kısacası hemen boşanın diyemem ama resti çekin daha da ileriye gitmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…